|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
27.3.2009 18:08:54   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: malaflobe

Pozdravljene Februarčice!

Tudi jaz se lahko pofočkam pri vas. Sem nova na forumu.
Rodila sem 5.2.09. Dvojčka Florijan ( 2800g, 48cm ) in Benjamin ( 3135g, 51cm ).
Pozdravljena Rebeka, k sva bile cimre v porodnišnici.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiii kaka lepa imena, rebeka mi je povedala, da je mela ena v P dvojčka in ima imena Florjan in Benjamin no tvoj vidim, da je florijan naš je pa kr Florjan.... sem kr naježena k vidim, da je nekdo dal svojima princema taka imena k mata naša dva tak da dobrodošla in upam, da se kdaj srečamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Srečanje super uspelo škoda, da nas ni blo več (pa drugič) ko sme s Kolumbo ostale same sme vse prešinfaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sem prišla pa pred 5 nimutami domov smo se šli še v Lj mal potepat eno kolegico obiskat pa njenega sineka, tak da se je florjan dons naigraluser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam Benjamin kliče oz. se dere MAMI LAAAAAČEEEENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud mene je kolcalo sedaj pa vem zakajuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
27.3.2009 18:09:56   
Juhuuuuu prva na strani to pa se mi malokdaj zgodi prej lahko rečem nikoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
27.3.2009 18:21:20   
Onasiss
Naslednjič bi se lahko dobile na primer v Lj kje v Tivoliju, zdaj itak prihajajo toplejši dnevi, pa še luštno je tam, ker V kranj se mi res ne da vozt, ker mam tam faks, pa sem ga včasih malce sita. Ampak samo faks, da ne bo pomote.user posted image user posted image user posted image

Bi vas pa tudi jaz rada spoznala, tako da ne pozabite name naslednjič.user posted image

Imam pa še eno vprašanje in sicer koliko ml približno pojedo vaši malčki na dan?

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
27.3.2009 18:23:54   
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Naslednjič bi se lahko dobile na primer v Lj kje v Tivoliju, zdaj itak prihajajo toplejši dnevi, pa še luštno je tam, ker V kranj se mi res ne da vozt, ker mam tam faks, pa sem ga včasih malce sita. Ampak samo faks, da ne bo pomote.user posted image user posted image user posted image

Bi vas pa tudi jaz rada spoznala, tako da ne pozabite name naslednjič.user posted image

Imam pa še eno vprašanje in sicer koliko ml približno pojedo vaši malčki na dan?

Naša mala poje na en obrok 110ml ali pa kaj več in je na tri ure recimo če pa spi pa jo ne budim kar pa je čez dan poredko...čez noč pa tud po 6 ur ne je ker ponoč pa ni šans da bi jo zbudila in so mi tud rekli da mi jo ni treba nisem tavelike in tudi sedaj te ne bom...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
27.3.2009 18:28:26   
Katjusa

Tivoli odpade k je bojda problem s parkiranjem in še plačat je treba tak so mi punce dons povedaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se tok od daleč prpelem pa še parkirnino plačam.... lahko pa pridete sem tuki je vse zastonj pa še naravauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
27.3.2009 18:33:33   
Balonchy

Naš ptiček poje (od kar nam gre bolje s hranjenjem) na dan od 500 ml do 710 ml->to je rekord do danes...
Na obrok pa od 100 ml do 165 ml...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
27.3.2009 18:34:45   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Tivoli odpade k je bojda problem s parkiranjem in še plačat je treba tak so mi punce dons povedaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se tok od daleč prpelem pa še parkirnino plačam.... lahko pa pridete sem tuki je vse zastonj pa še naravauser posted image user posted image user posted image

Tud mene ne vleče v tivoli...sej imamo na naših koncih tud lepo okolje a ne...sploh pr nas v Laškemuser posted image user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLE!!!!!

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
27.3.2009 18:36:16   
Onasiss
Ja, odvisno s katere strani se pripeleš. Jaz nikoli ne plačam, ker avto parkiram na tisti strani, ki je bliže čolnarni, ali pa pod gozdom, k je tam dopoldne zagotovo kaj frej, ker so študenti na faksu.
Ko grem jaz v Tivoli vedno dobim prostor pa nikoli ga ne plačam. Pa parkiram na parkirišču, da ne bo pomote.

No lahko pa se dobimo tudi v Mostecu, tam imajo tudi igrala, sam pride pa res v poštev, ko bo bolj topleje, ker je to velika jasa sredi gozda.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
27.3.2009 18:40:30   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Naš ptiček poje (od kar nam gre bolje s hranjenjem) na dan od 500 ml do 710 ml->to je rekord do danes...

Moja bo v pon. stara 6 tednov, pa sem do zda, do te urej naračunala in je pojedla okrog 490 ml, dojenja ne štejem. A je to dovolj?

Pa a se vam zdi, je normalno, če se 3x pokaka?user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
27.3.2009 18:43:41   
Balonchy

Moja bo v pon. stara 6 tednov, pa sem do zda, do te urej naračunala in je pojedla okrog 490 ml, dojenja ne štejem. A je to dovolj?

Pa a se vam zdi, je normalno, če se 3x pokaka?user posted image user posted image user posted image

Naš bo pa zadnjega marca star 3 mesce!!!

Haloooo???? Valda, da je zadost!!!

Zakaj pa ne bi blo normalno, da kaka 3x (sklepam, da na dan)???

Če so dojeni lahko kakajo vsak obrok ali pa samo 1x na teden. Če so pa na AM, potem naj bi bili pokakani vsaj vsak tretji dan, če ne vsak dan (vsaj) 1x...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 27.3.2009 18:48:58 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
27.3.2009 18:47:46   
Onasiss
Ne vem, men se zdi da ful SERJE!! user posted image user posted image Moram vprašat, da bom pomirjena. Hvala.

Je pa pol dojena, pol pa ji dodajam.

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
27.3.2009 18:49:52   
Balonchy

Ne vem, men se zdi da ful SERJE!! user posted image user posted image Moram vprašat, da bom pomirjena. Hvala.

Je pa pol dojena, pol pa ji dodajam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal lepše besede prosim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
27.3.2009 18:51:16   
Onasiss
user posted image user posted image user posted image  No ja OK, kaka. Ampak včasih se res pokaka k ta velik!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
27.3.2009 19:09:09   
brkn83
tanči - super, da ste doma. Upam, da se čimprej pozdravite.

katjuša - ja res si me povabila sabo, ampak žal danes res ni bilo časa. Drugače pa sej veš, da bi šla. Aja kdaj pa se bomo me kaj v celju dobile, pa da vidimo če bo katera druga še prišla. Kaj praviš na torek 31.3. dopoldan?????

cita - upam, da boš lahko vsaj v Celje prišla, da še me kakšno rečemo in prešimfamo ostale.user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, res bi si lahko izmenjale maile in bi si takšne slikice raje na maile pošiljale. Kaj pravite na to, da se eni pošljejo maili, potem pa ona naprej pošlje vsem ostalim. Seveda bi bilo fajn napisati vzdevek na rr, ter seveda pravo ime. Lahko tudi js naredim ta seznam, če se katera druga ne javi.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
27.3.2009 19:15:20   
Balonchy
tanci - SUPERCA, da ste doma!!! user posted image user posted image user posted image

brkn - jaz sem za to, da naredimo "zaklenjene" albume, gesla si pa prek ZS izmenjamo...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
27.3.2009 19:20:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

katjuša - ja res si me povabila sabo, ampak žal danes res ni bilo časa. Drugače pa sej veš, da bi šla. Aja kdaj pa se bomo me kaj v celju dobile, pa da vidimo če bo katera druga še prišla. Kaj praviš na torek 31.3. dopoldan?????

cita - upam, da boš lahko vsaj v Celje prišla, da še me kakšno rečemo in prešimfamo ostale.user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, res bi si lahko izmenjale maile in bi si takšne slikice raje na maile pošiljale. Kaj pravite na to, da se eni pošljejo maili, potem pa ona naprej pošlje vsem ostalim. Seveda bi bilo fajn napisati vzdevek na rr, ter seveda pravo ime. Lahko tudi js naredim ta seznam, če se katera druga ne javi.

jst se kr z vsem s tabo strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

torej v torej dopoldan 31.3. celje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
27.3.2009 19:30:09   

Hmm za torek povem lahko jutri...

Seveda se strinjam glede seznama sem že razmišljala o tem pa nikol predlagala sem enkrat začela že na pol pisat seznam(vzdevki) pa nisem vedla kk vam naj omenil če ste ve zato...pač sem tiha puncauser posted image user posted image user posted image user posted image kk smotko sem a neuser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
27.3.2009 19:31:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

BEJBE MI SMO DOMAAAAAAAAAAAAA

MAM KR EN CMOK V TREBUHU, ME JE malo strah, ampak sem najbolj srecna da smo spet skupaj

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
27.3.2009 19:39:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Hmm za torek povem lahko jutri...

Seveda se strinjam glede seznama sem že razmišljala o tem pa nikol predlagala sem enkrat začela že na pol pisat seznam(vzdevki) pa nisem vedla kk vam naj omenil če ste ve zato...pač sem tiha puncauser posted image user posted image user posted image user posted image kk smotko sem a neuser posted image

ja, če ne boš mogla v torek se bomo pa v sredo zmenl, ti kr povej kdaj.... jst se lahko prilagodim kadarkoli.... vi2 se zmente pa, če še katera pride jst pridem v vsakem primeru....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
27.3.2009 19:45:19   
Katjusa

naš poje med 100 in 130 ponavadi pocuza, ko mu še ponudim pa noče več ima pa 5-7 obrokov čist različno.... torej poje nekak tako k od balonchy.... nikol točno ne gledam se ne obremenjujem je ko hoče in spi kolkr hoče, kaka pa tud kakr mu paše ponavadi vsak 2. dan včasih tud 2x na dan.... pač on že veuser posted image user posted image user posted image user posted image se mu prilagajmouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
27.3.2009 19:47:23   
Katjusa

sej si ti tud bla v Kranj povabljena, tak da nismo nikogar pozabli.... sam kolk vas je k si je čas vzel (tisti k mate bolančke al pa ste bolani se vas razume, vse ostale boste dale pa za sladoled)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
27.3.2009 19:48:34   
MIHAILO
ojla punce...vas nisem nic brala za nazaj...sem se na hitro priklopila na rr ,da vam povem,da smo vceraj imeli pregled za infekcjo in je zdravnik pregledoval Mihaila in govoril,da ce ne bo izvid vredu,da bomo delali kontrolo za neko bolezen reflux(je rekel ,da je to ,da urin zateka v ledvice)jaz sem bla cist fertik,ko je to rekel,se mi je kar zvrtelo v glavi....potem so mu vzeli urin in smo cakali izvid in ta izvid je bil vredu za urin test,smo pa morali poklicati naslednji dan in sicer danes ob 18h...TUDI TA IZVID JE VREDUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NISEM PRICAKOVALA ,DA BO VREDU,KER NI IMEL ZDRAVILA ZATO SEM BILA ZELOOOO LEPO PRESENECENA.IMAMO PA SIRUP ZA PREVENTIVO IN KONTROLO CEZ EN MESEC ALI DVA..JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KAKO SEM VESELAuser posted image ...

Upam,da ste tudi ve in vasi soncki vredu?
Tanci ste doma?Upam,da je vse vredu in se ze cartate doma.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
27.3.2009 19:53:53   
MIHAILO
Taksen lezalnik je Mihailo danes dobil in full uziva v njem...user posted image

user posted image

tako se je pa danes peljal...sem takoj na bc strani narocila oporo za vrat,ko sem videla ,da ma tko cudno glavico nastimano...

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
27.3.2009 19:54:32   
brkn83
balonchy- ja lahko tudi zaklenjene albume naredmo.

Tiste, ki bi si pa rade maile izmenjale, pa mi na zs pišite in pošljite mail, ter vaše pravo ime- potem bom pa seznam naredila in vsem poslala.

cita - ti povej kdaj boš lahko, pa se bomo potem zmenile. Js imam do srede zagotovo čas, za četrtk in petek pa še ne vem.

katjuša- sej sem vedla, da ti boš takoj za to, da se dobimo- si itak vedno zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . joj js upam, da pride še katera.

kolumbo- a boš prišla naslednji teden v Celje na kavo z nami???????????????????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
27.3.2009 19:58:22   
Katjusa
kolumbo- a boš prišla naslednji teden v Celje na kavo z nami???????????????????

te punce mal hecajo, sam bi res lahko prišla, pa še katero s sabo pripeljala... pa ostale tud lepo vebljene do celja je skos AC in si hitro tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tamali se pa tak al tak radi vozijo.... naša 2 sta bla na obe strani pridna, tja sta bedela nazaj pa oba spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......