|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
27.3.2009 19:58:58   
Katjusa
mihailo kak sedež pa maš to? res mal čudno not sedi?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
27.3.2009 20:12:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

majchy - do kdaj pa je treba oddati papirj za vrtec????
do konca aprila

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
27.3.2009 20:20:45   
brkn83
kajuša - ti si pa res hitra. Vidim, da si mi že poslala zs.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
27.3.2009 20:23:42   
MIHAILO
Katjusa-Concord lunico od 0-13kg je...ojoj zdaj me pa skrbiuser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
27.3.2009 20:25:47   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Katjusa-Concord lunico od 0-13kg je...ojoj zdaj me pa skrbiuser posted image user posted image

Zakaj???

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
27.3.2009 20:27:48   
MIHAILO
mogoce je tam malo cudno zgledalo,ker je glavico tko dal na stran,tu je pa ok ane Katjusa?
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
27.3.2009 20:28:36   
MIHAILO
Balonchy ,da cudno sedi...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
27.3.2009 20:29:33   
Katjusa

nič ne skrbi sam tak pokonci zgleda na sliki.... vse je OK

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
27.3.2009 20:30:08   
MIHAILO
ok saj ne bomuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
27.3.2009 20:30:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

kajuša - ti si pa res hitra. Vidim, da si mi že poslala zs.

ne hitra resnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
27.3.2009 20:31:46   
MIHAILO
Sem prebrala ,da so ene sprasevale za plenice ... Mi smo probali pampers,baby love,lumpi amoak so fixies zakon.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
27.3.2009 20:32:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
srecanje: prijetno je bilo klepetati z vami, me veseli, da smo se spoznale, upam da se bomo se kdaj dobile. se enkrat vsaka cast katjusi, da se je tako dalec pripeljala.

to se sam vidi kok vas mam rada in kolk mi pomeniteuser posted image user posted image user posted image user posted image z vami je bla nosečnost 1000X lepša in lažja, pa tud zdej po porodu sej človek ne more brez vasuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
27.3.2009 20:33:20   
Katjusa

Sem prebrala ,da so ene sprasevale za plenice ... Mi smo probali pampers,baby love,lumpi amoak so fixies zakon.

pol mormo pa še mi te probatuser posted image user posted image user posted image zdej smo na mullerjevih in so se za zdej najboljše izkazale.... vsaj premočijo ne v 3 urah....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
27.3.2009 20:34:22   
MIHAILO
Punce ,mene pa tako hrbet boli,da ze razmisljam,ce je to normalno,da me tako boli...ponoci ,ko vstajam,da vzamem Mihaila iz postelje to komaj naredim zato mi ga zdaj moz vzame in prinese ,da ga podojim...verjetno me to boli od dojenja in nosenja ....sam kaj,ko se ne znam lepo nastimati ,da bi leze dojila ,tk pa se dojiva sede in ni najbolj udobno...verjetno bomo tudi leze kdaj uspeli.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.3.2009 20:34:56   
Katjusa
brkn, a bi šla enkrat z mano v lj v mullerja, bojda majo ful več igrač in tega, jst sem bla zdej 2x v velenju pa nimajo skor nč od tega? sej se ne mudi.... 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
27.3.2009 20:36:48   
MIHAILO
Katjusa fixies so nam res dobre ,ker so tako fajn fixirane in tudi za ritko so prijetne...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
27.3.2009 20:37:01   
Katjusa

Punce ,mene pa tako hrbet boli,da ze razmisljam,ce je to normalno,da me tako boli...ponoci ,ko vstajam,da vzamem Mihaila iz postelje to komaj naredim zato mi ga zdaj moz vzame in prinese ,da ga podojim...verjetno me to boli od dojenja in nosenja ....sam kaj,ko se ne znam lepo nastimati ,da bi leze dojila ,tk pa se dojiva sede in ni najbolj udobno...verjetno bomo tudi leze kdaj uspeli.

jst nimam pojma, sam predlagam zakaj otroka ne date prsom in ne prsa k otroku? otroka si tolk podloži in naštimaj da bo čim više, da ti ni treba bit upognjena....
kot sem rekla nimam pojma k nisem nikol dojilauser posted image user posted image sam verjetno se da.... k dojenčki bodo vsak dan težji in še vsaj 3 mesece bodo samo na mlekecu...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.3.2009 20:37:37   

Pol sva pa na istemuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
27.3.2009 20:37:51   
Katjusa
mihailo naju bodo punce za ušesa....user posted image user posted image user posted image user posted image bome skor same nafilale celo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
27.3.2009 20:38:43   
Balonchy

Mi mamo pamperske iz Muellerja in sem full zadovoljna!!!
Zdržijo pa tut celo noč... Čeprav tega ne prakticiramo, se je že zgodilo, da je mali imel plenico od 21 zvećer do 5-6 zjutraj in je blo vse OK!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
27.3.2009 20:39:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Pol sva pa na istemuser posted image user posted image user posted image

te majo sam v BC? kolk je pa cena? tak k pampers?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
27.3.2009 20:39:40   
birdy

Mihailo, dej prosim te, dej si mal začni hrbet podlagat, če ne boš na konc cel kripeluser posted image  
Drgač sem pa našla idealen način dojenja v sede... Sam ga na žalost ne moreš dnevno uporabljatuser posted image user posted image user posted image user posted image  V avtu na sopotnikovem sedežu, ma zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Roko maš fajn za naslont, hrbet je fajn naslonen, ful fajn, resuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa to resno mislm...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
27.3.2009 20:40:25   
Balonchy

user posted image

Brez zamere, sam men tut tuki ni v nekem pravem (udobnem) položaju...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
27.3.2009 20:40:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mihailo, dej prosim te, dej si mal začni hrbet podlagat, če ne boš na konc cel kripeluser posted image  
Drgač sem pa našla idealen način dojenja v sede... Sam ga na žalost ne moreš dnevno uporabljatuser posted image user posted image user posted image user posted image  V avtu na sopotnikovem sedežu, ma zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Roko maš fajn za naslont, hrbet je fajn naslonen, ful fajn, resuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa to resno mislm...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr avto v dnevnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy kako ste?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
27.3.2009 20:41:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

user posted image

Brez zamere, sam men tut tuki ni v nekem pravem (udobnem) položaju...

mogoče je mal previsoko, in ful pokkončno zgleda mogoče sam slika....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......