Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:29:14
|
|
|
|
Tina 28
|
je rekla, da na izvidu nič posebej ne seka ven, da bi lahko diagnozo postavla. Da naju bo pustila in pol še enkrat pogledala, ko vročina pade...pa ta kar ni padla..malček je še zrasla. Je klicala P v bonico zvečer in ona je naročila naj veliko pije in če mi zvečer uspe zbiti naj ne hodimo...drugače pa. Je bla splošna...in ko je šla ven sem jo slišala k je rekla sestri..jej ti otroci, čist ven padeš s prdiatrije, če nisi v tem. Sam res...nimaš kaj...ji ne očitam, da ni znala povedat. Pošteno je rekla, da se opravičuje ampak da težko reče kaj bi blo...da se bo še pokazal.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:29:45
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven ......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa......... a ti tud. Jaz tud, sam slabo kaže ja kaj je kleo,a si zaspana ne ne...no,tut ,samo tole hujsanje,frizer,vse tut zame.....zato zeham,ker je ze cist prezveceno ampak je vse res.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:30:17
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven ......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa......... a ti tud. Jaz tud, sam slabo kaže ja kaj je kleo,a si zaspana ne ne...no,tut ,samo tole hujsanje,frizer,vse tut zame.....zato zeham,ker je ze cist prezveceno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:30:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM - veš kaj, ti si še tko mlada, da sploh ne smeš tko razmišljat - pa maš že tri otroke - dva skor odrasla - zgledaš pa nit slučajno ne tko tako,je
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:30:59
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM - veš kaj, ti si še tko mlada, da sploh ne smeš tko razmišljat - pa maš že tri otroke - dva skor odrasla - zgledaš pa nit slučajno ne tko Če smo v 30-ih, smo na pravi strani 40. Ko bomo v 40-ih, bomo na pravi strani 50-ke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:31:26
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM - veš kaj, ti si še tko mlada, da sploh ne smeš tko razmišljat - pa maš že tri otroke - dva skor odrasla - zgledaš pa nit slučajno ne tko tako,je jp
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM - veš kaj, ti si še tko mlada, da sploh ne smeš tko razmišljat - pa maš že tri otroke - dva skor odrasla - zgledaš pa nit slučajno ne tko tako,je se strinjam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:31:36
|
|
|
|
Tina 28
|
jaz sem tudi za piknik...nekje za mizami bi se preveč razdrobile..za sprehod bi mogli pa ceste zapret . Kaj pa piknik na Šobcu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:32:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! vsopnico dobijo tiste, ki se uvrstijo na Nyin seznam ...in pol bomo lohk sam 5 razrezanih pic naročile Nya--pa hvala, ker sploh skrbiš za seznam! Kleo--za tvoje oči Kako si dobila bakterijo? Od leč? ni kej A_S
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:32:27
|
|
|
|
lunca14
|
a ste opazile,da smo se postarale,no da smo dolgocajtne ratale.........smo zgubile skor vse občinstvo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:32:33
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jaz sem tudi za piknik...nekje za mizami bi se preveč razdrobile..za sprehod bi mogli pa ceste zapret . Kaj pa piknik na Šobcu ceste zapret hahaha, ja res je
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:32:46
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM - veš kaj, ti si še tko mlada, da sploh ne smeš tko razmišljat - pa maš že tri otroke - dva skor odrasla - zgledaš pa nit slučajno ne tko tako,je se strinjam jaz tudi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:33:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Sem vas mogla še prebrat in še jest vmes. Pridne čveke.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:33:25
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 je rekla, da na izvidu nič posebej ne seka ven, da bi lahko diagnozo postavla. Da naju bo pustila in pol še enkrat pogledala, ko vročina pade...pa ta kar ni padla..malček je še zrasla. Je klicala P v bonico zvečer in ona je naročila naj veliko pije in če mi zvečer uspe zbiti naj ne hodimo...drugače pa. Je bla splošna...in ko je šla ven sem jo slišala k je rekla sestri..jej ti otroci, čist ven padeš s prdiatrije, če nisi v tem. Sam res...nimaš kaj...ji ne očitam, da ni znala povedat. Pošteno je rekla, da se opravičuje ampak da težko reče kaj bi blo...da se bo še pokazal. Huuuudo. Saj če pri nas otrok zboli čez vikend, ga tudi pošibajo v bolnico, ker ni pediatrov. Ampak ko prideš tja, tam ostaneš. Vsaj kakšen dan. In meni se je običajno kar mešalo, ko se je v petek zvečer začela pri majhnem vročina 40
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:33:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 je rekla, da na izvidu nič posebej ne seka ven, da bi lahko diagnozo postavla. Da naju bo pustila in pol še enkrat pogledala, ko vročina pade...pa ta kar ni padla..malček je še zrasla. Je klicala P v bonico zvečer in ona je naročila naj veliko pije in če mi zvečer uspe zbiti naj ne hodimo...drugače pa. Je bla splošna...in ko je šla ven sem jo slišala k je rekla sestri..jej ti otroci, čist ven padeš s prdiatrije, če nisi v tem. Sam res...nimaš kaj...ji ne očitam, da ni znala povedat. Pošteno je rekla, da se opravičuje ampak da težko reče kaj bi blo...da se bo še pokazal. ampak,da kar tkole vrocina pride in tako huda,brez prehodnih znakov.........grozno.Upam,da bo mirna noc,pa jutri izboljsanje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nya...men je tudi všeč...no vse mamice Lukcev/Lukasov ste....torba pa pade zlo v oči . Koliko si pa dala zanjo? joj, mi še nerodno za torbo pa ne vem kolk sem dala - vem da je bla znižana - men se zdi da okrog 30, 40 €
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:34:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer. Sem vas mogla še prebrat in še jest vmes. Pridne čveke. Potem nismo tako pridne, če si uspela vse prebrat in še jest
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:34:29
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:34:41
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM - veš kaj, ti si še tko mlada, da sploh ne smeš tko razmišljat - pa maš že tri otroke - dva skor odrasla - zgledaš pa nit slučajno ne tko ne, ne, sej mogoče sem mal čudn napisala. Sej jaz se čist super počutim v svoji koži. Se pa normalno vidi par let več. Sem bla pa velika mulka pri prvih dveh
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:34:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 a ste opazile,da smo se postarale,no da smo dolgocajtne ratale.........smo zgubile skor vse občinstvo zgleda da so že prebral, kar jih je zanimal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:34:56
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer. Sem vas mogla še prebrat in še jest vmes. Pridne čveke. čeeeer... še ena čveka Pa dober tek
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina za Nejca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:35:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 za katero je to darilo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:36:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 za katero je to darilo? sem mislila, da bo kaj ven skočilo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:37:01
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 za katero je to darilo? za vse ki nočte pridet na delovni piknik
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?