Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:14:03
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ga imam tud v skrinji, samo je skrinja predaleč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:14:15
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Čer. Vidim, da ste resno vzele misijo. superca hej,ti se samo priključi,greeeeeeeeemo.............................všiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccccc Prav. Samo ne jokat ne bom več obljubim............................................... .......................................... kot tisti sonček pri šalabajskih
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:14:29
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:14:36
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya jaz bu tud sladoled - ga mam še mal v sktinji, pa se mi ne da s kavča vstat, da bi ga šla iskat oooo boga
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:14:41
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa nekaj mi ne gre citiranje uuuuuuuuuu,sem se že ustrašla,ko tako grdo gledaš,da je kaj hujšega.............da bi mogoče sladoled sladoled bi pa zmeraj alea,ga ma,pa ga neče delit a je savinjka? ( ti naj bi bli še huje kot gorenjci )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:14:48
|
|
|
|
RMRM
|
Z dovoljenjem objavljam slikice Luka in Luka na obisku pri Lukasu Luka od Nye Luka od *Mojce* Lukas od RMRM
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:14:50
|
|
|
|
Anonimen
|
šalabajski
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:14:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya jaz bu tud sladoled - ga mam še mal v sktinji, pa se mi ne da s kavča vstat, da bi ga šla iskat Mmmmmmm, ste mi naredile lušte s sladoledom. Imam samo čokolado v skriti zalogi za hude čase .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:15:31
|
|
|
|
lunca14
|
jaz pa nimam nič sladoleda...............pa tud na kavči nisem.........
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:15:51
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: nya jaz bu tud sladoled - ga mam še mal v sktinji, pa se mi ne da s kavča vstat, da bi ga šla iskat oooo boga men se tudi smilita z ninny iz dna duše
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,nya in Mojca luštni ste
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:16:59
|
|
|
|
sasa.vracko
|
RMRM - slikce so suuuuuuper, kaj čem druga rečt en bolj luškan od druzga Nya- maš pa hudo torbo za potrebščine a si jo v MK kupla?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:17:01
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Vauuu, kakšne fotke. Luka in Luka in Lukas . Kakšni fantje so že to . Mamice pa tudi --lepo vas je videti!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:18:16
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Vauuu, kakšne fotke. Luka in Luka in Lukas . Kakšni fantje so že to . Mamice pa tudi --lepo vas je videti! se podpišem pod to Sam eno vprašnje imam: poganjalček - katera firma?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:18:17
|
|
|
|
Tina 28
|
olja spet bi kmal finish zamudila...sicer še ne vem kje se me glava drži, ker sva bla z Nejcem v ZD od 16.00 do 18.45. Revež ma tako vročino in ko sva šla v ZD, so mu dali voltaren in naju pustili v previjalnici na postli da pade. Ob pol štirih je dobil calpol..ob treh sva bla v banji...in nič pomagal. In pol tud voltaren ne in naju je kar tam mela, če bo ja padla..eno uro po voltarenu je mel 40. Pol pa je rekla, da mava eno uro, da zbijeva...drugače v bolnici in naj vzameva še eno voltaren. Prvo smo se šli kopel, calpol, čaj in kis...pol pa še voltaren. In šele potem je padla ob pol devetih na 37.4...zdaj spi...danes kar pri meni. Napotnico imam in bova šla jutri, če bo stanje isto. Peljala ga pa čez noč ne bi, ker vem, da sestre ponoči le pogledajo in bi dobil svečko...kaj pa če spet ne bi prijela. Ga bom dežurala čez noč...jutri pa greva, če bo spet isto. Ker kri ni pokazala nič posebnega.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:18:37
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Vauuu, kakšne fotke. Luka in Luka in Lukas . Kakšni fantje so že to . Mamice pa tudi --lepo vas je videti! ja res a ne kaj rastejo otroc, sploh ne izgledajo več kot dojenčki, ampak pravi malčki , mamice pa itak zlo fejst vse in ponosne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:18:49
|
|
|
|
lunca14
|
kake fotke,pravo zborovanje lukcev,pa mamike so tud ......no rmrm,zdej pa vem kako zgledaš,prej sem mela kr eno svojo sliko v glavi.........zdej pa vem,kdo si
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:19:06
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:19:32
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 olja spet bi kmal finish zamudila...sicer še ne vem kje se me glava drži, ker sva bla z Nejcem v ZD od 16.00 do 18.45. Revež ma tako vročino in ko sva šla v ZD, so mu dali voltaren in naju pustili v previjalnici na postli da pade. Ob pol štirih je dobil calpol..ob treh sva bla v banji...in nič pomagal. In pol tud voltaren ne in naju je kar tam mela, če bo ja padla..eno uro po voltarenu je mel 40. Pol pa je rekla, da mava eno uro, da zbijeva...drugače v bolnici in naj vzameva še eno voltaren. Prvo smo se šli kopel, calpol, čaj in kis...pol pa še voltaren. In šele potem je padla ob pol devetih na 37.4...zdaj spi...danes kar pri meni. Napotnico imam in bova šla jutri, če bo stanje isto. Peljala ga pa čez noč ne bi, ker vem, da sestre ponoči le pogledajo in bi dobil svečko...kaj pa če spet ne bi prijela. Ga bom dežurala čez noč...jutri pa greva, če bo spet isto. Ker kri ni pokazala nič posebnega. za vas.... da se vam situacija čimprej umiri
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina za Nejca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:20:43
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Tina za Nejca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:20:49
|
|
|
|
Tina 28
|
Uf...na gorenjsekm ste mele srečanje... ....no ja...kot da bi lohk šla tud če bi se hotla štulit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Nya- maš pa hudo torbo za potrebščine a si jo v MK kupla? v samsonite - sam je ena druga firma american traveler al neki takega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:21:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 olja spet bi kmal finish zamudila...sicer še ne vem kje se me glava drži, ker sva bla z Nejcem v ZD od 16.00 do 18.45. Revež ma tako vročino in ko sva šla v ZD, so mu dali voltaren in naju pustili v previjalnici na postli da pade. Ob pol štirih je dobil calpol..ob treh sva bla v banji...in nič pomagal. In pol tud voltaren ne in naju je kar tam mela, če bo ja padla..eno uro po voltarenu je mel 40. Pol pa je rekla, da mava eno uro, da zbijeva...drugače v bolnici in naj vzameva še eno voltaren. Prvo smo se šli kopel, calpol, čaj in kis...pol pa še voltaren. In šele potem je padla ob pol devetih na 37.4...zdaj spi...danes kar pri meni. Napotnico imam in bova šla jutri, če bo stanje isto. Peljala ga pa čez noč ne bi, ker vem, da sestre ponoči le pogledajo in bi dobil svečko...kaj pa če spet ne bi prijela. Ga bom dežurala čez noč...jutri pa greva, če bo spet isto. Ker kri ni pokazala nič posebnega. Če ima tako visoko vročino pomeni, da se telo pošteno bori z "napadalcem" in glede na to, da ni več dojenček, zna hitro opraviti z njimi. Držim pesti Tina.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:21:25
|
|
|
|
lunca14
|
tina.........ti pa maš en šmoren,kaj naj rečem,le to,da upam,da bo bolje,in da se spočij kolikor se le lahko
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?