Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:22:12
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kake fotke,pravo zborovanje lukcev,pa mamike so tud ......no rmrm,zdej pa vem kako zgledaš,prej sem mela kr eno svojo sliko v glavi.........zdej pa vem,kdo si ja, jaz sem MAMA proti Mojci in Nyi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:22:15
|
|
|
|
Tina 28
|
Nya...men je tudi všeč...no vse mamice Lukcev/Lukasov ste....torba pa pade zlo v oči . Koliko si pa dala zanjo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:22:37
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven ......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa.........
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:22:50
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:23:33
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! aha... sam kdaj in kje???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:23:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! ja imaš prav
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:23:36
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Nya- maš pa hudo torbo za potrebščine a si jo v MK kupla? v samsonite - sam je ena druga firma american traveler al neki takega ja sej vem, to so cele kolekcije, pa ful so dobre barvne kombinacije, men je črna s sivo kombinirana tud ful všeč...pa rjava z modro tudi, pa tvoja tudi no, katera mi pa pol ni??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Vauuu, kakšne fotke. Luka in Luka in Lukas . Kakšni fantje so že to . Mamice pa tudi --lepo vas je videti! Se podpisem. RMRM imas ZS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:24:03
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Vauuu, kakšne fotke. Luka in Luka in Lukas . Kakšni fantje so že to . Mamice pa tudi --lepo vas je videti! se podpišem pod to Sam eno vprašnje imam: poganjalček - katera firma? sem šla prov pogledat, ker nisem imela pojma. Firma je Bruin, od Toysa.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Uf...na gorenjsekm ste mele srečanje... v bistvu ni blo srečanje, sam hitr obisk - meni je RMRM prinesla eno omarico iz Ikee - hvala še enkrat rmrm, pa sem jo šla iskat- pa sem mojci rekla, če bi šla ona tud - ker smo se menile za Vilach - no pol smo šle še v šoping in domov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:24:35
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Vauuu, kakšne fotke. Luka in Luka in Lukas . Kakšni fantje so že to . Mamice pa tudi --lepo vas je videti! se podpišem pod to Sam eno vprašnje imam: poganjalček - katera firma? sem šla prov pogledat, ker nisem imela pojma. Firma je Bruin, od Toysa. Hvala za info
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:24:50
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! ja pri nas na parceli................naredimo delavno akcijo s piknikom
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
O Tina,grozno .in kaksna naj bi bila diagnoza?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:24:57
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven ......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa......... a ti tud. Jaz tud, sam slabo kaže
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:25:24
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! vsopnico dobijo tiste, ki se uvrstijo na Nyin seznam ...in pol bomo lohk sam 5 razrezanih pic naročile
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:25:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kake fotke,pravo zborovanje lukcev,pa mamike so tud ......no rmrm,zdej pa vem kako zgledaš,prej sem mela kr eno svojo sliko v glavi.........zdej pa vem,kdo si ja, jaz sem MAMA proti Mojci in Nyi Ah, daj no!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:25:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven ......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa......... a ti tud. Jaz tud, sam slabo kaže
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! vsopnico dobijo tiste, ki se uvrstijo na Nyin seznam ...in pol bomo lohk sam 5 razrezanih pic naročile
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:26:47
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! ja pri nas na parceli................naredimo delavno akcijo s piknikom ja piknik lahko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Nya- maš pa hudo torbo za potrebščine a si jo v MK kupla? v samsonite - sam je ena druga firma american traveler al neki takega ja sej vem, to so cele kolekcije, pa ful so dobre barvne kombinacije, men je črna s sivo kombinirana tud ful všeč...pa rjava z modro tudi, pa tvoja tudi no, katera mi pa pol ni?? roza?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:27:30
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven ......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa......... a ti tud. Jaz tud, sam slabo kaže ja kaj je kleo,a si zaspana
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:27:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! vsopnico dobijo tiste, ki se uvrstijo na Nyin seznam ...in pol bomo lohk sam 5 razrezanih pic naročile Nya--pa hvala, ker sploh skrbiš za seznam! Kleo--za tvoje oči Kako si dobila bakterijo? Od leč?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:28:25
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! ja pri nas na parceli................naredimo delavno akcijo s piknikom ja piknik lahko a,tako,saška,jedla bi,delala pa ne,jok brate odpade...............
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven ......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa......... a ti tud. Jaz tud, sam slabo kaže ja kaj je kleo,a si zaspana ne ne...no,tut ,samo tole hujsanje,frizer,vse tut zame.....zato zeham,ker je ze cist prezveceno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:29:11
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM - veš kaj, ti si še tko mlada, da sploh ne smeš tko razmišljat - pa maš že tri otroke - dva skor odrasla - zgledaš pa nit slučajno ne tko
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?