Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:22:12
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kake fotke,pravo zborovanje lukcev,pa mamike so tud ......no rmrm,zdej pa vem kako zgledaš,prej sem mela kr eno svojo sliko v glavi.........zdej pa vem,kdo si ja, jaz sem MAMA proti Mojci in Nyi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:22:15
|
|
|
|
Tina 28
|
Nya...men je tudi všeč...no vse mamice Lukcev/Lukasov ste....torba pa pade zlo v oči . Koliko si pa dala zanjo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:22:37
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven ......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa.........
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:22:50
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:23:33
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! aha... sam kdaj in kje???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:23:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! ja imaš prav
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:23:36
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Nya- maš pa hudo torbo za potrebščine a si jo v MK kupla? v samsonite - sam je ena druga firma american traveler al neki takega ja sej vem, to so cele kolekcije, pa ful so dobre barvne kombinacije, men je črna s sivo kombinirana tud ful všeč...pa rjava z modro tudi, pa tvoja tudi no, katera mi pa pol ni??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Vauuu, kakšne fotke. Luka in Luka in Lukas . Kakšni fantje so že to . Mamice pa tudi --lepo vas je videti! Se podpisem. RMRM imas ZS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:24:03
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Vauuu, kakšne fotke. Luka in Luka in Lukas . Kakšni fantje so že to . Mamice pa tudi --lepo vas je videti! se podpišem pod to Sam eno vprašnje imam: poganjalček - katera firma? sem šla prov pogledat, ker nisem imela pojma. Firma je Bruin, od Toysa.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Uf...na gorenjsekm ste mele srečanje... v bistvu ni blo srečanje, sam hitr obisk - meni je RMRM prinesla eno omarico iz Ikee - hvala še enkrat rmrm, pa sem jo šla iskat- pa sem mojci rekla, če bi šla ona tud - ker smo se menile za Vilach - no pol smo šle še v šoping in domov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:24:35
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Vauuu, kakšne fotke. Luka in Luka in Lukas . Kakšni fantje so že to . Mamice pa tudi --lepo vas je videti! se podpišem pod to Sam eno vprašnje imam: poganjalček - katera firma? sem šla prov pogledat, ker nisem imela pojma. Firma je Bruin, od Toysa. Hvala za info
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:24:50
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! ja pri nas na parceli................naredimo delavno akcijo s piknikom
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
O Tina,grozno .in kaksna naj bi bila diagnoza?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:24:57
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven ......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa......... a ti tud. Jaz tud, sam slabo kaže
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:25:24
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! vsopnico dobijo tiste, ki se uvrstijo na Nyin seznam ...in pol bomo lohk sam 5 razrezanih pic naročile
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:25:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kake fotke,pravo zborovanje lukcev,pa mamike so tud ......no rmrm,zdej pa vem kako zgledaš,prej sem mela kr eno svojo sliko v glavi.........zdej pa vem,kdo si ja, jaz sem MAMA proti Mojci in Nyi Ah, daj no!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:25:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven ......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa......... a ti tud. Jaz tud, sam slabo kaže
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! vsopnico dobijo tiste, ki se uvrstijo na Nyin seznam ...in pol bomo lohk sam 5 razrezanih pic naročile
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:26:47
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! ja pri nas na parceli................naredimo delavno akcijo s piknikom ja piknik lahko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Nya- maš pa hudo torbo za potrebščine a si jo v MK kupla? v samsonite - sam je ena druga firma american traveler al neki takega ja sej vem, to so cele kolekcije, pa ful so dobre barvne kombinacije, men je črna s sivo kombinirana tud ful všeč...pa rjava z modro tudi, pa tvoja tudi no, katera mi pa pol ni?? roza?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:27:30
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven ......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa......... a ti tud. Jaz tud, sam slabo kaže ja kaj je kleo,a si zaspana
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:27:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! vsopnico dobijo tiste, ki se uvrstijo na Nyin seznam ...in pol bomo lohk sam 5 razrezanih pic naročile Nya--pa hvala, ker sploh skrbiš za seznam! Kleo--za tvoje oči Kako si dobila bakterijo? Od leč?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:28:25
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!! ja pri nas na parceli................naredimo delavno akcijo s piknikom ja piknik lahko a,tako,saška,jedla bi,delala pa ne,jok brate odpade...............
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nkar ne joki . Se bomo zmenile za en , pa boš tud ti zraven ......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa......... a ti tud. Jaz tud, sam slabo kaže ja kaj je kleo,a si zaspana ne ne...no,tut ,samo tole hujsanje,frizer,vse tut zame.....zato zeham,ker je ze cist prezveceno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 21:29:11
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM - veš kaj, ti si še tko mlada, da sploh ne smeš tko razmišljat - pa maš že tri otroke - dva skor odrasla - zgledaš pa nit slučajno ne tko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?