|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
26.3.2009 9:44:48   
3jeMi
jutro, žabe!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bolčkane in sitkane...

user posted image  user posted image user posted image  za nove zobke in podvige...

Lovro se je spomnil Anje... prjele je sam zaspal v posteljici... juhuuuu... orkoš, ima pa dolgo lajtngo... ma, nima veze, važno, da mu je potegnil kaj sem včeraj hotela od njega user posted image

metuljcek... pa še moja lajtnga... HVALA za čokoladico... pikapolonico bom pa nosila v denarnici za srečo in spomin nate... čokolado sem pa kar hitro pojedla, ker jo je Lovro že včeraj za mizo načel, pa je nisem mogla napol odprte gledat user posted image

neboglasnica... jagode... mah, moj je tak lenušček, da mu ne rabim nič obljubljat... če bi mu rekla, da naj gre spat, ko pride domov, bi takoj šel... samo mu Lovro ne pusti, ker karnaprej rine k njemu user posted image
user posted image   zate... user posted image  za prst...

majuska... super fotke... hvala user posted image ...

dzanika... čestitam za službo user posted image user posted image user posted image ... sem res vesela, da ti je uspelo user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
26.3.2009 9:46:52   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

pravkar izvedela...moževa babi, ki smo jo včeraj obiskali v bolnici, je danes ponoči umrla.

imam občutek kot da je čakala, da se poslovi od svoje pravnukinje, da je lahko v miru odšla. žalostni, po drugi strani pa veseli, da se je končno odrešila vseh bolečin.

verjetno bom ta teden tako manj tu gor, ker bom pomagala pirpraviti pogreb.

bodite lepo dekleta!

moje iskreno sožalje... user posted image

poznam ta občutek... žalosten, ampak vseeno ena tolažba, da si ji včerajšnji dan - materinski dan polepšala z vajinim obiskom...

drži se user posted image  

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
26.3.2009 9:48:17   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

**** m..... ga preoblačim in oblačim, nakar se mi vrže in mi iz rok spolzi s previjalne na tla.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Staš...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
26.3.2009 9:49:32   
3jeMi
ok... Lovro se je že spomnil Anje, samo ni pa pogledal na uro kako dolgo je spala... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
26.3.2009 10:12:36   
tims
Nina je rabila cele tri minute da je zaspalauser posted image . Sem jo samo vzela v naročje, jo dala v ležeč položaj in že jo je zmankal. Zdej grem pa še jest eno kitico odremat.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
26.3.2009 10:15:24   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

**** m..... ga preoblačim in oblačim, nakar se mi vrže in mi iz rok spolzi s previjalne na tla.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Staš...

joj, samo, da je vse okuser posted image ,

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
26.3.2009 10:15:56   
glugluglu
mirjam, iskreno sožalje!!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
26.3.2009 10:18:46   
lavita*
Obupna noč, spet!

Mala je kar nmaprej neki vstajala., Kar v spanju se prime ograje in se joka. Bolj ko sem jo nazaj tišala, slabš je blo. Jest noče. Sam falšo zraven prinesem ko ji gre na kozlanje. Kaj gostega ga pa že od nedelje ni pojedla. Vsaj sin je že boljši. Drgač ap grema dans k zdravniku. Saj verjetn ne bo kaj dobla ampak da vsaj vidim, kaj je na stvari. Če pa kar ni nič bolje

Mene pa tud daje prehlad, da je groza. Pa grlo zraven.Pa jaz vsaj potrpim.

Lepo, da ste se fino imele na srečanju. Presnet, da enkrat bom pa ja prišla zraven.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
26.3.2009 10:24:57   
neboglasnica
Evo mene spet nazaj!

Staša sem pobrala in ga nesla proti kopalnici, takrat je še jokal, v kopalnici pa nič več. Potem je spet "vozil" avto, se smejal.. Na čelu se mu malce pozna rdečina, ampak je bil potem z očijem v službi in je bil tak štoser, tako da mu nič ne manjka. Hvalabogu. Sem se pa jaz še pri zdravnici tresla. Ampak, danes je šlo vse z gelom dol, ker sem res veliko polivala. Malce je še gnojno, ampak šive so lahko vzeli ven. Zdaj me sicer malo boli, ampak še perilo obesim in grem malce vodoravno pred TV.

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
26.3.2009 10:25:21   
glugluglu
Drugače pa Nina ima še vedno vročino, ampak je potem ob 23.00 dobila prašek Daleron za zbijanje v čaj, kar tudi ni do konca popila in se je malo izboljšalo, poslabšalo pa ne. Nos ima zamašen, tako, da očitno jo je to vreme zdelalo. Ponoči je bilo pestro, ker je potem tudi Tian začel šmrkat in potem še laringistično pokašljevat, sedaj je bolje.

neboglasnica, če bo jutri Mitju uspelo, da pride domov že zjutraj, bom šla k zobozdravnici in se po tem na hitrco ustavim mimogrede še pri tebi, brez Tiana, za čvek kdaj drugič, ko bomo vsi ok, prav?

Neposredna povezava do sporočila: 4735
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 10:55:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4736
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 11:04:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4737
26.3.2009 11:06:20   
Majuska
Ojla dekleta,

se pokorno javljam ... sem pozna, ker sva z Aleksandrom danes malce potegnila s spanjem. Včeraj je čez dan bolj malo spal, pa si je čez noč vzel malo več časa.

Tako da bo tole bolj pozen zajtrk
user posted image

Vas grem še malo prebrat ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
26.3.2009 11:07:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

majuska - no sedaj je pa tud mene začel zanimati ta film...verjetno se ga na netu ne da dobit ali pač?

Huh, ne vem, bo treba pobrskat ... zasledila sem le, da ga predvajajo v Planet Tušu.

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
26.3.2009 11:12:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Aha, Majuska, prav spomnila sem se na vaju s 24julij & kako sta se imeli v kinu. Pravis, da je bilo lepo, ganljivo, ...

Verjetno je mene tako ganilo, ker del vsega tega pri meni manjka. Aleksander je bil namreč rojen s CR in sem nekako najbolj pogrešala tisti del, ko ti otroka položijo na trebuh in ga lahko takoj dojiš. No ja ... nam je bilo že namenjeno tako. Sicer pa ima zdaj crkljanje vedno na razpolago user posted image

Majuska, lepe slikice si nalepila v albumu. Ma, res je bilo vceraj lustno. Bilo nas je toliko, da se je zdelo, kot da smo ze na vseslovenskem srecanju julijkuser posted image

a ni fino, da nas vedno več pride na srečanje? user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
26.3.2009 11:12:36   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu
ustavim mimogrede še pri tebi, brez Tiana, za čvek kdaj drugič, ko bomo vsi ok, prav?

Velja, okoli 10.00 ure imam previjanje, traja cca. pol ure. Se slišiva.

Sicer me je mama Nanka nagnala spat, pa ne morem, se premetavam kot riba na suhem. Zdaj pa čepim pred računalnikom, pijem kavico iz vrečke, se sladkam in poskušam hipnotizirati štedilnik in sestavine, da bi same skočile v lonec ter se skuhale za kosilo.

Ja, Flower, dolgo si pisala, user posted image sem ravno hotela vprašati, kaj se ti je zgodilo, ker te še nisem zasledila.

Neposredna povezava do sporočila: 4741
26.3.2009 11:21:51   
nanka
moje kosilo je že na pol pripravljeni, imam vse seszavine že na pultu. Samo še štedilnik zalaufam in bo. Danes jemo pečen krompir in piščanlje zrezke v smetanovi omaki. Solata bi paradižnik, koruza in ostanek jajčka, ker Natka dobi samo rumenjak.

Neboglasnica, važno da hodiš, saj je računalnik tudi počivanje.

Neposredna povezava do sporočila: 4742
26.3.2009 11:51:35   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica, važno da hodiš, saj je računalnik tudi počivanje.

Si prepričana, da si tole takole mislila? user posted image

ok, hipnoza ni uspela, ampak imam omako za v skrinjo za Staša že napol kuhano, samo še dokončam. ZA kosilo bo pa rižota, ampak šele kasneje. Zdaj bi pa moj smejko rad sadje, pa pa

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
26.3.2009 11:51:43   
ksenci
včerajšnjo celodnevno nespanje je Aljaž iskorustu ponoč od 19- 08, s tem da je spil mleko ob 4. sm se tak fajn  naspala. no zdaj pa že tud spi že skorl urcouser posted image
ilatic- ja pr nas je majnši apetit, ko je zob na vidiku
metuljček- ja dobla DM kupone
dzanika- čestitke za službouser posted image user posted image user posted image
mirjam - iskrene sožaljeuser posted image
nanka- jz bi prišla kr k teb na kosilouser posted image . jz bom dan bol skromno kuhala, kr smo včeri obilno jedl- jz bom solato s krompirjem, Aljaž pa krompir&cvetačo&brokoli

je že pokoncuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
26.3.2009 11:52:53   
neboglasnica
           d gv0kk n n                    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,       xc  fc

ok, še n jegov pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 4745
26.3.2009 12:00:17   
tims
Nina je spala dobro uro in poluser posted image . Zdele se bova podojili, pol pa ven. Upam, da ni tako mrzlo kot včeraj.

Sem si pa zdele glavo umila in je Nina stala zraven. Vse ok, dokler si nisem dala brisače na glavo. Tok je jokala in to tako otožen jokec, da se mi je srce paral. Sem hitr dala brisačo dol, pol pa najlepši nasmeh. Sem revici zgleda grozna z unim "turbanom". Pa zanimivo, ker nisem prvič dala brisačo tako goruser posted image .

Neboglasnica, no, da je le bolš prst. Sej zdej pa bo, boš vidlauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4746
26.3.2009 12:02:13   
ksenci
neboglasnica- po moje se ti je zato zagnojilo, kr antibiotična mrežica vleče vn gnojuser posted image jz sm pa zarad antibiotikov dobla rahlo vaginalno vnetje. je rekla dr. da bi naj sam izginal in da naj pojem velik jogurta. bom jutr vidla, kako je na stvari ko mam pregled. me je skor pobral, ko sm zvedla!

Neposredna povezava do sporočila: 4747
26.3.2009 12:02:56   
Majuska
Neboglasnica, mi bi tut eno hipnozi rabil ... user posted image   upam da boš čimprej okrevala, pa eno user posted image za Staša

Dzanika, čestitam za službo! user posted image   to se bo pa hitro začelo, a?

Mirjam, moje iskreno sožalje user posted image

Ej Nanka, mi bi se tut kar v vam povabili na kosilo ... slišati je prav slastno user posted image

3jeMi, zgleda da nimam tvojega maila, daj prosim sporoči na ZS. Prav tako rabim mail od Moye, Aurore in 24julij user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4748
26.3.2009 12:04:15   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Sem si pa zdele glavo umila in je Nina stala zraven. Vse ok, dokler si nisem dala brisače na glavo. Tok je jokala in to tako otožen jokec, da se mi je srce paral. Sem hitr dala brisačo dol, pol pa najlepši nasmeh. Sem revici zgleda grozna z unim "turbanom". Pa zanimivo, ker nisem prvič dala brisačo tako goruser posted image .

Mene pa Aleksander gleda z zelooo veliki očkami, ko si naredim turban ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
26.3.2009 12:15:30   
nanka
punce s kosilom bo bolj slabe, sem čisto malo pripravila, ker smo sami štirje, oziroma sama z možem, ker za Natko rabim čisto malo, Zoja bo samo učke fotrala, ostaneva sama. En otrok je v šoli v naravi, en pa na izletu in niti nimam pojma kdaj pride. Tako da smo danes mala družinica, sem že pozabila kako to izgleda.

Neboglasnica user posted image user posted image user posted image user posted image a vidiš kako sem smotana, mislim nekaj pišem drugo.

Zdaj pa peljem dete malo na sonček ker je sitna in ji nič ne paše.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?