Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 9:44:48
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro, žabe! za bolčkane in sitkane... za nove zobke in podvige... Lovro se je spomnil Anje... prjele je sam zaspal v posteljici... juhuuuu... orkoš, ima pa dolgo lajtngo... ma, nima veze, važno, da mu je potegnil kaj sem včeraj hotela od njega metuljcek... pa še moja lajtnga... HVALA za čokoladico... pikapolonico bom pa nosila v denarnici za srečo in spomin nate... čokolado sem pa kar hitro pojedla, ker jo je Lovro že včeraj za mizo načel, pa je nisem mogla napol odprte gledat neboglasnica... jagode... mah, moj je tak lenušček, da mu ne rabim nič obljubljat... če bi mu rekla, da naj gre spat, ko pride domov, bi takoj šel... samo mu Lovro ne pusti, ker karnaprej rine k njemu zate... za prst... majuska... super fotke... hvala ... dzanika... čestitam za službo ... sem res vesela, da ti je uspelo
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 9:46:52
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 pravkar izvedela...moževa babi, ki smo jo včeraj obiskali v bolnici, je danes ponoči umrla. imam občutek kot da je čakala, da se poslovi od svoje pravnukinje, da je lahko v miru odšla. žalostni, po drugi strani pa veseli, da se je končno odrešila vseh bolečin. verjetno bom ta teden tako manj tu gor, ker bom pomagala pirpraviti pogreb. bodite lepo dekleta! moje iskreno sožalje... poznam ta občutek... žalosten, ampak vseeno ena tolažba, da si ji včerajšnji dan - materinski dan polepšala z vajinim obiskom... drži se
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 9:48:17
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica **** m..... ga preoblačim in oblačim, nakar se mi vrže in mi iz rok spolzi s previjalne na tla....... Staš...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 9:49:32
|
|
|
|
3jeMi
|
ok... Lovro se je že spomnil Anje, samo ni pa pogledal na uro kako dolgo je spala...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 10:12:36
|
|
|
|
tims
|
Nina je rabila cele tri minute da je zaspala . Sem jo samo vzela v naročje, jo dala v ležeč položaj in že jo je zmankal. Zdej grem pa še jest eno kitico odremat.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 10:15:24
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica **** m..... ga preoblačim in oblačim, nakar se mi vrže in mi iz rok spolzi s previjalne na tla....... Staš... joj, samo, da je vse ok ,
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 10:15:56
|
|
|
|
glugluglu
|
mirjam, iskreno sožalje!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 10:18:46
|
|
|
|
lavita*
|
Obupna noč, spet! Mala je kar nmaprej neki vstajala., Kar v spanju se prime ograje in se joka. Bolj ko sem jo nazaj tišala, slabš je blo. Jest noče. Sam falšo zraven prinesem ko ji gre na kozlanje. Kaj gostega ga pa že od nedelje ni pojedla. Vsaj sin je že boljši. Drgač ap grema dans k zdravniku. Saj verjetn ne bo kaj dobla ampak da vsaj vidim, kaj je na stvari. Če pa kar ni nič bolje Mene pa tud daje prehlad, da je groza. Pa grlo zraven.Pa jaz vsaj potrpim. Lepo, da ste se fino imele na srečanju. Presnet, da enkrat bom pa ja prišla zraven.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 10:24:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo mene spet nazaj! Staša sem pobrala in ga nesla proti kopalnici, takrat je še jokal, v kopalnici pa nič več. Potem je spet "vozil" avto, se smejal.. Na čelu se mu malce pozna rdečina, ampak je bil potem z očijem v službi in je bil tak štoser, tako da mu nič ne manjka. Hvalabogu. Sem se pa jaz še pri zdravnici tresla. Ampak, danes je šlo vse z gelom dol, ker sem res veliko polivala. Malce je še gnojno, ampak šive so lahko vzeli ven. Zdaj me sicer malo boli, ampak še perilo obesim in grem malce vodoravno pred TV.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 10:25:21
|
|
|
|
glugluglu
|
Drugače pa Nina ima še vedno vročino, ampak je potem ob 23.00 dobila prašek Daleron za zbijanje v čaj, kar tudi ni do konca popila in se je malo izboljšalo, poslabšalo pa ne. Nos ima zamašen, tako, da očitno jo je to vreme zdelalo. Ponoči je bilo pestro, ker je potem tudi Tian začel šmrkat in potem še laringistično pokašljevat, sedaj je bolje. neboglasnica, če bo jutri Mitju uspelo, da pride domov že zjutraj, bom šla k zobozdravnici in se po tem na hitrco ustavim mimogrede še pri tebi, brez Tiana, za čvek kdaj drugič, ko bomo vsi ok, prav?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2009 10:55:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2009 11:04:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 11:06:20
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla dekleta, se pokorno javljam ... sem pozna, ker sva z Aleksandrom danes malce potegnila s spanjem. Včeraj je čez dan bolj malo spal, pa si je čez noč vzel malo več časa. Tako da bo tole bolj pozen zajtrk Vas grem še malo prebrat ...
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 11:07:00
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 majuska - no sedaj je pa tud mene začel zanimati ta film...verjetno se ga na netu ne da dobit ali pač? Huh, ne vem, bo treba pobrskat ... zasledila sem le, da ga predvajajo v Planet Tušu.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 11:12:30
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Aha, Majuska, prav spomnila sem se na vaju s 24julij & kako sta se imeli v kinu. Pravis, da je bilo lepo, ganljivo, ... Verjetno je mene tako ganilo, ker del vsega tega pri meni manjka. Aleksander je bil namreč rojen s CR in sem nekako najbolj pogrešala tisti del, ko ti otroka položijo na trebuh in ga lahko takoj dojiš. No ja ... nam je bilo že namenjeno tako. Sicer pa ima zdaj crkljanje vedno na razpolago Majuska, lepe slikice si nalepila v albumu. Ma, res je bilo vceraj lustno. Bilo nas je toliko, da se je zdelo, kot da smo ze na vseslovenskem srecanju julijk a ni fino, da nas vedno več pride na srečanje?
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 11:12:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu ustavim mimogrede še pri tebi, brez Tiana, za čvek kdaj drugič, ko bomo vsi ok, prav? Velja, okoli 10.00 ure imam previjanje, traja cca. pol ure. Se slišiva. Sicer me je mama Nanka nagnala spat, pa ne morem, se premetavam kot riba na suhem. Zdaj pa čepim pred računalnikom, pijem kavico iz vrečke, se sladkam in poskušam hipnotizirati štedilnik in sestavine, da bi same skočile v lonec ter se skuhale za kosilo. Ja, Flower, dolgo si pisala, sem ravno hotela vprašati, kaj se ti je zgodilo, ker te še nisem zasledila.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 11:21:51
|
|
|
|
nanka
|
moje kosilo je že na pol pripravljeni, imam vse seszavine že na pultu. Samo še štedilnik zalaufam in bo. Danes jemo pečen krompir in piščanlje zrezke v smetanovi omaki. Solata bi paradižnik, koruza in ostanek jajčka, ker Natka dobi samo rumenjak. Neboglasnica, važno da hodiš, saj je računalnik tudi počivanje.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 11:51:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Neboglasnica, važno da hodiš, saj je računalnik tudi počivanje. Si prepričana, da si tole takole mislila? ok, hipnoza ni uspela, ampak imam omako za v skrinjo za Staša že napol kuhano, samo še dokončam. ZA kosilo bo pa rižota, ampak šele kasneje. Zdaj bi pa moj smejko rad sadje, pa pa
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 11:51:43
|
|
|
|
ksenci
|
včerajšnjo celodnevno nespanje je Aljaž iskorustu ponoč od 19- 08, s tem da je spil mleko ob 4. sm se tak fajn naspala. no zdaj pa že tud spi že skorl urco ilatic- ja pr nas je majnši apetit, ko je zob na vidiku metuljček- ja dobla DM kupone dzanika- čestitke za službo mirjam - iskrene sožalje nanka- jz bi prišla kr k teb na kosilo . jz bom dan bol skromno kuhala, kr smo včeri obilno jedl- jz bom solato s krompirjem, Aljaž pa krompir&cvetačo&brokoli je že pokonc
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 11:52:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
d gv0kk n n ,,,,,,,,,,,,,,,,,, xc fc ok, še n jegov pozdrav
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 12:00:17
|
|
|
|
tims
|
Nina je spala dobro uro in pol . Zdele se bova podojili, pol pa ven. Upam, da ni tako mrzlo kot včeraj. Sem si pa zdele glavo umila in je Nina stala zraven. Vse ok, dokler si nisem dala brisače na glavo. Tok je jokala in to tako otožen jokec, da se mi je srce paral. Sem hitr dala brisačo dol, pol pa najlepši nasmeh. Sem revici zgleda grozna z unim "turbanom". Pa zanimivo, ker nisem prvič dala brisačo tako gor . Neboglasnica, no, da je le bolš prst. Sej zdej pa bo, boš vidla .
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 12:02:13
|
|
|
|
ksenci
|
neboglasnica- po moje se ti je zato zagnojilo, kr antibiotična mrežica vleče vn gnoj jz sm pa zarad antibiotikov dobla rahlo vaginalno vnetje. je rekla dr. da bi naj sam izginal in da naj pojem velik jogurta. bom jutr vidla, kako je na stvari ko mam pregled. me je skor pobral, ko sm zvedla!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 12:02:56
|
|
|
|
Majuska
|
Neboglasnica, mi bi tut eno hipnozi rabil ... upam da boš čimprej okrevala, pa eno za Staša Dzanika, čestitam za službo! to se bo pa hitro začelo, a? Mirjam, moje iskreno sožalje Ej Nanka, mi bi se tut kar v vam povabili na kosilo ... slišati je prav slastno 3jeMi, zgleda da nimam tvojega maila, daj prosim sporoči na ZS. Prav tako rabim mail od Moye, Aurore in 24julij
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 12:04:15
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Sem si pa zdele glavo umila in je Nina stala zraven. Vse ok, dokler si nisem dala brisače na glavo. Tok je jokala in to tako otožen jokec, da se mi je srce paral. Sem hitr dala brisačo dol, pol pa najlepši nasmeh. Sem revici zgleda grozna z unim "turbanom". Pa zanimivo, ker nisem prvič dala brisačo tako gor . Mene pa Aleksander gleda z zelooo veliki očkami, ko si naredim turban ...
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.3.2009 12:15:30
|
|
|
|
nanka
|
punce s kosilom bo bolj slabe, sem čisto malo pripravila, ker smo sami štirje, oziroma sama z možem, ker za Natko rabim čisto malo, Zoja bo samo učke fotrala, ostaneva sama. En otrok je v šoli v naravi, en pa na izletu in niti nimam pojma kdaj pride. Tako da smo danes mala družinica, sem že pozabila kako to izgleda. Neboglasnica a vidiš kako sem smotana, mislim nekaj pišem drugo. Zdaj pa peljem dete malo na sonček ker je sitna in ji nič ne paše.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?