metuljcek321
|
nanka - kidanje? To mislis snega ali gnoja? Pri tem cudnem vremenu clovek nikoli ne ve Slikce - ja, populis, bla si prava raketa In yes - nasa fraca je edina prespala fotosuting pigama, veliko stvari ze zna tvoja malcica! Glede vrta pa: saj bo pocakal, kar pocasi. Jaz se tud spravljam, da zacnem s temi talnimi deli, pa se mi se ne da zastartat. In ta vikend imam ze spet dober izgovor: ne morem, ker dobim obiske - pridejo frendice na obisk - punce s faksa, k se druzimo ze ohohoj let - can't wait! In , da je jezicek OK. mirjam, za babi! In za uspesen nakup. Kaj si nabavla? Hlace/kiklco/jaknico/zabice/nogavicke/kapico, ...? Umpa, draga nasa dusa - sad si, sad te nema ... kar javljaj se, ja, saj je prav fajn, a ni? In tvoj Luka je res faca, kaj vse ze zna Nasa je pa prvakinja v spanju Aja, pa dedi vedno pravi, da je mala miss, jaz (mami) sem 1. spremljevalka, babi pa 2. Fine by me. neboglasnica, not to worry - ena cokoladica mi je ostala, lahko jo prisparam Kva - zraven BTC-ja si doma? Ja, pismu, ej, k bi prej to vedla, bi pa prisibala do tebe & ti dostavila sladko posiljko. Kako noga??? In dko je zvonil? Irayi za zobek nr. 1! Zdaj je vstopila v druzbo malih zobatcev In to glih za materinski dan - kul! Pa se Vita glugluglu, kako Nina? In ja, meni so tud sopki d best ... kar taki z domacega vrta - mene so pa vceraj "doletele" narcise mojcek, z Zivo vama zelim en mega super truper dan - tak, ki bo pravo nasprotje vcerajsnjega. flower, good luck s fikusom. Glede izpuscajckov: kako dolgo jih pa ze ima? So non-stop enaki ali se intenziteta in stevilo spreminja? ksenci, zelim ti bolj umirjen tempo, pa da se ti uspe spocit & prst spravit v red. Aha, Majuska, prav spomnila sem se na vaju s 24julij & kako sta se imeli v kinu. Pravis, da je bilo lepo, ganljivo, ... lili, kako Aljaz? Je vrocina ze padla? So izpuscajcki? Btw: od kod pa ta 6. bolezen pravzaprav pride? Kar tako izbruhne al kaj? Umpa, strasna je tale junijka! tims, kako kaj odnos s sestro? Sta se ze zmenili? Pa Nini za tak apetit - masina, res je veliko zmazala, ampak moras priznat, da so bli meniji res okusni. ilatic, ubozica nasa, kaj zdaj dogaja? Naj bo cim prej OK. Ja, apetit se ob izrascanju zob lahko zmanjsa. O, vau, dzanika, to pa je definitivno novica dneva. Me smo pa cist skenslale in odpisale tisti job. Na, zdaj je pa to to. In 6. 4. ze zacnes? Ulala, to je pa kmalu. Se pa se prej vidimo v soboto, 4. 4., pa bos kaj vec povedala, a ne? No, se 1x iskrene cestitke, upam, da bos zadovoljna. Pravis, da je v Lj, ne? Kaksno delo pa? Zate: Thanks za Tweety Bird namig - ves, bom sla kar v BC nabavit. Ma, lohk pa pogledas v Petrol - ce bos glih tam, ne zaradi mene hodit! Hvala, dusica si! neboglasnica, pa res, ej - sem sla prav gledat slikice - to je moj stari, stari avatar tam?! Hm, le kako, da se je pojavil? No idea. Majuska, lepe slikice si nalepila v albumu. Ma, res je bilo vceraj lustno. Bilo nas je toliko, da se je zdelo, kot da smo ze na vseslovenskem srecanju julijk Zajtrk klice ...
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 26.3.2009 8:40:44 >