tims
|
Čer, samo minutko se oglasim. Popoldne mi je starejša sestra tako živc potegnila, da sem bila čist cel popoldne slabe volje. Še dober, da imam taka sončka doma, da sem se pomirila. Mater ta žlahta . Moram pa dons ful pohvalt našo Nino. Je pojedla ful zajtrka, sva se podojili, je šla spat, ob dveh je imela zelenjavo, je šla spat, okoli pol petih smo imeli kosilo, pa sem ji dala mal bučk in pire krompirja, je mljaskala, potem je jedla večerjo pa še pol banane. In za desert dojenje. Kam je dala vse to, mi pa ni jasno. Fotke sem si pogledala. Krasne so, sploh tiste gasilske. Ja, Majuska, mislim da je kriv datum, da je bila tako visoka udeležba. Glu za Nino in da le ne bo kaj hujšega. In kakšno presenečenje za praznik od Marka. Ful lepo . Meni je pa Tim prinesel iz vrtca nekakšno vazico, ki jo je sam pobarval, notri pa rožice, potem je imel pa mini nastop. In je mami spet jokala . IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa http://www.shrani.si/?2m/KZ/4c3uwPv/mov02114.mpg tole še pa morm prilepit, od junijke punčka, stara je 9 mesecev! dobr ji laufa... jz se grem stavit, da bo ''naša'' Lara prva shodila... Aha, me zanima katero boš na finto dobila in si bo zbrala kakšnega drugega . Jaz tud stavim na Laro . Stašu in Irayi za prvi zobek. Mislim da sta Neboglasnica in Rebeca dobili najlepše darilo . pa tudi Viti za drugi zobek. Lex, a pa lahko sploh kaj narediš če ima otrok pri mlečnih zobih odprt ugriz, al samo čakaš na stalne? Pigama, mi jajca še nismo probal. Pa bi verjetno tud že mogl počas Flower, nimam pojma kaj bi lahko bilo s temi spuščajčki na obrazu . Sploh če si izločila vso hrano. Nč, grem pod kožo gledat. Je bila pa dolga tale minutka Lahko noč vsem.
< Sporočilo je popravil tims -- 25.3.2009 23:51:12 >
|