|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
26.3.2009 19:43:55   
ksenci
punce še enkat hvala za nasvet z jogurtom. mislim, da je pomagal. bom vidla kaj bo dr. rekla jutr. Aljaž že spi, je čez dan samo urco in pol, ampak glede na dva dni nazaj je to super. imamo pa tud mi prvo pravo buško na čelo. se je tako zložu po tleh kr naenkrat, da me je skor pobral. slišal se je tak močn, da sm bla 100% da si je razbil glavo. bošček mali. 10 min sm bla z njim, pol pa se sam obrnem in pok. kaj češ, tud to mora bit. nč grem, kr počas pride dragi domov.
netki- ne sekiri se, nč ne more. je pač probu na lahek način do denarja. jap, vedno več barab je na svtu

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
26.3.2009 19:45:13   
ksenci
dans nevem če, jutr pa zihr pade 200kauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 19:56:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4778
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 20:05:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4779
26.3.2009 20:08:22   
neboglasnica
Oj!

Netki: pusti norce, luna dela svoje.

Žalostna sem. Prijateljici je včeraj umrla mama, ona je stara nekako toliko kot sem bila jaz ob smrti svoje mame (20), ima pa še dva mlajša brata, enega v srednji šoli, enega v OŠ. Dobro leto in pol se je borila z rakom, žal mu je morala podleči.

Moram iti, je Staš že celo uro tako tečen, da ni za nikamor.

Nočka,

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
26.3.2009 20:09:20   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

neboglasnica..je staš fejst zaružu?

O, izgubljena duša. Si bolje? Jap, je padel na čelo, ampak se mu nič ne pozna, če odštejem tečnobo.

Čavči

Neposredna povezava do sporočila: 4781
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 20:24:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4782
26.3.2009 20:24:13   
lidija***
bom jutri brala za nazaj.....
.... sem tako žalostnauser posted image user posted image , sva se z mojim spičla po dolgem času...

nekomu sem mogla povedat...

lepo se imejte in polubčkajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4783
26.3.2009 20:29:07   
Majuska
Naš fant pa spet mal napreduje ... ga vidim pri igri, da že bolj pozorno spremlja novosti, skrbno preučuje nove igrače, pa očkov telefon - pameten je, ta naš fant user posted image

Neboglasnica - iskreno sožalje za prijateljičino mamo. Kaj bo pa z njenima bratoma?

Netki - tudi taki norci so na svetu, kdo bi razumel, kaj ga je pičilo. Upam da ga bo ta mladi spametoval user posted image

HD, kje si se ti izgubila? si čist v biznis padla? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 20:32:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4785
26.3.2009 20:39:32   
sonček85
hejla:nekatere mislim ,da se me boste še spomnile,samo toliko da vam še javim da sem 2v1 in da bo kmalu moj čas PDp DA  grem v P ,kar seveda komaj čakam.

lep pozdravček vsem

so pa vaši sončki tko lepi ,da komaj čakam svojega Aleksa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4786
26.3.2009 20:49:38   
netki
sonček85....good luck in zdravo bebo user posted image user posted image

drugač pa hvala punce, sej vem morm prespat in jutri bo bolje....naj povem da sem mela glede te prodaje ful slab občutek in ni mi dalo miru...no zdej vem zakajuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
26.3.2009 21:11:08   
nanka
Sonček bomo držale pesti, da bo vajin sonček čimprej z vama.

Prebrala sem vas, zdaj pa spat, sem čist crknjena pa nimam pojma od česa. Juhu jutri se vrača sine s šole v naravi, pa bomo spet kompletni.

Že cel večer gledam Natkine slike, ko je bila stara do  mesece, zdaj je pa že cela baba.

nočko punce, aja so me punce iz službe klicale, tam je cela štala, kar nekaj premeščajo, me je že groza...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
26.3.2009 21:29:07   
tims
Moj pa Nino rihta in se sliši iz sobe smejanje, kričanje.... user posted image  Jaz sem pa čist zmozgana. Dons grem pa ob desetih v pojstlo, čeprav sem si prištimala za likat in eno majco sem že zlikala, ampak mislim, da bo pri tem ostaluser posted image . Bom raj jutri.

Sonček, čim lažji porod in zdravgauser posted image

Flower, ojej, mi je prav grozno, ko pomislim, da si sam razbiješ oba avta. A pa je ful škode?

Neboglasnica, sožalje prijateljiciuser posted image . Kok je to hudo. A očeta še ima, al bo sama ostala z bratoma?

Lidija, user posted image user posted image user posted image

A ne, Nanka, kok gre čas hitro naprej? Jaz sem zadnjič gledala en filmček od Tima, ko je bil star dve leti in pol. Na veliko je že blebetal, ampak čisto nič nisem zastopla kaj govoriuser posted image . Takrat pa sem točno vedla, kaj hoče, ker sva v filmčku čisto normalno komuniciralauser posted image . Zdaj pa ko ga pogledam, je pa že pravi fantuser posted image .

Kje je pa Populis dons?

Grem pogledat, če sta moja dva že zrihtana, pa da jo še podojim, pol pa v pojstlo.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 21:41:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4790
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 22:29:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4791
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 22:47:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4792
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 22:49:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4793
26.3.2009 23:01:18   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Čer.

Vidim da že vse spite, edino jaz še strašim tle naokroguser posted image .Sem ravnokar teto likalno desko in strica likalnika dala spat, sedaj je pa na vrsti RR.Danes sva bili 3/4 dneva od doma, najprej kopanje v Atlantisu z Larino sestrično,bratrancem in babi, potem kosilo z babi in še kavica ter pozno popoldanski šoping z očijem.

majuska; želim si da bi tud jaz enkrat napisala, da sva z Laro malo potegnili z spanjemuser posted image .Tako sem pa takšne sreče da lahko vsako jutro napišem ; danes se je spret zbudial prej kot včerajuser posted image .

Sori, ob tem se mi zdi, ko da moram imeti slabo vest ...  user posted image

Si me pa spomnila, da moram nekaj vprašat - ali vašim malčkom odgovarja temperatura voda v bazenih? Naš Aleksander hoče biti le v topli vodi ... se pravi, v jacuzziju user posted image   pojma nimam, kako bo na morju.

Pa še eno vprašanje - a katera že daje malčku surovo jabolko? jaz ga namreč še vedno kuham, si še kar ne upam ponuditi surovega. Čeprav najbrž ne bi bilo nič narobe ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4794
27.3.2009 0:06:02   
TODI
Čerr!!

Sam tolk da se javim in malo potarnam.
user posted image user posted image user posted image Prihajam ravno iz urgence. Naša Loti je padla z pograda na tla, dobila orng buško in 3x bruhala, zato sva jo zuser posted image peljala pokazat. Je revica mogla ostati na opazovanjuuser posted image  user posted image pa moža sem pustila ob njej, ona pa je hotela mene. Sicer je bila sedaj že čisto ok, sam je dežurni na urgenci dejal, da je bolje da ostane not da bova oba bolj mirna. user posted image user posted image user posted image .

Ko pridem pa domov pa Svit ves v user posted image user posted image user posted image se je tašči drl, da sem ga komaj potolažila.

Pa lih v soboto se odpravljamo v toplice, tast in tašča pa ju3 na izlet.

No upam da bo vse ok in da bo ju3 zvečer že doma. Grem ju pogledat dopoldne, baje imamo starši 24urni obisk.

Sam tolk, se mi prav nič ne spi...

Grem še malo čekrat net.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
27.3.2009 6:56:20   
neboglasnica
Dobro jutro! user posted image

Sonček85:
drži se in vse lepo s tvojim Aleksom!!

Populis: ja, to je od tiste punce, ki je bila varuška mojim otrokom na DD-ju.

Almera
: mogoče se pa vreme še kaj uredi, držim pesti. Drugače pa tudi masaža ni slaba, kaj?

Todi: joj, kaka smola. Se mi je zdelo čudno, ko sem se prijavila, da si že tu gor. Upam, da je Loti ok. user posted image user posted image

Lidija: si že kaj bolje? Ti se kar skašljaj, me te rade volje poslušamo in ti s tem vsaj malce pomagamo.

Majuska: imajo še očeta, tako da mislim, da bodo ostali skupaj doma. Jaz otrokom nikoli nisem kuhala jabolka, vedno so dobili surovega.

Flower: ti si čisto preveč pridna s hujšanjem, mi vzbujaš slabo vest.

Sara in Staš (v škafu za perilo) dirkata naokoli. Zdaj bi pa mali jedel, pa pa

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 7:18:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4797
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 7:30:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4798
27.3.2009 7:50:33   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Mi smo pa danes že od 06 00 pokonc.Aa pol ko se ura prestavi se bo pa ob 05 00 zbujala user posted image user posted image user posted image user posted image ?

jap, bejbi... žal. Traja nekaj časa, potem se pa navadijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4799
27.3.2009 7:53:21   
metuljcek321
Morning, ladies!

mirjam, iskreno sozalje. Je pa dobra novica, da je se videla pravnukinjo, jo pobozala, stisnila k sebi - kot bi se cakala na to.

Stas, ti raketa mala - da ne pobegnes vec mamici. Thank God, da je vse OK. Jaz - kot sem ze rekla - ze nekaj mesecev naso kar na puzzlih previjam v dnevni - zihr je zihr.

Evo, 3jemi, Lovro se ze uci od nase male zaspanke ... samo se casovno naj malce raztegne splane urice, pa bouser posted image  Ej, pa kar malce milo se mi je storilo, k si napisala, da pikapolonico hranis v denarnici za sreco IN da te spomni name - resnicno lepo, hvala.

OMG, glih zdajle je bilo, da bodo skenslali polletne vinjete, uvedli tedenske po 15 evrov ter letno podrazili na 95 evrov!!!!! Halo!!! Meni se to totalno NE splaca - tiste parkrat, k grem po obvoznici ... kva bi jih ej, packe packaste. Ze zdaj se mi je zdelo, da sem tistih 55 evrov vrgla skozi okno, kaj bo sele v prihodnje ... stekam, tisti, k se vozijo iz MB v LJ ipd., uzivajo & je zanje to pravi jackpot, se jim ful splaca, meni pa to pomeni izkljucno nove stroske. Marija, 95 evrov res ni tko mal, no! Sem prav jezna.

flower, kaj pravi P na izpuscajcke?

rebeca, res je bil vceraj prekrasen dan. S tamaucico sva se predajali soncnim zarkom, upam, da bo tudi danes tako.

tims, pri nas tud Anja tko debelo gleda, k pridem s turbanom iz kopalnice. Jokala sicer ni, so pa njene oci takoooo velike & prav izbuljene, ko se to zgodiuser posted image

nanka, frekvenca prihajanja in odhajanja tvojih otrok je prav divja - sole v naravi, izleti, smucanja, ... Dobra si, k to vse sfolgas postimat.

Almera, si se uspela kaj spociti?

populis, kako je bilo v gledaliscu?

dzanika, kaksna skoda za 4. 4., pa ful sem se veselila. Ves kaj, pa naslednjic, ko pridem popedenat zobe - prav? Zdaj si pa le privoscite en konkreten oddih, ker potem se zacnejo obveznosti.

3jemi, kaj pa pravis na tole?: KLIKNI Izgleda sila klavrno, srcno upam, da so usekali mimo!!!

Aha, Blacky, a pol kar odprem 10. del - ze danes al kako??? Potem popoldne si bom vzela cas, zdajle odhajava s tamaucico - bo to v redu? Da bos lahko nalepila najnovejse sezname. In vidim, da se ze dela vrsta za sledece dele: Majuska ima cez 11-ko, flower 12-ko. Imamo ze kaksno prostovoljko za part 13 maybe?

Blacky, kaj dogaja? Alles OK? Precej redkobesedna si zadnje case.

netki, grozljivka, nekateri ljudje so pa cist out, no. Ne morem verjet, kaksni odpuljenci.
Inigo, user posted image  za uspesen obisk PODIM-a. Vedno pase it na kaksno tako kvalitetno izobrazevanje - se veliko naucis, spoznas nove ljudi, se srecas z ze znanimi ... pase, pase, ja. Zdaj pa le uzivajta z Brinom.

Superca, ksenci, da je jogurt naredil svoje! In ubogi mali buskec tvoj - malo jo popihaj, da bo hitreje bolje.

rebeca, obstaja kaksen link za Tuseve DVD-je in elektronske knjigice?

O, hd, how are you?

user posted image za vse bolne, neprespane, sitkane, skregane, slabovoljne, ... (dopolni po zelji) ... Things can only get better.

soncek, good luck!

populis, srecno s sluzbo, upam, da jo dobis tako hitro kot se je to zgodilo dzaniki. Pa krasne slikice tvoje zabice-plavalke. Spet sta bili bizi, bizi - lepo!

Majuska, jabolko sem kuhala le ene 3x na zacetku, potem sem zacela kar surovega dajati in je bilo vse v redu.

Todi, OMG, kako je Loti? Mislim nanjo!

neboglasnica, grozno je to, da izgubis starsa/e. Me kar stisne v grlu, ce pomislim na to. Zalsotna rec, zelo zalostna.

flower, ti se kar hujsas, suhica nasa? Kolk kg pa se nameravas spravit dol? Nisi ze prava trlica? Pazi, da ne bos pretiravala, ves?

populis, saj res, uro prestavimo ta vikend. In da ne bos mislila - nasa je danes tudi vstala nekam zelo zgodaj - ob 5.50 se je zacela menit v posteljici. Spala je tocno 10 ur - do minute. In zdaj? Ja, v stajci je totalna koma, spi kot polh. Se malo bo oddremala, potem piciva na obisk k prijateljici & njeni hcerkici v Horjul - komaj cakam, se nisva videli ze prevec casa.

Mejte se!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?