metuljcek321
|
Morning, ladies! mirjam, iskreno sozalje. Je pa dobra novica, da je se videla pravnukinjo, jo pobozala, stisnila k sebi - kot bi se cakala na to. Stas, ti raketa mala - da ne pobegnes vec mamici. Thank God, da je vse OK. Jaz - kot sem ze rekla - ze nekaj mesecev naso kar na puzzlih previjam v dnevni - zihr je zihr. Evo, 3jemi, Lovro se ze uci od nase male zaspanke ... samo se casovno naj malce raztegne splane urice, pa bo Ej, pa kar malce milo se mi je storilo, k si napisala, da pikapolonico hranis v denarnici za sreco IN da te spomni name - resnicno lepo, hvala. OMG, glih zdajle je bilo, da bodo skenslali polletne vinjete, uvedli tedenske po 15 evrov ter letno podrazili na 95 evrov!!!!! Halo!!! Meni se to totalno NE splaca - tiste parkrat, k grem po obvoznici ... kva bi jih ej, packe packaste. Ze zdaj se mi je zdelo, da sem tistih 55 evrov vrgla skozi okno, kaj bo sele v prihodnje ... stekam, tisti, k se vozijo iz MB v LJ ipd., uzivajo & je zanje to pravi jackpot, se jim ful splaca, meni pa to pomeni izkljucno nove stroske. Marija, 95 evrov res ni tko mal, no! Sem prav jezna. flower, kaj pravi P na izpuscajcke? rebeca, res je bil vceraj prekrasen dan. S tamaucico sva se predajali soncnim zarkom, upam, da bo tudi danes tako. tims, pri nas tud Anja tko debelo gleda, k pridem s turbanom iz kopalnice. Jokala sicer ni, so pa njene oci takoooo velike & prav izbuljene, ko se to zgodi nanka, frekvenca prihajanja in odhajanja tvojih otrok je prav divja - sole v naravi, izleti, smucanja, ... Dobra si, k to vse sfolgas postimat. Almera, si se uspela kaj spociti? populis, kako je bilo v gledaliscu? dzanika, kaksna skoda za 4. 4., pa ful sem se veselila. Ves kaj, pa naslednjic, ko pridem popedenat zobe - prav? Zdaj si pa le privoscite en konkreten oddih, ker potem se zacnejo obveznosti. 3jemi, kaj pa pravis na tole?: KLIKNI Izgleda sila klavrno, srcno upam, da so usekali mimo!!! Aha, Blacky, a pol kar odprem 10. del - ze danes al kako??? Potem popoldne si bom vzela cas, zdajle odhajava s tamaucico - bo to v redu? Da bos lahko nalepila najnovejse sezname. In vidim, da se ze dela vrsta za sledece dele: Majuska ima cez 11-ko, flower 12-ko. Imamo ze kaksno prostovoljko za part 13 maybe? Blacky, kaj dogaja? Alles OK? Precej redkobesedna si zadnje case. netki, grozljivka, nekateri ljudje so pa cist out, no. Ne morem verjet, kaksni odpuljenci. Inigo, za uspesen obisk PODIM-a. Vedno pase it na kaksno tako kvalitetno izobrazevanje - se veliko naucis, spoznas nove ljudi, se srecas z ze znanimi ... pase, pase, ja. Zdaj pa le uzivajta z Brinom. Superca, ksenci, da je jogurt naredil svoje! In ubogi mali buskec tvoj - malo jo popihaj, da bo hitreje bolje. rebeca, obstaja kaksen link za Tuseve DVD-je in elektronske knjigice? O, hd, how are you? za vse bolne, neprespane, sitkane, skregane, slabovoljne, ... (dopolni po zelji) ... Things can only get better. soncek, good luck! populis, srecno s sluzbo, upam, da jo dobis tako hitro kot se je to zgodilo dzaniki. Pa krasne slikice tvoje zabice-plavalke. Spet sta bili bizi, bizi - lepo! Majuska, jabolko sem kuhala le ene 3x na zacetku, potem sem zacela kar surovega dajati in je bilo vse v redu. Todi, OMG, kako je Loti? Mislim nanjo! neboglasnica, grozno je to, da izgubis starsa/e. Me kar stisne v grlu, ce pomislim na to. Zalsotna rec, zelo zalostna. flower, ti se kar hujsas, suhica nasa? Kolk kg pa se nameravas spravit dol? Nisi ze prava trlica? Pazi, da ne bos pretiravala, ves? populis, saj res, uro prestavimo ta vikend. In da ne bos mislila - nasa je danes tudi vstala nekam zelo zgodaj - ob 5.50 se je zacela menit v posteljici. Spala je tocno 10 ur - do minute. In zdaj? Ja, v stajci je totalna koma, spi kot polh. Se malo bo oddremala, potem piciva na obisk k prijateljici & njeni hcerkici v Horjul - komaj cakam, se nisva videli ze prevec casa. Mejte se!