Nejka23
|
Dobro jutro,dober dan! Upam, da lepo praznujete,pa da vas doma kaj crkljajo, da bomo res lahko praznovale kot se sika Nasa danasnja noc - Jaka se je zbudil samo ob 2h za jest,pa potem ob pol 6h,pa je se spal naprej skoraj do 7h Je takoooo pasalo...Sedaj pa zopet spi ANITA se moje skromno mnenje...Nasa Lana je tudi spala samo v vozicku,tako da sva marelo nabavila za po stanovanju...Ko sem videla da se zacenja kaj premikat,sem jo hitro poguncalain je spala se naprej. Ko je sla k varuski,smo samo 2 tedna vozicek nosili tja,potem se je navadila da je hodila spat v posteljo. Pri dveh letih je zacela sama hodit spat,dokler se ni rodil Jaka,sva hodila malo z njo polezavat,pesmice pet, ko se je rodil Jaka,pa se je to koncalo. Sedaj hodita zvecer skoraj istocasno spat, Jaka navadno pol ure prej,tok da fino zaspi,potem pa se Lana... Hocem ti povedat, da jaz se ne bi tako mucila,ocitno te se fejst rabi...Malo majhna je se za taksne sankcije...Pa tudi ti se rabis spanja... Saj cez dve leti se tako ne bo vec hotela k tebi stisnit,tako kot nas ane...Mi rece pa dej pusti me,jaz sem ze velika...Jaz bi jo pa tako rada stiskala Jaz jih dam kar k sebi v posteljo vcasih,ko je potrebno...Zakaj bi se mucila,ne spala, ce pa se stisnemo in potem vsi spimo...Saj tako hitro zrastejo... In ne oziraj se na druge, otroci hitro rastejo,vsak dan s tako majhnimi je dragocen,ker se nikoli vec ne vrnejo... Naredi tako,kot sama mislis da je najbolje in ne tako,kot drugi mislijo da bi moralo biti... Posiljam ti en kup ter da bo bolje .... Pa super punci je tale tvoja zOja! VEVERICICA,jaz sem v zdravstvu, diplomirala sem 2004 sedaj pa delam se eno nadgradnjo,bi se temu reklo...O dojenju in me tako yelo uspava yvecer tole učenje,da očitno še na Jaka vpliva, hihihi...Se bom z veseljem trudila učit,če bo res tako dobro spal po tem... Ampak zanimivo, da me potem FB čisto predrami??? GAJKA, kje sta se ygubila z Rokom?? a si v šentilju blizu Pajerjev doma? Pa ;e nekaj jih poznam... No,zdej pa morem it, Jaka se gre kaskaderja,je vmes ze vstal Lepo se imejte!!!!