|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
25.3.2009 10:19:31   
anita goitan
mah kokrkol tole spanje, mislm da je od otroka do otroka čist različno in ni enega pravila po katerem bi delali, če bi bil potem težav s spanjem ne bi blouser posted image jah take mamo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
25.3.2009 10:19:32   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

anita, moje skromno mnenje. Čez dan jo navadi da dvakrat spi v svoji posteljici. Eno rundo dopoldan in eno popoldan. Tisto spanje v vozičku ni zadosti. Najprej jo navadi da čez dan spi in potem ti bo tudi ponoči. 

čez dan spi dopl 2 uri, pop 1 uro, včasih ji uspe na 2 uri nategnt-spi pa v vozku

naša pa spi čez dan v taveliki postelji, čez noč pa v svoji, pa se nam je in se še dobro obnese, so nas v materinski šoli ( pred dalnimi skor 8 letiuser posted image ) tko svetoval, ker naj bi otrok na ta način vedu, da sedaj pa je noč in je treba spat v svoji postli , nekak tkouser posted image

joj, upam da kmalu porihtate spanje, ker tebe bo kmalu pobral( hujšanje), če se ne boš naspala, držim pesti

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
25.3.2009 10:22:03   
kaja02
halo cita, a mala že kaj bolje spi?, jo še dajejo krči'

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
25.3.2009 10:36:41   
gajka
anita - saj lahko hitro preveriš, če je res posteljica kriva za nespanje. Daj jo ponoči spat v voziček, pa boš videla, kako dolgo bo zdržala. Čeprav ne vem, če ji bo ravno udobno za celo noč. user posted image Mogoče je res to narobe, da ti tudi čez dan vedno spi samo v vozičku. user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
25.3.2009 10:38:53   
matejchi

Anita, imaš mogoče kakšno kolegico ali mami, taščo kje v bližini, da ti Zojo pelje na sprehod, da se malce spočiješ? 

anita  jaz lahko peljem edino tebe na kavo.. za naš dan. Ti samo sporoči kdaj gresta ven.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
25.3.2009 10:40:42   
Nejka23
Dobro jutro,dober dan!
Upam, da lepo praznujete,pa da vas doma kaj crkljajo, da bomo res lahko praznovale kot se sika user posted image
Nasa danasnja noc - user posted image user posted image user posted image   Jaka se je zbudil samo ob 2h za jest,pa potem ob pol 6h,pa je se spal naprej skoraj do 7h user posted image user posted image user posted image   Je takoooo pasalo...Sedaj pa zopet spi user posted image
ANITA se moje skromno mnenje...Nasa Lana je tudi spala samo v vozicku,tako da sva marelo nabavila za po stanovanju...Ko sem videla da se zacenja kaj premikat,sem jo hitro poguncalain je spala se naprej. Ko je sla k varuski,smo samo 2 tedna vozicek nosili tja,potem se je navadila da je hodila spat v posteljo. Pri dveh letih je zacela sama hodit spat,dokler se ni rodil Jaka,sva hodila malo z njo polezavat,pesmice pet, ko se je rodil Jaka,pa se je to koncalo. Sedaj hodita zvecer skoraj istocasno spat, Jaka navadno pol ure prej,tok da fino zaspi,potem pa se Lana...
Hocem ti povedat, da jaz se ne bi tako mucila,ocitno te se fejst rabi...Malo majhna je se za taksne sankcije...Pa tudi ti se rabis spanja... Saj cez dve leti se tako ne bo vec hotela k tebi stisnit,tako kot nas ane...Mi rece pa dej pusti me,jaz sem ze velika...Jaz bi jo pa tako rada stiskala user posted image   Jaz jih dam kar k sebi v posteljo vcasih,ko je potrebno...Zakaj bi se mucila,ne spala, ce pa se stisnemo in potem vsi spimo...Saj tako hitro zrastejo...
In ne oziraj se na druge, otroci hitro rastejo,vsak dan s tako majhnimi je dragocen,ker se nikoli vec ne vrnejo...
Naredi tako,kot sama mislis da je najbolje in ne tako,kot drugi mislijo da bi moralo biti... Posiljam ti en kup user posted image user posted image user posted image ter user posted image user posted image user posted image   da bo bolje ....  Pa super punci je tale tvoja zOja!

VEVERICICA,jaz sem v zdravstvu, diplomirala sem 2004 sedaj pa delam se eno nadgradnjo,bi se temu reklo...O dojenju user posted image user posted image user posted image   in me tako yelo uspava yvecer tole učenje,da očitno še na Jaka vpliva, hihihi...Se bom z veseljem trudila učit,če bo res tako dobro spal po tem...
Ampak zanimivo, da me potem FB čisto predrami???  

GAJKA, kje sta se ygubila z Rokom??  a si v šentilju blizu Pajerjev doma? Pa ;e nekaj jih poznam...

No,zdej pa morem it, Jaka se gre kaskaderja,je vmes ze vstal user posted image

Lepo se imejte!!!!

Lp, Nejka

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
25.3.2009 10:48:31   
bella02
Eeeee, pišem sproti, pa se bo do konca Nina verjetno kaj javila (pa se ni), sam jaz ne vidim, da bi bila user posted image . V tickerju je tisto pomoje še od Špeleuser posted image user posted image user posted image . Ali pa men ne potegne lajtgauser posted image

nell, pozdravte se

neža7, jaz rož ne dobim večuser posted image , pravzaprav jih nisem nikoli kaj veliko dobila. Sem pa tja kdaj, pač ni moj user posted image za te stvari. Sem pa za valentinovo, dan žena in materinski dan dobila večerjo v kitajski. Je hotel zraven stlačit še rojstni dan, pa se ne damuser posted image user posted image user posted image  

gajka, danes je NAŠ in ne VAŠ dan, a neuser posted image

anita, saj bo. Do poroke (Zojine) se bo vse pošlihtalouser posted image

Jaz pa danes ne bom šla do mamice, je mal predaleč, pa popoldne ima Tjaša nastop v okviru vrtcauser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
25.3.2009 10:50:40   
tejkaz
Nejka, a mene poznaš? user posted image Jaz Pajerjevi poznam. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
25.3.2009 10:56:45   
matejchi
bella ne more bit od Špele spodaj v podpisu, če piše da bo Špela dobila bratca ali sestrico..user posted image
veveričica s kje si ti??

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
25.3.2009 11:00:48   
matejchi
anita Zoja ma pač tvoje gene.. "mi Primorci radi žuramo..." 

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 3485
25.3.2009 11:07:48   
Luna2008
user posted image

mamice vse najlepše ob današnjem dnevu! naj bo dan s soncem obsijan, naj bo dan kot iz sanj !!!

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
25.3.2009 11:08:09   
veveričica
najprej vsem vam  zaželim lep materinski dan.                                                                                                                                            

danes   je moja  lara tako jezna da  je joj ker ji ne pustim  da je na hrbtu.joj punce kakšne grozne sanje sem imelauser posted image da sem noseča in da nosim trojčke.sem bila vesela ,da sem se zbudila brez trebuha.user posted image  jaz bom ostala samo pri lari ker me je preveč strah ,da se ponovi zgodba  ,ki je lahko še bolj kritična.matejchi  sem iz škofje loke.pa ti

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
25.3.2009 11:11:51   
Barbarinha
Anita, to pa ni bil dober začetek dneva... Saj ne vem, kaj bi ti svetovala... Ne bom nekaj pametnjačila, Luka od prvega dne spi v svoji posteljici. Ni problem zaspati, mu dam kravico, jo stisne k sebi in spi. Problem je ponoči, ko se na uro - uro in pol zbuja (jamra, zajoka, se obrača, hrka kot mali ježek...) itak, da grem k njemu, dvakrat dobi mleko, vmes čaj. Sem se pritoževala od začetka, mah zdaj je kar je. Nimam srca, da bi ga pustila, da se joče. Je pa bila pravkar patronažna tu, je prišla pogledat kako delava. Je rekla, da eni otroci pač rabijo več kot drugi, da so eni polni energije in da bo tako tudi, ko bodo starejši, non stop bodo morali nekaj početi. Da je imela ona hčerko, ki ni hotela spati, pred leti. Je bilo tako hudo, da je šla k zdravniku in ji je na koncu dal neka pomirjevala ali uspavala. Bere ona tista navodila in stranske učinke in vrže tablete stran. Pa da je še danes hči taka naspidirana, mora skozi nekaj počet. Pa da je baje vredu, ker izkorišča to energijo v pozitivne smeri. Upam, da se vam spanje porihta in user posted image user posted image user posted image za takega user posted image , da se zbuja ponoči, moj se kar okoli obrne in spi naprej (ma izgovor, da se daleč vozi v službo vsak dan).

Matejchi, ne vem, pojma nimam od kod sem ti znana. Mam že tak obraz - vsakdanji... Če si iz gorenjske, ma nisem bila velikokrat tam. Tako, da user posted image

Še dve slikici:

Tako najraje zaspimo po obilnem obedu:

user posted image

Tako pa si umivam zobka:

user posted image

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
25.3.2009 11:15:57   
Luna2008
Anita - user posted image
          upam da vas čakajo boljše noči, tudi mi se navajamo na posteljico. prej je skoz zaspala v ležalniku, pa vem da to ni ok  za hrbtenico. zdaj je ležalnik premajhen pa se navajamo na posteljico-seveda še v najini spalnici.

Vsem bolančkom- da se čimprej pozdravite !!

punce kaj kuhate kaj zraven piščanca- krompir in zelenjava ...to dam skoz...kaj še date zraven- polento ?!  kolikokrat na teden pa date meso ?!

Neposredna povezava do sporočila: 3489
25.3.2009 11:16:04   
gajka
bella02 - ja, imaš prav, NAŠ dan. user posted image Pri Nini pa v podpisu piše, da Špela dobi novembra bratca ali sestrico.

Nejka23 - jaz ne poznam ravno tukaj preveč ljudi, ker nisem ravno od malih nog v teh koncih. Za tele P. še sploh slišala nisem. user posted image Drugače pa sem doma blizu tistega križišča, kjer zavije glavna cesta proti Polzeli, levo dol (gledano iz smeri Velenja) pa proti dolini (Šentilju).

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
25.3.2009 11:18:12   
matejchi
Barbarinha jaz sem iz Maribora...user posted image , samo sedaj sem preseljena zadnjih 5 let...

RD RR

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
25.3.2009 11:21:38   
gajka

punce kaj kuhate kaj zraven piščanca- krompir in zelenjava ...to dam skoz...kaj še date zraven- polento ?!  kolikokrat na teden pa date meso ?!

Meso + zelenjava + krompir/riž/polenta/prosena kaša/makarončki brez jajc. Meso dam nekje 3× tedensko.

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
25.3.2009 11:29:42   
Barbarinha
Matejchi - hmmmm - na SEŠ sem hodila v Mb in potem tudi na EPF tri leta tudi v Mb, sem pa med študijem delala malo v gradu v Slov. Bistrici, leto in pol pa v Alpini v Mercator centru tudi v Slov. Bistrici. Potem pa sem šla s trebuhom za kruhom 2003. Med 2003 in 2007 me ni bilo veliko doma, morda kak mesec na leto. Smo pa se s kolegi veliko zadrževali v Cantanteju na Pariške komune.

< Sporočilo je popravil Barbarinha -- 25.3.2009 11:30:36 >

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
25.3.2009 11:45:06   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Meso + zelenjava + krompir/riž/polenta/prosena kaša/makarončki brez jajc. Meso dam nekje 3× tedensko.

hvala Gajka - a riž nardiš na vodi, ga dolgo kuhaš? jaz sem ga pa ji je ško tako težko dol (nimamo še zobkov)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
25.3.2009 11:51:38   
matejchi

luna
mi smo tudi brez zob pa ji gre vse dol, še žemlja..user posted image

RD RR

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
25.3.2009 11:53:21   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

hvala Gajka - a riž nardiš na vodi, ga dolgo kuhaš? jaz sem ga pa ji je ško tako težko dol (nimamo še zobkov)

Riž (tista bela pakunga od Zlatega polja) dam kar zraven zelenjave kuhat. Ga kuham malo dlje kot piše na vrečki, da je potem že malo razkuhan. Potem pa ga zmiksam s paličnim ali pa z vilico pretlačim. Res pa, da pri rižu vedno še koščki ostanejo. Dojenčki pa naj bi grizli tudi z dlesnimi, zato ni treba čakat na zobke. Makarončkov tudi ne moreš v nulo spasirat - ostanejo koščki. Kaša se pa res čisto zmehča in ne bo nobene panike z ''zatikanjem'' v grlu.

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
25.3.2009 12:06:29   
bella02
user posted image user posted image user posted image , sem vam rekla, da mam dolgo lajtngouser posted image user posted image user posted image
Sem šla prej še enkrat prebrat njen post od besede do besede z glavo 5 cm od ekrana, pa še nisk sem šla čekirat, pod črto pa ... Ni blo takrat še nič, ziheruser posted image
(matejchi in gajka, hvala za razsvetljenjeuser posted image )
Ninaaa, čestitke in lepo user posted image ti želim!

veverička, nas še dohajaš? Slabše vreme je hrana za naš forumuser posted image

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
25.3.2009 12:11:39   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Anita, imaš mogoče kakšno kolegico ali mami, taščo kje v bližini, da ti Zojo pelje na sprehod, da se malce spočiješ? 

anita  jaz lahko peljem edino tebe na kavo.. za naš dan. Ti samo sporoči kdaj gresta ven.

ma na borovničke kašna kava nekiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
25.3.2009 12:16:43   
veveričica
bella 02user posted image  pa vas res  bolj težko dohajam. danes bom lari naredila bučke pa še sedaj nevem kako bi ji pripravila da bo ukusno in da bo jedla ker je bolj izbirčnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3499
25.3.2009 12:31:22   
Neža7

Neža7 - kaj misliš s tem, da bosta samo pri Neži ostala? Sploh nobenega drugega user posted image , ali samo kot si enkrat rekla, da moraš z nosečnostjo še počakat zaradi CR? user posted image

Neža bo edinka user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.