sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Zaspala je ob 20.30 , zbudila se ob 22ih in do 4ih durhmarš eno in isto-dretje v postelci, stegovanje rok če sva prišla zravn, ... n vem kako bo dns moj funkcioniral na šihtu, to noč je prvič z mano bedel, ob 5.30 sva ble že v dnevni na tleh in se je začela igrat in cvilit kakor da nič ni bilo, jaz sem pa zraven nje za 20min zaspala dokler nism dobilal matejchine lopate (ti že veš o čem je govora) v glavo Anita , povsem razumem, kaj daješ zdaj čez , imamo mi uvajanje v samostojno spanje že kakšen mesec na sporedu, pa sta še vedno trmasti , rajši jokata v posteljici, kot pa da bi zaspali ...Je pa to pri nas nastal problem, ko sta se kar naenkrat po večernem dojenju pred spanjem odločili, da še ne bi zaspali , sta kar naenkrat postali živahni, ko sta se najedli pa imamo zdaj sr zaradi tega - prej sta pa vedno zaspali že med dojenjem, da sem ju kar v posteljico položila in sta spali, kakor dolgo pač sta.... Saj bo , jaz ju zdaj tudi čez dan budni dam v posteljico, pa se malo zdereta, pa zaspita, pa je zvečer že kar malo boljše ....Mi smo imeli tudi ponoči pravo žurko, okrog 2.30, tako, da je šel s Tejo na kavč, midve s Tajo sva pa potem v najini postelji kraljevali, ker se je tako drla, ko sem jo dala v posteljico, da se je še Tina zaradi tega zbudila ...In zjutraj se potem zbudim ob 6-ih, pa poleg mene TTT in , meni pa nič jasno
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 25.3.2009 9:41:15 >