![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 12:33:04
|
|
|
|
veveričica
|
tudi lara bo edinka
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 12:36:22
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 neža7, jaz rož ne dobim več , pravzaprav jih nisem nikoli kaj veliko dobila. Sem pa tja kdaj, pač ni moj za te stvari. Sem pa za valentinovo, dan žena in materinski dan dobila večerjo v kitajski. Je hotel zraven stlačit še rojstni dan, pa se ne dam Moj tudi ni bil za zlatnino in sva zaročena in ima zelo lep prstan, ki ga je sam dal naredit samo zame in tudi on ima nekaj Rože pa res dobim sedaj samo za rojstni dan, valentinovo, dan žena in sedaj materinski dan. Včasih je tudi kar tako vsem Grem nazaj družini Kosilo se že peče v pečiči in možek sedaj salato pripravlja
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 12:36:32
|
|
|
|
tejkaz
|
Jaša tudi. Hehe, hecam se.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 12:36:36
|
|
|
|
Luna2008
|
a res? kako da ste se tako odločili, je bil porod težek ? se opravičujem če sem preveč firbčna
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 12:37:49
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica tudi lara bo edinka No potem nisem edina Bom videli kako bo, ko bodo naše avgustovke začele ponovno zanosit
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 12:42:47
|
|
|
|
veveričica
|
sam porod ni bil težak fizično ampak psihično ker je bilo toliko prehitro in je bila tako majhna in nebogljena.potem sem pa imela v sobi še cimro ki je rodila drugo punčko v 24 tednu nosečnosti.je imala mala 500 g in prvo je rodila v 33 tednu drugo pa takole
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 12:44:22
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008 a res? kako da ste se tako odločili, je bil porod težek ? se opravičujem če sem preveč firbčna Jaz sem imela CR in je bilo brez težav. Imam tudi težave med AMPAK to ni razlog, da bova ostala pri 1. Po ss sem tako vesela, da sem rodila zdravo punčko in to sva si želela (zdravega ) Jaz sem tudi večinoma sama z Nežo in ne dobim kakšen pomoči AMPAK tudi to iz vesela delam...... Ne vem, pač tako bo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 12:47:36
|
|
|
|
ozziebo
|
Lara je pomlaskala kosilo - ajdova kaša+ por+korenček+brokoli+piščanec
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 12:49:23
|
|
|
|
Luna2008
|
o boge malčice, še dobro da je s 500g vse v redu ker se mi zdi da so rekli v šoli za starše da imajo kao rekord da je s 500g dojenčkom vse ok. ti si pisala da zaradi visokega pritiska si prej rodila ?! ma jaz sem ga tud mela, samo na srečo sem samo 8 dni prej rodila pa med porodom mi je itak spet narastel tako da je je babica skoz napizdevala naj se potrudim samo a misliš da bi se to ponovilo pri drugem?!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 12:50:00
|
|
|
|
Luna2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo Lara je pomlaskala kosilo - ajdova kaša+ por+korenček+brokoli+piščanec wau njami, to je blo pa sigurno dobro !!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 13:18:00
|
|
|
|
andrejaboris
|
Lep materinski dan! Da bi vas vaši razveseljevali vsak dan znova!!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 13:42:01
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris Lep materinski dan! Da bi vas vaši razveseljevali vsak dan znova!!!! in (ta je za razliko od otrok, lahko uradno samo eden )
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 13:57:51
|
|
|
|
veveričica
|
luna ja imela sem visok pritisk in zatekala sem po celem telesu tudi po obrazu sem bila čisto zatečena in na koncu sem imela hude glavobole in bruhala sem. res je grozno ko vidiš kako majhni so ti dojenčki in kako morajo biti starši pogumni .če bi imela lepo nosečnost in nebi prezgodaj rodila imam pa sigurno vsaj 3
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 14:02:50
|
|
|
|
gajka
|
Mene sicer ob kakem Rokovem slabem dnevu mine, da bi imela še kakega , ampak potem to spet hitro pozabim. V planu je še (vsaj) eden, kako pa bo v resnici, bomo še pa videli.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 14:42:24
|
|
|
|
MATEJKA_
|
jaz in moj pa sva vedno rekla - 1 je za mamo, 1 za ateja, 1 pa za slovenijo . tako, da če bo le vse vredu in bomo vsi zdravi, si močno želiva 3... 1 je že tu, še 2...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 15:06:08
|
|
|
|
Ryssa
|
Lan bo pa jedel rjavi riž z grahom in bučkami, ga že čaka. Ima rjavi riž rajši kot belega, pa še bolj zdrav je. Glede otrok in koliko jih bo še pa ne bom nič rekla, imam še dovolj časa, mogoče bo še kak, mogoče ne... Grem pogledat kaj se dogaja z našim kosilom.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 15:51:38
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: gajka Neža7 - kaj misliš s tem, da bosta samo pri Neži ostala? Sploh nobenega drugega , ali samo kot si enkrat rekla, da moraš z nosečnostjo še počakat zaradi CR? Neža bo edinka to smo mi tud govoril, do predlani, ko nama je kar en dan kapnal, da zdaj bi pa še mela enga, pa smo jo nardil sam nisem pa sigurna, da bo Leja zadnja
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 15:57:07
|
|
|
|
kaja02
|
šele zdaj vidim, da Neža nisi osamljena, vas kar nekaj razmišlja o tem, da bi ostali le pri enem , mene pa vedno bolj vleče v še eno , še mojga morm 100% na svojo stran pridobit
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 15:58:02
|
|
|
|
kaja02
|
spet mam samogovore , grem , se beremo zvečer!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 16:39:20
|
|
|
|
suzana73
|
No pa sem spet tu! Da mal pokomentiram: Najprej glede spanja! Gaja je prva od vse štirih,katera mi SAMA zaspi V SVOJI posteljici.Ostale sem tudi dolgo dojila in seveda sem se takrat ulegla.Otrok zaspal in šele potem sem ga dala v svojo posteljo.Tudi ponoči so se več zbujali,da smo se dojili.Lo so malo zrasli pa sem mogla it z njimi ležat ali pa na posteljo sedet pa pravljico prebrat tudi Anja še ne gre sama v svojo posteljo.More it nekdo z njo in ji prebrat pravljico.Pomoči pa sama še vedno pricaplja k nama-kot kak mesečnik!Z Gajo pa ni teh problemov!!Jo položimo v posteljo in sama zaspi s svojim zajčkom-pa še ta ni obvezen. Čez dan pa so tud moji veliko prespali v vozičku,saj smo bili veliko zunaj! veveričica:jst sem mela tud pri prvi visok pritisk pa še zredila sem se nenormalno(40kg),pa sem rodila čez rok.Sam tega je zdej že skor 15let.Pri drugi sem mela tud visocga sam ne tok zredila sem se tud nanormalno in rodila tud čez rok.Tretja in četrta pa ni blo kej posebnega nisem se niti redila tok,niti ni blo preveč pritiska(no včasih že)pa sem enkat rodila 13 dni čez,Gajo pa sem rodila 10 dni prej! Punce katere pravte,da boste ostale sam pri 1 . Zarečenga kruha se največ poje!!!!! Ninaa čestitke ob ponovni ,pa uživaj! Kaja02 jst bi mela tud še kšnga,sam mam že 4 pa še ,tko da zaenkat res hvala nebi. Sem post skor napisala,dobila obiske in pozabla kaj sm tla še napisat!!Pa drugič k se spomnem Zdej pa grem se še mal igrat z Gajo dokler Anja sp i!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 16:51:39
|
|
|
|
anita goitan
|
suzana73 kapo dol, občudovanja vredna
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 17:17:02
|
|
|
|
suzana73
|
anita goltan zakaj že? joj sm jzna k 100 !!!zuni spet sneži,pa tok je mraz prtisnu.Kdaj bo končno lepo pa toplo? ghv V A CCiouzhzklu , bhn bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbby<<<<<<<<<<<<<ksssssssssssssssss no tud Gaja je jezna!!!! <+,-a<y <a<y <<<<Ł<ł a<kklklčre3wqklklswl
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 19:24:35
|
|
|
|
Erin
|
Evo mene... Naš Tilen je bolan, ima že 3 dan vročino ki mu niha od 37'7°C pa do 38'8°C Smo bili včeraj pri P in so mu vzeli kri, je pogledala zobke in rekla da to ni to ampak je viroza..ma nimam pojma kje smo jo stakrnili Smo ga "razdevičili" s svečko, ki mu je hitro pomagala...HB, vsaj to... je pa celo noč "žurka"...okoli 23 se zbudi in potem se ckrljamo do 2 ponoči, joka in ne more spat..potem pa še naprej celo noč vsake 20 min jok in jok in jok.. ampak mislim da smo iz najhujšega mimo..danes je že boljše volje... pa za vse ostale, ki jih lovijo takšne in drugačne tegobe... In pa seveda vsem slavljencem! Zo-Mi - drug teden velja, ja? Kateri dan pa? V četrtek oz v petek je vpis v vrtec, samo ne vem kateri dan bom šla tja, odvisno od vremena... ampak..a nama bo ratal skup pridt al ne? Število otrok - kljub temu da sem imela rizično nosečnost pri 1 ne bomo ostal... jaz bi vsaj še 2 imela..če bom le lahko - telesno in seveda...finančno... Ampak do naslednjega bomo počakali vsaj še 2 leti da si telo vzame malo oddiha
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 19:38:03
|
|
|
|
buhtlčk
|
Erin za Tilna suzana res, 4 otroke met , zato pravi anita bravo. Naš bo tud edinček. Že zdaj misli, da so vse igrače njegove (je Roku dans vse pobral ). Krysia je pa zgleda še čist zmatrana od obiska, še ni prišla do RR. Al pa od kuhanja kosila . Je blo fino, sam sva se bolj medve družila, tamala dva sta se izmenjavala v postelji anita morš se naspat, to je pa zdaj res že preveč. Pa mami poklič al pa se najkasnej za vikend čez dan naspi, ko je dragi doma. Glede tamale...nč nam jst rekla...za našga veš, da je bil podoben, pa skoz že spi samo in izključno v svoji posteljici. Jaz sem samo hvaležna, ker je končno začel spat - se zbudi enkrat do dvakrat na noč zadnje čase. Itak je pa jasno, da sta oba hiperaktivna, to ma najbrž res tud kako vezo z nespanjem.
< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 25.3.2009 19:39:01 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 25.3.2009 20:15:25
|
|
|
|
Ninaaa
|
Ampak res, tale sneg je pa tako mimo da bolj ne more bit! Mislim, aprila bomo, pa sneži... Tejkaz si neki spraševala za farmo na FB - jaz sem si jo tudi povečala, pa ne vem čist točno kako, mislim da je bil en gumb za kliknit. Nisem sigurna, a moraš imet dovolj točk za povečanje ali kako... Te lahko poiščem na FB? Glede novega otročka je pa tako, da sva že takoj začela delat na drugem, ker sem rekla da bi kar podaljšala porodniško, da mi ne bi bo treba it na šiht takoj. Zdaj se mi bo pa tako izšlo, da bom vseeno morala za dva meseca it delat pred naslednjo porodniško Poleg tega je moja hčera TAKO pridna, da takoj podpišem še za tri takšne, res. Pri štirih mesecih smo prešli na žlico, samo zvečer dobi flašo mleka, ponoči spi, čez dan je najraje zunaj, dva zobka smo dobili čez noč in to smo ugotovili čist po naključju, ko se je zasmejala in smo jih vidli - nobenega jokanja sploh. Pravi cuker. Pa še nosečnost je bila fantastična, nobene slabosti, zredila sem se za 6kg, in ves porod s prvimi popadki vred je trajal uro in pol. Kaj hočem več? Še bomo delal otroke, še velik jih bomo delal!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.