|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
25.3.2009 12:33:04   
veveričica
tudi lara bo edinkauser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
25.3.2009 12:36:22   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

neža7, jaz rož ne dobim večuser posted image , pravzaprav jih nisem nikoli kaj veliko dobila. Sem pa tja kdaj, pač ni moj user posted image za te stvari. Sem pa za valentinovo, dan žena in materinski dan dobila večerjo v kitajski. Je hotel zraven stlačit še rojstni dan, pa se ne damuser posted image user posted image user posted image   

Moj tudi ni bil za zlatnino in sva zaročena in ima zelo lep prstan, ki ga je sam dal naredit samo zame user posted image  in tudi on ima nekaj user posted image
Rože pa res dobim sedaj samo za rojstni dan, valentinovo, dan žena in sedaj materinski dan. Včasih je tudi kar tako vsem user posted image

Grem nazaj družini user posted image  Kosilo se že peče v pečiči in možek sedaj salato pripravlja user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
25.3.2009 12:36:32   
tejkaz
Jaša tudi. Hehe, hecam se. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
25.3.2009 12:36:36   
Luna2008
a res? kako da ste se tako odločili, je bil porod težek ? se opravičujem če sem preveč firbčna user posted image

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3504
25.3.2009 12:37:49   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

tudi lara bo edinkauser posted image

No potem nisem edina user posted image  Bom videli kako bo, ko bodo naše avgustovke začele ponovno zanosit user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3505
25.3.2009 12:42:47   
veveričica
sam porod ni bil težak fizično ampak  psihično ker je bilo toliko prehitro in je bila tako majhna in nebogljena.potem sem pa imela  v sobi  še cimro ki je rodila  drugo  punčko v 24 tednu nosečnosti.je imala mala 500 g in  prvo je  rodila  v 33 tednu drugo pa takole

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
25.3.2009 12:44:22   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

a res? kako da ste se tako odločili, je bil porod težek ? se opravičujem če sem preveč firbčna user posted image

Jaz sem imela CR in je bilo brez težav. Imam tudi težave med user posted image  AMPAK to ni razlog, da bova ostala pri 1. user posted image  Po ss sem tako vesela, da sem rodila zdravo punčko in to sva si želela (zdravega user posted image )
Jaz sem tudi večinoma sama z Nežo in ne dobim kakšen pomoči AMPAK tudi to iz vesela delam......

Ne vem, pač tako bo user posted image

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
25.3.2009 12:47:36   
ozziebo
Lara je pomlaskala kosilo  user posted image - ajdova kaša+ por+korenček+brokoli+piščanec

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
25.3.2009 12:49:23   
Luna2008
o boge malčice, še dobro da je s 500g vse v redu ker se mi zdi da so rekli v šoli za starše da imajo kao rekord da je s 500g dojenčkom vse ok. ti si pisala da zaradi visokega pritiska si prej rodila ?! ma jaz sem ga tud mela, samo na srečo sem samo 8 dni prej rodila pa med porodom mi je itak spet narastel tako da je je babica skoz napizdevala naj se potrudim user posted image  samo a misliš da bi se to ponovilo pri drugem?!

Neposredna povezava do sporočila: 3509
25.3.2009 12:50:00   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Lara je pomlaskala kosilo  user posted image - ajdova kaša+ por+korenček+brokoli+piščanec

wau njami, to je blo pa sigurno dobro !! user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
25.3.2009 13:18:00   
andrejaboris
Lep materinski dan! Da bi vas vaši user posted image user posted image user posted image razveseljevali vsak dan znova!!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
25.3.2009 13:42:01   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Lep materinski dan! Da bi vas vaši user posted image user posted image user posted image razveseljevali vsak dan znova!!!!

in user posted image (ta je za razliko od otrok, lahko uradno samo eden user posted image )

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
25.3.2009 13:57:51   
veveričica
luna ja imela sem visok pritisk in zatekala sem po celem telesu  tudi po obrazu sem bila čisto zatečena  in na koncu sem imela hude glavobole in bruhala sem. res je grozno ko vidiš  kako majhni   so ti dojenčki   in kako morajo biti starši pogumni .če bi imela lepo nosečnost in   nebi prezgodaj rodila imam pa sigurno  vsaj 3 user posted image

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
25.3.2009 14:02:50   
gajka
Mene sicer ob kakem Rokovem slabem dnevu mine, da bi imela še kakega user posted image , ampak potem to spet hitro pozabim. user posted image V planu je še (vsaj) eden, kako pa bo v resnici, bomo še pa videli. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3514
25.3.2009 14:42:24   
MATEJKA_
jaz in moj pa sva vedno rekla - 1 user posted image  je za mamo, 1 user posted image za ateja, 1 user posted image pa za slovenijo user posted image . tako, da če bo le vse vredu in bomo vsi zdravi, si močno želiva 3... 1 je že tu, še 2...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
25.3.2009 15:06:08   
Ryssa
Lan bo pa jedel rjavi riž z grahom in bučkami, ga že čaka.
Ima rjavi riž rajši kot belega, pa še bolj zdrav je.

Glede otrok in koliko jih bo še pa ne bom nič rekla, imam še dovolj časa, mogoče bo še kak, mogoče ne...

Grem pogledat kaj se dogaja z našim kosilom.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
25.3.2009 15:51:38   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Neža7 - kaj misliš s tem, da bosta samo pri Neži ostala? Sploh nobenega drugega user posted image , ali samo kot si enkrat rekla, da moraš z nosečnostjo še počakat zaradi CR? user posted image

Neža bo edinka user posted image  

user posted image  to smo mi tud govoril, do predlani, ko nama je kar en dan kapnal, da zdaj bi pa še mela enga, pa smo jo nardil

sam nisem pa sigurna, da bo Leja zadnjauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
25.3.2009 15:57:07   
kaja02
šele zdaj vidim, da Neža nisi osamljena, vas kar nekaj razmišlja o tem, da bi ostali le pri enem user posted image ,

mene pa vedno bolj vleče v še eno user posted image , še mojga morm 100% na svojo stran pridobituser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
25.3.2009 15:58:02   
kaja02
spet mam samogovoreuser posted image , grem , se beremo zvečer!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
25.3.2009 16:39:20   
suzana73
No pa sem spet tu!

Da mal pokomentiram:
Najprej glede spanja! Gaja je prva od vse štirih,katera mi SAMA zaspi V SVOJI posteljici.Ostale sem tudi dolgo dojila in seveda sem se takrat ulegla.Otrok zaspal in šele potem sem ga dala v svojo posteljo.Tudi ponoči so se več zbujali,da smo se dojili.Lo so malo zrasli pa sem mogla it z njimi ležat ali pa na posteljo sedet pa pravljico prebrat tudi Anja še ne gre sama v svojo posteljo.More it nekdo z njo in ji prebrat pravljico.Pomoči pa sama še vedno pricaplja k nama-kot kak mesečnik!Z Gajo pa ni teh problemov!!Jo položimo v posteljo in sama zaspi s svojim zajčkom-pa še ta ni obvezen.
Čez dan pa so tud moji veliko prespali v vozičku,saj smo bili veliko zunaj!

veveričica:jst sem mela tud pri prvi user posted image visok pritisk pa še zredila sem se nenormalno(40kg),pa sem rodila čez rok.Sam tega je zdej že skor 15let.Pri drugi sem mela tud visocga sam ne tok zredila sem se tud nanormalno in rodila tud čez rok.Tretja in četrta user posted image  pa ni blo kej posebnega nisem se niti redila tok,niti ni blo preveč pritiska(no včasih že)pa sem enkat rodila 13 dni čez,Gajo pa sem rodila 10 dni prej!

Punce katere pravte,da boste ostale sam pri 1 user posted image . Zarečenga kruha se največ poje!!!!!

Ninaa čestitke ob ponovni user posted image ,pa uživaj!

Kaja02 jst bi mela tud še kšnga,sam mam že 4 pa še user posted image ,tko da zaenkat res hvala nebi.

Sem post skor napisala,dobila obiske in pozabla kaj sm tla še napisat!!Pa drugič k se spomnem

Zdej pa grem se še mal igrat z Gajo dokler Anja spuser posted image i!! 

L.P. Suzana

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
25.3.2009 16:51:39   
anita goitan
suzana73user posted image kapo dol, občudovanja vredna

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
25.3.2009 17:17:02   
suzana73
anita goltan zakaj že?

joj sm jzna k 100user posted image !!!zuni spet sneži,pa tok je mraz prtisnu.Kdaj bo končno lepo pa toplo?

ghv V A CCiouzhzklu  , bhn bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbby<<<<<<<<<<<<<ksssssssssssssssss

no tud Gaja je jezna!!!!

<+,-a<y <a<y <<<<Ł<ł a<kklklčre3wqklklswl

L.P. Suzana

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
25.3.2009 19:24:35   
Erin
Evo mene...

Naš Tilen je bolan, ima že 3 dan vročino ki mu niha od 37'7°C pa do 38'8°C user posted image
Smo bili včeraj pri P in so mu vzeli kri, je pogledala zobke in rekla da to ni to ampak je viroza..ma nimam pojma kje smo jo stakrniliuser posted image
Smo ga "razdevičili" s svečko, ki mu je hitro pomagala...HB, vsaj to... je pa celo noč "žurka"...okoli 23 se zbudi in potem se ckrljamo do 2 ponoči, joka in ne more spat..potem pa še naprej celo noč vsake 20 min jok in jok in jok.. ampak mislim da smo iz najhujšega mimo..danes je že boljše volje...

user posted image user posted image user posted image pa za vse ostale, ki jih lovijo takšne in drugačne tegobe...

In pa seveda user posted image user posted image user posted image vsem slavljencem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zo-Mi - drug teden velja, ja? Kateri dan pa? V četrtek oz v petek je vpis v vrtec, samo ne vem kateri dan bom šla tja, odvisno od vremena... ampak..a nama bo ratal skup pridt al ne?user posted image user posted image

Število otrok - kljub temu da sem imela rizično nosečnost pri 1 ne bomo ostal... jaz bi vsaj še 2 imela..če bom le lahko - telesno in seveda...finančno...user posted image user posted image user posted image Ampak do naslednjega user posted image bomo počakali vsaj še 2 leti da si telo vzame malo oddihauser posted image

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
25.3.2009 19:38:03   
buhtlčk
Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tilna

suzana res, 4 otroke met user posted image , zato pravi anita bravo. Naš bo tud edinček. Že zdaj misli, da so vse igrače njegove (je Roku dans vse pobral user posted image ). Krysia je pa zgleda še čist zmatrana od obiska, še ni prišla do RR. Al pa od kuhanja kosila user posted image . Je blo fino, sam sva se bolj medve družila, tamala dva sta se izmenjavala v postelji user posted image

anita morš se naspat, to je pa zdaj res že preveč. Pa mami poklič al pa se najkasnej za vikend čez dan naspi, ko je dragi doma. Glede tamale...nč nam jst rekla...za našga veš, da je bil podoben, pa skoz že spi samo in izključno v svoji posteljici. Jaz sem samo hvaležna, ker je končno začel spat - se zbudi enkrat do dvakrat na noč zadnje čase. Itak je pa jasno, da sta oba hiperaktivna, to ma najbrž res tud kako vezo z nespanjem.

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 25.3.2009 19:39:01 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
25.3.2009 20:15:25   
Ninaaa
Ampak res, tale sneg je pa tako mimo da bolj ne more bit! Mislim, aprila bomo, pa sneži...

Tejkaz si neki spraševala za farmo na FB - jaz sem si jo tudi povečala, pa ne vem čist točno kako, mislim da je bil en gumb za kliknit. Nisem sigurna, a moraš imet dovolj točk za povečanje ali kako... Te lahko poiščem na FB?

Glede novega otročka je pa tako, da sva že takoj začela delat na drugem, ker sem rekla da bi kar podaljšala porodniško, da mi ne bi bo treba it na šiht takoj. Zdaj se mi bo pa tako izšlo, da bom vseeno morala za dva meseca it delat pred naslednjo porodniško user posted image

Poleg tega je moja hčera TAKO pridna, da takoj podpišem še za tri takšne, res. Pri štirih mesecih smo prešli na žlico, samo zvečer dobi flašo mleka, ponoči spi, čez dan je najraje zunaj, dva zobka smo dobili čez noč in to smo ugotovili čist po naključju, ko se je zasmejala in smo jih vidli - nobenega jokanja sploh. Pravi cuker.

Pa še nosečnost je bila fantastična, nobene slabosti, zredila sem se za 6kg, in ves porod s prvimi popadki vred je trajal uro in pol. Kaj hočem več? user posted image  Še bomo delal otroke, še velik jih bomo delal!!!user posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.