bella02
|
Erin, naj se Tilen kmalu pozdravi. Ja, te viroze so povsod, pa še tako bedno vreme, tako da bo to verjetno še malo trajalo. V glavnem, pikepoke zanj Pa ko boš delala seznam, lahko pri naši napišeš, da od danes naprej sedi, torej 25. 3. Sicer jo včasih še premaga, sedi pa že lepo par minut. Joj, pa kako to zdej puza, kar ne morem verjet. Res so neverjetni! Nama je nekoč (nekega lepega dne) verižica pokazala obema enako in sicer: 5 otrok, od tega 2 in 3 . Pa se bojim, da tega svet ne bo videl . Če se bo situacija z službami nadaljevala, smo morda zaključili. Danes gredo otroci vsako leto v šolo v naravi, pa jih nočem prikrajšat. Moj življenski cilj je, da gremo vsaj 1x na leto na dopust, da imam kaj od življenja. Ne bom pa imela 5 otrok sam zato, ker mi je verižica pokazala, potem jim pa ne bom mogla plačat obšolskih dejavnosti in bomo jedli le kruh in krompir. Jok brate, odpade! Se jih drugače ne branim, bomo pa videli, kaj bo prinesel čas. Saj pomoje se ta norija z recesijo ne more vlečt v nedogled . buhtlčk in Krysia, samo, da sta se meli fajn suzana, upam, da si imela lep današnji praznik, naši čmrlji so še premajhni, da bi vedeli, kaj to pomeni kaja02, kar v akcijo, da bo ninaaa imela družbo sayuri, saj, če si leto dni starejša, to še ne pomeni, da nas moraš ignorirat . Aja, pa upam, da nisi od praznovanja tako skurjena matejchi, kakšen je drugi izgovor Prvi je, da boli glava, zdaj rabim še kakega novega . Joke! Res me nekaj boli buča, pa sem se spominla nate neža7, verjamem, da se težko odločiš še za enega, sploh po tvoji izkušnji pred tvojo princesko Nežo. Si mi dala mislit. Vsi rečemo, samo da bo zdrav. Potem pa imamo kar vedno več in več zahtev za te naše paglavčke Teji sem danes skuhala polento in bučko. Pa je blo bučke mal preveč in je blo fuuul grenko. Pol sem ji dala notri mal zdenke sira, pa je blo še vedno . K sreči sem imela še polento in sem dala notri le eno žličko bučke. Je pa danes z veseljem pomalicala vanilijevo skutko Aja, pa nastop vrtčevskih otrok je bil tudi krasen Nočka
|