|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
25.3.2009 8:40:19   
nell
No pa še eno čist tko "strokovno" -ne devat majoneze otročkom - TUKAJ

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
25.3.2009 8:42:15   
betty
v imenu nasih otrocicikov:

VSE NAJBOLJSE ZA MATERINSKI DAN!!! user posted image user posted image user posted image

PS: jst ga praznujem prvic :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
25.3.2009 8:44:32   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: nell

No pa še eno čist tko "strokovno" -ne devat majoneze otročkom - TUKAJ

Rakova pašteta user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
25.3.2009 8:54:30   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Majči, upam, da ne boš šele čez 1 teded prižgala rač. Prosim te za sliko tega senčnika (ali je to marela), ker meni so v Pikaolonici rekli, da moram streho dol dati, če želim dati senčnik goruser posted image . To mi je malo bedno.
Pa večkrat se javi!

Obljubim, da se bom probala večkrat javiti, pa na kakšno srečanje moram tudi priti, ker vidim, da ga res žurate.user posted image user posted image
No glede senčnika od Jane. Moraš vzeti univerzalnega in gre na ogrodje, kjer ti najbolj paše. Imajo, ga v vseh pikapolonicah, jaz sem ga kupila na Rudniku. Cena je pa 34,90eur. Se pa super pritrdi in je res stabilen, pa zelo kvaliteten. Ja je marela in sončnih žarkov res nič ne prepušča. Slikam ti lahko svojo, sam trenutno ni na vozičku.
Senčnik original za na voziček moraš dati strehico dol, pri temu ni treba.

taka je, samo da je moja oranžna: http://www.jane.es/index.php?fuseaction=fitxa&tipo=3&id_producte=865&categoria=

Anita a si zbolela, al je bila tako slaba noč?

< Sporočilo je popravil majči22 -- 25.3.2009 9:08:31 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
25.3.2009 9:02:50   
sandra123
Danuser posted image

user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
25.3.2009 9:03:45   
anita goitan
majči22 noč

Zaspala je ob 20.30 , zbudila se ob 22ih in do 4ih durhmarš eno in isto-dretje v postelci, stegovanje rok če sva prišla zravn, ... n vem kako bo dns moj user posted image funkcioniral na šihtu, to noč je prvič z mano bedel, ob 5.30 sva ble že v dnevni na tleh in se je začela igrat in cvilit kakor da nič ni bilo, jaz sem pa zraven nje za 20min zaspala dokler nism dobilal matejchine lopate (ti že veš o čem je govora) v glavo

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 25.3.2009 9:04:41 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
25.3.2009 9:11:46   
Krysia
Jutro.

Vsem skupaj en lep materinski dan. Betty, jst ga tud prvič praznujem user posted image

Ninaa, WB, pa čestitke za user posted image user posted image user posted image

Anita, tole je pa res kriza pri vas. Upam, da bo kmalu boljše.

buhtlčk, kar se mene tiče, se ne preveč matrat s pospravljanjem ... jst bom mogla tud kuhat ... verjetn bo puran pa kuskus ... pa eno juhco iz vrečke user posted image
drugač pa Rok spančka, ko se zbudi, se pa počas spraviva na pot ... Flekci na rokicah so čist mejhni in se jih skor ne vid več, ma pa v pregibu kolena enga grdega ... ma ziher so jajca kriva ... bom šla k P po napotnico za alergologa, ker bi res rada vedla, kaj je ... (upam, da ni na mene alergičen ... - mal se morm pohecat, ker drugač sm čist zasekirana ...)

nell, pozdravte se čimprej. Pa Erin, vi tud.

Danes ima AJDIN (erta) 7 mesecev user posted image user posted image ... ta punca se tud že celo večnost ni oglasila ...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
25.3.2009 9:17:28   
majči22
Anita user posted image user posted image user posted image user posted image za noč.
Ma sej tud jest nevem pri naši kaj ji je, da se tok zbuja. Pr nas je bilo pa tako, da je zaspala ob 21.50 in se je zbudila ob 1.30. No in celo takoj zaspala nazaj. Potem se je zbudila ob 3.17 nazaj šla spat. Potem spet ob 5.30 in ni hotela to rundo nič jest, sam drla se je,ko sem jo hotela položiti v posteljo.
Pol sm jo dala pa kr k sebi in sve zaspale še do 7.00.

To je tud pr nas delala eno obdobje, da je bila tud 2 uri budna in je vriskala. Men se je zraven pa kr trgalo.user posted image Jah nimamo kaj, upam, da čim prej mine tole nespanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3458
25.3.2009 9:25:22   
tejkaz
Eno vprašanje glede farme na FB.

Vilika, sem opazila, da imaš ti full večjo kvadraturo. Kako to?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
25.3.2009 9:27:24   
Zoja Miša
Majči, že klicarim v Pikapoko, pa nove kolekcije, zelenih marel še niuser posted image  Konec aprila. Črno menda imajo, eh, bom šla pogledati, pa da vidim. Sam moram pri sončku sedaj nekaj najt, za zamenjavo. user posted image  Jao.

Anita, Zoja bo žurerka, nimaš kaj.user posted image Ampak tebi res želim, da se naspiš.

Krysia, le pojdita z Rokom k P, da te ne bo skrbelo.

Sayuri, če si včeraj praznovala, danes pač nimaš izgovora, da se zopet ne javišuser posted image

Ninaa četitke, ste pa pohiteli!

Nell, sem se nasmejala tvojemu prvemu postu, čeprav verjamem, da tebi ni bilo tako smešno.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
25.3.2009 9:29:26   
majči22

No takle je moj. Kako zgleda na vozičku ti pa trenutno ne morem pokazati, saj nimam vozička doma.
Popoldne, če želiš ti pa lahko slikam, kako zgleda na vozičku.

user posted image

user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
25.3.2009 9:29:35   
tejkaz
Anita, imaš mogoče kakšno kolegico ali mami, taščo kje v bližini, da ti Zojo pelje na sprehod, da se malce spočiješ? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3462
25.3.2009 9:32:28   
Zoja Miša
Majči, hvala ti! Pa daj še z vozekom slikaj popoldne, če se ti da.user posted image  A se da tudi kaj štimati, mislim, je kje upogljiva, tako da jo lahko kako zaviješ? Upam, da več kaj mislimuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
25.3.2009 9:33:48   
majči22
A sm vidla, da si že v akciji. Zraven, ko sm dobila od senčnika, katere barve so, ni nikjer zelene. Mogoče te niso vse, ki jih imam narisane. Narisane imam samo 4 različne barve, in sicer rdeča, oranžna, modra in črna.user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
25.3.2009 9:36:51   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Majči, hvala ti! Pa daj še z vozekom slikaj popoldne, če se ti da.user posted image  A se da tudi kaj štimati, mislim, je kje upogljiva, tako da jo lahko kako zaviješ? Upam, da več kaj mislimuser posted image

Marela je upogljiva, samo ne full. Tam, kjer se pridrti ob ogrodje se pa premika za 180 stopinj kor in dol. Levo desno se pa na vrhu upogiba. Ma ti bom danes slikala v različnih položajih, pa bo najbolj jasno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3465
25.3.2009 9:38:39   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Zaspala je ob 20.30 , zbudila se ob 22ih in do 4ih durhmarš eno in isto-dretje v postelci, stegovanje rok če sva prišla zravn, ... n vem kako bo dns moj user posted image funkcioniral na šihtu, to noč je prvič z mano bedel, ob 5.30 sva ble že v dnevni na tleh in se je začela igrat in cvilit kakor da nič ni bilo, jaz sem pa zraven nje za 20min zaspala dokler nism dobilal matejchine lopate (ti že veš o čem je govora) v glavo

Anitauser posted image user posted image user posted image , povsem razumem, kaj daješ zdaj čezuser posted image , imamo mi uvajanje v samostojno spanje že kakšen mesec na sporedu, pa sta še vedno trmastiuser posted image , rajši jokata v posteljici, kot pa da bi zaspaliuser posted image user posted image ...Je pa to pri nas nastal problem, ko sta se kar naenkrat po večernem dojenju pred spanjem odločili, da še ne bi zaspaliuser posted image , sta kar naenkrat postali živahni, ko sta se najedli pa imamo zdaj sruser posted image zaradi tegauser posted image - prej sta pa vedno zaspali že med dojenjem, da sem ju kar v posteljico položila in sta spali, kakor dolgo pač sta....
Saj bouser posted image , jaz ju zdaj tudi čez dan budni dam v posteljico, pa se malo zdereta, pa zaspita, pa je zvečer že kar malo boljšeuser posted image ....Mi smo imeli tudi ponoči pravo žurko, okrog 2.30, tako, da je šel user posted image s Tejo na kavč, midve s Tajo sva pa potem v najini postelji kraljevali, ker se je tako drla, ko sem jo dala v posteljico, da se je še Tina zaradi tega zbudilauser posted image user posted image user posted image user posted image ...In zjutraj se potem zbudim ob 6-ih, pa poleg mene TTT in user posted image , meni pa nič jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 25.3.2009 9:41:15 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3466
25.3.2009 9:42:36   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Anita, imaš mogoče kakšno kolegico ali mami, taščo kje v bližini, da ti Zojo pelje na sprehod, da se malce spočiješ? 

ne, vse daleč...bova šle vn na luft

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
25.3.2009 9:43:33   
dojenč
vsem mamicam, ki ste avguste postale 1,2,3,ali večkrat MAMICE, želim ob materinskem dnevu vse naj naj,
-DA BI BILO STARŠEVSTVO BREZHIBNO
-POLNO DOŽIVETJA
-RADOSTI
-LJUBEZNI
-LEPIH DNI
DA BI SE IMELI RADI
-DA BI VAS OTROČKI UBOGALI
-.........
V GLAVNEM VSE LEPO OB MATERINSKEM DNEVU

p.s. mamice danes ne delamo ničesaruser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
25.3.2009 9:44:28   
anita goitan
sandra123 a čez dan jih tud v postelco daješ, men zaspi v vozku pa ga sam v sobo zapeljem, a delam tud tuki napako da bi jo morala v postelco dat pa alo zdej zaspiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3469
25.3.2009 9:54:01   
tejkaz
anita, moje skromno mnenje. Čez dan jo navadi da dvakrat spi v svoji posteljici. Eno rundo dopoldan in eno popoldan. Tisto spanje v vozičku ni zadosti. Najprej jo navadi da čez dan spi in potem ti bo tudi ponoči. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3470
25.3.2009 9:55:50   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ne, vse daleč...bova šle vn na luft

Zunaj mrzlo ko user posted image . Kje je pomlad?!?user posted image  
Matejchi reč, naj poleg Maruše še Zojo popoka za 2h in boš lahko malo zalegla.

Majči user posted image

Sandra, tudi tvoje 3T ti dajo vetra.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3471
25.3.2009 10:05:37   
MAMA JE KOT MOGOČNA GORA,
KI V SONCU SE ZLATI.
TUDI KO OBRAZ POLN JI JE SKRBI,
GA NASMEH KRASI. TO ZMORE LE, MAMA.

Vsem želim lep materinski dan!!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3472
25.3.2009 10:10:37   
sandra123

anita, moje skromno mnenje. Čez dan jo navadi da dvakrat spi v svoji posteljici. Eno rundo dopoldan in eno popoldan. Tisto spanje v vozičku ni zadosti. Najprej jo navadi da čez dan spi in potem ti bo tudi ponoči. 

Se podpišem pod touser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
25.3.2009 10:14:35   
anita goitan

čez dan spi dopl 2 uri, pop 1 uro, včasih ji uspe na 2 uri nategnt-spi pa v vozku

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
25.3.2009 10:17:12   
Nejka23
Brez mam bi na svetu turobno bilo...
Le kdo bi nas stiskal,objemal tesno???
Vse lepo ob materinskem dnevu,da bi vedno z veseljem opravljale najlepse delo - delo MAME user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejka

Lp, Nejka

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.