|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
24.3.2009 20:14:21   
Taanikaa
ja sej to,sam moj še ni tko mobilen...ko sma zunaj,vsaj čas mine,pa gleda okoli,pa spremlja,tud pozabi da ga kej boli,notri je pa samo dretje,pa vrjela al ne,imava ponavadi uro kdaj grema ven, k se dobima še z eno mamico pa skupi šetamo in če zamudim 15 minut opazi..in seveda dretje takoj...nevem a je to mogoče al kaj?!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
24.3.2009 20:16:23   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

ja sej to,sam moj še ni tko mobilen...ko sma zunaj,vsaj čas mine,pa gleda okoli,pa spremlja,tud pozabi da ga kej boli,notri je pa samo dretje,pa vrjela al ne,imava ponavadi uro kdaj grema ven, k se dobima še z eno mamico pa skupi šetamo in če zamudim 15 minut opazi..in seveda dretje takoj...nevem a je to mogoče al kaj?!

je je... so navajeni na rutino user posted image  ( se mi zdi )

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
24.3.2009 20:16:27   
Taanikaa
joj no,sem se z vetrom lupčkala danesuser posted image ..me tko pečejo ustnice pa nbene labele pr hišuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
24.3.2009 20:16:41   
lunca14
Ja samsa je bolje,no odlično,so pomagale pika,poke........zdej sem pa multipraktik:bila z vsemi tremi na telovadbi,dala luna spat,naredila palačinke,ostrigla moža,dala spat eneja,skuhala za maja še makarone,pomila,zdej pa moram še za maja sprintat družinsko drevo,ker ima to za nalogo,pa potem še maju prebrat pravljico,ga dat spat,pospravit,potem pa imam čas za svojo večerjo..........in spat,seveda se bo prej še lun zbudil,ker bo lačeeeeeeeeen.Tako,je touser posted image user posted image user posted image
Drugače sem pa zgrožena,kar sem prebrala o aleksandri,pa saj ne moreš verjet,a nimamo nobene organizacije,recimo za pravico bolnikov.
Pa tanikina novica..............nočem brat takih stvari,takoj povežem s svojimi............tega pa nečem........vem,da se lahko to zgodi,in da je hudo vsakemu,ki se mu to zgodi.
Pa super za vse preglede,za nedokazane alergije,za zobek ,za kilažo in centimetre,za tini mini roj,dan.................in vse,kar vam pričara na obrazu nasmehuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
24.3.2009 20:17:38   
Taanikaa
ja men se tud zdi da je to neka rutina že zdej,al pa ko vidi,da jst skačem tle okol pa prpravljam stavri za ven,pa nosim v torbo,pa koj ve za kaj se gre in postane kr neučakan...

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
24.3.2009 20:20:14   
Taanikaa
Ja lunca ti pa obvladaš resuser posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa tud jst koj povežem s svojim malim kako tako novico,ti povem,da sem ga danes tolk prelupčkala pa precartala,da je bil že čist nervozen mali,me je že kr odrival stran...no dost je bilo o tem,k sem sam živčna pol..

tinči je ušla?k nikol nimava skupnih terminov za rr..

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
24.3.2009 20:26:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

za seznam mam zdej: aleksandra silvija, I.daisy, mtinca, babysolza, Tina, alea, lunca, od prej mam kleopatro, dodala bom tudi  lonapo.

plus RMRM, Mojca

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4282
24.3.2009 20:54:51   
Anonimen
nya, še naši podatki: 9 mesec 9700 g (najbrž smo narobe vagali pri 8-ih), 75 cm

tanikaa, nisem nobenega obsojala, niti prebrala nisem da bi kdorkoli kogarkoli. Besede so bile namenjene mamici umrlega fantka, da naj se ne obsoja sama. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
24.3.2009 21:08:38   
Anonimen

za seznam mam zdej: aleksandra silvija, I.daisy, mtinca, babysolza, Tina, alea, lunca, od prej mam kleopatro, dodala bom tudi  lonapo.

plus RMRM, Mojca

+ didlinaa ko bo poslala zs user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4284
24.3.2009 21:09:41   
Anonimen

plus RMRM, Mojca

A dej, zdej pa že kompliciraš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
24.3.2009 21:09:44   
slovenka
ojla pupe, kako kaj? user posted image

Sem bila v službi, nekaj na izi bizi bolj sem imela danes.

Pri lubiju pa v službi škriplje, najbrž bo moral kaj drugega poiskati, če sploh bo kaj... user posted image Ajej...

Malo pa mi je nocoj uspelo uspavati ob 20h. To pa že kak mesec ni uspelo. Se je dolgo bunila, ampak sem videla, da je utrujena in sem ugasnila luč in sva bile na francoski in je še enih 10x vstala, pa tečkala, potem je pa na trebuščku zaspala in sem jo prestavila v kinderpet. Pa varuška se tako čudi, kako tudi čez dan zaspi na trebuščku in s pokrčenimi koleni...

Moram čestitat Sari za toliko besed. No, kakala pa sploh - 3 zlogi. user posted image user posted image user posted image user posted image

No, lep večer - z mojim pošiljava prošnje za službo. Je ing. strojništva, pa vsi pravijo, da bo ok. Bomo videli... Ni fajn taka stvar. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
24.3.2009 21:10:36   
slovenka

plus RMRM, Mojca

Kaj zdaj to - kaj pa jaz? Da me ne boš kje dol vrgla - me smo julijke, tako da počakaj!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
24.3.2009 21:10:44   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

nya, še naši podatki: 9 mesec 9700 g (najbrž smo narobe vagali pri 8-ih), 75 cm

tanikaa, nisem nobenega obsojala, niti prebrala nisem da bi kdorkoli kogarkoli. Besede so bile namenjene mamici umrlega fantka, da naj se ne obsoja sama. user posted image

jp vem jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
24.3.2009 21:11:33   
Anonimen
Slovenka, danes si nekam dobro razpoložena na določenih temah user posted image

nya, poslala ZS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
24.3.2009 21:14:24   
Tina 28
evo...mala spi že eno uro..ta večji je stuširan, sit, pocrklan s pravlico inv postli čaka spančka. Mene pa čaka pospravljanje, saj sem se popoldan šla potepat k mamici z mulčkama..je mel ati en fleksanje, pa ni za gledatuser posted image .

Ja Tanika...tisti čas, ko mali tebi zaspi se naša procedura začne...od 7-8 za Anjo....od 8-9 pa Nejca. Zdaj k sreči Anja več ne vletava v Nejčevo uro...zgleda, da jo je podkupil.

In zdaj je ura 9.00 in ti si  že ušla.

Lunca...lepo , da si boljš...jaz tud sam sem in tja za mojo družinco...in včasih mojmu prbijem darovalc semena...ker ma pač bolj v glavi tisto njegovo moško delo (saj veste...vitle, pa traktorji in skoz šravba, da si bo sam popravil)....kot družinico.

Ti maš pa tud privatnika doma in mora ves čas mislit na todelo...JUTRIPA JE MATERINSKI DAN IN SI GA VSEKAKOR ZASLUŽIŠ...MALCE PROBAJ POČIT IN UŽIVAT V SADOVIH SVOJEGA DELA user posted image user posted image user posted image .

Nejc ni mogel biti tiho in je povedal, da mi bo jutri dal rožico, ki so jo v vrtcu delal. Vsaj mali se bo spomnil...kolk sem vesela...komaj čakam, kako mi bo daluser posted image .

Jaz bom pa mamici tud kakšno mini presenečenje probala umislit. Mi je za RD pposlala tko dober SMS, da vam ga napišem, če boste kaj mamicam poslale...gre tudi v drugo smer, sam jaz ga ne moremuser posted image

MIDVE ŽE VEVA, KDAJ SVA SE PRVIČ VIDELI-DA BI SE VEDNO TAKO Z VESELJEM, KOT PRED 29 LETI.

( IN POL ŠE KAKŠNA HVALA MAMIuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
24.3.2009 21:16:21   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

ojla pupe, kako kaj? user posted image

Sem bila v službi, nekaj na izi bizi bolj sem imela danes.

Pri lubiju pa v službi škriplje, najbrž bo moral kaj drugega poiskati, če sploh bo kaj... user posted image Ajej...

Malo pa mi je nocoj uspelo uspavati ob 20h. To pa že kak mesec ni uspelo. Se je dolgo bunila, ampak sem videla, da je utrujena in sem ugasnila luč in sva bile na francoski in je še enih 10x vstala, pa tečkala, potem je pa na trebuščku zaspala in sem jo prestavila v kinderpet. Pa varuška se tako čudi, kako tudi čez dan zaspi na trebuščku in s pokrčenimi koleni...

Moram čestitat Sari za toliko besed. No, kakala pa sploh - 3 zlogi. user posted image user posted image user posted image user posted image

No, lep večer - z mojim pošiljava prošnje za službo. Je ing. strojništva, pa vsi pravijo, da bo ok. Bomo videli... Ni fajn taka stvar. user posted image

uPAM, DA VAM USPE KAJ NAJDIT...DRUGAČE GA BOM JAZ ZAPOSLILA, DA MOJEMU PRIŠRAVBA VSE KAR BI RAD MEL NA TRAKTORJU IN BO MEL POL ON ČAS ZA EN SPREHOD Z NAMIuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
24.3.2009 21:27:37   
Anonimen

plus RMRM, Mojca

+ didlinaa

+ slovenka - ker je julijka

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
24.3.2009 21:30:54   
Tina 28
Kleo ...Aja..kaj me zanima...tvoj način hujšanjauser posted image user posted image user posted image

Drgač pa zgleda, da sam pospravljaš te dni, ko nimaš časa nč vletetuser posted image

Nya...sam pazi, da ne bo prvoaprilska šalauser posted image

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 24.3.2009 21:31:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
24.3.2009 21:35:35   
Tina 28
Lunca...a si omagalauser posted image ..nč čudnega.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
24.3.2009 21:37:44   
slovenka
Didlina, ja, malo se hecam naokrog user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
24.3.2009 21:38:35   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

uPAM, DA VAM USPE KAJ NAJDIT...DRUGAČE GA BOM JAZ ZAPOSLILA, DA MOJEMU PRIŠRAVBA VSE KAR BI RAD MEL NA TRAKTORJU IN BO MEL POL ON ČAS ZA EN SPREHOD Z NAMIuser posted image

No, Tina, mu bom povedala. Pa še AS bi ga rabla za šivanje, tako da bo nekaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
24.3.2009 21:45:19   
Anonimen

plus RMRM, Mojca

+ didlinaa

+ slovenka - ker je julijka

+ beyba - ker je poslala zs user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4297
24.3.2009 21:49:19   
Anonimen
Ja seznam se daljša - sej je prav tko - nobenga ne prosimo, kdor hoče bit na seznamu, naj pošlje mere al pa naj reče, da bi rad bil user posted image

Grem počasi spat. Aja, da povem še tole - moj Lukec ja naboljši na tem svetu - danes je spal do neki čez 7. Bravo Luka - frajer 100 na uro, dejmo še eno tako noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
24.3.2009 21:53:18   
slovenka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša Sofija je tudi najboljša na svetu, ker je šla nocoj spat pred 23 h user posted image user posted image user posted image user posted image

No, je pa zjutraj fajna, ko spi tam do devetih in se potem še en čas razteguje, da se imam čas počasi prebuditi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
24.3.2009 21:59:00   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša Sofija je tudi najboljša na svetu, ker je šla nocoj spat pred 23 h user posted image user posted image user posted image user posted image

No, je pa zjutraj fajna, ko spi tam do devetih in se potem še en čas razteguje, da se imam čas počasi prebuditi user posted image user posted image user posted image

vsak ritem je za nekaj dober, aneuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?