|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
24.3.2009 14:20:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Bi morala iti kuhat... pa se mi ne da ...

Se psihično pripravljam, da bom pol bolj hitro kuhala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
No vidis,sem te prejitela,ker me smo ze zdavnaj pojedle.Tebi zgleda bolj zajtrki lezijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz moram it dat malo mal spat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
24.3.2009 14:22:10   
Anonimen

Se psihično pripravljam, da bom pol bolj hitro kuhala user posted image user posted image user posted image user posted image

No vidis,sem te prejitela,ker me smo ze zdavnaj pojedle.Tebi zgleda bolj zajtrki lezijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha... saj bolj hitro vstanem user posted image user posted image

Aja zato......ker jaz res bolj pocasiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4227
24.3.2009 14:23:11   
Samsa
Didlina: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158997

a tole?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
24.3.2009 14:23:39   
Samsa

aha... saj bolj hitro vstanem user posted image user posted image

Aja zato......ker jaz res bolj pocasiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
24.3.2009 14:25:05   
Samsa
Zdaj pa res grem kuhat... ne morem svojemu user posted image  rečti: poglej na monitor - tam je kosilo user posted image user posted image user posted image  ( sem se potrudila in ga našla)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
24.3.2009 14:26:21   
Samsa
Mejte se, pol vas berem user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
24.3.2009 14:30:47   
Anonimen

Zdaj pa res grem kuhat... ne morem svojemu user posted image  rečti: poglej na monitor - tam je kosilo user posted image user posted image user posted image  ( sem se potrudila in ga našla)user posted image user posted image user posted image

umiram..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4232
24.3.2009 14:31:45   
*Mojca*
Aloha, se na hitro javljam za seznam:

8140g, 71.5cm in 46cm OG.

Smo pa pohvaljeni, končno smo se dovolj zredili (čeprav ne jemo nič drugače kot prej user posted image ), imamo 3.5 zobke (zg.leva enkica je tik pred izstrelitvijo), če bi se dalo bi bili samo na nogah,

Drugače pa se večino časa potikamo okoli, imamo že barvico od sončka, dobili smo zeleno luč za KM 1x tedensko, čeprav nimam še jajc dat. Bomo videli.

Za nazaj pa: se strinjam z vsem prebranim user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
24.3.2009 14:47:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Midva sva zadnjič kupila zaščito za vtičnice. Tisto plastiko, ki jo daš noter.

A tisto s ključkom ali brez ?

kakšne so pa s ključkom?
Mi imamo to zaščito še od Maše, sva pa zadnjič samo en paketek dokupila, da so res povsod.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4234
24.3.2009 14:48:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Tudi mi imamo nove mere, veliki smo 71 cm, težki pa 8610 g. Nya, pošljem ZS.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4235
24.3.2009 14:48:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Aloha, se na hitro javljam za seznam:

8140g, 71.5cm in 46cm OG.

Smo pa pohvaljeni, končno smo se dovolj zredili (čeprav ne jemo nič drugače kot prej user posted image ), imamo 3.5 zobke (zg.leva enkica je tik pred izstrelitvijo), če bi se dalo bi bili samo na nogah,

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
24.3.2009 14:49:13   
Anonimen
Za nazaj pa: se strinjam z vsem prebranim user posted image user posted image

pametnouser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
24.3.2009 14:50:15   
Anonimen

Didlina: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158997

a tole?

aha, sedaj mi je jasno kaj misliš s ključkom. Mi jih imamo brez ključkauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4238
24.3.2009 15:02:48   
Samsa
oj ninny in Mojca

user posted image user posted image user posted image  za mere

glede varoval: mi imamo one s ključkom... pa niso ok ( ko hočeš kaj vštekat v vtičnico,jih moraš najprej s ključkom odstranit) ... boljše so one brez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
24.3.2009 15:23:49   
Anonimen
Samsa, a sem pridna, a ne?user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4240
24.3.2009 15:35:29   
Anonimen
Naša še zdej ne spi user posted image user posted image user posted image kar naprej vstaja, joka pa že več kot uro, ker je tolk zaspana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
24.3.2009 15:38:00   
Anonimen
Didlinaa, ti nisem nič fovš. Pri nas na srečo še ne vstaja, se mi pa skoz na vse štiri postavlja in potem se joka. Mi pa zadnji mesec full rada spi na trebuhu in ponoči se mi včasih začne jokat,ker se v spanju dvigne na vse štiri, jo jaz položim lepo nazaj na hrbet in ona spi naprej.

Aja, hvala za zsuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4242
24.3.2009 15:58:37   
Anonimen
Samsa, so brez ključkov varovala.

Ninny, sej ne da vstaja, useda se. In je tam v kotu v postelci vsa zmahana, sicer razigrana, oči pa na minus.user posted image
Evo, še zdej joka. Pozabila sem dat calpol prej in zato je tak jok. Je čist zaripla, te 4-ke so res en vrag. Calgel je pa itak sam blažen žegen.user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da pride moj iz službe, da grem mal sama ven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4243
24.3.2009 16:06:55   
Tina 28
Ojla

Mi smo meli zdaj uro derenja zvijanja...hudo od hudega. Razlog: Tolk vneta ritka, daso že krvave bunkice ki so nastale v parih urah
Da razložim. ko sva bili v bolnici zaradi rota...sem proila za hladilno mazilo, da se jine bi ritka vnela. No in sem jo mazala i nje dobila vneto ritko. Pol sem ji z bepantenom en  čas...pa pol s pastopraško in še s kamagelom...in je šlo le malo nazaj oz. nič. Danes sem jo spet po dolgem času s hladilno pred tremi urami in ji je vse razjedlo. In zgleda, da jio je tolk dražil, da je blo joj. Sklepam, da je nekaj v tem hladilnem, kar ona ne prenaša...če bi vidli, kakšni  je ratalo ko sem jo zdaj s term namazala. In jaz sem mislil,a da jeod driske...zdaj mije jasno,., da je hladilno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
24.3.2009 16:07:02   
Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

v 1 uri cote ne splesnijo. Preverjenouser posted image .

Moje so se celo noc v vodi namakale,ker sem pozabila dat na centrifugouser posted image .

AS.grozno,bogi Jernejuser posted image ,to je pa res en potrpezljiv otrokuser posted image .Je mogoce pri nas kaj ceneje,ti listki in vse kar kupujes cez mesec?Ce hoces,se lahko pozanimam in ti prinesem naslednjic,samo napisi kaj vse rabis.
Koliko sploh mora imeti sladkor,da je v redu ozr. v mejah normale?Kje ti delas,pa super poklic imas...tudi jaz sem hodila eno leto za medicinko...samo,je bilo na Jesenicah,dalec od nasih,nikogar nisem poznala,sploh se nisem mogla vklopit,pa se fizika mi je delala tezave,sploh prfoksuser posted image .

jaz sem bla tam na gimnaziji...in je blo nekaj prfoksov istih...a si mela rajca (Rajko) ali Dulmina...oba sta itak svojga  dnarjavredna....sploh pa njun sistem ocenjevanja...kar nekiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
24.3.2009 16:07:12   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Samsa, so brez ključkov varovala.

Ninny, sej ne da vstaja, useda se. In je tam v kotu v postelci vsa zmahana, sicer razigrana, oči pa na minus.user posted image
Evo, še zdej joka. Pozabila sem dat calpol prej in zato je tak jok. Je čist zaripla, te 4-ke so res en vrag. Calgel je pa itak sam blažen žegen.user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da pride moj iz službe, da grem mal sama ven.

Kam le misliš?user posted image
Drugače pa bravo za vašo čvekouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
24.3.2009 16:07:21   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

jutro..pri nas dežuje,je tako vreme,čist primerno žalostnem dogodku,ki se je tu pripetil,namreč eni kolegici,ki sma bolj redko na liniji je umrl sinček star komaj leto in 10 dni...tolk smo vsi fertik,sploh si ne morem predstavljati kaj prestaja..user posted image user posted image ..se tipkamo,sploh ne morem....user posted image

tudi jaz si niti predstavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bogi

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
24.3.2009 16:07:31   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ja, včeraj je bil naš Lovro 3 ure v varstvu pri tašči in potem še slabe 4 pri atiku.
Tako dolgo brez šopinga!!!
Vsa merjenja sladkorja, vse malice--to traaajaaaa, ko se ne moreš vozit in ustavljaš, čakaš.....
Kako se je razveselil, ko sem prišla domov!
Meni pa tudi solzeuser posted image .

Ta moja mala žabica. Po 8 ur bi delala s težkim srcem. Vsaj od začetka.

Sedaj moram it--Lovro se prebuja.

Sedaj se je še tašča  zasekirala, ker so ji ene iz vasi rekle, kako majhen jeuser posted image .
Ah, saj bo zraseluser posted image .

Mene jte tudtega strah...ko jo bom mogla v varstvu pustit

...drugače pa se ne sekiraj...še vsak je zraseluser posted image

Sem pa bla danes v šoli in so me okupirali lanskoletni otročki...in ena izmed njih ima 14 dni odkrito sladkorno...že dve v tem letniku torej...res bi lahko bolje za vas poskrbeluser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
24.3.2009 16:08:17   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Žan mi že od včeraj skoz govori NE!!!..se je naučil zgleda in skoz NE in to tko odločnouser posted image ..je pa trmast postal tak da je joj

user posted image user posted image user posted image
Mi pa zaenkrat odkimavamo in prikimavamo. Je tud tako smešen, sploh ko včasih tako v kontekstu prikima ali odkima.user posted image

pri nas odkimava že dolgo časa...prikimavat pa ne zna...izgleda, da se ona pa z ničemer ne strinjauser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
24.3.2009 16:08:25   
Tina 28

OMG kak sem zdle fajn po nosu dobila od malegauser posted image user posted image user posted image ..sem kr solzna postala..si misli mali mami pojdi stran,mi greš na živce k me tolk lupčkašuser posted image

Full uveljavijo svojo voljo, pa tako mali so user posted image user posted image user posted image user posted image  Se znajdejo, nimaš kaj user posted image user posted image user posted image

men se tudi zdi, da je začela fuul svojo voljo uveljavljat...recimoji berem knjigico pa hoče na naslednjo stran in pole jezi in tolče da zmaga...alpa hoče žlico ko jeva...in jo ji pustim sam pol niti ne dovoli, da bi ji jaz naložila...si rajš dol pobira z njeuser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?