|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
24.3.2009 16:08:35   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

OMG kak sem zdle fajn po nosu dobila od malegauser posted image user posted image user posted image ..sem kr solzna postala..si misli mali mami pojdi stran,mi greš na živce k me tolk lupčkašuser posted image

anja pa je mene mogoče dvakrat lubčnila...skoz poljubi kakšno živalco v knjigicah, če ji rečem...invedno na obraz...nas pa noče lubčkatuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
24.3.2009 16:08:45   
Tina 28

ojej no...je bil mali bolan na srčku,je bil operiran v Braziliji že in veliko je bil bolnici v LJ,in je  kolegica prosila,če sme odpeljati fantka domov,da bi praznovali njegov prvi rojstni dan v krogu družine,fantku se je poslabšalo,ga peljejo nazaj v bolnico,kjer so ugotovili,da je dobil bakterijo in je umrl zjutraj..sploh ne moremo dojet no,najbolj hudo mi je za njo,ker sebi očita zdej,ker ga je vzela iz bolnišnice za en dan...sploh ne morem dojet no,res...

ojej..to je pa še hujše...ne sme si očitat..to bi mogli v bolnici vedet...al je kaj nevarno. No nobenega ni krivega za delat...upam, da bo v miru brez obsojanja žalovalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
24.3.2009 16:08:52   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

AS- ne morem verjetiuser posted image res bi morali brez problema dobiti sploh tako majhni otročki.Mogoče bi se pa le kaj premaknilo, če bi šlo to v medije.

Tina za sprehod velja, samo da se vreme malo popraviuser posted image user posted image

Samsa- zajtrk zgleda dobro,sploh torta me mika tako, da zeleni  koščki so moji- jih je največuser posted image user posted image user posted image user posted image

kleo- torta je uspela, samo še 3 koščki so ostaliuser posted image pa user posted image user posted image user posted image za spanje

taanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sestrinjam za vreuser posted image me...pol pa mormo mal ...jaz bispet kar na bled skočila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
24.3.2009 16:17:58   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Samsa, a sem pridna, a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image  ninny... si pridna ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
24.3.2009 16:31:21   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Naša še zdej ne spi user posted image user posted image user posted image kar naprej vstaja, joka pa že več kot uro, ker je tolk zaspana user posted image

Boga Sara user posted image

Upam, da je zdaj že zaspala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
24.3.2009 16:44:08   
Anonimen
Ja, zdej spi že mal več kot pol ure.  HB.  

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
24.3.2009 16:53:43   
Samsa

Vsaj to... naj čimdlje spi, da se bo malo spočila... božica mala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
24.3.2009 17:30:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Vsaj to... naj čimdlje spi, da se bo malo spočila... božica mala

Ko si ta post napisala, se je zbudila.user posted image user posted image user posted image

Zdej pa gremo malo ven. Zluftat se.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4258
24.3.2009 18:01:51   
lonapo
AS- ja tale naša država-sama svinjarija, sej to je tko ker se ne pišemo prav, če bi imela pa dobre veze bi pa vse dobila zastonj. Upam, da boste našli čimprej dobro rešitev oz. da bo zavarovalnica krila stroške.

Tanika- hudo mi je za tvojo znanko, vem kako se počuti, mi bi bili kmalu na istem. Kako pa da je bil operiran v Braziliji? Mi smo bili v Londonu in kokr vem naši pošiljajo otroke samo v Evropo. Je pa res, da so v Braziliji tudi super strokovnjaki za srčke. To napako, ki jo je imel Nejc, je brazilski zdravnik pogrunatl kako operirati-pred 25 leti. HB za take zdravnike, če ne bi tudi mi imeli angelčka.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
24.3.2009 18:50:26   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo
Tanika- hudo mi je za tvojo znanko, vem kako se počuti, mi bi bili kmalu na istem. Kako pa da je bil operiran v Braziliji? Mi smo bili v Londonu in kokr vem naši pošiljajo otroke samo v Evropo. Je pa res, da so v Braziliji tudi super strokovnjaki za srčke. To napako, ki jo je imel Nejc, je brazilski zdravnik pogrunatl kako operirati-pred 25 leti. HB za take zdravnike, če ne bi tudi mi imeli angelčka.

HB, da je (bilo ) vse v redu, da imaš zdaj 2 sončka, ki te razveseljujeta

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
24.3.2009 18:50:32   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

AS- ja tale naša država-sama svinjarija, sej to je tko ker se ne pišemo prav, če bi imela pa dobre veze bi pa vse dobila zastonj. Upam, da boste našli čimprej dobro rešitev oz. da bo zavarovalnica krila stroške.

čer..no mi smo bili cel dan zunaj,tko da je bilo za zdržat tud s tečnobico,ki je posledica zobkov vrjetn...drgač pa didlina tle ni nobenga obsojanja ne zdravnikov,ne nje,nikol nisem tega rekla,kokr vem si sama sebi očita...lonpao  šli so v Brazilijo čist samoplačiniško,so naredili eno tako akcijo in je celo mesto zbiralo denar,tko da so šli pol kr direkt k najboljšem,je bila pa operacija že pred kake pol leta sigurno..smo se pa oddaljili vsi nekak od nje,k je zamenjala tipa in se odselila in koj zanosila,pa zdej noben neve kje živi točno,no za kraj vemo,niti kje je najdit,bila je pa soseda moja,pa pol ko je šla so se stiki tud kr ohladili,zdej mi je pa tok hudo za njo,pa ne sam men,vsem nam,njej so rekli da ni upanja za malega že kmalu po rojstvu,pa je ta operacija pol spremenila vse,zdej pa tole...drgač bi ji rade volje pomagala,ji stala ob strani,zdej so skupi z družino,pa je kr hudo z njo..a vi ste bili tud operirani na srčku lonapo????to pa nisem vedla...al sem zasledila pa spregledala?!..sej nevem no..

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
24.3.2009 18:54:19   
Samsa
user posted image  tančika

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
24.3.2009 19:01:50   
Taanikaa
HELLOOOOOOOOOOOOOOuser posted image

kolk sem se napokala zdle sendviča uh razneslo me bouser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
24.3.2009 19:03:44   
Samsa
hehe... kaj si si pa dala v sendvič?

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
24.3.2009 19:05:31   
Taanikaa
..a zdej sem pa sama ostala al kako?..no pa da se pohvalim,je v trgovskem centru mali jokal mama,mi je blo tko smešno,kr drgač ko jokamo nikol nobene mame ni zravenuser posted image ..no kolk sem žleht,sin mi joka jst se pa smejimuser posted image ..pa papa znamo datuser posted image user posted image ..jaja vem da vaši otročki vse to že daaavnoo obvladajo,naša trma se je pa zdej okorajžla in zdej kr vsem mahauser posted image ..tko na lepem mu rečem prej  preden smo šli domov,Žan daj babici papa on pa da papauser posted image ,pa prej mojmu k je šel na fuzbal tud,zanimivo no,kr naenkrat,prej ko sem ga pa učila ko en butl pa ni šancuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
24.3.2009 19:06:47   
Taanikaa

veš kak je bil dober,pa lačna sem bila kot volk,sem nazadnje jedla ob pol enih čufte pa pire,zdej sem si pa naredila en ogromen sendvič z grofovsko salamo+sir+vloženo papriko...mmmmmmmmmmmm

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
24.3.2009 19:08:28   
Samsa

..a zdej sem pa sama ostala al kako?..no pa da se pohvalim,je v trgovskem centru mali jokal mama,mi je blo tko smešno,kr drgač ko jokamo nikol nobene mame ni zravenuser posted image ..no kolk sem žleht,sin mi joka jst se pa smejimuser posted image ..pa papa znamo datuser posted image user posted image ..jaja vem da vaši otročki vse to že daaavnoo obvladajo,naša trma se je pa zdej okorajžla in zdej kr vsem mahauser posted image ..tko na lepem mu rečem prej  preden smo šli domov,Žan daj babici papa on pa da papauser posted image ,pa prej mojmu k je šel na fuzbal tud,zanimivo no,kr naenkrat,prej ko sem ga pa učila ko en butl pa ni šancuser posted image

vidiš, se je kar sam odločil kdaj bo kaj naredil user posted image

Pri nas je pa tako s papa, da ko je volje bo pokazala, drugače pa ne  

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
24.3.2009 19:09:08   
Samsa

veš kak je bil dober,pa lačna sem bila kot volk,sem nazadnje jedla ob pol enih čufte pa pire,zdej sem si pa naredila en ogromen sendvič z grofovsko salamo+sir+vloženo papriko...mmmmmmmmmmmm

user posted image user posted image user posted image user posted image  si bla pa res lačna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
24.3.2009 19:18:02   
Taanikaa

user posted image user posted image user posted image user posted image  si bla pa res lačna user posted image user posted image user posted image

pa še koliko!!!!!mali je zaspal,šibam jst pod tuš,si morem še glavo vprat pa se še pol kaj oglasim,če me nebo zmanjkal prej,sem veiko zunaj z malim in sem včeraj šla spat ob 20:15 lepo prosimuser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
24.3.2009 19:19:27   
lunca14
user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
24.3.2009 19:21:27   
Samsa
user posted image  lunca

Sem ravno na tebe študirala... kako si kaj? Bolje? Upam, da user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
24.3.2009 20:03:59   
Tina 28
a po novem hello pomeni nasvidenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
24.3.2009 20:05:42   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

a po novem hello pomeni nasvidenjeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  zgleda že tako

user posted image  Tina

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
24.3.2009 20:09:40   
Taanikaa
evo me..sem nazaj da na hitrco še kako rečemo...

povejte kaj ste danes počele,kako ste?

vreme je bilo tko kislo,sem šla na rizik ven ,pa skoz v luft gledala,pa če bi ostala doma,bi kr obžalovala..se kr vleče 11 ur bit sam s tamalim uh..

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
24.3.2009 20:11:07   
Samsa

..se kr vleče 11 ur bit sam s tamalim uh..

To ti pa čisto verjamem user posted image  
Zdaj jih pa čisto vse zanimauser posted image  in so kot iskrice

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?