Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo AS- ja tale naša država-sama svinjarija, sej to je tko ker se ne pišemo prav, če bi imela pa dobre veze bi pa vse dobila zastonj. Upam, da boste našli čimprej dobro rešitev oz. da bo zavarovalnica krila stroške. Tanika- hudo mi je za tvojo znanko, vem kako se počuti, mi bi bili kmalu na istem. Kako pa da je bil operiran v Braziliji? Mi smo bili v Londonu in kokr vem naši pošiljajo otroke samo v Evropo. Je pa res, da so v Braziliji tudi super strokovnjaki za srčke. To napako, ki jo je imel Nejc, je brazilski zdravnik pogrunatl kako operirati-pred 25 leti. HB za take zdravnike, če ne bi tudi mi imeli angelčka. čer..no mi smo bili cel dan zunaj,tko da je bilo za zdržat tud s tečnobico,ki je posledica zobkov vrjetn...drgač pa didlina tle ni nobenga obsojanja ne zdravnikov,ne nje,nikol nisem tega rekla,kokr vem si sama sebi očita...lonpao šli so v Brazilijo čist samoplačiniško,so naredili eno tako akcijo in je celo mesto zbiralo denar,tko da so šli pol kr direkt k najboljšem,je bila pa operacija že pred kake pol leta sigurno..smo se pa oddaljili vsi nekak od nje,k je zamenjala tipa in se odselila in koj zanosila,pa zdej noben neve kje živi točno,no za kraj vemo,niti kje je najdit,bila je pa soseda moja,pa pol ko je šla so se stiki tud kr ohladili,zdej mi je pa tok hudo za njo,pa ne sam men,vsem nam,njej so rekli da ni upanja za malega že kmalu po rojstvu,pa je ta operacija pol spremenila vse,zdej pa tole...drgač bi ji rade volje pomagala,ji stala ob strani,zdej so skupi z družino,pa je kr hudo z njo..a vi ste bili tud operirani na srčku lonapo????to pa nisem vedla...al sem zasledila pa spregledala?!..sej nevem no..
|