Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Bi morala iti kuhat... pa se mi ne da ... Se psihično pripravljam, da bom pol bolj hitro kuhala No vidis,sem te prejitela,ker me smo ze zdavnaj pojedle.Tebi zgleda bolj zajtrki lezijo Jaz moram it dat malo mal spat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:22:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Bi morala iti kuhat... pa se mi ne da ... Se psihično pripravljam, da bom pol bolj hitro kuhala No vidis,sem te prejitela,ker me smo ze zdavnaj pojedle.Tebi zgleda bolj zajtrki lezijo aha... saj bolj hitro vstanem Aja zato......ker jaz res bolj pocasi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:23:39
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Bi morala iti kuhat... pa se mi ne da ... Se psihično pripravljam, da bom pol bolj hitro kuhala No vidis,sem te prejitela,ker me smo ze zdavnaj pojedle.Tebi zgleda bolj zajtrki lezijo aha... saj bolj hitro vstanem Aja zato......ker jaz res bolj pocasi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:25:05
|
|
|
|
Samsa
|
Zdaj pa res grem kuhat... ne morem svojemu rečti: poglej na monitor - tam je kosilo ( sem se potrudila in ga našla)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:26:21
|
|
|
|
Samsa
|
Mejte se, pol vas berem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Zdaj pa res grem kuhat... ne morem svojemu rečti: poglej na monitor - tam je kosilo ( sem se potrudila in ga našla) umiram..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:31:45
|
|
|
|
*Mojca*
|
Aloha, se na hitro javljam za seznam: 8140g, 71.5cm in 46cm OG. Smo pa pohvaljeni, končno smo se dovolj zredili (čeprav ne jemo nič drugače kot prej ), imamo 3.5 zobke (zg.leva enkica je tik pred izstrelitvijo), če bi se dalo bi bili samo na nogah, Drugače pa se večino časa potikamo okoli, imamo že barvico od sončka, dobili smo zeleno luč za KM 1x tedensko, čeprav nimam še jajc dat. Bomo videli. Za nazaj pa: se strinjam z vsem prebranim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:47:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Midva sva zadnjič kupila zaščito za vtičnice. Tisto plastiko, ki jo daš noter. A tisto s ključkom ali brez ? kakšne so pa s ključkom? Mi imamo to zaščito še od Maše, sva pa zadnjič samo en paketek dokupila, da so res povsod.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:48:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Tudi mi imamo nove mere, veliki smo 71 cm, težki pa 8610 g. Nya, pošljem ZS.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:48:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Aloha, se na hitro javljam za seznam: 8140g, 71.5cm in 46cm OG. Smo pa pohvaljeni, končno smo se dovolj zredili (čeprav ne jemo nič drugače kot prej ), imamo 3.5 zobke (zg.leva enkica je tik pred izstrelitvijo), če bi se dalo bi bili samo na nogah,
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:49:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Za nazaj pa: se strinjam z vsem prebranim user posted image user posted image pametno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 15:02:48
|
|
|
|
Samsa
|
oj ninny in Mojca za mere glede varoval: mi imamo one s ključkom... pa niso ok ( ko hočeš kaj vštekat v vtičnico,jih moraš najprej s ključkom odstranit) ... boljše so one brez
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 15:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa, a sem pridna, a ne?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 15:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša še zdej ne spi kar naprej vstaja, joka pa že več kot uro, ker je tolk zaspana
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 15:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa, ti nisem nič fovš. Pri nas na srečo še ne vstaja, se mi pa skoz na vse štiri postavlja in potem se joka. Mi pa zadnji mesec full rada spi na trebuhu in ponoči se mi včasih začne jokat,ker se v spanju dvigne na vse štiri, jo jaz položim lepo nazaj na hrbet in ona spi naprej. Aja, hvala za zs
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 15:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa, so brez ključkov varovala. Ninny, sej ne da vstaja, useda se. In je tam v kotu v postelci vsa zmahana, sicer razigrana, oči pa na minus. Evo, še zdej joka. Pozabila sem dat calpol prej in zato je tak jok. Je čist zaripla, te 4-ke so res en vrag. Calgel je pa itak sam blažen žegen. Komaj čakam, da pride moj iz službe, da grem mal sama ven.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 16:06:55
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla Mi smo meli zdaj uro derenja zvijanja...hudo od hudega. Razlog: Tolk vneta ritka, daso že krvave bunkice ki so nastale v parih urah Da razložim. ko sva bili v bolnici zaradi rota...sem proila za hladilno mazilo, da se jine bi ritka vnela. No in sem jo mazala i nje dobila vneto ritko. Pol sem ji z bepantenom en čas...pa pol s pastopraško in še s kamagelom...in je šlo le malo nazaj oz. nič. Danes sem jo spet po dolgem času s hladilno pred tremi urami in ji je vse razjedlo. In zgleda, da jio je tolk dražil, da je blo joj. Sklepam, da je nekaj v tem hladilnem, kar ona ne prenaša...če bi vidli, kakšni je ratalo ko sem jo zdaj s term namazala. In jaz sem mislil,a da jeod driske...zdaj mije jasno,., da je hladilno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 16:07:02
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija v 1 uri cote ne splesnijo. Preverjeno . Moje so se celo noc v vodi namakale,ker sem pozabila dat na centrifugo . AS.grozno,bogi Jernej ,to je pa res en potrpezljiv otrok .Je mogoce pri nas kaj ceneje,ti listki in vse kar kupujes cez mesec?Ce hoces,se lahko pozanimam in ti prinesem naslednjic,samo napisi kaj vse rabis. Koliko sploh mora imeti sladkor,da je v redu ozr. v mejah normale?Kje ti delas,pa super poklic imas...tudi jaz sem hodila eno leto za medicinko...samo,je bilo na Jesenicah,dalec od nasih,nikogar nisem poznala,sploh se nisem mogla vklopit,pa se fizika mi je delala tezave,sploh prfoks . jaz sem bla tam na gimnaziji...in je blo nekaj prfoksov istih...a si mela rajca (Rajko) ali Dulmina...oba sta itak svojga dnarjavredna....sploh pa njun sistem ocenjevanja...kar neki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 16:07:12
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Samsa, so brez ključkov varovala. Ninny, sej ne da vstaja, useda se. In je tam v kotu v postelci vsa zmahana, sicer razigrana, oči pa na minus. Evo, še zdej joka. Pozabila sem dat calpol prej in zato je tak jok. Je čist zaripla, te 4-ke so res en vrag. Calgel je pa itak sam blažen žegen. Komaj čakam, da pride moj iz službe, da grem mal sama ven. Kam le misliš? Drugače pa bravo za vašo čveko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 16:07:21
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa jutro..pri nas dežuje,je tako vreme,čist primerno žalostnem dogodku,ki se je tu pripetil,namreč eni kolegici,ki sma bolj redko na liniji je umrl sinček star komaj leto in 10 dni...tolk smo vsi fertik,sploh si ne morem predstavljati kaj prestaja.. ..se tipkamo,sploh ne morem.... tudi jaz si niti predstavljam ...bogi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 16:07:31
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ja, včeraj je bil naš Lovro 3 ure v varstvu pri tašči in potem še slabe 4 pri atiku. Tako dolgo brez šopinga!!! Vsa merjenja sladkorja, vse malice--to traaajaaaa, ko se ne moreš vozit in ustavljaš, čakaš..... Kako se je razveselil, ko sem prišla domov! Meni pa tudi solze . Ta moja mala žabica. Po 8 ur bi delala s težkim srcem. Vsaj od začetka. Sedaj moram it--Lovro se prebuja. Sedaj se je še tašča zasekirala, ker so ji ene iz vasi rekle, kako majhen je . Ah, saj bo zrasel . Mene jte tudtega strah...ko jo bom mogla v varstvu pustit ...drugače pa se ne sekiraj...še vsak je zrasel Sem pa bla danes v šoli in so me okupirali lanskoletni otročki...in ena izmed njih ima 14 dni odkrito sladkorno...že dve v tem letniku torej...res bi lahko bolje za vas poskrbel
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 16:08:17
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa Žan mi že od včeraj skoz govori NE!!!..se je naučil zgleda in skoz NE in to tko odločno ..je pa trmast postal tak da je joj Mi pa zaenkrat odkimavamo in prikimavamo. Je tud tako smešen, sploh ko včasih tako v kontekstu prikima ali odkima. pri nas odkimava že dolgo časa...prikimavat pa ne zna...izgleda, da se ona pa z ničemer ne strinja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 16:08:25
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa OMG kak sem zdle fajn po nosu dobila od malega ..sem kr solzna postala..si misli mali mami pojdi stran,mi greš na živce k me tolk lupčkaš Full uveljavijo svojo voljo, pa tako mali so Se znajdejo, nimaš kaj men se tudi zdi, da je začela fuul svojo voljo uveljavljat...recimoji berem knjigico pa hoče na naslednjo stran in pole jezi in tolče da zmaga...alpa hoče žlico ko jeva...in jo ji pustim sam pol niti ne dovoli, da bi ji jaz naložila...si rajš dol pobira z nje
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?