Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 10:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
AS- ne morem verjeti res bi morali brez problema dobiti sploh tako majhni otročki.Mogoče bi se pa le kaj premaknilo, če bi šlo to v medije. Tina za sprehod velja, samo da se vreme malo popravi Samsa- zajtrk zgleda dobro,sploh torta me mika tako, da zeleni koščki so moji- jih je največ kleo- torta je uspela, samo še 3 koščki so ostali pa za spanje taanikaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 10:13:33
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 11:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Tanikaa, kaj berem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 11:47:18
|
|
|
|
Taanikaa
|
ojej no...je bil mali bolan na srčku,je bil operiran v Braziliji že in veliko je bil bolnici v LJ,in je kolegica prosila,če sme odpeljati fantka domov,da bi praznovali njegov prvi rojstni dan v krogu družine,fantku se je poslabšalo,ga peljejo nazaj v bolnico,kjer so ugotovili,da je dobil bakterijo in je umrl zjutraj..sploh ne moremo dojet no,najbolj hudo mi je za njo,ker sebi očita zdej,ker ga je vzela iz bolnišnice za en dan...sploh ne morem dojet no,res...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 11:48:49
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa jutro..pri nas dežuje,je tako vreme,čist primerno žalostnem dogodku,ki se je tu pripetil,namreč eni kolegici,ki sma bolj redko na liniji je umrl sinček star komaj leto in 10 dni...tolk smo vsi fertik,sploh si ne morem predstavljati kaj prestaja.. ..se tipkamo,sploh ne morem.... Si sploh ne morem misliti kaj se dogaja s tvojo kolegico
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 11:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa ojej no...je bil mali bolan na srčku,je bil operiran v Braziliji že in veliko je bil bolnici v LJ,in je kolegica prosila,če sme odpeljati fantka domov,da bi praznovali njegov prvi rojstni dan v krogu družine,fantku se je poslabšalo,ga peljejo nazaj v bolnico,kjer so ugotovili,da je dobil bakterijo in je umrl zjutraj..sploh ne moremo dojet no,najbolj hudo mi je za njo,ker sebi očita zdej,ker ga je vzela iz bolnišnice za en dan...sploh ne morem dojet no,res... Težka situacija Bošček mali
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 11:56:06
|
|
|
|
Samsa
|
Lara trenutno spi... sam nikjer nobene za čvek
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 11:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Lara trenutno spi... sam nikjer nobene za čvek Naša se je pa zbudila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 11:59:20
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Lara trenutno spi... sam nikjer nobene za čvek Naša se je pa zbudila. Sta čisto kontra usmerjeni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:00:04
|
|
|
|
Taanikaa
|
hej samsi jst sem tu..smo se najedli,zase si grejem čufte,pa študiram al it ven al ne,je tako vreme...sicer imam prevleko za dež,pa mi vseeno nekako ni,da bi naju dež dobil ..je pa tko fajn,ko je lepo vreme,včeraj sma bila zunaj od 13-17 je bil tko priden,doma pa kr nima obstanka,je taka jokica mali doma,pa še zobki ga malo dajejo,pa imamo fajno kombinacijo tečnobe... ...je pr vas vreme kej bolje?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:02:15
|
|
|
|
Taanikaa
|
OMG kak sem zdle fajn po nosu dobila od malega ..sem kr solzna postala..si misli mali mami pojdi stran,mi greš na živce k me tolk lupčkaš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:02:33
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa jutro..pri nas dežuje,je tako vreme,čist primerno žalostnem dogodku,ki se je tu pripetil,namreč eni kolegici,ki sma bolj redko na liniji je umrl sinček star komaj leto in 10 dni...tolk smo vsi fertik,sploh si ne morem predstavljati kaj prestaja.. ..se tipkamo,sploh ne morem.... Si sploh ne morem misliti kaj se dogaja s tvojo kolegico jaz tud ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:04:37
|
|
|
|
RMRM
|
Tudi mi imamo nove mere, veliki smo 71 cm, težki pa 8610 g. Nya, pošljem ZS. AS - ti kar daj iz sebe, se boš bolje počutila. Poglej ZS.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:05:16
|
|
|
|
Samsa
|
Pri nas je tudi tako čudno vreme, da je joj... Full je fajn, ko je sonček... se mi zdi, da smo kar vsi po vrsti boljše volje ( tudi naši mali čmrlji in čmrlike ). Saj se lahko kasneje odločiš, če bo hudo tečkan, da gresta ven. Me je kar strah, ko pišete, kako jih matrajo prihajajoči zobki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:07:11
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Tudi mi imamo nove mere, veliki smo 71 cm, težki pa 8610 g. Nya, pošljem ZS. AS - ti kar daj iz sebe, se boš bolje počutila. Poglej ZS. Lukas za mere. Mislim, da ima približno tako težo tudi LAra Mi imamo pa naslednji teden posvetovalnico.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:08:10
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa OMG kak sem zdle fajn po nosu dobila od malega ..sem kr solzna postala..si misli mali mami pojdi stran,mi greš na živce k me tolk lupčkaš Full uveljavijo svojo voljo, pa tako mali so Se znajdejo, nimaš kaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:12:40
|
|
|
|
Samsa
|
hmmm... rešujem tiste blesave kvize na FB
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:15:54
|
|
|
|
Taanikaa
|
Žan mi že od včeraj skoz govori NE!!!..se je naučil zgleda in skoz NE in to tko odločno ..je pa trmast postal tak da je joj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:17:35
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa Žan mi že od včeraj skoz govori NE!!!..se je naučil zgleda in skoz NE in to tko odločno ..je pa trmast postal tak da je joj Mi pa zaenkrat odkimavamo in prikimavamo. Je tud tako smešen, sploh ko včasih tako v kontekstu prikima ali odkima.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa hmmm... rešujem tiste blesave kvize na FB te je kdo prisilil
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa Žan mi že od včeraj skoz govori NE!!!..se je naučil zgleda in skoz NE in to tko odločno ..je pa trmast postal tak da je joj Mi pa zaenkrat odkimavamo in prikimavamo. Je tud tako smešen, sploh ko včasih tako v kontekstu prikima ali odkima. ...sem Meri vceraj vprasala,ce ocita pokliceva,pa pravi JA!!...sem se tko smejala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:45:11
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa hmmm... rešujem tiste blesave kvize na FB te je kdo prisilil Ja, dolgcajt
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:45:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa Žan mi že od včeraj skoz govori NE!!!..se je naučil zgleda in skoz NE in to tko odločno ..je pa trmast postal tak da je joj Faca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 12:46:36
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa Žan mi že od včeraj skoz govori NE!!!..se je naučil zgleda in skoz NE in to tko odločno ..je pa trmast postal tak da je joj Mi pa zaenkrat odkimavamo in prikimavamo. Je tud tako smešen, sploh ko včasih tako v kontekstu prikima ali odkima. ...sem Meri vceraj vprasala,ce ocita pokliceva,pa pravi JA!!...sem se tko smejala Verjamem, da si se
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 13:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa sneži že od zjutraj Tanikaa, jaz jih tud po nosu dobim, vsakič več. Najbolje zagrabi, ko ji glih nohtki zrstejo, pa naredi prasko po obrazu... ajsa Kvizi na FB...mi gre že na pa da ne bo kakšna zamerla, jaz vsa povabila prezrem, ker baje je nek virus možen, ki se nasede na računalnik in pobere vse podatke pa te fore. Kleo, ti grem poslat en ZS.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?