|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
24.3.2009 10:10:57   
Anonimen
AS- ne morem verjetiuser posted image res bi morali brez problema dobiti sploh tako majhni otročki.Mogoče bi se pa le kaj premaknilo, če bi šlo to v medije.

Tina za sprehod velja, samo da se vreme malo popraviuser posted image user posted image

Samsa- zajtrk zgleda dobro,sploh torta me mika tako, da zeleni  koščki so moji- jih je največuser posted image user posted image user posted image user posted image

kleo- torta je uspela, samo še 3 koščki so ostaliuser posted image pa user posted image user posted image user posted image za spanje

taanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
24.3.2009 10:13:33   
Anonimen
oujeaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
24.3.2009 11:11:44   
Anonimen
Jutro. user posted image

Tanikaa, kaj beremuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
24.3.2009 11:47:18   
Taanikaa
ojej no...je bil mali bolan na srčku,je bil operiran v Braziliji že in veliko je bil bolnici v LJ,in je  kolegica prosila,če sme odpeljati fantka domov,da bi praznovali njegov prvi rojstni dan v krogu družine,fantku se je poslabšalo,ga peljejo nazaj v bolnico,kjer so ugotovili,da je dobil bakterijo in je umrl zjutraj..sploh ne moremo dojet no,najbolj hudo mi je za njo,ker sebi očita zdej,ker ga je vzela iz bolnišnice za en dan...sploh ne morem dojet no,res...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
24.3.2009 11:48:49   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

jutro..pri nas dežuje,je tako vreme,čist primerno žalostnem dogodku,ki se je tu pripetil,namreč eni kolegici,ki sma bolj redko na liniji je umrl sinček star komaj leto in 10 dni...tolk smo vsi fertik,sploh si ne morem predstavljati kaj prestaja..user posted image user posted image ..se tipkamo,sploh ne morem....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si sploh ne morem misliti kaj se dogaja s tvojo kolegico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
24.3.2009 11:49:50   
Anonimen

ojej no...je bil mali bolan na srčku,je bil operiran v Braziliji že in veliko je bil bolnici v LJ,in je  kolegica prosila,če sme odpeljati fantka domov,da bi praznovali njegov prvi rojstni dan v krogu družine,fantku se je poslabšalo,ga peljejo nazaj v bolnico,kjer so ugotovili,da je dobil bakterijo in je umrl zjutraj..sploh ne moremo dojet no,najbolj hudo mi je za njo,ker sebi očita zdej,ker ga je vzela iz bolnišnice za en dan...sploh ne morem dojet no,res...

Težka situacija user posted image user posted image user posted image user posted image Bošček maliuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
24.3.2009 11:56:06   
Samsa
Lara trenutno spi... sam nikjer nobene za čvek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
24.3.2009 11:58:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Lara trenutno spi... sam nikjer nobene za čvek user posted image user posted image user posted image

Naša se je pa zbudila.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
24.3.2009 11:59:20   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Naša se je pa zbudila.user posted image

Sta čisto kontra usmerjeni user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
24.3.2009 12:00:04   
Taanikaa
hej samsi jst sem tu..smo se najedli,zase si grejem čufte,pa študiram al it ven al ne,je tako vreme...sicer imam prevleko za dež,pa mi vseeno nekako ni,da bi naju dež dobiluser posted image ..je pa tko fajn,ko je lepo vreme,včeraj sma bila zunaj od 13-17 je bil tko priden,doma pa kr nima obstanka,je taka jokica mali doma,pa še zobki ga malo dajejo,pa imamo fajno kombinacijo tečnobe...user posted image ...je pr vas vreme kej bolje?

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
24.3.2009 12:02:15   
Taanikaa
OMG kak sem zdle fajn po nosu dobila od malegauser posted image user posted image user posted image ..sem kr solzna postala..si misli mali mami pojdi stran,mi greš na živce k me tolk lupčkašuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
24.3.2009 12:02:33   
RMRM

jutro..pri nas dežuje,je tako vreme,čist primerno žalostnem dogodku,ki se je tu pripetil,namreč eni kolegici,ki sma bolj redko na liniji je umrl sinček star komaj leto in 10 dni...tolk smo vsi fertik,sploh si ne morem predstavljati kaj prestaja..user posted image user posted image ..se tipkamo,sploh ne morem....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si sploh ne morem misliti kaj se dogaja s tvojo kolegico user posted image user posted image user posted image

jaz tud ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
24.3.2009 12:04:37   
RMRM
Tudi mi imamo nove mere, veliki smo 71 cm, težki pa 8610 g. Nya, pošljem ZS.

AS - ti kar daj iz sebe, se boš bolje počutila. Poglej ZS.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
24.3.2009 12:05:16   
Samsa
Pri nas je tudi tako čudno vreme, da je joj...

Full je fajn, ko je sonček... se mi zdi, da smo kar vsi po vrsti boljše volje ( tudi naši mali čmrlji in čmrlike ).
Saj se lahko kasneje odločiš, če bo hudo tečkan, da gresta ven.

Me je kar strah, ko pišete, kako jih matrajo prihajajoči zobki

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
24.3.2009 12:07:11   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Tudi mi imamo nove mere, veliki smo 71 cm, težki pa 8610 g. Nya, pošljem ZS.

AS - ti kar daj iz sebe, se boš bolje počutila. Poglej ZS.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Lukas za mere.

Mislim, da ima približno tako težo tudi LAra

Mi imamo pa naslednji teden posvetovalnico.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
24.3.2009 12:08:10   
Samsa

OMG kak sem zdle fajn po nosu dobila od malegauser posted image user posted image user posted image ..sem kr solzna postala..si misli mali mami pojdi stran,mi greš na živce k me tolk lupčkašuser posted image

Full uveljavijo svojo voljo, pa tako mali so user posted image user posted image user posted image user posted image  Se znajdejo, nimaš kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
24.3.2009 12:12:40   
Samsa
hmmm... rešujem tiste blesave kvize na FB user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
24.3.2009 12:15:54   
Taanikaa
Žan mi že od včeraj skoz govori NE!!!..se je naučil zgleda in skoz NE in to tko odločnouser posted image ..je pa trmast postal tak da je joj

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
24.3.2009 12:17:35   
RMRM

Žan mi že od včeraj skoz govori NE!!!..se je naučil zgleda in skoz NE in to tko odločnouser posted image ..je pa trmast postal tak da je joj

user posted image user posted image user posted image
Mi pa zaenkrat odkimavamo in prikimavamo. Je tud tako smešen, sploh ko včasih tako v kontekstu prikima ali odkima.user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
24.3.2009 12:26:34   
Anonimen

hmmm... rešujem tiste blesave kvize na FB user posted image user posted image user posted image

te je kdo prisililuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
24.3.2009 12:28:03   
Anonimen

Mi pa zaenkrat odkimavamo in prikimavamo. Je tud tako smešen, sploh ko včasih tako v kontekstu prikima ali odkima.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...sem Meri vceraj vprasala,ce ocita pokliceva,pa pravi JA!!...sem se tko smejalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4196
24.3.2009 12:45:11   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

te je kdo prisililuser posted image

Ja, dolgcajt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
24.3.2009 12:45:52   
Samsa

Faca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
24.3.2009 12:46:36   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...sem Meri vceraj vprasala,ce ocita pokliceva,pa pravi JA!!...sem se tko smejalauser posted image

Verjamem, da si se user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
24.3.2009 13:38:54   
Anonimen
Pri nas pa sneži že od zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanikaa, jaz jih tud po nosu dobim, vsakič več. Najbolje zagrabi, ko ji glih nohtki zrstejo, pa naredi prasko po obrazu... ajsauser posted image

Kvizi na FB...mi gre že na user posted image user posted image user posted image pa da ne bo kakšna zamerla, jaz vsa povabila prezrem, ker baje je nek virus možen, ki se nasede na računalnik in pobere vse podatke pa te fore.

Kleo, ti grem poslat en ZS.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?