brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Junona - Vem, kako je to, ko dobiš po glavi zato, ker imaš pogum, da poveš, kaj zares misliš, ne pa se greš neke skupne igrice "Vsi se v vsem strinjamo in držimo družbenih pravil večine." Toda mene so leta ojačala in sem že navajena na to, da sem pač "čudna", "drugačna", "zakomplicirana in orng težka baba", "ubogi njen partner" ... Življenje s starši pa ima gotovo svoje pozitivne in negativne strani, kot vse v življenju. Mislim, da je najpomembnejše predvsem to, da se dobro postavijo meje in če jih potem obe strani spoštujeta, ne bi smelo biti nekih velikih težav. Ki seveda vedno pridejo, ker se življenja pač ne da v nulo načrtovati . Kar se tiče pozitivne energije, sem pa že Junoni in Sončku85 rekla, da se moramo obvezno dobiti enkrat po porodu. Morda takrat naredimo srečanje Aprilčic v prestolnici? Ker je Lj ravno na sredi, da pridejo še detelja (nje nikakor ne smemo pozabiti ) in ostale iz drugih koncev Slovenije. No, potem pa veš, kako je to...js sem baje tut taka. In bogi moj... ampak njemu pa nič ne manjka. Ampak js povem svoje mnenje, in to največkrat atiju ni po godu in sem baje uporiška. Včasih se mi ne da kregat in se v vsem strinjam, takrat je pa v redu. Se danes še kar mula, naj se, jaz ga pustim pri miru, se bo že ohladil. Nič ne morem, sem pač zakomplicirana. Ja, glede postavljanja mej se tudi strinjam - sploh zdaj ko bebi pride. Js upam, da se res dobimo in kako rečemo. junonca mogoč je pa to zato ker sta si karakterno podobna....no ne vem ugibma, pri meni in mojem atiju je tako