Zoja Miša
|
Nisem pohvalili vseh slikic, ki so se tu gor nabrale! Ful lepe!!!! Mi2 o.k. spali. Je zaspala ob 19.30 h, kar se še ni naredilo. Očitno sva jo z sestro včeraj zmatrali . Se zbudila ob 23h, pojedla in potem sva kupčka podirali pol ure , je pri nas je tako, da če ga ne podre, jo pa v roku 1h to sigurno zbudi . In potem do 5.30h. Sedaj tudi spi. Jo je po zajtrku zopet zmanjkalo. Krysia, ne poznam, vsaj ne poimensko tvoje priče, če bi videla sliko, mogoče. Pa ipak Velenje ni tako malo... Nejka, jaz jo občasno še dam v bundico. Kombinizonček pa sem že pospravila. Prehodne jakne imava 3, tako da lahko izbirava . Ena je sicer bolj slinasta, kot si ti rekla , ampak ta ji je itak še prevelika, jo bo nosila konec poletja, drugi dve sta kul, spodaj dam jopico, pa je. Anita, kako je šlo spanje? Knjigo si že prebrala? Kaj pomaga? Žanneža, tole glede kg, si pa dobro napisala , upam, da ti uspe. Trebušnjaki, kaj je že to? Tudi jaz bi morala kakšnega naredit. Bella, madonca pa maš dober spomin! Ja, pač je bilo treba In evo mene. Tilen je zbolel (mislim, in upam, da ni hujšega), tako da nisva danes na Gorenjskem . Drug teden. Nell, madonca si bila pridna. Papirje pri nas ureja. Pri meni je cel kaos Maja T, kako je z vašo selitvijo? Sayuri VSE NAJ, NAJ.... Tia (Čipka) Naty, tudi tu piha kot za stavo. Popolde bova tako najbrž v BTC pobegnile Krysia imava isti problem, tudi jaz ne marem čebule, česna pa sploh ne . Kuhano še nekako gre, sveže je . Česen na solati - ni šans! Jaz sem ji včeraj ko sem meso kuhala, dala zraven še en česen, pa ga je pojedla