|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
24.3.2009 7:52:02   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Barbarinha

Imam user posted image drugi dan, in me vse v križu boli, sem klicala G za pregled, da mi predpiše nove bombončke, pa me je naročila komaj 21.04. user posted image , bo treba spet te kondomeuser posted image user posted image .

Ali da user posted image ne pridejo notri user posted image  Zanosiš lahko samo tist teden pred O in dan kasnej. Pri mene je tako... Sem na 28 dni s user posted image  da je prepovedano samo med 8 in 15 dan potem je brez skrbi, da bi zanosila po 15. dnevu. Sva to delala že od začetka in ni nikoli bilo problem user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
24.3.2009 7:58:38   
naty13
Jutro.

Pri nas budnica že ob 5.47. Da ni bilo fovšarije, sta danes za budnico poskrbela kar oba. user posted image  Še dobro, da sem naspana. user posted image  Posledično je pol kosila kuhanega, sva z joštom tudi po zajtrku, jaz tudi po kofetu....user posted image  Za vozičkat pa danes ne bo, ker se bo pri nas kmal ulilo, veter pa piha kot user posted image , pa še cel spodni štuk me boli, čakam user posted image . Se pa sprašujem, kaj mi je, ker že cel teden samo sladkobo iščem. user posted image

Maja T. hvala za user posted image . Super za Zaro, da pridno papa user posted image user posted image user posted image  Dobro opravita pri P. user posted image

Sayuri, kako sta zdaj L&Z, ko imata spet mleko iz Kolinskeuser posted image  Kaj manj driskatauser posted image

Bella sem tudi jaz hotela predlagat, da se nama s tejko pridruži, pa me je prehitela. user posted image

Anita super za Zojino prvo noč v svoji sobici. user posted image user posted image user posted image
Sayuri vse najboljše.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
24.3.2009 8:29:23   
Krysia
Dobro jutro vsem skupaj!

Sayuri, vse najboljše, želim ti nasmejane otroke, pridnega moža, dobre prijatelje in še velik prijetnih čvekov z nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIA (čipka), vse najboljše za 7ko! user posted image user posted image Pa čipka, če bereš, se kaj oglasi!

Evo, Rok po čudežu spi ... se je zbudil ob 5:30, razgrajal do 7:00 zdej pa spančka kot angelček ... kar naj še mal spančka, da jst še mal posrfam ...
Včeraj smo probal meso - je kot velik. Priden fant je. Sam eno težavo imam ... sej je smešn pa čudn, ampak vseen. Jst ne maram čebule in česna pa mi ni čist jasno, kako naj se pripravim do tega, da bom to začela dajat Roku v hrano ... Pa da je stvar še boljša, moj user posted image tud ne mara teh stvari ... No, enkrat se bom pač morala prisilit in tud Roku to v hrano zamešat ... pa sej za to je še čas, a ne?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
24.3.2009 8:30:38   
Krysia
naty, ti si pa pridna s tem kuhanjem user posted image user posted image

In anita, nam boš bolj podrobno povedala, kako je minila Zojina prva noč v lastni sobi? Upam, da si se vsaj približno naspala ...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
24.3.2009 8:41:02   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

buhtlčk ja sem ga vprašala zobarja, če pri moških tudi prime injekcija, da me ne rabi vedno glava bolet.. pa je pomoje kar malo zatrokiral... user posted image

a niso nori teli pogledi pol, ko skor učke ven padejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
24.3.2009 8:45:40   
buhtlčk

Vse najboljše nyna84!!!! (z zamudo)

in

Vse najbojše Sayuri!!!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
24.3.2009 8:49:53   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

naty, ti si pa pridna s tem kuhanjem user posted image user posted image

In anita, nam boš bolj podrobno povedala, kako je minila Zojina prva noč v lastni sobi? Upam, da si se vsaj približno naspala ...

naty je nasploh fuuuul pridna user posted image

ja anita pri nas je tud boljše od svoje sobe, samo še enkrat do dvakrat na noč se pa zbuja od treh obrokov GH naprej. Razen kaka izjema - alergija pa to. Boljš bo gotovo.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
24.3.2009 8:51:03   
buhtlčk
Krysia za česen in čebulo maš še fuuuul časa. Sploh pa nikjer ne piše, da jih moraš dat. Sej jih bo v vrtcu dobil.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
24.3.2009 8:59:17   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Krysia za česen in čebulo maš še fuuuul časa. Sploh pa nikjer ne piše, da jih moraš dat. Sej jih bo v vrtcu dobil.

Vidiš, na to pa nisem pomislila. HVALA!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
24.3.2009 9:03:31   
nell
evo...noč bolj kot ne katastrofa - tibor očitno ni mel istih načrtov kot jaz. ali se je nalezel prehlada od atija ali pa je za to kriv zobek - v glavnem nos zabit do konca. in danes pri umivanju ugotovim, da ima drugi zobek zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok tečka, bo treba it

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
24.3.2009 9:20:18   
Zoja Miša
Nisem pohvalili vseh slikic, ki so se tu gor nabrale! Ful lepe!!!!user posted image user posted image user posted image
Mi2 o.k. spali. Je zaspala ob 19.30 h, kar se še ni naredilo. Očitno sva jo z sestro včeraj zmatraliuser posted image . Se zbudila ob 23h, pojedla in potem sva kupčka podirali pol ureuser posted image , je pri nas je tako, da če ga ne podre, jo pa v roku 1h to sigurno zbudiuser posted image . In potem do 5.30h. Sedaj tudi spi. Jo je po zajtrku zopet zmanjkalo.

Krysia, ne poznam, vsaj ne poimensko tvoje priče, če bi videla sliko, mogoče. Pa ipak Velenje ni tako malo...

Nejka, jaz jo občasno še dam v bundico. Kombinizonček pa sem že pospravila. Prehodne jakne imava 3, tako da lahko izbiravauser posted image . Ena je sicer bolj slinasta, kot si ti reklauser posted image , ampak ta ji je itak še prevelika, jo bo nosila konec poletja, drugi dve sta kul, spodaj dam jopico, pa je.

Anita, kako je šlo spanje? Knjigo si že prebrala? Kaj pomaga?

Žanneža, tole glede kg, si pa dobro napisalauser posted image , upam, da ti uspe. Trebušnjaki, kaj je že to?user posted image  Tudi jaz bi morala kakšnega naredit.
Bella, madonca pa maš dober spomin! user posted image  Ja, pač je bilo trebauser posted image user posted image user posted image  In evo mene. Tilen je zbolel (mislim, in upam, da ni hujšega), tako da nisva danes na Gorenjskemuser posted image . Drug teden.

Nell, madonca si  bila pridna. Papirje pri nas user posted image  ureja. Pri meni je cel kaosuser posted image

Maja T, kako je z vašo selitvijo?

Sayuri VSE NAJ, NAJ....
user posted image

Tia (Čipka) user posted image

Naty, tudi tu piha kot za stavo. Popolde bova tako najbrž v BTC pobegnileuser posted image

Krysia imava isti problem, tudi jaz ne marem čebule, česna pa sploh neuser posted image . Kuhano še nekako gre, sveže je user posted image . Česen na solati - ni šans! Jaz sem ji včeraj ko sem meso kuhala, dala zraven še en česen, pa ga je pojedlauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
24.3.2009 9:21:16   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ja vikend bil lep, včer smo šli na Kamniški vrh 1300m, prot vrhu mal pihalo, v bivak sobi sva se dojile..fotke pridejo so še na kartici

daja & neža krasne fotkeuser posted image in bravo Neža za jutranji vzpon

Ne govor!!! Ta veter mi že fajn na jetre gre user posted image  Saj je tu danes malo pihalo na vrhu sv. Jakob ampak je šlo user posted image  Super za pohod na Kamniški vrh user posted image  
Mi2 komaj čakava, da gremo na Ribiško kočo na Kope, Uršla gora, Robanov kot v Logarski dolini (ful lep sprehod) itd....
Baje je na Menini lepo. Si že bila gor? Tudi to je v planu user posted image  Mož hoče tudi na Raduho, ker mu je prijatelj povedal, da je super.
Mi boš morala kakšne ideje dati kam iti od 1000m do 2000m seveda. Na Triglav!!!! pozabi  user posted image  

živjo Neža, se bom malo vključila v vajino debato- se strinjam da je Robanov kot prekrasen pa če si bila tudi v Kmečkem turizmu tam - špica, res pravi luksuz. poznam Menino, sem iz tistih koncov spodaj doma... je lepo ja pa tura za mene je odlična ker nisem ne vem kak planinec- iz tiste strani ko mi hodimo je 1 ura recimo malo strmine, potem pa 2-3 ure kar zelo ravnine... gor je lepo sploh ko imajo kake veselice ;-)) drugače pa se pride gor tudi z avtom. v glavnem se splača pogledat !!! ja Raduha je tudi fajn samo jaz je še nisem osvojila

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
24.3.2009 9:24:39   
Vilika
Jutro čvekice!!!

Sem vas na hitro prebrala in na hitro napišem par stavkov - šibava s tamalčkom na pilates user posted image , danes pride po vaji še psihologinja se z nami malo pogovarjat...

Hvala vsem za čestitke našemu obmesečniku user posted image
V nedeljo (točno na 7 mesecev) smo dobili 3. zobek, danes pa četrtega user posted image user posted image user posted image . In posledično je bila tudi današnja noč po doooolgem času mirna - brez joka v spanju (Ryssa  - skoraj sigurna sem, da vas zobki matrajo).
Jaz zdaj samo upam da se je ta jok iz neznanega vzroka, večkrat na noč, končno končal.

Včeraj smo na plavanju prejeli diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image , ful lep občutek, ko že 7 mesečno dete prinese domov diplomico user posted image user posted image user posted image

Sayuri - VSE NAJ NAJ NAJ.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Še nekaj vam moram povedat, sem tako razočarana (ne vem nad kom) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :
Na 24ur.com sem reševala en kviz za in nagrada je bila predstava ŽM.COM... In jaz, ki v življenju nisem dobila ničesar v nagradnih igrah - sem bila izžrebana. Fora pa je ta, da email.si očitno strašno zajeuser posted image in sem mail prejela v nedeljo, ko je bila predstava v Cankarju že mimo user posted image user posted image user posted image user posted image , najraje se bi kar skoz okno vrgla od jeze user posted image user posted image user posted image user posted image . To ne moreš verjet - še takrat, ko se mi nasmehne sreča, se mi izmuzne mimo prstov.

Vprašanje - ima katera slučajno TUŠeve zvezdice, pa jih ne potrebuje? Jaz bi si ful rada nekaj kupila pa nimam zvezdic user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
24.3.2009 9:25:13   
naty13
Zojči a veš, da je v BTCju še bolj nevarno. Tam ti bo še evrčke odpihnilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
24.3.2009 9:25:42   
Ryssa
nell bravo za zobek user posted image

sayuri vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj bi še napisala..... aja, včeraj sem jamrala, da Lan nič ne jé gh in me je presenetil, je pojedel cel sadni obrok brez mleka in še zelenjavni alias kosilo user posted image Za kosilo je imel cvetačo in bučke, samo to, brez soli itd., pa je zmazal kot da je ne vem kaj user posted image Bolj ko je nagravžno, bolj ima rad user posted image

Ponoči je malo boljše spal, čeprav se je vseeno obračal in jamral....

Se pa lump že ful na kolena postavlja in če bi znal sedet bi se tudi usedel sam. Zdej sprobuje plazenje naprej po kolenih, malo mu že uspeva. Pa ziba se na kolenih, kot da bi "natepaval" user posted image ne vem kako bi drugače razložila.

tejkaz, bambi ali katera druga, kakšna razlika je med calpol in daleron sirupom, je sploh kakšna? A je calpol močnejši?

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
24.3.2009 9:26:15   
ozziebo
Eno deževno jutro..
Noč pa tudi bolj tko tko, nekaj  je Laro matralo, zato zdaj že spet drnjoha, se pa zgornji zobek prikazuje.

Sayuri, vse naj user posted image

Naty, tebe je ful lepo spet brat pa ful energije mi daš vsakič!

Anita, super za spanje, a si že po knjigi delala? Meni ta knjiga sicer ni bila preveč všeč, me je spominjala na dresuro, sem malo po svoje priredila, tako, da ni bilo preveč joka, sicer se še zbuja ponoči, ampak zaspi brez joške nazaj, pa podnevi tudi, sem ful ponosna na to!

Veveričica, dobrodošla!
Jaz Lari (imam tudi Laro user posted image ) vse spasiram, ker če ni skoraj tekoče, ni šans, da bi jedla, če ji dam kak košček hrane zraven na krožnik, ga takoj vrže na tla, da bi pa žemljo grizla user posted image

Kaja, pri nas se že par mesecev zbuja med 5-5.30, ampak se vsaj zbudim pa k sebi spravim.

Maja T., upam, da boste cepljeni in brez težav.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
24.3.2009 9:28:17   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
Včeraj smo na plavanju prejeli diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image , ful lep občutek, ko že 7 mesečno dete prinese domov diplomico user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo jo dobili v petek, pa jo je skoraj pojedlauser posted image

Zvezdic nimam, vedno ko grem tja, rečem da ne zbiramuser posted image

Za predstavo, pa res smola. Ampak veš kaj - vsaka stvar je za nekaj dobra, torej, kaj veš česa te je to obvarovalo?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
24.3.2009 9:28:57   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Zojči a veš, da je v BTCju še bolj nevarno. Tam ti bo še evrčke odpihnilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

In še res je! Sigurno ne bova samo na kavo šliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
24.3.2009 9:28:58   
veveričica
jutro punce.danes imam pa bolj slabo jutro.pričenja me skrbeti ker lara dela tko trde nogice ko je na hrbtuuser posted image se bojim  da nima kakšno okvaro.nekje sem prebrala da je to lahko znak cerebralne paralize.tud obrača se nič ne  kotaljenje pa sploh ne user posted image res sem žalostna

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
24.3.2009 9:30:05   
Ryssa
Vilika čestitke za zobke user posted image Po mojem so pri nas res zobki, ker ni nikoli prej jokal v spanju, pa se mi zdi da ima zatečeno spodaj. Samo vprašanje kdaj se bojo odločili ven priti.
Pa za diplomo user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
24.3.2009 9:30:14   
tejkaz
Mi smo tudi danes bolje spali. Ali pa sem bila jaz takšna koma, da pol nisem slišala. Eva je že tulila mami mami mami, ko sem šele slišala. Je revica nekaj groznega sanjala, je kar skočila vame ko sem prišla v sobo. Potem sem še malo z njo tam spala, da se je umirila, po pravici povedano, sploh ne vem da sem se ulegla k njej, čez eno uro sem se zbudila, ker me je preveč za lase potegnila. Budni smo pa itak da že pred šesto.

Nell,  bravo za drugi zobek, mogoče ga je to mučilo. Sem se pa nasmejala izrazu gegnila.

Krysia
, jaz tudi ne dajem Jaši čebule in česna in niti nisem nameravala. Mislim da ni tako življenjsko pomemben da bi mu morala dajat. In bravo za meso.

Anita super za Zojino prvo noč v svoji sobici.

Neža7
, mogoče je pa Neža nemirna zaradi kakšnega zobka.

Barbarinha, bravo za plazenje.

MajaT
, držim pesti, da dobro prenesete cepljenje. Tiste jogurte pa Jaša res obožuje. Jaz tudi še vedno pasiram. Pri kosih se kar davi.

Veveričica, ja kar one iz trgovine pripravim. Dvomim da jih ima kdo zdaj na vrtu user posted image In hvala za pohvale.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
24.3.2009 9:31:15   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

jutro punce.danes imam pa bolj slabo jutro.pričenja me skrbeti ker lara dela tko trde nogice ko je na hrbtuuser posted image se bojim  da nima kakšno okvaro.nekje sem prebrala da je to lahko znak cerebralne paralize.tud obrača se nič ne  kotaljenje pa sploh ne user posted image res sem žalostna

Kako trde nogice?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
24.3.2009 9:36:39   
naty13
Tejka naslednič se lahko za kofe že za ob 6h zmeniva. user posted image  Čist peveč energije imajo naši lumpi.

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
24.3.2009 9:37:24   
tejkaz
Zoja mIša, saj lahko kljub temu prideš na Gorenjsko. Vendar se v Medvodah ustaviš. Pa Naty tudi lahko pride in Buhtlčk, če ne bomo prekrižale njenih načrtov. Ajde punce, kar spakirat, saj znate do mene.

Vilika ,bravo za diplomo in zobke in škoda za predstavo. Nimam tuševih zvezdic.

Ryssa
, daleron je od enega leta naprej. Je pa pomojem bolj močen. Evi caplol ne prime več, ji dajem daleron, Jaši pa calopl. No, enkrat sem mu ga morala do zdaj dati.

IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

jutro punce.danes imam pa bolj slabo jutro.pričenja me skrbeti ker lara dela tko trde nogice ko je na hrbtu se bojim  da nima kakšno okvaro.nekje sem prebrala da je to lahko znak cerebralne paralize.tud obrača se nič ne  kotaljenje pa sploh ne res sem žalostna

Imej jo čimveč na trebuhu, pa naslednjič pri P omeni da je trda, verjetno te bodo poslali v RA in na fizioterapijo. Glede celebralne paralize nič ne vem, ampak nikoli ne smeš pomisliti na najhuje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
24.3.2009 9:38:30   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka naslednič se lahko za kofe že za ob 6h zmeniva. user posted image  Čist peveč energije imajo naši lumpi.

Ja. Eva je že ob šestih kruh in med malicala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.