|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
23.3.2009 21:39:27   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: Nejka23

Ali imate svoje user posted image še v bundicah?? No, mi smo sedaj itak kar notri,moram pa nekje kupit  )ups, se opravičujem) nekaj prehodnega,ampak ne te tanke slinaste jaknce,ko jih je vsepovsod polno...
V petek imamo kontrolo v Lj pri dr Zavrlovi,pa bom skošila pol v Supernovo v CA sem videla tudi ya tavečjo lušne jaknce...Seveda če bojo še sploh kaj imeli...

ANITA, nič nisi ti kriva za nespanje...Se pač rada crklja ali nekaj takega,ji že kaj manjka...Jaz se tudi včasih jezim na Jaka ponoči,ko ga biksa,pa kaj moremo...Ta večja je spala ko lord,od prvega meseca dalje,tudi ko se je zbudila,se je podojila in je že spala naprej...Ta mulo pa kar nekaj bluzi vsake tolko...Sej bojo zrastli...Naj pa tvoj dragi malo prevzame,pa bo...Jaz se kar gluho in zakomirano nardim,pa ga gre iskat user posted image

Nič,zdej se pa grem še učit...Ja,prav ste prebrale...user posted image user posted image user posted image    pa se mi ne da,ampak morem...ker je izpit drag...

Se kaj beremo
Mirno noč, vsem bolančkom pa en kup pikapok,pa upam,da ste že zdravi,sem v zaostanku!!!!

Anita - Tko kot je Nejka napisala. Vedno jim kaj manjka, ko ne spijo. V tvojem primeru se je res že mogoče mal razvadila. Vseeno, držim pesti, da rata. Čez noč pa itak ne bo šlo. Močne živce ti želim in vztrajaj. user posted image
Pr nas smo to metodo (a bolj drastično uvedli že par mescov nazaj) pa še vedno pride kaj vmes (enkrat zobi, drugič se čist zatakne počez v postelci...). Bojo kot najstniki vse nadoknadil, ko bojo do južne spal.

Nejka - uspešno pri izpitu. Samozavestno, itak da obvladaš in boš nardila.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
23.3.2009 21:53:07   
žanneža
Ravno včeraj sem tarnala,kako moja še ne plazi, pa me je danes prijetno presenetila.user posted image Iz sedečega položaja se lepo spusti na bok (zna lepo pazit na glavico), se obrne na hrbet in raziskuje stole, noge mize, moje noge. Plazi (potiska) se po trebuhu in se odriva z rokami nazaj.

Zelo rada sedi v svojem stolčku pri mizi!
http://www.shrani.si/?3v/12K/24LZzxtq/februar-2009-020.jpg]user posted image [/url
Mnjami, keks!
http://www.shrani.si/?Y/oV/ZX2C05J/februar-2009-107.jpg]user posted image [/url

Erin-Hvala za nasvet, bom poskusila. Doma imam že 4 različne stekleničke, pa do sedaj ni bila nobena aktualna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JAKA
(nejka23) in
ROK (betty) - čestitke za 7ko!
IVAN (cebrca) - čestitke za 8ko!
VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 7ko!
VSE NAJBOLJŠE nyna84!

veveričica- Tudi jaz sem nesrečna zaradi svojih kil. Sploh nočem stopiti na vago! V starih hlačah mi kar kipi čez pas! Ful sem smotana, ker se bašem s hrano, ko sploh ne bi bilo treba. Ne morem se že enkrat skulirat! Trudim se s trebušnjaki, par dni se držim diete" manj žri", potem pa me spet popade da pojem preveč! Ne počutim se fajn, saj sem prej skrbela za zdravo prehrano, veliko gibanja, športanja, sedaj pa sem čisto odpovedala! Fora je v tem, da sploh ne bi rabila veliko (na veliko kurim kalorije z dojenjem)!Skrajni čas je, da se vzamem v roke!

daja28-Tvoj Leon pa je pravi dobrovoljček in se vidi da uživa v vodi! Midve pa še nisva probale (pa samo 5 minut od Term živiva???). Bravo za plazenje! Imeli ste lep krst. Mi pa ga še sedaj nismo imeli. Planiramo aprila.

Neža7-Kakšen puding si ji dala? Ga že lahko je? Kaj je luštna Neža, še posebej na sliki s knjigico. Jih rada gleda? Tudi moja ima rada kartonke. Tolče po njih, obrača strani in jih otipava.

Dovolj za danes! Grem zložit perilo ( v 2 dneh sem oprala 10 strojev ), pripravit oblačila za otroke za šolo, pospravit posodo, ker prej ni bilo časa, 50 trebušnjakov (pridna jaz- nisem jedla od 18.30 dalje), stuširat in spat! Z mojim ne bo nič, saj že spi pred televizorjem!

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
23.3.2009 22:10:08   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: žanneža

Dovolj za danes! Grem zložit perilo ( v 2 dneh sem oprala 10 strojev ), pripravit oblačila za otroke za šolo, pospravit posodo, ker prej ni bilo časa, 50 trebušnjakov (pridna jaz- nisem jedla od 18.30 dalje), stuširat in spat! Z mojim ne bo nič, saj že spi pred televizorjem!

Očitno je to nalezljivo - moj tud user posted image Drugač si pa pridna s trebušnjaki ... jst pa kr zabušavam, pa mi tud ne bi škodla kakšna runda trebušnjakov in ostalih vaj ...

Veveričica, ne se jezit na nas ... včasih kakšno vprašanje spregledamo. Drugič pa malo pobarvaj s kakšno barvo pa mal ga je treba odebelit, pa ti bomo odgovorile ... al pa preberi par strani nazaj, se vsake nekaj dni o tem pogovarjamo ... Aja, pe če mi zaupaš, kateri del objavljanja slik ti dela težave, ti mogoče lahko pomagam ... sam ne obupat - enkrat boš že objavla fotke, da vidimo tvoj zakladek.

Anita, ne vem, če je Zoja glih razvajena ... pač te rabi in je navajena, da ko te pokliče, prideš. Čez noč vam verjetno tale projekt ne bo uspel, ampak upam, da se čimprej navadite spat ponoči, drugač nam boš še shirala! Nimam pa nobenega pametnega nasveta, ker z Rokom za zdaj nismo imeli takih težav ... (ampak kdo ve, kaj bo, ko pridejo zobki na vrsto)

Punce, lahko noč vsem, pa se tipkamo jutri ... ko bomo spet mele eno slavljenko med nami user posted image

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
23.3.2009 22:14:24   
kaja02
pa ponovimo vajo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JAKA
(nejka23) in ROK (betty) - čestitke za 7ko!
VID (vilika)
in LANA (pingo80) - čestitke za 7ko!
VSE NAJBOLJŠE nyna84!

NEJC( tinka)- čestitke za 7ko

LEPE SLIKCE VSEH!!!!

katera je pošiljala nespanje okoli, Sayuri tiuser posted image , hvala ne potrebujemo in pošiljamo naPrejuser posted image , zadnja 2 dni se mi zjutraj zbuja že ob 5.30, potem pa noče več zaspat, sem kar mao razvajena, ker mi je do sedaj spala do skoraj 8. , zdaj se pa valja po postli, pa dere, pa cmoka.... jo vzamem k sebi pa vseno ne zaspi nazaj. ob 9. zjutraj pa pade v komo, ko pa jaz ne morem več spatuser posted image . saj se ne pritožujem preveč, sam dan je tako zeloooo dooollg, sploh če ne smeš veliko jesti, in jaz sem potem skoz LAČNAuser posted image

VEVERIČKA- dobrodošla, pa veselo čvekanje med nami ti želim!

joj ostalo pa se več ne spomnemuser posted image , za nazaj pa ne grem več brat

pa danes sem preživela drugi sadni danuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
23.3.2009 22:18:28   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: žanneža

Očitno je to nalezljivo - moj tud user posted image

moj tud, nič ni od njega, se včas vprašam, zakaj ga sploh mamuser posted image  
user posted image  da mal pomislim, hm, eh brez njega bi blo pa dolgčasuser posted image

še dober da spi, da ne vid kaj tipkam

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
23.3.2009 22:49:58   
bella02
veveričica, na našem forumu je tako: včasih je malo zatišja, potem pa katera zarobanti (nazadnje Zoja Mišauser posted image ), potem pa ne uspeš sproti prebratuser posted image user posted image user posted image . Pa zdaj bomo manj gor, ker so lepi dnevi, čeprav je od jutri naprej že slabo napovedano. Boš videla, bo forum čudežno oživeluser posted image . Nič ne skrbi, še nobene nismo pojedleuser posted image . So nas pa nekatere zapustile, so že mogle imeti vzrok (Kaj žeuser posted image ).
Ja, Loko poznam, sem včasih živela v Poljanski doliniuser posted image .

matejchi, ja, ta vic je star, še vedno pali in še kako resničenuser posted image

tejkaz, april bo pri nas kar naporen, se bomo pa enkrat res zmenile, ni panike.
Aja, sem že nekajkrat hotla rečt. V Mostah nimajo nobenega moškega pediatra, le eden (Šuštar) hodi nadomeščat, če katera P manjka. Sem že naletela nanj, pa mi je tko tko. Enkrat sem rabila recept za Tjašino mleko in je piuser posted image , ker je bila moja P na letnem dopust, kaj mora on to pisat. Ja, sorry, sem pač prepozno opazila, da mi ga bo zmanjkalo. Ko sem pa enkrat prišla s Tjašo, je bil pa sladek, da mi je šlo na ... Pa enkrat je bil na Metelkovi. Verjetno si imela tega.

Nejka23, tiste stvari ne poznam, tako da ne vem. Jaz mam našo še v kombinezončku, jo spodaj nič več ne oblečem. Se mi zdi še uredu, ker itak ne miga veliko, temperature pa tud še niso ne vem kaj. Nisem opazila, da bi ji blo vroče.
Tudi jaz se grem učit. Sam tole dokončam in ugasnem user posted image , potem pa učit, dokler ne zaspim za zapiski. Nisi edina v tem sranju, verjemiuser posted image

JAKA (nejka23) in ROK (betty) - čestitke za 7ko!
VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 7ko!
VSE NAJBOLJŠE nyna84!

Tudi mi user posted image user posted image user posted image

Pa tudi moj že spiuser posted image

žanneža, jaz sem pri koncu z ločevalno, pa zadnje dni kar nekej štrajkamuser posted image . Sem imela 3 beljakovinske dneve zaporedoma, pa vmes malo tiramisuja, danes bi mogla met pa sadnega, sem pa za kosilo jedla piščančka in pomfri, pa nekaj čokoladnih bombonovuser posted image . Kar nekej ...

kaja02, bravo za sadni dan. Meni ni uspelo danesuser posted image

Erin, Zojko, kje sta?

Teja se je zbudila zjutraj ob 7h in sva pojedli flašo. Tjaša je ful kašljala in ni šla v vrtec. In ko je Teja zagledala Tjašo, je blo konec s spanjem. Jaz bi pa še tako mal potegnila. Zdaj vsaj lahko spet gledam ob 8h film na TV3user posted image user posted image user posted image , kosva spali do 9h, je to odpadlouser posted image .

Zdaj pa grem ... za knjigeuser posted image !
Nočka

< Sporočilo je popravil bella02 -- 23.3.2009 22:52:20 >

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
23.3.2009 22:53:29   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO:  matejchi
(buhtlčk, ko te dobim ti vse kosti zdrobim) injekcijo proti bolečinam... mislim, da sem prvič pila kavo po slamici...user posted image

berem, berem user posted image
sam bolelo pa ni ane user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
23.3.2009 23:01:21   
nell
Hej bejbike!

Mah ja js sem še tuki, nisem še gegnila...ampak cajta še pa za dihat nimam, lihk k js za računalnik prijadram me rabi al tamal al pa moj - pa obiski, pa lepo vreme tud nardi svoje. Sem vesela sončka, ampak vas pogrešam - pa čakam na kak dežuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nič ne bom komentirala, ker morem prej v miru prebrat - drugače pa mi smo o.k. - aktivni da je joj, občasno mal sitni, čakamo drugi zob, je vse čist belo - naj že čimprej pride, da se poslovi teta tečnoba.

js šibam spat - danes sem mela najprej obisk dopoldan, popoldan in do večera še enega, pa uspela sem vse papirje v red spravit, moje račune, lubijeve račune, Tiborjeve stvari, dokumentacijo za vrtec in še prošnje za službo - in zdaj grem spat do jutra sem se odločla - upam sam, da ima moj sin iste plane kot jazuser posted image

nočko

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
23.3.2009 23:18:23   
veveričica
tejkaz moram tudi jaz poskusit z bučkami  samo ker sedaj  ne dobiš bio a ti  kar une iz trgovine pripraviš.te slike so me kar minile sploh neznamuser posted image sem pa pogledala tvoje slikce in ste prav luškani pa kr zobke ma že tvojuser posted image no zate  malo manj dobro ker si pogriženauser posted image jst s tem  nimam problemov ampak ti povem da bi bilo bolje da jih imam.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
23.3.2009 23:29:15   
veveričica
nejka23 čao  veš  midve z  mojo laro imava borbe pri hranjenju  vse kašice morajo bit ful  spasirane čene jo takoj sili na bruhanje.včeraj sem ji zvečer dala un bebi piškotek in je  zagrizla in se ji je zaletelo  in mi je  v kompletu še mleko izbruhalauser posted image enkrat sem ji brokoli dala in se mi  davi.mene je pa strah in ji vse pasiram da je gladko in precej tekoče.lara je imela ferum lek ampak je imela hude krče  in takoj ko sem začela z gosto hrano sem ji železo ukinila.po nasvetu pediatrinje.in sva dali kri  in je hemoglobin 128user posted image  nejka kaj pa študiraš .

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
23.3.2009 23:31:47   
veveričica
daja28 kako pa meso pripraviš .jaz se namreč bojim da  bi se moja  user posted image udavile ker tako slabo požirauser posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
23.3.2009 23:38:40   
veveričica
žanneža joj  res te kile so obup .prej sem hlače lepo zapela  sedaj mi pa  špeh visi čezuser posted image sicer sem od poroda shujšala 10 kg ampak še vedno sem nesrečna ko  se pogledam.te diete so pa tud  vse tko  pomojem  se moraš celo življenje čuvat da ne dobiš nazaj.meni so   za  dodatek ostale še strije user posted image ampak  ko pogledam laro  vse odtehta.luškana punčka tvoja pa tazga velikega čopka ma žeuser posted image res  je simpatična  pa take živahne učke ima

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
23.3.2009 23:45:08   
veveričica
bella02 čao. bivša poljanka .kje pa si živela  v poljanski  jaz sem imela kar nekaj sošolk  iz tam .ampak   ti si verjetno malce starejša  od mene aja pa hvala za tolažbo sj razumljivo če je lepo vreme  da ne visiš  toliko za  računalnikom pa še  tile otročički kr popapcajo energijeuser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
23.3.2009 23:47:56   
veveričica
evo sedaj pa grem   počasi  v posteljo  moža okrog obrniti ker sigurno že  smrčiuser posted image  tud od njega danes ni bilo nič .user posted image mogoče bom pa kaj lepega sanjala.nočko vsemuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3314
23.3.2009 23:57:09   
matejchi
vam se je utrgalo.. ne morem vas prebrat... grem spat user posted image
žanneža začni z vanilijevim pudingom.. no jaz ji še takih "dobrot" nisem dajala.. ampak mi je babica rekla, da vanili, čokolado bo sigurno jedla...user posted image
buhtlčk ja sem ga vprašala zobarja, če pri moških tudi prime injekcija, da me ne rabi vedno glava bolet.. pa je pomoje kar malo zatrokiral... user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3315
24.3.2009 5:15:13   
Maja T.
Jutro,

spet kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , postrezite si po želji

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
24.3.2009 5:42:14   
Maja T.
... ma ste načvekale user posted image , sem spet od zadaj ostala

Zara se je zbudila standardno ob 4.00, saj se ne pritožujem, mi spi od 20.00-4.00 in potem še potegne do7.00-8.00. Včasih prespi tudi celo noč. user posted image

Bom samo Tejki odgovorila, ker sem ostalo na horuk prebrala. Tejka štejem cele žličke, ker ko mi odpira usta ji lahko dam v usta polno žličko oz. 3/4 pa sigurno.
Sem končno kupila Bauher jogurte, samo jih ne mara preveč. Malo je jedla, ni pa tako kot Jaša, ko jih z užitkom zmaže user posted image .

Se moram pohvalit, da je Zara včeraj prvič pojedla 200 g user posted image user posted image user posted image , bravo mala. Skrivnostni recept zelenjavne kašice je user posted image user posted image user posted image - ČESEN. Sem ji dala zraven kuhat celi strok česna, ki sem ga potem, preden sem spasirala, ven pobrala in je mlaskala, da se je kadilo user posted image .

Še kar vedno moram pasirat, ne grejo nam večji kosi dol. user posted image
Sem ji včeraj za sadni obrok dala suhe marelice, proseno kašo in sok stisnjene pomaranče. Malo je pojedla, samo se mi kar davi. Še dobro, da sem imela kuhan riž in jabolka, da mi je potem to jedla, na koncu sem ji še dala pretlačeno banano in noter nariban keks.
Vse skupaj je potem bilo nekje 60 žličk.

In končno me je delodiš srečal user posted image , ker sem včeraj pospravila in popucala stanovanje v nulo. Za vikend še čakajo okna in zavese. Jih bova z user posted image skupaj oprala. Zaro je pazila mami, sta šli na sprehod.
Matejchi potem pa lahko prideš na obisk user posted image user posted image user posted image .  Samo res, ko boš v MB, daj pokliči in pridi na user posted image .

Slikice so tako kot vedno user posted image

In vsem avgustovčkom user posted image user posted image user posted image za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še malo user posted image .

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
24.3.2009 5:48:19   
Maja T.
...eh sem narobe napisala, Bauer jogurti, ne Bauher user posted image .

Danes imamo 3. cepljenje, poskus št. 3. Upam, da nam tokrat rata in upam, da ne bo preveč boga, ker je pri 2. cepljenju dobila ponoči vročino 38,2, in je celo noč stokala in bila nemirna. Sem ji dala svečko. Mačkica moja mala user posted image .

Zdaj pa res ajat user posted image .

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
24.3.2009 7:01:59   
Barbarinha
Jutro...

Ta je tudi star, pa upam, da vsem zgodnjim in manj zgodnjim popestri jutro in branje RR ob kavi...:

Mož se zbudi in poleg njega stoji človek oblečen popolnoma v belo...
"Kaj pa to, kje pa sem, kaj počnete v moji spalnici?" je logično
vprašanje.
"Moje ime je sv. Peter in tole ni tvoja spalnica...".
Mož je zaprepaden: "Kdaj sem pa umrl, kako pa sem umrl, to ne more biti
res. A resno ni nobene možnosti, da bi se vrnil nazaj na zemljo?"
Mož z brado mu odvrne, da lahko, ampak je ena majhna kajla. Lahko se
vrne le kot pes ali kokoš.
Po krajšem razmisleku se odloči "Potem pa se bi rad vrnil nazaj kot
kokoš, raje bi preživel še nekaj časa na zemlji"
Pufff, rečeno storjeno, in naš junak z zanimanjem ogleduje svoje novo
oblačilo, peresa vsepovsod.
"Sploh ni tako slabo, prijetno toplo in lahkotno se počutim", tako da
skače malo okoli, malo kljuva po tleh, fino, skratka. Do njega pride
glavni petelin z dvorišča in mu reče
"aha, ti si torej nova kokoš tukaj, uživaš svoj prvi dan?"
"Ma ja, super je, ampak imam en tak čuden občutek, kot da bom vsak čas
eksplodiral."
"Nisi še nikoli valil jajc? To pomeni, da je jajce že skoraj zunaj, le
močno se napni in pritisni, pa boš videl"
In res, naš junak prtiska pritiska, nato pa fantastičen občutek, boljši
od vsakršnega orgazma in jajce pade na tla.
"Uf, tole je pa fantastično, poleg tega pa čutim, da je že novo na
poti." Spet pritisne, se napne, in waaaah, ogromno olajšanje in novo
jajce. Poleg tega še velik očutek materinskosti. Super, si misli sam pri
sebi, to da sem postal kokoš je bila najboljša stvar v celotnem
življenju!
Veselje se je le še povečevalo in ravno ko je skoraj izlegel že tretje
jajce, je začutil močan udarec po glavi in zaslišal ženo, ki vpije:
"Francelj, krava pijana, zbudi se, v posteljo serješ!!!!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
24.3.2009 7:04:57   
Barbarinha
Ta pa je eden iz parlamenta:

Človek hodi po puščavi popolnoma utrujen od žeje. Naleti na oazo in v njej - studenec z vodo.
Nagne se nad studenec, zajame vodo, jo približa k svojim ustnicam in ravno ko je hotel navlažiti suhe ustnice, ga nekdo potreplja po ramenu.
Možakar se obrne in pred njim se naenkrat pojavi čudovita rjavolaska.
Vsa prelestna mu reče:
"Jaz sem sultanova žena in rada bi seksala s teboj".
"Oprosti, ampak zelo sem žejen in moram piti", ji odgovori možakar zmedeno.
"V kolikor me ne boš nategnil, tudi ne boš dobil vode, pravico imam, da ti prepovem piti iz tega vodnjaka. To je oaza mojega moža".
Možakarju seveda ne preostane drugega, kot da jo nategne in ženska zadovolj(e)na odide.
Možakar se takoj obrne k vodi in z rokama zajame vodo ter jo približa k svojim ustnicam, ko ga nekdo potreplja po ramenu.
Obrne se in zagleda čudovito črnolaso lepotico, ki mu v vsej svoji razkošni lepoti nežno prišepne:
" Jaz sem druga sultanova žena in rada bi spala s teboj".
Človek kar ne more verjeti svojim očem in ji odvrne:"Oprosti, ampak strašno me žeja in moram piti".
"V kolikor me ne boš nategnil tudi pil ne boš. Imam ti pravico prepovedati pitje iz tega studenca. Ta oaza je last mojega moža".
Možakarju ne preostane drugega kot da nategne tudi črnolasko.
Ravno plane po vodi, ko ga ponovno nekdo potreplja po rami.
Možakar se obrne in pred seboj zagleda - sultana
"Od kod tebi, bednik, pravica, da vdreš v mojo oazo, nategneš moji ženi in povrhu bi rad pil mojo vodo"?
Možakar razloži sulatnu kako in kaj se je zgodilo in ga prosi za oprostitev.
Sultan mu odvrne:
"Oprostim ti pod enim pogojem: povzpni se na hribček, ki je oddaljen okoli 100 metrov in glasno prdni, da te lahko od tukaj slišim".
Možakar se povzpne na hribček, se napne in z vso močjo prdne.
Bilo je zelo glasno in sultan ga je prav dobro slišal.
"Nisem si mislil, da je nekdo sposoben tega. Prost si", mu impresioniran reče sultan.
"Hvala na vaši velikodušnosti. Odšel bom takoj, ko spijem vodo".
"Aaaa, ne, nisem ti dal dovoljenja za pitje vode", mu reče sultan.
"Ampak, če ne popijem vode, bom od žeje umrl. Usmilite se me".
"Dobro, vidiš tisti veliki hrib? Povzpni se nanj in prdni tako glasno, da te slišimo vsi v oazi. Dobiš boš vode kolikor želiš, povrh boš pa dobil še eno kamelo"
Možakar se povpne na najvišji hrib in z zadnjimi atomi moči glasno prdne, da so ga slišali vsi v oazi.
Impresionirani sultan izpolni obljubo in mu poleg vode podari tudi kamelo.
Možakar z rokama takoj zajame vode in jo prisloni k ustnicam, ko ga nekdo potreplja po rami.
Možakar se obrne, odpre oči in pred njim stoji redar iz Parlamenta in mu potihem reče:
"Oprostite, gospod Grims, vendar ste zaspali na seji, poleg tega pa strašno glasno prdite....”

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
24.3.2009 7:10:59   
Barbarinha
Pravkar pripopam ta dva vica in pogledam Lukca na odeji - ga ni... Se je nekako priplazil na sredino dnevne sobe - ritensko!!! A to že velja za plazenje?? Ne še menda, vseeno pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luka. user posted image user posted image user posted image se je vrtel potem v krogu pa mu je malo prekipelo, ker ni nikamor prišel, se je začel dret.

Imam user posted image drugi dan, in me vse v križu boli, sem klicala G za pregled, da mi predpiše nove bombončke, pa me je naročila komaj 21.04. user posted image , bo treba spet te kondomeuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3321
24.3.2009 7:17:55   
Barbarinha
Sayuri - vse naj naj za mlada leta! Da bi te tvoji bližnji čim bolj razvajali in da bi bil vsak dan brez skrbi in nasmejan. Da bi bili otročki zdravi in ubogljivi.

Tia - čipka - vse naj naj za 7ico!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Kh4XXuAzuy4&feature=related - neverjetno in hmmm... bljak???user posted image

< Sporočilo je popravil Barbarinha -- 24.3.2009 7:21:09 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
24.3.2009 7:24:21   
tejkaz
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri, vse najboljše

user posted image
 user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 24.3.2009 7:26:13 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3323
24.3.2009 7:45:33   
Neža7
Vse najboljše nyna84.... Sori za zamudo sem pravkar videla user posted image

Vse najbojše Sayuri.....

user posted image

Žanneža...... Puding je iz Muller. Je prav za user posted image  od 8mes naprej. Saj ji bom to dajala 1x na teden, da se ne bo preveč navadla na manj zdrave stvari user posted image  Nočem ,da bo Neža imela iste težave s težo kot jaz, da bo bolj zdravo jedla in seveda bo tudi dobila kaj sladkega vmes, ker to je tudi del otroštvo user posted image .

Hvala za komplimente punce user posted image  Da, naša lepo raste (razen zobi user posted image ) Obožuje knjige user posted image

Naša noč je bilo kot ponovadi 18:00 do 06:00 samo, da je bila Neža malo nemirna čez noč. Sem vstala, ampak sem videla, da ima dudo, da sem jo kar lepo pustila in je nazaj zaspala. Polna luna ni, da ne vem user posted image  Drugač zjutraj je bila dobro volje kot vedno. Sedaj mi lepo spi.
Tudi jaz sem imela nekih težav. Ful pretisk v glavi in ko sem zadremala sem kar hitro zbudila, ker sem morala sapo vzet user posted image  Mislim, da moram tudi morala računalnik nastran dat, ker tudi od tega dobim glavobol in se mi vrti.

Lep dan vsem želim user posted image

SPET PIHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image

Maja.T...... Hvala za user posted image  amapk danes jo ne bom, ker dobivam kislino user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
24.3.2009 7:46:00   
anita goitan
jutroo

sayuri vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja spala 1.v svoji sobi, ni blo slabouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.