|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
22.3.2009 23:24:10   
Erin
Aja..pa HVALA za komentarje user posted image

Sedaj grem pa spat...nočkoooooooo......

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
23.3.2009 6:12:15   
Maja T.
Jutro!

Sem videla, da ste me za slikice kontaktirale na FB in mi jih je zdajle zjutraj končno uspelo poslati user posted image .

Barbarinha, tvojega maila nimam, mi ga pošlješ na ZS, da še tebi pošljem slikice user posted image .

Mmmmmm, kakšne slikice teh naših avgustovčkov: Košuta, Anaya, Barbarinha, Žanneža, Erin, človek jih bi kar pohrustal user posted image .

Slikice CE so 1A user posted image in super komentarji: Sayuri, Bella user posted image .

Anita G. kaj si take rdeče v Bati kupila, ko imajo dva prekrižana trakca od spredaj. Jaz sem si kakih 20 dni nazaj tudi v Bati kupila, pa ni bilo nič popusta user posted image .

Veveričica, dobrodošla user posted image user posted image user posted image , vaša punca pridno raste user posted image . Iz kot pa si?

Cebrca HB, da ni alergije na KM user posted image user posted image user posted image , no še sicer čakaš na krvne rezultate, samo bodo pomoje ok.

Sandra, Sayuri samo, da vam gre bolje user posted image . Sayuri, vi pa še vedno driskate user posted image , si poskusila z Bio Gajo, to Zari zelo hitro uredi prebavo.

Naty,
kako ste vi user posted image ? Upam, da nisem ki preskočila, ko si mogoče že pisala o vas

Karmar user posted image za zob, mene tudi čaka zobozdravnik, se ne veselim preveč. Dobro opravi user posted image

Nejka pozdravite se user posted image .

Krysia, samo da je zdaj bolje user posted image

Gajka, user posted image da je Roko f. terapija všeč.
Zara je noro jedla, samo ne vem kaj je punci, ker od predvčerajšnjem spet štrajka user posted image , poje cca 100 g oz. nekje med 30-40 žlic na obrok. Samo na flašo čaka. Spet imam na sumu rdeče grlo, ker ko cvili, ima tako hripav glasek.
Ne vem, Calpola ji nisem dala, bom videla kaj bo danes.

Sem ji včeraj dala prvič pirine bio testenine (brez jajc) + zelenjava in je začela obetavno jesti, samo je pri 38 žlici rekla STOP in ni šanse, da še kaj poje.
Sem opazila, da ko začne jesti, v stolčku čez čas začne kakat, takrat jo pustim pri miru, s tem se pa tudi zaključi njeno hranjenje. Po tem noče več jesti.

Pop. malico pa sploh noče biti v stolčku, se vrti kot vrtalka, se dviguje in buni, jo user posted image drži, da jo saj malo nahranim, čaka ona večerno flašo user posted image .

Pa še to, smo ji kupili tisti magični lonček in ne ve, kaj si naj z njim počne. Ne zna piti iz njega. Bom tako poskusila, kot si napisala Erin, pa da vidimo, kaj bo.

Grem še malo ajat, dokler se mala ne zbudi.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
23.3.2009 6:14:22   
Maja T.
Oooo, šele zdaj vidim, da ni še nobena kuhala user posted image . Bo jo zdajle jaz.

Izvolite dišečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
23.3.2009 7:27:22   
gajka
Dobro jutro!

Samo tole glede flašk: naš mulo je bil tudi zelo razvajen in ni hotel piti iz flaške. Sem zmetala že kar lep kupček denarja za raznorazne variante (Nuk, Tommee Tippee, Chico, Avent). Na koncu sem iz obupa za zadnji poskus nabavila še flaško, ki ne poliva, z ročajem in s ta širokim silikonskim cucljem Müllerjeve znamke Beauty Baby (mislim, da jih za Müller dela Nuby), pa smo zadeli terno! Naš je v prvem tednu brez problema spil po 0,5 dcl na dan, potem kakšen teden ali dva že 1 dcl, zdaj pa spije že 1,5-2dcl čaja dnevno. Je pa cucelj tak, da lahko ven vleče ali pa ga stiska/grize in v obeh primerih pride tekočina ven.

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.3.2009 7:31:28 >

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
23.3.2009 7:33:33   
tinka14
gajka, alo plavat user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
23.3.2009 7:35:59   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

gajka, alo plavat user posted image

Sej že Roku pripravljam fruštik, da bo pol imel od kje energijo za čofotanje. user posted image Pa glej, da danes prideš, da ne bom spet brezveze ruzaka s sabo vozila. user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
23.3.2009 8:02:10   
tejkaz
Dan

Preživeli en krasen vikend. Sicer spet bolj slabo spimo, ampak dobr, bomo že enkrat, ne? Vsaj papca zdaj normalno.

Sayuri, upam da se vam je driskica kaj umirila. Linex jima daješ? In bravo za spanje.

MajaT, Jaša tudi dostikrat kaka med obrokom. Ga grem potem previt in ko prideva nazaj noče več jesti. Če ga pa ne bi previla, se pa začne tako jokati da zaradi tega ne je. Je občutljiv če ima polno plenico. Dobra si da šteješ žličke. A to polne ali toliko kolikor ji daš v usta?

Žanneža, luštne slikice. Hm, moram iti kupit ta Tommy Tippi, naš tudi ne zagrabi nobene flaške. Pa bi včasih prav prišla, vsaj za kakšen čaj, če kam gremo.

Erin
, o lepotec mali Tilen. Tista slikica ko ima nogico v ustkih je res noro lepa. Tako luštno frizurco ima.

Cebrca, jeee, bravo za teste. Priden in pogumen Ivan. Sem zadnjič pozabila komentirati slikice. Lepotec mali je, res. Dobrovoljček in lepotec. Pa vidiš, da nima nič preveč gramčkov. Ravno prav.

Zoja Miša, kako gre ponedeljek?

Srečanje Gorenjke jutri pri Erin. Hecam se. Res bi pa lahko naredile eno srečanje v kranju. Zaradi mene lahko tudi popoldan.

Dobrodošla veverička.

Betty, saj bodo zobki. Nekateri so še pri letu čisto brez zobkov. Nič skrbet.

Karmar
, nimam vodne postelje.

Sandra, zate še vedno upam in držim pesti da boste kmalu spali.

Anita, a imate takšen sedež, ki se obrne v obratno smer, ali sta ga kar tako dala.

Sayuri, živali na farmi nič dinarčkov ne prinesejo. Zato imam jaz raje, da mi podarjate drevesa user posted image

Več kasneje

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
23.3.2009 8:03:05   
naty13
Jutro.

Spali super, razen kar smo vstali za inhalacijo. je pa Jošt skoraj dober, le izkašljati se mora. user posted image  

Vikend smo preživeli kot ponavadi. Sobota - kot vedno sama z otrokoma, nedelja pa spet doma. Zadnja sobota, ki smo jo preživeli skupaj je bila 20.12. pa še to samo od cca. 12h-17h, ko je imel stric RD in smo šli na kosilo. Letos pa še nobene. user posted image  Jah mal sem mogla iz sebe spravt. user posted image

Erin, žanneža in ostale - super slikice user posted image user posted image user posted image

Cebrca super, da je Ivan vse to prestal brez joka. Vem, kako je to. Tudi Jošt je samo mirno opazoval in se zasmejal, ko ga je zbodla user posted image  Samo da so negativni, ampak roko na srce, ne veseli se prehitro, ker je bilo pri nas tudi na rumenjak in beljak na kožnih negativen, no krvni so pa pozitivno pokazali beljak. user posted image  Držim pesti, da bodo tudi krvni negativni. user posted image user posted image user posted image  Pri nas je Nejc prvo pogruntal predal s sladkarijami user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
23.3.2009 8:07:12   
anita goitan
jutro

bom hitra

majha t ja točno take, rdeče usnjene, bil popust oz ga je Zoja izžrebala

tejkaz  ja je tak da se lahko vozi v obe smeri, od 0-13kg v obratni, od 9-18kg pa v smeri vožnje..in prav piše da najbolj varno je pač nasprotni smeri pač dokler se le da..

vidm da bo cel teden dež tako da se še odločam al geve dol na vipavsko al neuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
23.3.2009 8:09:28   
buhtlčk
JAKA (nejka23) in ROK (betty) - čestitke za 7ko!

IVAN (cebrca) - čestitke za 8ko!
VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 7ko!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
23.3.2009 8:12:48   
buhtlčk
Krysia torek al pa sreda, men je vseen user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
23.3.2009 8:15:27   
MATEJKA_
jutro. to noč smo pa slabo spali... pia se je nalezla od mene in je od včeraj prehlajena. celo noč jo je nosek jezu in se je ful zbujala. pa sem ji zjutraj s fiz. probala ščistit pa pol še z aspiratorjem, pa se ga boji ko 300user posted image .  že kak jo dam na hrbet kar v jok, ker ve kaj pride, ko pa zagledala aspirator, pa še hujšeuser posted image user posted image .
no, upam, da bomo preživeli naš prvi prehlad...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
23.3.2009 8:21:52   
anita goitan
mi katera proda knjigo: Spi, dete spiuser posted image
v knj.skoz zasedena sm nevem katera v vrsti..če jo pač ne potrebujete

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
23.3.2009 8:29:12   
buhtlčk
cebrca jupiii za teste. lahko je pa že prerasel odtakrat. Jaz upam, da bo naš do junija, ko imamo spet ''špikanje'' vsaj kaj.

Maja T. naš je kake 14 dni tudi kakal med hranjenjem, zdaj že nakaj dni ne. je pa isto počel se mi zd da do enega tretjega meseca.

Erin Tilen je res en lušten fantek.

naty user posted image . Sva mela midva tud že kak pogovor o ''odsotnosti'', sam je zdej boljš.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
23.3.2009 8:40:33   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

erin- user posted image , sploh una ko si grize nogico, ej od kdaj ma pa tako čupouser posted image , je še nisem zasledila na ostalih slikcah, al pa ne gledam dost pozornouser posted image

ej, od rojstvauser posted image user posted image user posted image sicer mu je večina odpadla in zrasla na novo, le irokeza na sredini se je obdržala in je merila cc 7 cm..Samo prejšnji teden sem mu še to postrigla in je sedaj tako fleten ježek... une laske sem pa spela v čopek in dala v albumuser posted image

a ha, postrigla si ga, no pa le nise toliko nepozornauser posted image , pri branju mislim , to pa da je mel laske že od rojstva pa vemuser posted image , sam s to frizuro je pa res frajer

pa dobro jutro vsem, mam danes sadni dan, bom bolj leteča, da pozabim na hrano

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 23.3.2009 8:42:00 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
23.3.2009 8:46:04   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

hvala, ne rabim več..mi jo je kolegica zrihtalauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
23.3.2009 8:48:13   
Barbarinha
Jutro!

JAKA(nejka23) in ROK (betty) - čestitke za 7ko!

IVAN (cebrca) - čestitke za 8ko!
VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 7ko!

Anita, jaz imam pravkar to knjigo v branju iz knjižnjice, pa bi ti jo lahko tekom tega dneva skenirala in po mejlu poslala, če hočeš.

Erin, lepe slikice Tilna, oba sta lepa in prav podobna sta si...

Cebrca, pravi junak je tvoj Ivan, naš se vedno, ko dobi pikca prične jokat prav ipično, in potem zlepa ne neha.

Če bo sonček, moram spet na vrt. Ne da se mi več.... user posted image

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
23.3.2009 8:51:22   
Zoja Miša
Samo na hitrco.
Spali super, le ob 24h, se je želela malo cartatiuser posted image , potem spala do 6.30h!user posted image

Ponedeljek Tejkaz, kar gre, pa sestra pride na obisk, sem si okrepitev nabavlauser posted image  Že meseka kuham.

Erin, okoli 2 leta ima operacijouser posted image , pri 6m bi jo imela, če bi imela velike probleme, ki jih k sreči nima!Bom preverila pot, na cesti sem pa kar hitra, no, nisem zmučkanauser posted image  Ti potem odgovarja ura, okoli 10.30h?

Naty, tvojega pa po riti!

Šibam, mam sitko, sestre še ni.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3243
23.3.2009 8:52:38   
tejkaz

hvala, ne rabim več..mi jo je kolegica zrihtalauser posted image

Drugače je pa v knjigi Nega matere in otroka (ta starejša verzija) na enem listu obnova te knjige. Lahko ti skopiram in pošljem. Zdaj že vem tvoj naslov, da ti ne bo treba cele knjige prebrat. Sicer je pa kar kruta.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3244
23.3.2009 9:09:17   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ryssa, mi se sedaj zbujamo že 2 x na nočuser posted image user posted image user posted image

Samo 2x? Ste še dobri. Jaz sploh ne štejem več, kar jokat začne. Potem ko dobi vodo in dudo je dobro, po tretji uri zjutraj mu pa tako kar za jesti naredim pa je potem mir. Ob pol sedmih pa auf 
Pomojem ga zobki matrajo, sem prej gledala se že črtici vidita spodaj.

Čeprav.... če bi ga zobki boleli, potem bi moral sirup daleron pomagat a ne? Sem mu dala zvečer, pa se mi zdi da je bilo še huje.
Moram calpol nabavit.

Kak pridno papa Kaja Lina user posted image
Mi imamo recimo da 1 obrok, pa še po tem je čez eno uro spet lačen in hoče mleko. Mlečne kašice mu še grejo, druga pa.... Zdaj pa še z mlekom nekaj štrajka, ful manj poje, očitno ga res nekaj matra.

Bravo Ivan user posted image

oooo žanneža luštne slikce.

Erin lepa sta user posted image

Maja T naš tudi ni hotel iz magičnega lončka piti, pa sem mu ga dala kot igračo tako kot je Erin napisala in je po parih dneh vžgalo, zdaj mu jo dam in se igra in pije.

Čestitke obmesečnikom user posted image user posted image

in
VSE NAJBOLJŠE nyna84 user posted image user posted image user posted image
(jaz kura sem ti že včeraj na fb čestitala, ker sem bila cel dan prepričana da smo 23. user posted image )

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
23.3.2009 9:12:39   
Krysia
Jutro.

naty, so mi znane tele odsotnosti ... sma moj ma pol slabo vest, pa v nedeljo nadoknadi ... pa včas ma svetle prebliske in se odloči, da bo cel vikend z nama ...

Erin, Tilen ti je res ful podoben. Oba zgledata super!

cebrca, upam, da bo tudi po krvnih testih negativno! Pa lepo, da je Ivan vse tisto špikanje junaško prenesel user posted image user posted image

buhtlčk, ne vem, men je tud vseen, pol v sredo - jutr bo cel dan en dež al kaj ... sam tvoj naslov rabim, pol bom pa mojmu zaplenla navigacijo pa prideva do tebe ... al pa če so kakšna enostavna navodila (da ni 15x levo pa vmes 7x desno user posted image ) - mi lahko tud po mailu pošleš ... Za uro pa kr ti povej - itak ne vem, kako bomo spali user posted image

Aja, vse tiste, ki sprašujete za maile ... v bistvu vam ni treba. Lepo greš na post od osebe, ki ji hočeš poslati mail, pa je spodaj levo - čist v kotu -ena ikonca e-mail. klikneš gor, pa lahko osebi pošlješ mail ... sam tko, sem to zadnjič opazla (pustmo to, da sem že celo večnost na RR pa sem šele zdej skapirala user posted image )

Aja, skor bi pozabla:

nyna84, vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image velik lepih trenutkov pa velik sončnih dni!

NEJC (tinka14), vse najboljše za 7ko! user posted image user posted image

Ok, zdej pa Rok kliče. se tipkamo ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
23.3.2009 9:14:46   
Krysia
še nekaj sm pozabla: Zoja Miša, moja priča je kar precej mlajša od mene, jo imam pa na FB med prijatelji - njene začetnice so NZ, pa poglej, če jo poznaš. Ona mi je že enkrat rekla, da si ji znana, ko je vidla ene slikce s srečanj ...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
23.3.2009 9:24:45   
veveričica
erin luškanga  fantka maš fu pa podobn ti je tud kr dost.iz kje iz gorenjske pa si ti.jaz sem iz okolice škofje loke in  tko se mi zdi kot da sem te že nekje vidla. punce moja lara  mi pa spi celo noč ,dac se malo pohvalim in sicer od 23 oz 22 pa do 8.30 oz 9user posted image .a ima mogoče katera kakšno  idejo kaj  bi skuhala za laro danes.joj js se pa tud samo bašem mi kile po porodu gredo zelo počasi doluser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
23.3.2009 9:29:24   
tejkaz
Veveričica, okolica Škofje Loke? Natančneje?

Nyna, vse najboljše. Naj te tvoji princeski še naprej razsveseljujeta.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
23.3.2009 9:32:26   
veveričica
iz kje pa si ti  tejkaz a si tudi kje v bližini škofje lokeuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.