Maja T.
|
Jutro! Sem videla, da ste me za slikice kontaktirale na FB in mi jih je zdajle zjutraj končno uspelo poslati . Barbarinha, tvojega maila nimam, mi ga pošlješ na ZS, da še tebi pošljem slikice . Mmmmmm, kakšne slikice teh naših avgustovčkov: Košuta, Anaya, Barbarinha, Žanneža, Erin, človek jih bi kar pohrustal . Slikice CE so 1A in super komentarji: Sayuri, Bella . Anita G. kaj si take rdeče v Bati kupila, ko imajo dva prekrižana trakca od spredaj. Jaz sem si kakih 20 dni nazaj tudi v Bati kupila, pa ni bilo nič popusta . Veveričica, dobrodošla , vaša punca pridno raste . Iz kot pa si? Cebrca HB, da ni alergije na KM , no še sicer čakaš na krvne rezultate, samo bodo pomoje ok. Sandra, Sayuri samo, da vam gre bolje . Sayuri, vi pa še vedno driskate , si poskusila z Bio Gajo, to Zari zelo hitro uredi prebavo. Naty, kako ste vi ? Upam, da nisem ki preskočila, ko si mogoče že pisala o vas Karmar za zob, mene tudi čaka zobozdravnik, se ne veselim preveč. Dobro opravi Nejka pozdravite se . Krysia, samo da je zdaj bolje Gajka, da je Roko f. terapija všeč. Zara je noro jedla, samo ne vem kaj je punci, ker od predvčerajšnjem spet štrajka , poje cca 100 g oz. nekje med 30-40 žlic na obrok. Samo na flašo čaka. Spet imam na sumu rdeče grlo, ker ko cvili, ima tako hripav glasek. Ne vem, Calpola ji nisem dala, bom videla kaj bo danes. Sem ji včeraj dala prvič pirine bio testenine (brez jajc) + zelenjava in je začela obetavno jesti, samo je pri 38 žlici rekla STOP in ni šanse, da še kaj poje. Sem opazila, da ko začne jesti, v stolčku čez čas začne kakat, takrat jo pustim pri miru, s tem se pa tudi zaključi njeno hranjenje. Po tem noče več jesti. Pop. malico pa sploh noče biti v stolčku, se vrti kot vrtalka, se dviguje in buni, jo drži, da jo saj malo nahranim, čaka ona večerno flašo . Pa še to, smo ji kupili tisti magični lonček in ne ve, kaj si naj z njim počne. Ne zna piti iz njega. Bom tako poskusila, kot si napisala Erin, pa da vidimo, kaj bo. Grem še malo ajat, dokler se mala ne zbudi.