bella02
|
veveričica, na našem forumu je tako: včasih je malo zatišja, potem pa katera zarobanti (nazadnje Zoja Miša ), potem pa ne uspeš sproti prebrat . Pa zdaj bomo manj gor, ker so lepi dnevi, čeprav je od jutri naprej že slabo napovedano. Boš videla, bo forum čudežno oživel . Nič ne skrbi, še nobene nismo pojedle . So nas pa nekatere zapustile, so že mogle imeti vzrok (Kaj že ). Ja, Loko poznam, sem včasih živela v Poljanski dolini . matejchi, ja, ta vic je star, še vedno pali in še kako resničen tejkaz, april bo pri nas kar naporen, se bomo pa enkrat res zmenile, ni panike. Aja, sem že nekajkrat hotla rečt. V Mostah nimajo nobenega moškega pediatra, le eden (Šuštar) hodi nadomeščat, če katera P manjka. Sem že naletela nanj, pa mi je tko tko. Enkrat sem rabila recept za Tjašino mleko in je pi , ker je bila moja P na letnem dopust, kaj mora on to pisat. Ja, sorry, sem pač prepozno opazila, da mi ga bo zmanjkalo. Ko sem pa enkrat prišla s Tjašo, je bil pa sladek, da mi je šlo na ... Pa enkrat je bil na Metelkovi. Verjetno si imela tega. Nejka23, tiste stvari ne poznam, tako da ne vem. Jaz mam našo še v kombinezončku, jo spodaj nič več ne oblečem. Se mi zdi še uredu, ker itak ne miga veliko, temperature pa tud še niso ne vem kaj. Nisem opazila, da bi ji blo vroče. Tudi jaz se grem učit. Sam tole dokončam in ugasnem , potem pa učit, dokler ne zaspim za zapiski. Nisi edina v tem sranju, verjemi JAKA (nejka23) in ROK (betty) - čestitke za 7ko! IVAN (cebrca) - čestitke za 8ko! VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 7ko! VSE NAJBOLJŠE nyna84! Tudi mi Pa tudi moj že spi žanneža, jaz sem pri koncu z ločevalno, pa zadnje dni kar nekej štrajkam . Sem imela 3 beljakovinske dneve zaporedoma, pa vmes malo tiramisuja, danes bi mogla met pa sadnega, sem pa za kosilo jedla piščančka in pomfri, pa nekaj čokoladnih bombonov . Kar nekej ... kaja02, bravo za sadni dan. Meni ni uspelo danes Erin, Zojko, kje sta? Teja se je zbudila zjutraj ob 7h in sva pojedli flašo. Tjaša je ful kašljala in ni šla v vrtec. In ko je Teja zagledala Tjašo, je blo konec s spanjem. Jaz bi pa še tako mal potegnila. Zdaj vsaj lahko spet gledam ob 8h film na TV3 , kosva spali do 9h, je to odpadlo . Zdaj pa grem ... za knjige ! Nočka
< Sporočilo je popravil bella02 -- 23.3.2009 22:52:20 >
|