|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
24.3.2009 10:57:16   
naty13
Tejka kaj pa če se jutri dobimouser posted image  Ja pa Buhtlčk je dala dobro vprašanje glede parkinga. user posted image

pa pa

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
24.3.2009 11:00:44   
tejkaz
Lahko tudi jutri. Na materinski dan. Za parkirat je prostora kolikor hočte. Bi jaz po telefonu komando dajala, pa še jaz bi svoj avto preparkirala. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
24.3.2009 11:03:49   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Lahko tudi jutri. Na materinski dan. Za parkirat je prostora kolikor hočte. Bi jaz po telefonu komando dajala, pa še jaz bi svoj avto preparkirala. 

hm, mi mamo obiske - Krysio user posted image Razn če se skupej zmenmo, al pa v četrtek pol.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
24.3.2009 11:04:37   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

hm, mi mamo obiske - Krysio user posted image Razn če se skupej zmenmo, al pa v četrtek pol.

Pa skupaj pridite. Pa se vidve za četrtek zmenita?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
24.3.2009 11:05:22   
buhtlčk

če je ona za sem tud jaz...Krysia kje si?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
24.3.2009 11:22:54   
sandra123
Dan...

Sayuri user posted image

Anitauser posted image user posted image user posted image za dobro prespano nočuser posted image , pa kar nadaljujta tako, bo kmalu boljšeuser posted image
Nell, user posted image user posted image user posted image user posted image za 2.zobek
Žannežauser posted image , lepa čvekicauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
24.3.2009 11:38:40   
Luna2008
pozdravljene. ste pridno čvekale, lepo to. sem vas zdaj prebrala.zdaj ko je bil tak sonček mi kar ne uspe prit na forum.

dobrodošla veveričica  user posted image user posted image user posted image  

z zamudo a iz srca čestitke obmesečnikom

JAKA (nejka23) in ROK (betty) - čestitke za 7ko!
IVAN (cebrca) - čestitke za 8ko!
VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 7ko!
VSE NAJBOLJŠE nyna84!
NEJC( tinka)- čestitke za 7ko

Tia - čipka - vse naj naj za 7ico!

Sayuri pa vse najlepše za rojstni dan !!!!

Anita - tudi jaz ti želim čimbolj prespane noči!! pa user posted image  za sobico, mi jo še nismo dali v svojo, če po pravici povem je daleč in se mi ponoči ne da hodit dudo popravljat, bomo še par mesecev počakali.
včeraj smo imeli sestanek za plavanje, Nina je res prijazna pa lepo je tam.komaj čakamo petek. je rekla da lahko prideš tudi z vozičkom do bazena,to mi zelo paše. nas bo pa 7 v skupini. pa nov termin ob sredah 16h je samo ne vem a samo za začetnike ali nadaljevalni ?!

user posted image user posted image  za srečanje v MB in LJ. res so cukrčki vaši otročki!!! super da ste se dobile v tako velikem številu. upam da se vam kdaj pridruživa s Kajo, zaenkrat sva brez avta tako da ne gre...

matejchi - za seznam 7,5 mesecev 8.700 kg, 69 cm

se beremo...

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
24.3.2009 11:48:57   
Krysia

Sm mela vse napisan, pa je Roku ratal neki prtisnt ... gremo še enkrat: jst mam že cel teden splaniran user posted image user posted image , razen če jutripridemo vsi 4 k tejkiz (buktlčk pa Gašper pa mi2 z Rokom). V četrek pride sodelavka na obisk, v petek je pa plavanje ...

no, zdej bi pa še Rok pisal:

ouluimmlč0šl'lkl00

user posted image user posted image če kdo razume ....user posted image

veveričica, ti kr poklič pediatra, boš vsaj mirna.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
24.3.2009 11:58:57   
tejkaz
Krysia, meni je prav. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
24.3.2009 12:02:20   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Sm mela vse napisan, pa je Roku ratal neki prtisnt ... gremo še enkrat: jst mam že cel teden splaniran user posted image user posted image , razen če jutripridemo vsi 4 k tejkiz (buktlčk pa Gašper pa mi2 z Rokom). V četrek pride sodelavka na obisk, v petek je pa plavanje ...

joj babnce moje men je tole čist preveč že kompliciran - jst rabm čas za plane delat pa sprejemat user posted image
user posted image user posted image A se zmenmo da stvari ostanejo take kot so, pa gremo drug teden k tejki? Men je vseen kater dan, lahko v torek (smo čez vikend na morju, pa bo v ponedeljek najbrž kej dela doma hahaha).

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.3.2009 12:08:18   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ja vikend bil lep, včer smo šli na Kamniški vrh 1300m, prot vrhu mal pihalo, v bivak sobi sva se dojile..fotke pridejo so še na kartici

daja & neža krasne fotkeuser posted image in bravo Neža za jutranji vzpon

Ne govor!!! Ta veter mi že fajn na jetre gre user posted image  Saj je tu danes malo pihalo na vrhu sv. Jakob ampak je šlo user posted image  Super za pohod na Kamniški vrh user posted image  
Mi2 komaj čakava, da gremo na Ribiško kočo na Kope, Uršla gora, Robanov kot v Logarski dolini (ful lep sprehod) itd....
Baje je na Menini lepo. Si že bila gor? Tudi to je v planu user posted image  Mož hoče tudi na Raduho, ker mu je prijatelj povedal, da je super.
Mi boš morala kakšne ideje dati kam iti od 1000m do 2000m seveda. Na Triglav!!!! pozabi  user posted image  

živjo Neža, se bom malo vključila v vajino debato- se strinjam da je Robanov kot prekrasen pa če si bila tudi v Kmečkem turizmu tam - špica, res pravi luksuz. poznam Menino, sem iz tistih koncov spodaj doma... je lepo ja pa tura za mene je odlična ker nisem ne vem kak planinec- iz tiste strani ko mi hodimo je 1 ura recimo malo strmine, potem pa 2-3 ure kar zelo ravnine... gor je lepo sploh ko imajo kake veselice ;-)) drugače pa se pride gor tudi z avtom. v glavnem se splača pogledat !!! ja Raduha je tudi fajn samo jaz je še nisem osvojila

Kako fino, da še ena hodi na Robanov kot user posted image  Obožujem tisto tišino user posted image  Sva tudi šla na Partizansko bolnico in na poti nazaj sva ob malo padla in si vsak eno palico zlomila user posted image  
Bom res morala iti na Menino planino in Raduha user posted image  Jaz priporočam Uršla gora na Koroškem in Smerkovec user posted image  Na Kope je tudi ful lepo.

Sedaj mi je Neža zaspala, da grem počasi golaž kuhat user posted image

tejkaz..... Sem na to že pomislila, da so zobki, da sem ji danes gor dala Multi Oral. Komaj čakam njen nasmeh z zobkami user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
24.3.2009 12:15:36   
Zoja Miša

joj babnce moje men je tole čist preveč že kompliciran - jst rabm čas za plane delat pa sprejemat user posted image
user posted image user posted image A se zmenmo da stvari ostanejo take kot so, pa gremo drug teden k tejki? Men je vseen kater dan, lahko v torek (smo čez vikend na morju, pa bo v ponedeljek najbrž kej dela doma hahaha).

A lahk tut mi2 v torek pridevauser posted image , ker tale teden mam tut jaz že splaniran?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
24.3.2009 12:18:58   
tejkaz
user posted image a pol jutr nobene ne bo? V torek pa midva ne moreva, ker imava cepljenje ob 11.00

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
24.3.2009 12:32:10   
Krysia

user posted image a pol jutr nobene ne bo? V torek pa midva ne moreva, ker imava cepljenje ob 11.00

Kaj pa sreda? Jst bi ful rada enkrat pršla do tebe, sam mi ta teden res mal narobe hod ... pa sej veš, jst sm tak matematik ... morm met vse splaniran ... al pa kakšen drug dan naslednji teden ... plavanja bo itak že konc, tko da ... ti sam reč, pa pridemo. Sam a maš ti res tok velik prostora doma? bomo mele kr srečanmje pr teb user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
24.3.2009 12:41:32   
buhtlčk

Kaj pa sreda? Jst bi ful rada enkrat pršla do tebe, sam mi ta teden res mal narobe hod ... pa sej veš, jst sm tak matematik ... morm met vse splaniran ... al pa kakšen drug dan naslednji teden ... plavanja bo itak že konc, tko da ... ti sam reč, pa pridemo. Sam a maš ti res tok velik prostora doma? bomo mele kr srečanmje pr teb user posted image

tud sreda je ok...
ma placa dost ja user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
24.3.2009 12:45:52   
tejkaz
Sreda ok. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
24.3.2009 13:04:29   
bella02
Hej!
Kaj boste kuhale? Nimam ideje. Ne bi pa krompirja ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
24.3.2009 13:06:51   
tejkaz
Mi gremo na ribe k tašči.Sicer sem pa nameravala eno zelenjavno enolončnico z cmočki.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
24.3.2009 13:22:52   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Hej!
Kaj boste kuhale? Nimam ideje. Ne bi pa krompirja ...

pol pa rižota, al pa riž pa piščanček ločeno al pa .... palačinke...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
24.3.2009 13:23:25   
gajka
nyna84 (z enodnevno zamudo user posted image ) in sayuri
user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
24.3.2009 14:23:01   
andrejaboris
OJ.

Spet sem odzadaj ostala.

Anita super za Zojino in vajino noč. Vedno bolje bo boš vidla! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem malčkom vse naj naj za 7 in 8. mesecev! Vsem mamicam vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Mi smo vredu. Smo pa 1 celo noč že zdržali brez hranjenja! Samo ne vprašajte kake joške sem mela zjutraj, ko Pamela Anderson!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuham oz. pečem palačinke , juho in kompot bo zraven. Imamo nemesni dan .user posted image user posted image

Še kasneje preberem in komentiram.

Veveričica dobrodošla!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
24.3.2009 14:27:17   
anita goitan
Luna2008 super za plavanje, potem se v petek srečamo, mi imamo ob 17ih nadaljevalci

andrejaboris verjamem glede jošk, me2 sva se to noč 2x futrale pa me je v podpazduho vse vezalo.mah se bodo že navadle glavno da začnemo spat, vi ste pa itak pridni kar se mižale tičeuser posted image

Piha, ble zuni, sm mal forzicij nakradla, mam lep šopek zdej na miziuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
24.3.2009 14:31:52   
nyna84
Ojla!

Najprej vsem hvala za čestitke... Uf kako letijo leta. Sej bom glih zdej stara pa sitna. user posted image No, moj user posted image pravi, da sitna sem itak že zdej. user posted image

sayuri sem ti že na fb voščila (nisem čisto prepričana, da si čestitko dobila user posted image ), pa vseeno še enkrat vse najboljše, veliko prespanih noči in še več tako pridnih otrok ti želim. user posted image user posted image user posted image user posted image

JAKA (nejka23) in ROK (betty) - čestitke za 7ko!
IVAN (cebrca) - čestitke za 8ko!
VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 7ko!
NEJC (tinka) - čestitke za 7ko
TIA (čipka) - vse naj naj za 7ko!

Čestitke še od mene! user posted image user posted image user posted image

Meni se danes pa ne da kuhat... Sem imela včeraj toliko dela, da sem pripravila vse za zvečer, da se mi danes čisto nič ne da. Samo Lani kuham riž z bučko, Gaja je jedla itak v vrtcu kosilo, midva s user posted image bova pa kar tatarski, narezek in šopsko solato (je ostalo od včeraj)

Anita sej danes ste potem imeli kar ok noč? Če se je zbujala vsaki dve uri, je ok po mojem... Vsaj za prvič. No želim vam, da se vam spanja hitro uredijo, da se bo lahko še mamica spočila in napolnila baterije. user posted image
nell bravo za zobek! user posted image

žanneža super filmček, sem se mogla prav smejat, kako čveka. user posted image

anaya  je z Neli vse ok? Kaj ste ugotovili? za vas.

trebušnjaki
- teorija mi gre super, k praksi se pa nisem spravit. Sej dokler stojim zravnano je trebuh videt kar ok, če ga držim noter, samo pregnit se pa ne smem. user posted image No upam da me prime telovadba kmalu, ker gremo 19.4. v čatež, da ne bom delala sramote.  Moj user posted image je rekel, da ne bo hujšal, ker da rabi šlaufe, da se ne bo utopil. user posted image user posted image user posted image
Vilika čestitke za diplomo in nov zobek! user posted image Pa res škoda za predstavo. Jaz bi na tvojem mestu skenslala email in si naredila račun na gmailu. Je fuuuuuul boljši. Zvezdic pa nimam, ker v našem koncu sploh ni tuša.

Aja, sem po vašem nasvetu (mislim da je to povedala Ryssa), začela dajat Lano v posteljico takoj, ko se začne mečkati za ušesi in vleči za lase in res pomaga. Zdej mi hodi zvečer prej spat in zaspi lepo sama, samo vsake toliko ji moram dudico popravit. Super, hvala!

Grem zdej, je Lanino kosilo fertik. Uf, sej sem napisala skoraj esej. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
24.3.2009 14:34:48   
anita goitan
nyna84 na 3 ure, tud mal več..do včer se pa je na 2 uri in pogosteje zbujala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
24.3.2009 14:38:55   
Tamy30
ojla mamice in malckiuser posted image

komaj je zaspal, sicer sva pri babi, ampak je bil kar vstrajen z jokom, preden je od utrujenosti zaspal.

Sem gledala par posnetkov. Žanneža mala je prava cvekica. Primauser posted image  Martin ponavadi tudi nekaj brbra,anjbolj mu je pa vsec ko krici in cvili kot mis, samo ko pa ga hocem posneti, pol pa je tihouser posted image
Daja28 kak je lubani Leonuser posted image A imate prazno stanovanje da tako lepo odmeva?

Mi smo ponovno prehlajeni. Tak da danes nismo sli na plavanje. Se bom malce cuvala. Naslednji teden pa je zadnjic plavanje, tako da upam da se mi pozdravi. Ta njegov nosek...ko bi vsaj kaj spravila ven, pa spricam fiziolosko, pa se matram z aspiratorjem. No se dobro da vrocine nima.

Ste pa pridne in polnite vedno vec strani, vas komaj folgam citat. user posted image

Lepe slikce iz srecanja v MB-ju.

Nic grem se malce sama pocivat, da bom lahko vtsajala sredi noci..

papa

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.