nyna84
|
Ojla! Najprej vsem hvala za čestitke... Uf kako letijo leta. Sej bom glih zdej stara pa sitna. No, moj pravi, da sitna sem itak že zdej. sayuri sem ti že na fb voščila (nisem čisto prepričana, da si čestitko dobila ), pa vseeno še enkrat vse najboljše, veliko prespanih noči in še več tako pridnih otrok ti želim. JAKA (nejka23) in ROK (betty) - čestitke za 7ko! IVAN (cebrca) - čestitke za 8ko! VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 7ko! NEJC (tinka) - čestitke za 7ko TIA (čipka) - vse naj naj za 7ko! Čestitke še od mene! Meni se danes pa ne da kuhat... Sem imela včeraj toliko dela, da sem pripravila vse za zvečer, da se mi danes čisto nič ne da. Samo Lani kuham riž z bučko, Gaja je jedla itak v vrtcu kosilo, midva s bova pa kar tatarski, narezek in šopsko solato (je ostalo od včeraj) Anita sej danes ste potem imeli kar ok noč? Če se je zbujala vsaki dve uri, je ok po mojem... Vsaj za prvič. No želim vam, da se vam spanja hitro uredijo, da se bo lahko še mamica spočila in napolnila baterije. nell bravo za zobek! žanneža super filmček, sem se mogla prav smejat, kako čveka. anaya je z Neli vse ok? Kaj ste ugotovili? za vas. trebušnjaki - teorija mi gre super, k praksi se pa nisem spravit. Sej dokler stojim zravnano je trebuh videt kar ok, če ga držim noter, samo pregnit se pa ne smem. No upam da me prime telovadba kmalu, ker gremo 19.4. v čatež, da ne bom delala sramote. Moj je rekel, da ne bo hujšal, ker da rabi šlaufe, da se ne bo utopil. Vilika čestitke za diplomo in nov zobek! Pa res škoda za predstavo. Jaz bi na tvojem mestu skenslala email in si naredila račun na gmailu. Je fuuuuuul boljši. Zvezdic pa nimam, ker v našem koncu sploh ni tuša. Aja, sem po vašem nasvetu (mislim da je to povedala Ryssa), začela dajat Lano v posteljico takoj, ko se začne mečkati za ušesi in vleči za lase in res pomaga. Zdej mi hodi zvečer prej spat in zaspi lepo sama, samo vsake toliko ji moram dudico popravit. Super, hvala! Grem zdej, je Lanino kosilo fertik. Uf, sej sem napisala skoraj esej.