DanijelaNeli
|
Na hitro Vas pozdravim... Dan je minil tako hitro....zjutraj sm delala,popoldne smo šli do Kopra.Sem ji mogla it kupit eno večjo kapo in en trakec za čez uhca.Tudi mi smo šli še s tem namenom,da se Neli mal zdivja v igralnici.Najprej v Merkatorjevi pol še v Šparu.Domov smo prišli ob 19h,in itak je zaspala v avtu,ma ne za prav...bolj kinkala je.Zato sem rekla,da jo zbudim,ker to spanje ni za noč.In ne bi spala do jutra,če je navajena okrog 20.30-21h it spat. Pol pa sem dobila ****is...spet se mi tašča vmešava v moje zadeve!!! Rekla,mi je,da naj jo pustim spat...jst sm pa rekla,da ni šans,ker se mi bo zbudila ob 5h...in kdo bo vstal takrat,kaj naj delamo?No,pol pa prjavi,da naj jo imam magari do polnoči pokonci...da jo ne briga...ja valda...Spet sm ji zabrusla,da kdo bo vstal ob 5h...ona,pa nazaj:kao,da jaz,saj sem jaz njena mati! Mater,me je razpizdla... Ona ima tako bedasto razmišljanje,še z nevem katerega stoletja?! Takšna,je njena politika:mama mora bit non stop z otrokom,ne sme-niti podrazno it kam ven,pohajat,že če greš kam v šoping,je to zanjo klatenje,pol zanjo je smrtni greh če gre otrok spat po 20.uri,... ,da Vam samo omenim to,ko se Neli igra,in je itak povsod veliko igrač,kock,katere vedno pospravimo na mesto preden gremo spat,ona med njeno igro začne pospravljat in ji dajat stvari v kot...Ma halo!?!A se lahko otrok igra v miru?Ko je,pa se ne sme umazat,ko ji pade ena paštica na slinček al na mizi kaj pomaže,začne njurit,da kakšna je,umazanka itd. Tako jo razpizdi,da mi kakšen krat noče Neli niti jest pri mizi. Jaz ji dovolim,da se umaže,naj ustvarja...rajši vidim,da je umazana in da je med ustvarjanjem kaj naredila-ustvarla po svoje,in je s tem izjemno navdušena...kot,da bi gledala neko punčko,ki se ne zna igrat in ustvarjat,ki bo pazla,da se slučajno ne umaže z eno smetko. Upam,da ste me mal štekale,...mal sem zatežila...Vendar sem se mogla izkašljat.
|