|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
20.3.2009 10:32:36   
Tabali
hej kolumbo, ma kva boš  na korčuli? tam zdele piha user posted image ... aaaa jst bi tut  tjaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 251
20.3.2009 14:18:19   
Tabali
pa ja ne bomo na drugi strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 14:58:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 15:44:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 254
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 15:46:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 255
20.3.2009 19:19:54   
DanijelaNeli
Ejla!
Danes smo pa čisto nasprotje včerajšnjega dne...Danes pa mi je res lepo.Zjutraj sem delala,šla po Neli v vrtec,pola k mamici na kosilo,ob 17h pa smo ble že doma.Tudi Neli,je tako dobre volje,non stop se neki igra,poje,pa z mano se muva.Edino kar me nateguje je to,ker gleda risanko na Tv-ju,ona pa bi še na računalniku gledala. Jst ji pa rečem,da računalnik ni za otroke in pika!!!

KOLUMBO...dobila mail...hvala!Povej kaj je reku zdravnik za učke,kaj za en hudič je zdej prijel Majkla? Danes bise pa k vam Neli povabla na kosilo...ker obožuje lososa.
Ta mali Rokso pa je pravi pozer...In kaka fancy jaknauser posted image ,še jaz bi mela takšno!Res crtkan fantiček!!!

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 20:54:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
20.3.2009 21:05:32   
DanijelaNeli
Nisem nič gledala Dnevnik...so verjetno govorili od enega prebežnika,ki so ga ujeli na Kozini...A še sanjala si lignje...user posted image user posted image user posted image
Grem jaz dat Neli spat,pa pridem tudi jaz na obred čaja,ampak na za dojenjeuser posted image ...jaz bom kar kamilico al baby čaj.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 21:26:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 259
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 22:39:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 260
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 22:53:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 261
20.3.2009 23:14:36   
Tabali
evo tabali uletela user posted image

kolumbo a s še kle?

Neposredna povezava do sporočila: 262
20.3.2009 23:19:17   
Tabali
ma sem mela dons čistilno pa peglanje pa cote pa tome sličnouser posted image , skratka nič pametnega
se spravljamo da gremo jutri k mojim, Danajči je že čist naspidirana
Kolumbo kako je Majuser posted image Ja bogi no... a to je vneta učka al kvauser posted image Mislim... mene čist sesuje k slišim neki tazga, itak sem ta teden čist zblojena zarad Danajine vročine...
user posted image user posted image user posted image za Majkla, nj se čimprej pozdravi!!!!
Si pa res fensi kosilo skuhala - kapuliceuser posted image user posted image user posted image losos smetana mmmmmmmmmmmmmm, škoda da nisem tega prej prebrala, bi šla z lublane skoz Zbiljeuser posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 263
20.3.2009 23:22:58   
Tabali
Aja sm šele zdele prebrala da se Kolumbo gre stiskatuser posted image
no prav, pa grem jst tudi user posted image
ajde, good night

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 17:09:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
21.3.2009 17:33:56   
Tabali
user posted image user posted image user posted image user posted image
ma jesam, jesam, kod kuće samuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 266
21.3.2009 17:47:29   
Tabali
sem se komi zbudila user posted image , sem si mal privoščila popoldanski počitek, po doooooooooolgem časuuser posted image
zdele lahko k mam varušk in varuhov ko v pravljici, pa še Danaja je čist mahnjena na njihuser posted image user posted image user posted image , po moje čez en teden splh ne bom več aktualnauser posted image user posted image
ja pa moji so si omislili enga malega kužka - kao za Danajouser posted image user posted image user posted image , full ji je všeč, sta skor vrstnika, če seštejem skupi njegova pasja leta, tko da se očitno tut taradi tega razumetauser posted image
moram it šotor skup zlagat - se je moj usput u Hoferju ustavil pa smo nabavili neke otroške šotore z unim valjem za plazenje vmes, tko da bo veselouser posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 267
21.3.2009 17:52:24   
Tabali
wau sem lih prebrala, da smo pravzaprav kupil Pustolovski kompletuser posted image user posted image user posted image , hahahahaha, lih neko za nas - sem se že v tunelu zagozdilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 268
21.3.2009 18:17:03   
Tabali
user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahahahahahaha mi pa mamo prve "ujetnike" v šotoru - Danaja in baka sta notuser posted image user posted image user posted image user posted image
sam deda še majnka pa bo slika popolnauser posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 21:21:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
21.3.2009 22:04:53   
DanijelaNeli
Na hitro Vas pozdravim...
Dan je minil tako hitro....zjutraj sm delala,popoldne smo šli do Kopra.Sem ji mogla it kupit eno večjo kapo in en trakec za čez uhca.Tudi mi smo šli še s tem namenom,da se Neli mal zdivja v igralnici.Najprej v Merkatorjevi pol še v Šparu.Domov smo prišli ob 19h,in itak je zaspala v avtu,ma ne za prav...bolj kinkala je.Zato sem rekla,da jo zbudim,ker to spanje ni za noč.In ne bi spala do jutra,če je navajena okrog 20.30-21h it spat. Pol pa sem dobila ****is...spet se mi tašča vmešava v moje zadeve!!!user posted image user posted image user posted image Rekla,mi je,da naj jo pustim spat...jst sm pa rekla,da ni šans,ker se mi bo zbudila ob 5h...in kdo bo vstal takrat,kaj naj delamo?No,pol pa prjavi,da naj jo imam magari do polnoči pokonci...da jo ne briga...ja valda...Spet sm ji zabrusla,da kdo bo vstal ob 5h...ona,pa nazaj:kao,da jaz,saj sem jaz njena mati!user posted image user posted image user posted image Mater,me je razpizdla... Ona ima tako bedasto razmišljanje,še z nevem katerega stoletja?!
Takšna,je njena politika:mama mora bit non stop z otrokom,ne sme-niti podrazno it kam ven,pohajat,že če greš kam v šoping,je to zanjo klatenje,pol zanjo je smrtni greh če gre otrok spat po 20.uri,... ,da Vam samo omenim to,ko se Neli igra,in je itak povsod veliko igrač,kock,katere vedno pospravimo na mesto preden gremo spat,ona med njeno igro začne pospravljat in ji dajat stvari v kot...Ma halo!?!A se lahko otrok igra v miru?Ko je,pa se ne sme umazat,ko ji pade ena paštica na slinček al na mizi kaj pomaže,začne njurit,da kakšna je,umazanka itd. Tako jo razpizdi,da mi kakšen krat noče Neli niti jest pri mizi.
Jaz ji dovolim,da se umaže,naj ustvarja...rajši vidim,da je umazana in da je med ustvarjanjem kaj naredila-ustvarla po svoje,in je s tem izjemno navdušena...kot,da bi gledala neko punčko,ki se ne zna igrat in ustvarjat,ki bo pazla,da se slučajno ne umaže z eno smetko.
Upam,da ste me mal štekale,...mal sem zatežila...Vendar sem se mogla izkašljat.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 271
21.3.2009 22:24:41   
DanijelaNeli
Še vedno mi ni prav,ampak ne bom tiho.Vedno sem bla tiho,vse mi je blo prav,kar je kdo reku..ma zdaj nisem nobenemu tiho.Tudi tašči ne bom.Čeprav ima 70 let.Nisem žleht,sem pa takšna kakor so drugi z menoj.
Zdaj grem pa spat in jutri grem sam proč od tukaj... na kosilo in še kam..za nalašč pohajat-klatit in nevem še kaj..aja,šopinguser posted image user posted image ... LAHKO NOČ PUNCE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 272
21.3.2009 22:34:39   
Tabali
Uh, DaniNeli, tole je pa težka... hudo če se kdo koli na tak način vmešava user posted image , sam ne sekeri se, deli po svojem občutku in probaj prelišat take upade...
Men se zdi da to pali (vsaj pr nas je)user posted image , se pol naveličajo user posted image user posted image in to je to, če pa še doliješ olje, pol šele goriuser posted image . Tko da... no sikirikiuser posted image

Ej Kolumbo, en test za Šimeta, spešl (pa za vse ostale ki se  mamo radiuser posted image user posted image user posted image )

http://freeweb.siol.net/sg269111/podzavest.htm

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tabali -- 21.3.2009 22:38:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 273
22.3.2009 7:41:19   
malecka_mateja
UTRO!

tabali kolk ste dal za ta šotor??

jaz sem včeraj della pol smo šli mal lutat ker za veni ni bilo.

Aja moj novi oredmet je SPODBUJANJE PROSTOVOLJNEGA DELA V LOKALNEM OKOLJU sej drugače je zammimiv sam predavateljca sam bere iz knjige to lahk jaz doma. mislm da bodo vaje bolj zanimive.upam.

Kolumbo kok je rok cortkan še moj je reko da je lep.in da se mormo enkrat oglasit?kaj ma v mislih nevemuser posted image user posted image user posted image

aja zadnjič je kolumbo rekla kdaj se kaj vidimo???

danineli ne sekiraj se drugič se raje obrni in idi verjemi ignor bolj boli in pali.jaz isto nardim.

no lep dan vsem.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 274
22.3.2009 9:52:22   
DanijelaNeli
Jaz komaj zdaj pijem kavico...Neli se je zbudila okrog 8h.Pol je moj vstal z njo,ker je imel za it na lovsko kočo.Pa sm rekla,da ko konča gremo kar na kosilo,ven jest.Samo nevem še kam...
Danes zjutraj nismo niti spregovorile...niti dobro jutro.Pa naj bo tako..jaz se ne bom sekirala.Ni vredno!

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......