|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
21.3.2009 19:14:03   
polmaja
Punce moje, tudi jaz se poslavljam. Pikice ni več, prazna gestacijska vrečka. V ponedeljek imam abrazijo. Mi je strašno hudo, ampak ni nič za naredit. Edino upam, da bom zaključila negativno statistiko pri novembrčicah in da bo ostalim prihranjeno to razočaranje.

Vam pa res od srca želim lepo in varno nosečnost in krasne angelčke novembrauser posted image .  Srečnouser posted image !!!!!!

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 526
21.3.2009 19:48:25   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: polmaja

Punce moje, tudi jaz se poslavljam. Pikice ni več, prazna gestacijska vrečka. V ponedeljek imam abrazijo. Mi je strašno hudo, ampak ni nič za naredit. Edino upam, da bom zaključila negativno statistiko pri novembrčicah in da bo ostalim prihranjeno to razočaranje.

Vam pa res od srca želim lepo in varno nosečnost in krasne angelčke novembrauser posted image .  Srečnouser posted image !!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še na isti dan si mela rok kot jaz. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nončika -- 21.3.2009 19:49:14 >

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 527
21.3.2009 21:32:55   
murkica

Res mi je žal. user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da zopet hitro zagledate user posted image in verjamem, da bo takrat vse v redu.

Jokam s tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 528
21.3.2009 23:39:19   
miki23
pozdravljene vse... tudi jst sm na testu zagledalauser posted image  in se vam vsem pridruzujem pri klepetu... zadnjo user posted image  sem imela 7.2.09 pregled pri G imam pa 1.4. po mojih izracunih naj bi bil PDP 14.11.2009.. lepo se mejte si pisemo se kaj 

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 529
22.3.2009 8:36:30   
sashy
dobro jutro!
Polmaja tako mi je hudo zateuser posted image user posted image , navijamo, da boš spet čim prej zagledalauser posted image  in , da bo takrata vse v reduuser posted image

Miki23: dobrodošlauser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 530
22.3.2009 13:23:45   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

No evo, sem se še jaz naročila in sicer v Domžalah, pregled pa mam 22.4.09.

OOOO...tudi jaz imam 22.04. NS ob 9 uri..se bove mogoče srečali....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 531
22.3.2009 13:31:32   
pikica 28
Ojla,

mene pa zanima, ali ima katera probleme s špikanjem v spodnjem delu trebuha in ali se je kateri pokazal rjavi izcedek? Poleg slabosti in utrujenosti, imam tudi špikanje in rjavi izcedek...user posted image user posted image user posted image  Zato sem na bolniški in moram počivati, ter moram 2X na dan vzeti hormonske tablete. Sicer se moja pikica razija in raste, pa me je vseeno strah. Upam samo, da bo vse ok....user posted image

< Sporočilo je popravil pikica 28 -- 22.3.2009 13:32:05 >

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 532
22.3.2009 15:13:35   
twixy

Joj nee... user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam,da spet kmalu zagledas user posted image user posted image .
Drzi se puncauser posted image

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 533
22.3.2009 15:15:38   
twixy
pikica 28 lepo prosim, pocivaj in se ne naprezaj prevec. Vazno,da se user posted image  lepo razvija in raste. Ce pa se slucajno pojavi krvav izcedek pa takoj v bolnisnicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 534
22.3.2009 15:26:46   
twixy

user posted image

Aktualni pregledi v tem tednu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torek 24.3.2009
user posted image  pearlica76

Petek 27.3.2009
user posted image  Nina68

Aktualni pregledi v marcu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek 30.3.2009
user posted image  murkica
user posted image  sashy
user posted image  giotti

Aktualni pregledi v aprilu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda 1.4.2009
user posted image  Tassika
user posted image  miki23

Četrtek 2.4.2009
user posted image  Toba
user posted image  Anonimna
user posted image  Tante
user posted image  m031281

Petek 3.4.2009
user posted image  rožica13

Torek 7.4.2009
user posted image  Valerija77

Sreda 8.4.2009
user posted image  pikica 28
user posted image  sasika

Četrtek 9.4.2009
user posted image  Nezy85
user posted image  among_the_clouds
user posted image  twixy

Sobota 14.4.2009
user posted image  nončika  NS

Četrtek 16.4.2009
user posted image  nončika
user posted image  toba  NS

Torek 21.4.2009
user posted image  moglan
user posted image  Pikapoka83

Sreda 22.4.2009
user posted image  Lupinica
user posted image  rožica13   NS
user posted image  pikica 28  NS

user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 535
22.3.2009 15:34:48   
twixy

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
user posted image  Nončika                    (? )   (2.user posted image , user posted image )       16.04         14.04
31.10.  
user posted image   Toba                        (? )   (2.user posted image , user posted image )         2.04.         16.4
user posted image   soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )     18.03        18.04
user posted image  murkica                  (24)   (1.user posted image , user posted image )        30.03.               
02.11.

user posted image  pearlica                    (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )                    
user posted image  pocahontas              (29)  (2.user posted image , user posted image )      16.03.        
20.04
user posted image  Pikica28                  (28)  (1.user posted image )              08.04.        22.04.
04.11.  
user posted image   Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )
05.11.  
user posted image  Anonimna                   (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )    02.04.
06.11.  
user posted image   twixyuser posted image  user posted image                 (?)    (2.user posted image )          
9.4
user posted image rožica13                   (24)   (1.user posted image )             03.04.          22.4
7.11.
user posted image  Lupinica                   (23)   (2.user posted image )             22.4   
08.11.  
user posted image   aurarina                   (?)    (1.user posted image )   
09.11. 
user posted image  tante                         (?)     (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04. 
user posted image  m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )     02.04.
10.11.  
user posted image  Daisy1980                (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )
11.11.  
user posted image  srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ) 
user posted image   Perlica76                 (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )       24.03        
13.11.  
user posted image   nina68                    (40)   (3.user posted image ,user posted image        27.03.

14.11.
user posted image  miki23                      (?)       (?.user posted image  ,?user posted image )         1.4.
15.11.  

user posted image  valerija77                (31)  (2.user posted image ,user posted image )          07.04. 
user posted image  among_the_clouds   (?)    (.?user posted image ,?.user posted image       09.04.

16.11.         

user posted image   sasika                      (31)  (?.user posted image ,?.user posted image )        08.04.
user posted image    Nezy85                  (?)      (?.user posted image ,?.user posted image )       09.04.
18.11.  
user posted image  sashy                      (20)    (2.user posted image , user posted image )         30.03.

20.11.
user posted image  pikapoka83              (?)      (?.user posted image  ,?.user posted image  )    21.4
22.11.
user posted image  nina7                        (?)      (2.user posted image ,user posted image )       14.4    
user posted image  moglan                      (?)      (?.user posted image  ,?user posted image )      1.4
user posted image   giotti                       (33)      (2.user posted image )             30.3
23.11.
user posted image   tassika                   (25)    (2.user posted image )               1.4
XX.XX.  
user posted image  **lunica**             (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )  
user posted image  D.Mateja                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )

Skupaj: 
 user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 32

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image

polmaja user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

(odgovor članu giotti)
  • Neposredna povezava do sporočila: 536
    22.3.2009 15:36:53   
    twixy
    Tako seznam je posodobljen.user posted image
    Prosim pa,da vse nove podatke pregledov napisete odebeljeno ,da hitreje vidimo datume in ne pozabimo cesa vpisat.

Zdaj pa sem od sedenja postala prav utrujena tako,da grem pocivatuser posted image

(odgovor članu twixy)
    Neposredna povezava do sporočila: 537
    22.3.2009 17:19:23   
    Anonimen
    Polmaja user posted image user posted image user posted image .Želim ti , da boš hitro zagledala user posted image  in da bo takrat vse vredu.

Miki23 dobrodošlauser posted image

Zdej morm pa šibat, ker se je Gaja zbudila

(odgovor članu twixy)
      Neposredna povezava do sporočila: 538
    22.3.2009 17:33:46   
    tassika
    Pikica 28 pri nekaterih so krvavitve prisotne amapk to ne pomeni da je slabo, ti lepo jej tabletke pa pridno počivaj pa bo vse ok, poznam take ki so krvavele pa imajo zdaj zdrave pikice. Samo sekirat se ne smeš pa bo.

Twixy hvala za odgovor na sosednji temi, špika me še vedno nič, sem pa tako utrujena, da grem sedaj samo še vodoravno na kavč, sva imela od mojega sestra in otroke na kosilu, pa so me čisto okupirali, mi je kar malo slabo. Pa še fajn sem se spekla, ko sem delala princes krofe, sem se dobesedno zakurila, peče me nič, zgleda pa obupno, zdaj pa mažem z bepantenom, jutri grem pa še v lekatrno po ribodermin.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 539
    22.3.2009 19:02:48   
    pikica 28
    Hvala vama tassika in twixy, saj pridno počivam. Upam pa, da bom po treh tednih že lahko šla v službo, da bom malo med ljudmi....user posted image user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 540
    22.3.2009 21:13:06   
    among_the_clouds
    user posted image user posted image Polmaja user posted image user posted image user posted image user posted image boga, kako ti mora biti hudo.

Dobrodošle nove nosečke!
    Mene pa je ta vikend trebušni virus napadel in sem bruhala kot nora. Grozno je bilo. Zdaj sem malo boljše, ampak še vedno brez moči. Upam, da je z user posted image  vse ok.

(odgovor članu pikica 28)
    Neposredna povezava do sporočila: 541
    23.3.2009 7:43:49   
    tassika
    Jutro punce, jaz sem čisto sesuta celo noč nisem spala in zdaj tukaj v službi vegetiramuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu among_the_clouds)
    Neposredna povezava do sporočila: 542
    23.3.2009 8:13:24   
    tante
    ojla

Polmaja user posted image user posted image  drži se in hitro naprej.

Jaz sem pa danes spet povožena....smo praznovali cel vikend (sine imel 2. leti) in sem hin. Se je kar nekaj ljudi obrnilo pri nas.

Špikanje imam tudi jaz enkrat na desni enkrat na levi enkrat spodaj drugič mal višje....sam nimam pa nobenega izcedka oz. tok imam malček močnejši mogoče. Bo že.....

Pozdravljene pa tudi vse nove...

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 543
    23.3.2009 9:11:07   
    sasika
    Polmaja tukaj vse navijamo zate, da bi čimprej zagledala user posted image . Drži se!!

Jaz pa sem se ta vikend kar pošteno naspala. Sem izkoristila popoldansko spanje moje hčerkice in sva spali kot polhi. user posted image

Mene tokrat čisto nič ne špika. Me je pa v prvi user posted image in sem imela tudi rjav izcedek, ki je trajal kakšne dva tedna. Ginekologinja mi je predpisla progesteron in 10- dnevno počivanje. Rekla pa je tudi, da se lahko zgodi karkoli in je potrebno počakati.   No koncu imam prečudovito hčerkicouser posted image .  Pikica 28 počivaj in ne se preveč sekirat. Prepusti se in verjami, da bo vse tako kot mora bit. Meni je to pomagalo.

(odgovor članu tante)
    Neposredna povezava do sporočila: 544
    23.3.2009 9:28:19   
    Nezy85
    Polmaja, žav mi je imam tudi jaz tako slabo izkušnjo, ti samo glavo pokoncu,pa drži se danes!!
    user posted image user posted image user posted image bo pa naslednjič vse vredu!!

(odgovor članu sasika)
    Neposredna povezava do sporočila: 545
    23.3.2009 9:30:25   
    Nezy85
    sasika, jaz sem se tudi naspala, samo je problem v tem da sem spet zaaspana!!user posted image

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 546
    23.3.2009 9:50:10   
    rožica13
    polmaja tudi meni je zelo žal, pa pogumno naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Dobrodošli obe novi nosečni!
    pikica 28 jaz imam šele ob 18.00 pregled, tako da se ne bova srečali. Bo pa vse vredu če boš počivala, tudi jaz sem imela vse te znake, sedaj pa ne več.
    Jaz sem bila cel vikend tako utrujena, da sem še zaspala zvečer težko in se skoz zbujala, sedaj pa tudi nisem za nikamor. Imam pa tudi beli tok malce močnejši, sem si že kuhala čaj za mehur upam da ni kakega vnetja!

(odgovor članu polmaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 547
    23.3.2009 9:52:00   
    Bety11
    Giotti...Čestitam za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ...In vse srečno do konca!!

Ali mogoče veš, kaj se je zgodilo s Tane? En mesec pred tabo je zagledala user posted image  in poniknila.
    Verjamem, da je vse OK z njo, samo nima računalnika, da nam to sporoči....

LP

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 548
    23.3.2009 10:28:14   
    moglan
    Pozdravljene, pri seznamo za prvi pregled pri meni piše 1.4.2009, ampak je pravilni 21.4.2009, tako kot pri aktualnih pregledih.

Hvala.

lepo se imejte in čim manj nosečniških težav.

Moglan

(odgovor članu Bety11)
    Neposredna povezava do sporočila: 549
    23.3.2009 10:28:45   
    murkica
    Pa da se še jaz javim. Jaz sem danes na polno zaspana, pa sem mogla vstati in se začet učit, ker imam popoldan izpit. Nič se ga kaj ne veselim, ker ne vem kaj naj pričakujem. Bomo videli. Nisem se naučila vsega in upam, da bom dobila ravno tista vprašanja, ki jih znam user posted image

Danes tudi mene nekaj pospešeno špika ampak hvala bogu nimam nobenega izcedka in upam, da bo tako tudi ostalo, ker bom umrla od strahu, če se kje kaj prikaže. No ampak kot sem jaz prebrala je špikanje in povečan izcedek (dokler seveda ni obarvan) normalen, saj se maternica razteguje in zato tudi špikanje. Tako, da se ne bomo še nič sekirali. Jaz imam še točno en teden do pregleda in ga že nestrpno pričakujem. Komaj čakam da zagledava našega user posted image na ekranu. Potem pa bom končno lahko povedala domačim in prijateljem, ker me že zdaj na polno razganja in bi kar celemu svetu povedala, da sem srečka user posted image . To je res tako prekrasen občutek, no pa saj tako ali tako same veste. user posted image

Nič bodite lepo, jaz se šibam še malo učit, pa se definitvno še kaj beremo.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Bety11)
    Neposredna povezava do sporočila: 550
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?