|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
19.3.2009 12:03:50   
tante
buši se meni še ne pozna in imam še vse cunje nenosečniške
ampak v 1. nosečnosti sem bila pa v nosečniških hlačah že pri 2.5 meseca....

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 476
19.3.2009 12:33:42   
murkica
Meni se vidi samo čisto v spodnjem delu trebuha, da je napihnjen, drugače pa ne. Oziroma meni se zdi, da ne, moj pa se mi že smeji in pravi, da se že vidi kako lepo trebušček raste. Ne vem no, mogoče pa je res nekaj na tem. Drugače pa nosim še vsa stara oblačila in mislim, da še kar nekaj časa ne bo treba iti v shoping za nove. Ampak bomo videli.

Je pa res, da ne prenesem že nekje 14 dni, da se me kaj preveč tišči. Vmes sem si dala gor žabe, ker mi je bilo hladno in so mi šle tako na živce, da sem se šla takoj slečt in je bilo bolje. user posted image

Drugače pa bomo malo vmes furali kakšne trenerkice, sicer pa bo hitro postalo toplo in bomo lahko marsikatere hlače nadomestile z luštnimi kiklcami in ne bo potrebno zapravljati veliko denarja. Sicer sem pa jaz od prejšnjega leta shujšala kar nekaj kilogramov in bodo za prvo silo dobra tudi stara oblačila, ki so za spomin ostala v omariuser posted image .

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 477
19.3.2009 13:47:55   
twixy
Hello user posted image

Meni je bilo zjutraj groozno slabo. 3× sem WC objemala, zdaj pa sem pojedla bobi palčke in je že malo boljeuser posted image  Sem še 2urci v službi in grem domov mojemu povedat najnovejso novickouser posted image

Hm.. busi se meni se nic ne pozna. :) Edino zvecer,ce imam velik apetit se mi spodaj malo napihne ampak se nimam tezav z zapenjanjem hlac. Ce bom vzdrzala do 12tedna z navadnimi hlacami bom cisto srecnauser posted image  Drugace pa bodo trenerke cist kul.
Edino kar me vedno tisci so modrcki. Ma joske imam taksne,da je kar grozauser posted image  Se mi zdi,da se dnevno vecajo. Tako da ja, za modrcki bomo kar kmalu sli na lovuser posted image

Sem pa cisto obsedena postala z vozicki in noseckamiuser posted image   Ko gre kaksna nosecka ali vozicek mimo mene dobesedno bulim notuser posted image  Ma v vsak vozicek stegujem vratuser posted image

Aha.. vceraj sem bila prevec evforicna in sem pozabila za pregled. Naslednji pregled imam 9.4!

NoseckaL dobrodosla user posted image user posted image

Tassi a bi prooosim ti meni to slikico pomanjsala,da bi si jo dala tukaj gor? user posted image  Sej ves,da sem antitalent kar se tega ticeuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 478
19.3.2009 14:15:00   
moglan
Živjo punce, se vam lahko tudi jaz pridružim na seznamu, in sicer PDP po mojih izračunih 22.11.2009, prvi pregled 21.4.2009.

Lep pozdrav in naj nas bo velikooooooooooooo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moglan

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 479
19.3.2009 14:24:46   
tassika
Twixy ne znam ampak bom takoj poslala sončku pa bo ona pomanjšalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 480
19.3.2009 14:36:48   
tante
aloooooooo

danes sem kot bi me tank povozu.....ah to vreme....nimam se na kaj drugega izgovortuser posted image

te minute dolge v službi me bojo pa še pokončale

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 481
19.3.2009 14:38:14   
tassika
Tudi mene tante, samo gledam u luft in čakam da bo konec, delavne morale pa nimam nič in potem se mi grozno vleče in umiram.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 482
19.3.2009 14:42:07   
tante
najhuje je to da imam tok dela pamet pa na luftuuser posted image user posted image user posted image

dej povejte če že kaj o imenih razmišljate.............jaz moram mojega pripravit da sem izumitelj imen jaz ker on nima tapravih....
reku je da za prvega izbiram jaz za drugega bo pa on ....ampak men se to ne dopade...........

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 483
19.3.2009 14:49:58   
tassika
Jaz imam in sicer že od prve nosečnosti, jaz sem izbrala on je pa povedal če so mu všeč in skupaj sva pristala na zojo ali davida, zdaj mi je pa všeč še ela in to je to.

Poskusita se zmenit da se skupaj dogovrita to je najboljše.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 484
19.3.2009 16:21:02   
Lupinca
ojli nosečkeuser posted image kar pridno čvekate. No, jaz sem dans taka kot da bi me buldožer povozu in še zabremzu na menuser posted image
jutr gremo verjetno čez vikend malo na obalo, da se malo zrelaksiramo pa še 5. obletnico imava z mojim dragimuser posted image user posted image se greva mal razvajat.
Aja no, naslednji pregled imam pa 22.4. In ga komaj čakam, da spet vidim mojo pikicouser posted image
Pa še na NS se moram naročit...a kej veste koliko prej je to treba poklicat? Bom šla sem v Domžale k dr. Strah?

Uživajte in pridno božajte bušije!user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 485
19.3.2009 16:34:22   
sasika
Srečna ti Lupinica. Čestitam za obletnico in uživajta na morju.

Sicer pa se jaz danes počutim bolj slabo. Me boli glava in mi dela bolj ali manj konstantno slabo. user posted image  Ma tako vsaj vem da sen nosečauser posted image .

Za dr. Strah pa ne vem, ker sem bil v prvo na NS v Lj. Bi ti povedala kje, ker je bilo super, ma se ne spomnimuser posted image . Sem že malo senilnauser posted image  ma srečna user posted image .

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 486
19.3.2009 17:19:25   
tassika
Twixy slikco imaš na zs-ju. 

JAz sem se pa najedla, zdaj pa šibam še na en roj.dan. Upam, da bodo imeli kaj sladkegauser posted image

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 487
19.3.2009 19:55:43   
among_the_clouds
Čao, punce,

ne morem verjet. Men se joške tko večajo, da je groza. Pred user posted image  sem imela slabo B, zdej pa mi iz C že vn silijouser posted image user posted image  noro, res. Pa hrana mi sploh ne paše, napihnjena sem pa kot en sod. Kam gre ta svet, pa šele slabih 6t je minilo!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 488
19.3.2009 20:02:53   
Nončika
lupinca, čestitke. user posted image user posted image user posted image  

za NS pa se kar pridno naročajte. meni je rekla v MS, da sem bila pridna, da sem tako hitro poklicala, drugače bi zamudila in ne bi prišla na vrsto pravočasno. to se pravi, sploh ne bi prišla na vrsto.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 489
19.3.2009 20:13:59   
soča
user posted image  Ne, Valerija to bo moj prvi dojenček. Imam jih 30 in očitno moram zamenjat nick. Nisem vedla da deluje tako starouser posted image .

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 490
19.3.2009 21:36:06   
twixy
Dober veceruser posted image

Moj dragi pa ve za dva sonckaaa user posted image user posted image user posted image  Se je kar vsedel na stol in usta na veliko odprluser posted image  Sploh ni vrjel.. Je rekel naj mu pokazem slikico in se neham hecatuser posted image  Jaz pa sem se nonstop smejala zraven.. In se zdaj ne more vrjet,da bo kar dvojni ockauser posted image  Se mi zdi,da ze celi cas hodi po oblakihuser posted image

Drugace pa sem spala od 17ih pa do 19.30 in sem se potem najedla sadne solateuser posted image  Zdaj pa grem pocasii pod tus pa spet spatuser posted image  

tassika hvala ti za slikicouser posted image  No se bom nasi sonciki se tudi zahvalilauser posted image  Ampak mi ne gre nastimatuser posted image  Kao,da ta datoteka ni dovoljena.. Se moram malo probavat. A si jedla tostico na RD-ju?user posted image

Imena user posted image  se nismo tako dalec..  Za user posted image  mi je vsec Tia, Lia, Zoja... Ampak ti predlogi 100% odpadejo. Za user posted image  pa nekako nimam idejuser posted image  Mogoce Maj :))

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 491
20.3.2009 8:22:03   
toba
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

lupinca, čestitke. user posted image user posted image user posted image  

za NS pa se kar pridno naročajte. meni je rekla v MS, da sem bila pridna, da sem tako hitro poklicala, drugače bi zamudila in ne bi prišla na vrsto pravočasno. to se pravi, sploh ne bi prišla na vrsto.

Nonči kdaj pa si se naročila (poklicala) in kdaj si naročena. Glede na to, da sva enako noseči, sama pa še sploh nisem bila na prvem pregledu (imam ga šele čez 2 tedna) sem mislila poklicat šele po pregledu, sedaj pa me malo skrbi, da res ne bom prepozna????

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 492
20.3.2009 8:29:47   
tante
ženske ....mene tok zgaga daje....iz tiste prave slabosti se je sprevrglo v zgago in zaradi tega mi je posledično občasno slabo...user posted image

pa še vedno tank čez mene vozi....user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 493
20.3.2009 8:34:03   
tassika
Tante donat, če ti bo kaj pomagal, drugače pa edino da ugotoviš po kateri hrani te največ in to vržeš vn iz jedilnika.

Punce jaz pa nimam nobenih hudih znakov, razen še vedno špikanja, slabo mi skoraj ni več, utrujena pa sem samo ne vem a od spomladanske utrujenoasti ali od česa drugega. Kdaj so se vam začeli pojavljati znaki?
Vem da ne smem bit panična ampak včasih me vseeno prime.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 494
20.3.2009 8:58:50   
tante
tassika....si me mal prehitela z vprašanjem....

v bistvu sploh nimam več tistih pravih slabosti....ali je možno da je prisotna slabost samo slaba dva tedna,
me pa še vedno joški bolijo, ja pa šika me spodaj in še vedno bolj na desni strani..

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 495
20.3.2009 9:14:36   
toba
Hoj punce,
me je malo panika zagrabila pa sem kar poklicala za NS-imam jo 16.4.- upam, da bo plod dovolj velik!!!!!
Kar se slabosti tiče- pri meni je en dan bolje drug dan slabše...je pa tudi zelo odvisno kako zelo sem utrujena. Bolj kot sem utrujena bolj mi je slabouser posted image . Prakticiram, pa zadnjih nekaj dni prakso stalnega prehranjevanja...malo pa po malo jem...nikoli se ne najem, tudi če so to glavni obroki...in se mi zdi, da malo pomaga.
Drugače pa punce...redno vas spremljam, samo ne oglašam se prav pogosto, ker nimam nič za povedaz ...ni pregledov, nič posebnega se ne dogaja...

VSEM ČESTITKE za prve preglede in poglede na vaše user posted image  , slabosti minejo
Vsem, ki ste imele slabo izkušnjo pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Žal mi je.

Pridne bodite, lepo se imejte in pazite nase in na vaše sončke.

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 496
20.3.2009 9:56:13   
bubika86
Giotti user posted image - pa sem te našla tukaj, sm slučajno pogledala pod marec in videla, da si SREČKA NOSEČKA in da pričakuješ v novembru . Iz srca iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , sem zelo vesela zate pa ostani vedno taka kot doslej. user posted image user posted image user posted image user posted image  res so mi bili všeč tvoji posti... tvoje obtimistične besede...
Lep pozdrav bubika86.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 497
20.3.2009 10:44:10   
rožica13
Ojla bejbike!

Meni se pa danes tako grdo spahuje, me je kr sram povedat, pa ne vem kaj je to, še nikoli se mi ni? In kot da bi me hotela malo zgaga pečt. A v dvanajstem tednu je pregled za NS al kako že, ker če je tako se bom morala tudi jaz pred pregledom naročiti.

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 498
20.3.2009 10:59:41   
toba
ja mene je sedaj naročila ko bom noseča 11tednov in 5 dni paje rekla upam, da se bi videlo, drgač boste pa še enkrat pršla. je pa tudi rekla , da je fajn prej se naročit, ker imajo že kar zasedeno.
Sem pa malo brala in gledela kdaj so ali bodo punce naročene, pa se mi zdi, da jih je kar veliko tam v 12 tednu.
Tako rožica13 ti se kar naroči.
Midve z G. sva se zmenili da je po prvem pregledu, ki bo, ko bom user posted image  10t, pokličem, če bi bil plod slučajno manjši kot sem predvidoma noseča, pa bova pol NS prestavile.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 499
20.3.2009 11:22:15   
rožica13
No evo, sem se še jaz naročila in sicer v Domžalah, pregled pa mam 22.4.09.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

katero ime bi dali še zraven imena Tina
TEJA 30

Kristina (15%)

Mina (7%)

Teja (19%)

Ana (33%)

Tia (18%)

Marina (9%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!