|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
23.3.2009 11:33:20   
sasika
Nezy85  veš, sej meni je tudi uni občutek naspanosti že popolnoma izginil. So me tle v službi toliko na matrali, da sem že prav crknjena.  Me veke bolijo, ker so tako težke.user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 551
23.3.2009 11:43:01   
giotti
Polmaja, ne še ti user posted image Pa kar nekaj tednov si že bila, a ne? Sem izračunala, da celo deveti teden user posted image Res mi je zelo hudo in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image Pri tvojih letih vem, da je tak udarec še hujši, ker čas ti več ni nekako najboljši prijatelj. Ampak verjamem, da če si prvič brez težav in hitro zanosila, da boš tudi drugič!!! Ti pa glede na leta in da ne bi spet bilo kaj narobe, predlagam da samo preventivno z G pogledata, če je oblika maternice tipitopi, da slučajno ni kakšne pregradice.
Srečno, srečno, srečno ti želim. In da se kmalu pobereš in greš pogumno v nov boj user posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 552
23.3.2009 12:15:28   
pocahontas
Da se vam še jaz malo javim po dolgem času. Sem v službi popolnoma okupirana.

Dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Polmaja user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo čim prej zopet user posted image .

Mene pa vse bolj muči utrujenost, ne vem ali je to pomladanska utrujenost ali zaradi nosečnosti ali pa kombinacija obojega, v glavnem vsak dan je huje. Upam, da kamlu mine.
Pridružujem se tistim, ki bi po cele dneve spale, zavidam pa vam, ki ste se čez vikend naspale, prinas pa je bilo pestro: obiski...

Pa še nekaj za na seznam naslednji pregled je 30.3.2009.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 553
23.3.2009 14:18:56   
Lupinca
Ojli user posted image ste pridne lepo čvekateuser posted image
tudi mi smo uživali na morčku, me je včeraj celo mal sonček po nosu opekeluser posted image

Drugače pa ČESTITKE vsem novim!! Nas je že kar veliko!!user posted image user posted image In pa močne user posted image vsem, ki ste nas mogle zapustitiuser posted image samo optimistično naprej v nove boje!user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.3.2009 15:01:10   
murkica
Lupinca nč se mi ne javiš na FB... No pa sej ti oprostim, ker vem, da si uživala na morčiju.

Jaz šibam čez eno uro na izpit in samo upam, da me bo vprašal stvari, ki jih znam in da ne bom naletela točno na tisto, česar nisem niti povohala. No ampak vedno obstaja 2 rok, tako, da se niti preveč ne sekiram.

Upam, da se imate vse zelo lepo, jaz sem danes malo živčna zaradi izpita in komaj čakam, da ga bo konec, da se lahko nekam živcirat, ker vem, da tudi za mojega user posted image to ni ok...

Pozdravčke vsem.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 555
23.3.2009 15:24:09   
tassika
Ojla punce, jaz sem pa danes tako zaspana, da komaj živim, pa še noge me bolijo, sploh ne vem od česa, a še katero?

Murkica srečno na izpitu, boš videla, da boš znalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.3.2009 15:24:26   
pocahontas
Murkica!

Vso srečo na izpitu!user posted image

Občudujem vse vas študentke. Jaz si tega v času študija nisem znal predstavljat in ne vem kako bi zmogla.
Kateri faks pa delaš?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 557
23.3.2009 15:25:17   
Lupinca
murkica, nikoli te ni na FB, ko pridem pokukat goruser posted image

u izpit maš dans? Ma držim pesti da bo šlo!! user posted image Pa nič živčkana bit!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 558
23.3.2009 15:28:20   
Lupinca
tassika ja mene kdaj okoli kolen bolijo noge...pa nevem zakaj? ker pred user posted image me res nikoli niso. No ja...bomo že. Sej zadnje čase vse bolj čutim..tudi križ, pa ramenauser posted image

no, zdej se grem pa js učit, ker imam v soboto izpituser posted image enga tok smotanga, da ni za verjet...nič še ne znam.
Vas pridem zvečer pogledat :)

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 559
23.3.2009 15:30:58   
tassika
Lupinica kam pa hodiš, ker moja sestra je na pedagoški in ima v soboto slovenščino izpit.

Mene pa ne bolijo sklepi ampak kot bi me trgalo po mišicah, načeloma me tko boli ko imam M. Ma mogoče preveč sedim v službiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 560
23.3.2009 15:34:23   
Lupinca
tassika na pedagoško hodim ja. Ampak nimamo slovenščine. Izpit imam iz teorije vzgoje...imam za predelat debela čreva iz katerih ne znam izluščit bistva, ker je tole pedagoški predmet, sicer pa biologijo študiram, kjer so bolj samo dejstva in pač naravoslovje. Tole me bo pa pokopalouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 561
23.3.2009 15:34:55   
murkica
Ok Lupinca ti je oproščeno... Ma ja imam enga ful smotanga in se ga ful bojim. Že v prvem letniku sem spustila en njegov izpit, ker mi je model tok grozen in bog ne daj, da se mu zameriš, ker je on vedno pri vseh komisijah za diplomo zraven in potem bodo seveda nastali problemiuser posted image . Pa sploh me nebi bilo tako strah, če nebi bilo ustno. Ampak se mi zdi, da bom pred njim čisto zmrznila.

Bomo videli kako bo. Ti se pa kar pridno uči, pa bom jaz zate v soboto držala pesti. user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 562
23.3.2009 15:37:43   
tassika
Ja super biologija, mi je bila vedno zanimiva samo nikoli tolikouser posted image . Moja sestrca pa hodi na predšolsko vzgojo. No ja ampak sta vseeno blizu.

Nič punce lepo se učite, jaz grem pa domov na kavč, če bom pa zvečer imela kaj energije bom pa mogoče anketo za diplomo dokonca napisalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 563
23.3.2009 15:55:17   
Lupinca
Ja murkica vem kako je to...ampak sej bo. Javi mi pol kako je šlo ok? ;)

tassika, ma je biologija full fajnuser posted image
uf ti pa že pred diplomo...pridnauser posted image

no, zdej se grem pa res učit, sem zdele še za NS klicala in jo imam 24.4.user posted image
papa

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 564
23.3.2009 15:59:31   
twixy
To ni feeeruser posted image
Vse napisem na dolgo in siroko pa me ven vrzeuser posted image
No pa se vse 1× od zacetkauser posted image

Ojla klepetulje moje!

Se pridruzujem vse pri zaspanosti ;) Od 7ih sem ze v sluzbi, sem se prav tezko vstala. In sem prisla v sluzbo totalno neurejena, sem takoj sla na WC in na sebe vrgla kilo pudra ker sem bila cist bleda v obraz.. Ja ja, slabosti me zdelujejo.user posted image
Se ze razmisljala,da bi v tem tednu povedala sefici za nosecnost, bi pomoje imela mickeno prilagojeno delouser posted image  Ampaak se bomo videli.
Sem se 1urco tukaj potem pa sibam domov. Pa ravno se mi je en obisk napovedal in jim ne morem rect,da ne smejo prituser posted image  Sem imela plan,da grem pocivat, proti veceru pa k sestri na obisk.. Pa zgleda ne bom vsega vzdrzala.

Mi je pa kava fuuuul zasmrdela. Mi jo je sodelavka prinesla zjutraj na mizo in sem skoraj bruhala. In pol sem se izgovorila,da je prevroca da bi jo pilauser posted image user posted image  Me je cudno pogledala in si mislila svojeuser posted image

murkica daj daj nosecka. Sej ti bo slouser posted image user posted image user posted image user posted image  Ti misli na user posted image  v trebuscku in bos vse lepo znala! Drzim pesti.

Ok zdaj pa sem napisala vec kot prvicuser posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 565
23.3.2009 18:16:56   
sashy
hOJ!
No , da se še jaz malo javim.

Murkica ful držim pesti za izpituser posted image , da boš vse znalauser posted image
Lupinca zate bomo pa držal pesti v soboto (moja mami je tud na pedagoško hodila, pa mi je rekla, da ji teorije vzgoje tud ni bila preveč všeč )

Vem kako vam je, tudi sama veliko časa prežim pred kjigami in za računalnikom, ampak najboljš je pa to, ker poleg mene raziskuje svet moj navihanček in razvedri, ko imam šole že čez glavo zadostiuser posted image

čez tri tedne mam tri kolokvije v enem tednu in nimam pojma kako bom to spreljala, poleg tega pa še dve obsežni seminarski nalogi, pa še ta nov šolski sistem je tak, da je obvezna prisotnostuser posted image .

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 566
23.3.2009 19:12:28   
murkica
Evo da se javim iz izpita. Naredila sva (jaz in user posted image ) z 8. Tako, da je še en izpit za mano. Lahko, bi dobila celo 10, pa sem neki zamuštrala, ampak se sploh ne pritožujem. Važno, da je narejeno, pa je.

Vidim, da sicer danes niste preveč zgovorne, ampak to bo verjetno res zaradi prevelike utrujenosti. Jaz sem danes čisto na psu, pa sem se danes samo učila, tako da ravno kakšnega fizičnega napora nisem imela. Moram pa it zdele še delat, tako, da sem do nekje 23h še dobra, potem pa v posteljo in bom po mojem jutri, če se bo le dalo v njej ostalo kar do nekje 10h.

Upam, da boste danes vse lapo spale, brez preveč odhodov na wc.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 567
23.3.2009 19:35:38   
sashy
Murkica bravo za 8 user posted image user posted image user posted image !!!
Ja po moje smo res utrujeneuser posted image , važno, da v nas rastejo male pikice!user posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 568
23.3.2009 19:48:14   
tassika
Super murkica, 8 je dobro, jaz imam tako povprečjeuser posted image . Ma jaz peglam kavč in ga grem naprej, pa čajček si kuham, sem malo čudne volje danes, ne vem neki mi ni, kar spala bi, pa dobim zdajle še obiske ker ima moj roj.dan. pa še las si nisem umila, mah bom pa še jutri čudna v službiuser posted image

lep večer še naprej

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 569
23.3.2009 22:10:40   
Lupinca
murkica user posted image user posted image user posted image ja čestitke za 8! Kaj te bom drugič kregala ko boš jamrala da neveš če boš nardila!user posted image Pridna sta zuser posted image

sashy a res a kaj? Ja kaj pa uči tvoja mamuška?user posted image Ja tale teorija...samo nakladanjeuser posted image Pa se res priporočam za pestke, ker znanja še ni dovoljuser posted image

a se mogoče še kateri dogaja, da ko mogoče malo več poje kot samo kako malico, torej malo večji obrok, da jo tišči v želodčku kot da bi imela skale notr? Meni se tole že 2. dan dogaja, pa nevem a naj nosečnosti pripišem ali čemu drugemu?

tassika no, zdej bova pa 2, ki bova likali kavčuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 570
23.3.2009 22:12:00   
miki23
pozdravljene... jst sm pa z dela prisla pa se zob me boli... a mogoce kera ve kaj lahko spijem proti bolecinam

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 571
23.3.2009 22:18:27   
Lupinca
lekadol lahkouser posted image
pa upam da te čimprej neha bolet!

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 572
23.3.2009 22:22:37   
miki23
o hvala... ker sm ze cisto na kooncu,pa se plombo mam gor tko da mi res ni jasno kako me lahko boli.. lupinca kolko casa si pa ti noseca?Ker nism brala za nazaj. 

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 573
23.3.2009 22:23:00   
Nezy85
miki23 nic ne jemli jaz ze trpim 4 tedne z modrostnim zobom to so pa hormoni ja!!!Naj še nekdo z mano trpiuser posted image user posted image user posted image Hec hec
Sam res ne kaj jemat druga kot pa kaksen lekadol, sicer pa ti ta ne bo pomago za zob ker so premočne bolečine!!!Pa ne pretiravaj z kakšnimi analgetiki!!! pazi naseuser posted image

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 574
23.3.2009 22:28:30   
Lupinca
miki23, če tkole na vzdevek vsake čveke greš z miško, ti pokaže naše tickerčke ki ti povejo koliko časa smo nosečke.  Jaz sem 7t in 2d ;)

Nezy85 ma kako lahko zdržiš z bolečinami toliko časa? Ma ni to dobro veš...na sploh tudi za živčevje ne in hormone. Maš kaj namen it k zobarju?user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Zanositev
SpetGaja

Koliko časa ste potrebovale za zanositev?

1-6 mesecev (68%)

6-12 mesecev (8%)

1-2 leti (8%)

dlje od 2 let (16%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!