|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
17.3.2009 8:04:40   
toba
IZVIRNO SPOROČILO: polmaja

Ciao punce, po dolgem času sem spet nazaj user posted image . Čestitam vsem pridruženim nosečkam!!!user posted image  Srečno!!!!

Se ne oglašam preveč ker moja pikica še vedno "visi" v zraku. Izcedkov ni in ni konec (rjavi, sluzkasti, že dva tedna "on & off") in to me ful skrbi, naredit pa ne morem kaj dosti. 12. sem bila pri G, in od obiska na urgenci je pikica zrastla, videl se je že rumenjaček in ne samo vrečka kot zadnjič, utripa pa še ne... To je sicer dober znak a pikica je precej manjša od tega kar bi morala biti: G ocenjuje velikost na 4-5t, a izračuni pravijo min 7t. ?????? A se kateri zdi to normalno user posted image  
Naslednji pregled imam ta petek, 20. in upam da bo kaj bolj jasno. Uf. Najhuje je to ko ne veš a bo, a ne bo... Meč ti visi nad glavo in ne morem se veselit, pa čeprav se trudim  bit optimistična...user posted image

polmaja držim pesti, da bo vse OK. Počivaj.

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 376
17.3.2009 8:29:05   
Nezy85
Punce probajte cim vec mirovat in cim majn stresa!Pa bote vidle da bo z vašimi pikicami vse dobro!
No pri meni še lahko dodate na seznam

Moja starost:23
Nosečnost:1
Otroci:0

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 377
17.3.2009 8:46:02   
tassika
Jutro punce, evo mene, ponoči nisem imela pohodov na wc, spala sem pa tudi bolj malo, ker je moj haral gor in dol, ker je čisto prehlajen, sem vmes razmišljala če sem sploh naštimala budilko, ker še nič ne zvoni, jaz pa čisto budnauser posted image

Špikanje je še vedno prisotno, strah tudi, kljub temu, da se prepričujem in govorim, da bo vse ok. Se vsak večer pogovarjam s pikico in ji razlagam, da mora ostati z mano.

No saj še 2 tedna pa bom videla kako pa kaj, zdaj ko imam datum me je kar groza, sploh ker je tako zgodaj, kaj če ne bo nič?

Imejte lep dan in čim več počivajte če lahko, jaz sem v službi, pa sem čisto pridna, samo sedimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 378
17.3.2009 9:16:50   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: zana21

POLMAJA in ROŽICA,nazalost imam tud jaz rjave izcedke,Sem bila 2 dni nazaj na urgenci,pa ni videl vzroka krvavitve,je pa rekel da imam vnet mehur.Obcasno tud sveze zakrvavim,sploh ko se po lulanju obrisem.
Pikice se ni videl,je rekel da je nosecnost se premajhna in da je to pricakoval.Imam pa sluznico debelo 22mm in je rekel da je to sigurno nosecnost v maternici in da naj grem v sredo na pregled k svoji G.
Drzim pesti za vse nas.

Jaz berem zdaj eno nosečniško knjigo in piše da imajo nosečnice večjo možnost za vnetje mehurja ker jim voda zastaja in so bolj ugodni pogoji za razvitje bakterij. Mehur naj bi praznile večkrat in ne zadrževale in si tudi skuhale večkrat ledvični čaj (npr. Ursi čaj, brusnice). Tako da zana21 pij ta čaj in pogosto na wc, pa se bo uredilo.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 379
17.3.2009 9:37:08   
tante
halo

se vam po 1. tednu oglasam z lepo novico. v nedeljo so me gledali zadnjič in ugotovili da gre za eno nosečnost v maternici....tista ki pa naj bi bila izvenmaternična pa je neka cista oz. prosta tekočina ki se manjša. slišal se je pa tudi že srček. oh ta lažni preplah mi je pa pognal strah v kosti.

sedaj sem pa tako ven da se moram pri novemberkah malo vklopit in vas spoznat...........
bom počasi.......

skratka vsem vse lepo!!!!!!!!!!!!!!!!!

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 380
17.3.2009 9:40:50   
tante
ampak znake (slabosti, tiščanje spodaj.....) so pa na fulllllllllllllllll
že v prvi sem jih imela apak sedaj so pa hujši....

mehur pa tudi mene mal zeza in me mal peče ko grem na WC.  vse se bo uredilo

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 381
17.3.2009 9:41:05   
Nezy85
Tante, super da je vse vredu, in seveda čestitke zauser posted image
Samo se lepo pazi pa bo!
Dobrodošla nazajuser posted image

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 382
17.3.2009 10:33:35   
among_the_clouds
Polmaja, držim pesti zate!
Tante user posted image user posted image

Kako ste kaj drugače punce? Jaz sem danes super, komaj čakam, da neham delati in grem lahko malo na sonček.

Upam, da tudi vam uspe iti na kakšen sprehod in svoje pikice mal sprehodit!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 383
17.3.2009 10:48:14   
tassika
Jaz se sprehajam v službo in iz službe, ponavadi pa še zvečer malo če se mi da, ker se potem bolje počutimuser posted image  Pa še med malco grem vn na zrak, na sončka spit en čajček.

Tante čestitke za lepe novice in da je user posted image  zdrav in da mu srček dela. Jaz bom to videla 1.aprila, še 14 dni, bom šele v sedmem tednu, ampak je hotela da pridem tako zgodaj.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 384
17.3.2009 11:39:05   
rožica13
Super tanteuser posted image user posted image Za cisto pa tudi upam da bo izginila!
Jaz sem danes boljše, že zjuraj sem se lažje zbudila in tudi ni mi bilo skoraj nič slabo, tako da zgleda da me vsaki drugi dan dajejo bolj slabosti

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 385
17.3.2009 12:14:22   
sasika
Samo, da je vse ok Tante. Če se pa cista manjša, bo pa enkrat tudi izginila, ne!!!

Slabosti tudi jaz skorajda nimam več. Me pa daje glavobol vsak dan. Saj ne, da je neka grozna bolečina, je pa non stop tam. Sej v prvo je bilo isto, samo malo hujše. Potem sem šla na akupunkturo in je minilo. Upam, da bo sedaj šlo brez tega. user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 386
17.3.2009 14:34:37   
twixy
Ojla user posted image

Pri meni so slabosti prisle danes zjutraj tako dalec,da sem bruhalauser posted image  In sicer prvic takoj zjutraj, sem poklicala da ne morem v sluzbo. Potem sem hotela pojest cokolino, sem po 5zlicah spet sla objemat WC in se prej 1×. Tako,da ne smem nic pojest ker se mi takoj vse dvigneuser posted image  Zdaj samo vodo pijem,da nimam prevelikega obcutka lakote.

Ju3 imam pregled user posted image user posted image  Lupinica ze komaj cakas ali te ze stiska kaj? Jaz moram rect,da sem kar optimisticna in upam,da ze ju3 slisimo srcka.user posted image  Glede na vse slabosti se user posted image  itak lepo razvija user posted image

pocahontas jeeej... Super za srcka user posted image

polmaja ojojoj.. user posted image  Vem,da je hudo ampak bodi optimisticna in bos videla,da je tvoja pikica borka in se ne bo kar tako poslovila.

tante super,da je tvoja pikica v maternici user posted image  Zdaj pa le cvekaj z namiuser posted image

Kdaj pa boste v sluzbi povedale za nosecnost??Jaz sem se danes izgovorila na virozo, ker se ne upam povedatuser posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 387
17.3.2009 15:06:43   
tassika
Twixy jaz bom povedala po prvem pregledu, saj itak vedo kaj je bilo zadnjič in mi ni panike povedat. Meni je pa danes ratalo slabo zdajle, zjutraj nič. Imam intervalne slabosti.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 388
17.3.2009 15:56:22   
among_the_clouds
Ah, meni ni treba nikomur v službi povedati, ker delam od doma (s.p.), ampak mi bo pa potem tolk bolj "luštno", ko ne bom mogla na porodniško, ampak bom mogla kar naprej delat. Se že veselim, če verjameteuser posted image user posted image user posted image
Slabo mi pa danes ni nič, včeraj me je malo matralo, zdejle sem pa postala izjemno zaspana, ampak imam enega razbojnička doma, tako da lahko na počitek kar pozabimuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 389
17.3.2009 17:22:14   
Lupinca
twixy obojeuser posted image se veselim in zraven me mal skrbi, pa nevem zakaj. verjetno zato, ker nimam nekih zelo opaznih znakov nosečnosti. bomo vidli jutri kaj in kako. Joj res upam da slišim srčkauser posted image
bom držala pestke tudi zate!!user posted image

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 390
17.3.2009 20:00:01   
sashy
Hojlauser posted image !
V glavnem včeraj nikakor nisem mogla na RR me je skos vn metalo in k že vse napišem pol pa user posted image .
No bom pa danes napisala upam, da ne bo šlo spet vse k user posted image .
Nončika: user posted image  za 12,2cm veliko pikico, danes je najbrž že večjauser posted image

dobrodošle vse noveuser posted image !

Tante: user posted image , pa da bo cista čim prj izginila

Pa tiste, ki vam/nam je user posted image , da to čim mine. Jaz se občasno res slabo počutim, pa toook sm utrujena, da včasih komaj stojim, bojim se, da nisem spet slabokrvna kot v prvi nosečnosti.

Pa lep večer še naprej!

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 391
17.3.2009 20:36:20   
among_the_clouds
Punce,
a se je kateri od vas koža na obrazu poslabšala? Joj, men se je. Drugače nimam nobenega mozolja, zdaj pa jih imam po čelu polno majhnih, sicer niso vidni, ampak zatipam pa jih. V prvi nosečnosti mi je koža kar puhtela od zdravja, no zdajle pa ... joj, joj, pa šele začetek je!

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 392
17.3.2009 20:37:31   
murkica
Twixy in Lupinca držim pesti za jutri, ampak tako ali tako vem, da bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 393
17.3.2009 20:47:59   
Nončika
alo!!

vse ki mate jutri pregled držim pesti in le pridno po mojih stopinjah. vse bo ok!!!!

v službi gužva, slabosti ni.

naslednji pregled mam 16.4, NS pa 14.4.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 394
17.3.2009 20:56:47   
twixy

user posted image

Aktualni pregledi v tem tednu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda 18.3.2009
user posted image  Lupinica
user posted image  Twixy
user posted image  soča

Petek 20.4.2009
user posted image  polmaja

Aktualni pregledi v marcu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torek 24.3.2009
user posted image  pearlica76

Petek 27.3.2009
user posted image  Nina68

Ponedeljek 30.3.2009
user posted image  murkica
user posted image  sashy

Aktualni pregledi v aprilu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda 1.4.2009
user posted image  Tassika

Četrtek 2.4.2009
user posted image  Toba
user posted image  Anonimna
user posted image  Tante
user posted image  m031281

Petek 3.4.2009
user posted image  rožica13

Torek 7.4.2009
user posted image  Valerija77

Sreda 8.4.2009
user posted image  pikica 28
user posted image  sasika

Četrtek 9.4.2009
user posted image  Nezy85
user posted image  among_the_clouds

Sobota 14.4.2009
user posted image  nončika  NS

Četrtek 16.4.2009
user posted image  nončika

user posted image

< Sporočilo je popravil twixy -- 17.3.2009 21:01:53 >

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 395
18.3.2009 7:32:31   
murkica
Sem mogla nekaj napisat, da nas spet spravim nazaj na prvo stranuser posted image .

Jaz sem danes v službi in mi je tako slabo, da je joj. Sem se zjutraj odpeljala do pekarne, da bom takoj nekaj pojedla, ampak tokrat to ninič pomagalo. Zdej samo upam, da slabost mine preden bodo vsi prišli v službo, ker potem bodo itak postali sumničavi in bodo takoj imeli tisoč in eno vprašanje. Jaz resnično upam, da se bodo slabosti po treh mesecih prenehale, vsaj tako sem prebrala, ker jaz ne vem kako bo, da se bom vsako jutro počutila kot da ničesar ne bom obdržala v sebi.

Tako kot vsak dan sem tudi danes šla dvakrat na straišče, ampak je vsaj spanec postal spet bolj kvaliteten. Danes se bom verjetno po službi kar malo zleknila v posteljo, ker drugače ne bom zmogla do večerauser posted image .

No ampak sej ni važno, če se trenutno slabo počutim, važno je to, da novembra dobimo v roke zdravega user posted image . Za vse ostalo pa bom že potrpela.

Bodite vse lepo, seveda pa še posebaj pestke za tiste, ki imajo danes pregled!!!!user posted image user posted image user posted image  

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 396
18.3.2009 7:33:03   
valerija77
Dobro jutro vsem

Po dolgem času se vam še jaz malo oglasim. Čestitke vsem novimuser posted image in držim pesti vsem ki še čakalo na user posted image user posted image . Vidim da vas je kar nekaj, ki vas mučijo slabosti. K sreči je pri meni ta bolj malo prisotna, bi pa zato pojedla vse kar vidim. Ratala sem pravi požeruh. Včeraj so se pri meni pojavile bolečine v trebuhu, zato sem naredla malo panike po nepotrebnem. Ker sem imela novembra splav, nisem hotla kar koli spregledat. Zdravnica je rekla da je nosečnost v maternici, ploda pa še ni videti, ker bi naj bil premajhen. Sem pa 5 tednov noseča. Upam da se ne bo user posted image , ker novembra ga tudi ni bilo videti.

V glavnem ČESTITKEEEEEEEEE VSEM!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 397
18.3.2009 7:49:49   
tante
halo moje user posted image

jojjjjj ta slabos.....čez cel ljubi dan.

doma imam pa enega fantka ki sedaj za vikend praznuje 2 leti in je čisto naspidiran....ja pol pa počivaj tako kot sem lahko v prvi nosečnosti. moči mi že pešajo.
kar se pa kože tiče je pa tako. meni se spet full rihta....pa pravijo da če se ti izboljšuje bo fantek če se ti pa poslabša bo pa punčka. pr men v prvi so vse te zadeve ki jih napovedujejo za fantke in za punčke v nosečnosti držale.....sedaj se mi pa stanje ponavlja in me prav zanima če bomo imeli še enega lumpija.

v službi pri meni se že šušlja ker sem tako mankala sedaj. povedala pa še nisem in mislim da prav uradno tudi ne bom oznanjala bojo že skužili če bojo.
ostalim pa počasi že razkrivava skrivnost.

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 398
18.3.2009 7:58:11   
tassika
Ojla punce.

Valerija, tudi mene ves čas špika v maternici, ko pa me neha pa zganjam paniko zakaj me ne. Se mi pa dogaja, da čutim da mi nekaj dol pritiska, ampak to samo občasno. Se bojim, da ne bo nakoncu prišlo do tega, da bo rekla, da nizko nosim, ker potem mi pa bolniška ne uide jaz pa rada hodim v službo, ker itak samo sedima za rač. No do mojega pregleda je točno še dve tedna, komaj čakam, da bom videla da je vse ok. Po ss v oktobru sem kar panična in me vsaka stvar zmoti.

Aja moram pa povedat da mi zjutraj ni slabo, meni se to začne okoli 12-ih, bljak pa še to samo na intervale, je pa res da sem še zelo malo noseča.

Lep sončen dan.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 399
18.3.2009 8:06:36   
tante
user posted image  ali je kera iz ljubljane in okolice

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

ped egg

Uporabljate Ped Egg?

da (8%)

ne (92%)

Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!