|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
23.3.2009 22:32:23   
miki23
o hvala punce... hehe trpet a? user posted image sej lahko bi... meni se dogaja da me kr naenkrat vrocina oblije pa ko da bom bolana pa cez pou ure mine vse 

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 576
23.3.2009 22:32:46   
Nezy85
Ja sem naročena  v oktobru za puljenje pa ne vem če bom šla, ker gre takrat nosečnost proti koncu!
Sem pa že bla na puljenju desnega modrostnega zoba, tak da me levi zdajuser posted image pa me je zdaj šele oktobra naročiv!Pojma nimam kaj naj nardim!!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 577
23.3.2009 22:35:15   
miki23
skupaj bova trpeli user posted image hehe... sej bo,upam da cimprej mine...

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 578
23.3.2009 22:36:31   
Nezy85
Pri meni je že kr mimo ta bolečina, pač boli me tolko da me opominja da je tam!!user posted image

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 579
23.3.2009 22:38:41   
miki23
jah sej to je... najbols bi blo da jih sploh ni user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 580
23.3.2009 22:40:16   
Nezy85
To pa definitivno!!user posted image

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 581
23.3.2009 22:42:25   
miki23
grem spat pocasi... upam da zobobol cez noc mine... lahko noc pa lepo spite 

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.3.2009 22:43:15   
Nezy85
Nič punce grem jaz lepo spat, me že pojstla na veliko kličeuser posted image
Se tipkamo ju3 pa sladke sanje. in kar se da mirno noč!user posted image
Lahko noč

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 583
24.3.2009 7:40:49   
tante
alo

oh vas berem....
to je tako....mene sta pred prvo user posted image  matrala oba spodnja modrostna zoba in so mi vsi svetovali da jih dam ven preden zanosim ker baje lahko med nosečnmostjo naredijo celo štalo. tako da sem šla privat na operativni poseg (odstranitev obeh spodnjih m. zob) in pol še en mesec da se ščistim po narkozi pol sva šla pa v akcijo. in sedaj pred drugo sem morala tudi it na eno operacijo zoba.

včiraj je bil sploh en čuden dan....men je bilo tako slabo pa kepo oz. celo skalovje sem imela v želodcu pa bruhala sem, pa švoh sem bila sploh grozaaaaaaaaaaaaaa.
danes se pa to stanje kar nadaljuje.

bom še poročala o stanju...

ja pa še nekaj dobre ste tiste ki še študirate v tem stanju.....jaz sem tako srečna da je študij za mano....

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 584
24.3.2009 7:44:32   
tassika
Jutro punce, jaz sem čistouser posted image , da pridem od glavne postaje v center je že podvig. Čist sem zmatrana. Slabo mi sicer ni ampak komaj živim, pa nekaj me hoče boleti grlo, če se prav spomnim lahko samo granobil a ne.

Nič grem poskusit kaj nardit, dokler sem še vsaj malo pri življenju.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 585
24.3.2009 8:00:04   
Nezy85
dobro jutro punce!
Tudi jaz semuser posted image vlečem se kot megla, vse mam že na vrhu grla, pa še delat moram, sploh ne vem kak bom delala madonca!user posted image
Držite seuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 586
24.3.2009 8:22:23   
summer410
ojlauser posted image
se vam lahko pridružimuser posted image

jz ima naračunan 22.11.2009user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 587
24.3.2009 8:25:30   
tassika
Summer dobrodošla user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 588
24.3.2009 8:40:46   
tante
aaaaaaaaaa kako težek dan ...in to vreme pa še luna v četrtek....

ali kera že nosi nosečniške cunje.....jaz sem tako napihnjena, da navadnih hlač skoraj ne zaprem več nosečniške mi je pa še mal zgodaj

Neposredna povezava do sporočila: 589
24.3.2009 9:14:27   
tassika
Tante, da ti povem mojo prigodo v soboto, tudi jaz sem napihnjena ko slon in ker sem bolj suhcena imam vse hlače na knap in so mi prav samo še dvoje ker imam preširoke in jih ponavadi nosim s pasom. In grem jaz v šoping, cifra 36 premajhna, 38 pade z riti in rečem bom pa za foro probala nosečniške, najmanjše 36 in sem imela tisto elastiko do vratu in sem vse skupaj pustila in kupila dve tunikiuser posted image . PRavi moj, boš pa mogla počakat da ti bo kaj prav.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 590
24.3.2009 9:16:58   
summer410
hvala tassikauser posted image

kar se tiče pa napihnjenosti...jaz sem mislila,da malo pretiravam...ampak zdaj pa vidim da nisem sama
kaj naj nardimuser posted image nobenih hlač ne dobim skup tako sem napihnjena...!...a je to normalno torej?
ni mal prehitro, da začnem une elastične kupvat:)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 591
24.3.2009 9:21:41   
tassika
ni prekmalu, je pa predrago, nosečniške so tako drage, da se za prvih par mesecev splača kupovati navadne, samo kakšno cifro večje, ker lahko že da boš čez par tednov spet normalna, pravi trebušček naj bi pa pri prvih nosečnostih začel načeloma rasti okoli 5 meseca in takrat potem prešaltaš na to varianto. Jaz bom pomoje se vseeno švercala, ker bo poletje s kakšnimi oblekicami, ker mi je že po naravi vroče kaj šele bo.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 592
24.3.2009 9:37:39   
rožica13
ojla!

Ja vreme ja groza, kot da bi prekle padale iz neba! Sem včeraj preležala cel dan, ker dopoldan nisem mogla nič komaj sem se prepričala da vstanem za na wc ali pa jest! Danes je malo boljše ampak ne prav dosti pritisk imam na nuli user posted image
Ja tassika ko sem brala tvojo prigodo o hlačah si me spomnila na mene! Tudi meni so bile vse hlače ravno prav seveda najmanjša številka, sedaj pa skoz nosim ene kavbojke v katerih imam pas ker so mi v pasu preširoke, pa še ta pas me tako nervira. V bistvu vse kar me tišči mi gre tako na živce!
Summer410 dobrodošla!!
Z modrostnimi zobi imam pa tudi jaz težave, že prej so mi nagajali vsake toliko, ampak nisem imela poguma jih dati ven ker sem zaradi zobnega aparata in premalo prostora v ustih morala dati ven že 4 zdrave zobe in so se mi zagnojili, to je groooooza! Tableti ne pomagajo, jest ne moreš in spolh nisi sposoben nič delat zaradi bolečin. Tako da občasne bolečine modrostnih bom še trpela nekaj časa.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.3.2009 9:50:14   
Daisy1980
Da se še jaz javim sedaj po nekaj časa.

Danes je bil prvi pregled. Z mojo pikico je vse vredu, srček bije in ginekologinja je po velikosti določila, da imam predividen datum poroda 7.11.2009. Tako da bo pravi škorpijon ali pa škorpijonka. Naslednji pregled pa imam 28.04.

Kar se pa počutja tiče je pa tako, da ne čutim nobenih posebnih slabosti, samo utrujenost. Tako da se štejem kar med tiste, ki so srečke nosečke user posted image

Lepo bodite, kljub slabemu vremenu.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.3.2009 9:59:34   
rožica13
Čestitam Daisy za uspešen pregled!

(odgovor članu Daisy1980)
Neposredna povezava do sporočila: 595
24.3.2009 10:04:46   
pikica 28
Pozdravljene,

vidim, da tudi vas nervirajo hlače in pasovi. No tudi pri meni je tako. Imam samo še dvoje hlače, ki so mi ok..ker so v pasu nekoliko širše in sem jih vedno nosila s pasom. Sedaj pa mi gre še pas na živce. No cifra 36 gre počasi ven iz moje garderobe....user posted image

Preden si pa kupim nosečniške hlače, se bom pa švercala z trenirkicami in odpetimi gumbi na hlačah....user posted image user posted image user posted image

Meni se trebušček kar pozna...no vse skupaj malo od napihnjenosti in malo špeheka se je nabralo....user posted image user posted image user posted image  Se pozna, da moram počivati ....Bila sem navajena full športat...zdaj je pa tole počivanje kar malo šok za telo...Je pa res, da sem zelllllllloooooooooo utrujena in komaj po stopnica prisopiham do kuhinje....user posted image user posted image user posted image  

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Daisy1980)
Neposredna povezava do sporočila: 596
24.3.2009 10:15:07   
summer410
dobrodošla Daisy....:)

kar se tiče hlač mislim, da imaste prav.....sam, ker delam v pisarni in z strankami, bom že mogla it po nakup kakšnih dveh hlač številk 40:)))
sam groza..kakšn bom pa pr nogah....user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 597
24.3.2009 10:17:31   
tante
alo

jaz imam samo še ene hlače jih že en teden nosim in mi je že prav beda....pa še v taki službi delam kjer moramo biti dokaj zrihtani.
najraje bi doma na bolniški vstala pa ne gre in sem polno zasedena jaz pa nič ne morem.
probala bom najti kje kakšne hlače na lastiko v pasu tiste široke lastike sam ne vem kam jih it iskat. mam pa hlače 38 in že moj princip pravi da ne grem v 40.

Neposredna povezava do sporočila: 598
24.3.2009 10:23:33   
sasika
Ma, mene še nič ne tišči. Se mi je pa zgodilo, da je včeraj prišla sodelavka mimo, ko sem tako zelo na sproščeno sedela, in me direkt vprašala ali sem noseča.user posted image  Pa sem kar malo ostala in ji priznala. Ne znam lagat, sploh pa če nisem na to posebej pripravljena. user posted image  V prvi user posted image nosečnosti se mi tja do 5 meseca ni skoraj nič poznalo in sem malo napenjala trebušček in zgledala bolj špehasta, kot noseča user posted image , sedaj pa sem tudi dejansko špehasta. Mogoče zato zgledam noseča user posted image  user posted image  user posted image .

Lep dan vam želim, kljub vremenu in čim manj slabosti.

Neposredna povezava do sporočila: 599
24.3.2009 10:33:31   
pikica 28
Glede oblačil...no hlače so problem...V športni trgovini lahko kupimo adidasove ali nike hlače, ki pa ne izgledajo kot trenirka, po vrhu lahko oblečemo neko lepo tuniko in smo pripravljene za v službo. No jaz imam že tako in tako bolj športno elegantni stil...Se izogibam kostimov in vseh hlač ki so n rob.....user posted image user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (4%)

Mogoče (12%)

Nevem (13%)

Ne (38%)

Nikoli (13%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!