ronja
|
ronja to pa ni blo lepo od tebeuser posted image glej da ne ponoviš take neumnostiuser posted image user posted image A to da sem bila tam, al to, da sem te hotla poklicat, al to, da te nisem? Pri nas kapljice začnejo s 4 na dan, potem pa do enega leta stopnjujejo na 10. je pa res, da ti nihče nič kaj dosti ne razloži o tem. jo bom pa malo povprašala, 8.4. imava posvetovalnico. Čeprav ta naša pediatrinja je bol tak tak, nič kaj noče odgovarjat na vprašanja . ulla, bagat višnja ali pa slavica sta res zakon! Samo jaz sem zdaj rabila še malo več, hehe, sem ga dobila lani za rd in spočetje Lejle, ker se je skoraj pokrivalo, hehe. Je bil res salamensko drag, ampak sem ga že skoraj not prinesla, pa računaj, da pol časa nisem smela nič šivat zaradi tistega sranja z odstopom posteljice in krvavitve... Ampak včeraj sem končala tisto torbo za Lejlo, sem vsa srečna, ker je bil to res projekt! Na enih delih sem morala šivat po 15 plasti blaga, od tega po 3 plasti jeansa, plus tri trde podloge, pa še jermen za nosit... Skratka, nisem bila čisto prepričana, če mi bo ratalo... Ampak mi je hehe! Samo še drukerje moram gor zmontirat, tega pa nisem mogla, ker jih nisem imela dovolj takih močnih. Upam, da bojo prijeli čez 4 plasti blaga... Držite mi pesti! Pa sploh sem sem zadovoljna, ker sem ugotovila, da naredim vsaj 1 stvar na teden, tak da
|