Zoja Miša
|
Smo se danes malo potepali, pol dneva, pol dneva smo bili pa doma, no zunaj, ampak v Trzinu. Smo zunaj jedli. Danes sva prvič že za 4-ti obrok jedli kašico. Punca pridno papa! Sayuri, ti si rekla, da jima daješ skuto iz Lj. mlekarn, pa me zanima, kaj pa tile E-ji? Mislim, kolk je to o.k.? Sem jo sicer kupila in meni je jami, ampak me tile E-ji skrbijo In seveda katere okuse - sem našla samo marelico z marakujo in borovnico? Ryssa, mi se sedaj zbujamo že 2 x na noč Krysia v Velenju , kdo pa je tvoja priča? Mogoče pa poznam Cebrca, jupiiii!!! Vsem mini rojstnodnevnikom, čestitke! Erin, jutri dobim sestro na obisk, pa bom verejtno bolj malo ali sploh nič tukaj gor, tako da mi na ZS napiši pot. Kolk pa jaz sploh rabim do tebe, mislim, časovno? Kakšno urco ali pa 45 minut, ne? No, okoli 9.30 h bi šli mi2 od doma, upam, da ti je tako o.k. Vreme izgleda da bo. Čeprav sem brez senčnika in upam, da ne bo princeska sitna v vozičku, če ji bo sonce v učke sijal Tako je ponavadi. Pol pa jaz rikverc hodim. Sem sicer naročila dežnik pri sončku pa je za en k . Tako da Tejkaz, nikar ga ne kupuj, ker ne gre na vozek, vsaj ne tako dobro, da v roku 30 minut ne bi dol padel . Moram urediti, da mi ga za Pepenyja zamenjajo, če bodo hoteli . A ja, pa še strgana je, marela, mislim. No grem spat, ker boh ve kalikokrat bomo vstali