Nejka23
|
DOber vecer! Kako ste dekleta? Vidim, da se imate fino lepo na srecanjih...Upam, da tudi meni enkrat uspe, da vas spoznam v zivo... ZOpet me ni bilo en teden,pa vidim da ste nacvekale tolk, da niti ne vem,kje sem vas nazadnje brala Skratka,pri nas se na polno dogaja... Trenutno sta oba bolna , Jaka je siten ze od vec kot enega tedna nazaj,ne vem kaj je to...Ne smem izginat,se zacne takoj jokat,od tega je ze tut zahripan... KAr naprej v mene rine,pa se hoce crkljat... Ne velja,da se vsedem poleg njega na tla, da bi se igrala,on takoj plane v mene in se me oklene... no, upam, da je to samo faza,ker prav pogresam tiste case,ko je bil skoz nasmejan in dobre volje. Verjetn ga tut zobki matrajo,ker ne pusti, da se ga dotaknem. In seveda je zdej katastrofa zarad noska,tok se boji zanjga,da se cel trese,kakor zagleda pumpico ali baby vac...Se dobro,da zna ornk kihnit, da res odpihne vso nesnago ven, je bil prej s svecami dobesedno do tal ! Pa ima se malo vrocine in ni tapravi... Ampak necesa ne razumem....Pri OBEH!!! Itak da so zadnje tri noci za umret,ampak - sploh ta vecja - ne spi ne ponoci ne podnevi!!! Sem ze zaskrbljena zaradi tega nespanja, resno!!! Ob 3h se prvic spomi, da ne bo vec spala,da ima dost,pa se vsako uro kregamo,da nej se spi, ob 6h pa vstane cist zares... KAJ NAJ NAREDIM??? Jaka je v zadnjem tednu zacel lepo jesti, najraje ima polento na goveji juhici...SEM kuhala tako kot pise, ampak ni nic jedel...Potem pa enkrat poskusim zakuhat z govejo juho, je pojedel ko bi reku keks! AMpak ponoci se se vedno zbuja....Ok, zdej mu oprostim,ker je bolan,revcek...Drugace pa sme upala,da bo zacelspat...Ampak se dere ko zverina,dokler ne dobi svoje zize... ERIN za seznam - Jaka od srede,18.3.lepo sam sedi na tleh - seveda se se ne posede sam,ampak se ne zvraca vec tako pogosto...Tudi ce tuli od jeze,se ne prevrne Ko se navelica,pa se elegantno skotali na tla Zobkov se nimamo... Ostalo je po starem... Saj bi kaj komentirala,pa priznam da mi je vse uslo iz glve... GAJKA, kako je bilo na fizio??? Pri kateri sta??? Upam da si nasla, sem se zmotila v barvi, Vsem bolanckom posiljamo goro , da se cimprej pozdravite... Aha, se to povem, da iscem sluzbo,sem bila pridna, lepo napisala prosnjo,zivljenjepis, oddala, sedaj cakam na odgovore...Pa se en izpit imam placan,ki bo julija...Se morem zacet ucit,da se malo izpopolnim Lepo se imejte,pa mirno noc!!!