|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
20.3.2009 15:12:29   
Maja T.
Hallo!

Evo nas, pa je Štajerski randi uspel user posted image user posted image user posted image , bom slikice gor dala, samo moram prvo Zaro nahranit, jao bi mogla že ob 14.00 uri jesti, jaz sem pa še kar tam čvekala user posted image . Imele smo se super user posted image , če bi bil cajt, bi pomoje kar do večera ostale user posted image

slikice sledijo... čez... 2 uri user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
20.3.2009 15:24:01   
anita goitan
jah res sem zadnje čase zanemarjala trač novice, danes sem pa samo za vas, drage avgustovke, kupila strokovno literaturo in samo na hitro:

Raspopović Maja je rodila fantka in je 5t po porodu čisto fit oh in sploh, sicer sta prvotno ime spremnila ker se kao numerološko ni ujemal..al neki takegauser posted image

Cime,Cimerotić je spet sam, oh bogiuser posted image , in baje že ful časa ni seuser posted image ..al, raje igra šah, bravo, pravi dedcuser posted image

Kaj šeuser posted image , mah modreno je belo/črno, in še kaj..

vse sm že pozabla..user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
20.3.2009 15:31:57   
Krysia
Anita, tole si pa pozabla sporočit: Damijan Cavazza je umrl user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/umrl-damian-cavazza.html

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
20.3.2009 16:21:51   
Zoja Miša
Uspelo mi je pomiti okna! Zavese se perejo!!!user posted image user posted image user posted image
Jeeeeeeeeeee pomladansko čiščenje, vsaj delno za mano! Jupi!!!
Je bila pa Kaja Lina prej tako posrečena, sva najprej pele in plesale, potem sem pa želela še posesati in sem jo dala v ležalnik in baby TV je bil rano prižgan, pa je gledala - in to fuluser posted image  in ko sem sesala, se sploh ni zmenila zameuser posted image , oz. mi je enkrat nemanila pogled, kot: '' A moreš ravno tukaj in sedaj sesat, a ne vidiš da gledam?''user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čist hin sem me boli križ, pa ne vem, al misli tale M že prit, a me bo še en čas juser posted image

Nič, grem potleh pomiti, pikica spi.

Berem in komentiram kasnejeuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
20.3.2009 17:38:39   
Maja T.
Barbarinha in Rok
user posted image

Andrejaboris in Enej
user posted image

Bambi in Elanina
user posted image

Elanina, Rok, Zara in Enej. Že tu se šlatajo, kaj še le bo user posted image
Jana in Maruše žal še ni bilouser posted image
user posted image

Enje in Zara: "kaj je bejba"
user posted image

Maja T. in Zara
user posted image

Familija Katja in Jan
user posted image

Matejchi
user posted image

Maruša, ki se je pravkar zbudila

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
20.3.2009 18:39:38   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Sem pa mela neprijetno noč, pa ne zarad Roka ... nekaj so me more tlačile (sam ni blo tko zelo grozno) in sem se zbudila in je blo kr neki ... tresla sem se ful, srce mi je utripalo, čez neki časa so mi začele solze tečt, zeblo mi je pa vroče mi je blo, tko nekak se po moje počutiš, če si v šoku al kaj .. Ne vem, Erin pa Neža, a je bil to slučajno napad panike? Upam, da ne ... to se mi ni še nikol prej zgodil pa sem sanjala že marsikaj bolj groznega kot tele bombe danes user posted image Eh, sej pol je blo čez6 neki časa boljš, sam ... brrrrr, čist nič prijetno ni blo ...

Ja to je to..tudi med spanjem se lahko zgodi.. glede vrtoglavice ni nujno da jo imaš ker si spala, si pa ponavadi še čisto premočen, ...mene pa zadnji mesec velikokrat duši in se zbudim ker ne morem dihat..tudi strašljivo..user posted image

Meni se pa vedno vrti tudi, če sem spala..... vsi ste bili pod veliko stresa gleda Tilena user posted image  sem včasih nate pomislila kako so tvoji napadi, ker zase vem, da bi ji dobivala, če bi bilo nekaj z Nežo in da bi hodili na preglede user posted image  Samo, da pomislim, da bi šla na srečanje mi je kar slabo, ker pomislim, da bi morala vozit user posted image  Če ne mislim sem čist ok user posted image user posted image

Neža mi spi in tudi jaz grem kar v posteljo user posted image  moj pride ob polnoči danes user posted image  jutri dela pa od 13:00 do 01:00 user posted image  No ja! se pač veselim drug teden, ko ima petek, soboto in nedeljo prost user posted image

Lahko noč user posted image

p.s Spet take prekrasne slikice user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
20.3.2009 19:26:10   
K_a_t_j_a
Štajerski čvek

user posted image
v ozadju matejchi, Andrejaboris in Enej, Barbarinha in Luka, Maja T. (v vozičku Zara)

user posted image
Barbarinha in Luka

user posted image
Maja T. in Zara

user posted image
andrejaboris in Enej

user posted image
Jan osvaja Ela Nino

user posted image
Enej in Jan

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
20.3.2009 19:28:59   
andrejaboris
Kak so lepi naši otročki, v živo še bolj kot na slikcah!

Aja lep pozdravček!user posted image user posted image user posted image

Maja T. od Barbarinhe je Luka in ne Rok. Vsak se zmoti pr teh imenih ko nas je ko ... Meni se že včasi meša od imen.user posted image user posted image

Je blo pa full fajn kofetkat in se menit. Vse punce ste pa full fajne bejbe!!!user posted image user posted image user posted image

Sayuri in Bella kak sem se nasmejala vajinim komentarjem.user posted image user posted image user posted image

Sayuri upam, da ste že zdravi in vi Sandra in Naty!

Še pridem...

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
20.3.2009 19:30:59   
andrejaboris
III katja fulll lepe fotke. A mi jih pošlješ???  Enej pa Jan sta full faci. Sta pa ko Steni pa Oli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
20.3.2009 20:46:07   
nell
Samo da vas na hitro pozdravim!

Še živim...sam pri moji mamici smo se crtali - no moj je hodu v službo, js in Tibi pa sva uživala.

Novička - dobili smo prvi zobek - danesssssss - jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak priznam, da bom kr malo pogrešala ta sladek brezzobi nasmešekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej grem pa mal za nazaj čekirat.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 3160
20.3.2009 21:03:00   
Nejka23
DOber vecer!
Kako ste dekleta? Vidim, da se imate fino lepo na srecanjih...Upam, da tudi meni enkrat uspe, da vas spoznam v zivo...
ZOpet me ni bilo en teden,pa vidim da ste nacvekale tolk, da niti ne vem,kje sem vas nazadnje brala user posted image
Skratka,pri nas se na polno dogaja...
Trenutno sta oba bolna user posted image user posted image user posted image ,  Jaka je siten ze od vec kot enega tedna nazaj,ne vem kaj je to...Ne smem izginat,se zacne takoj jokat,od tega je ze tut zahripan... KAr naprej v mene rine,pa se hoce crkljat... Ne velja,da se vsedem poleg njega na tla, da bi se igrala,on takoj plane v mene in se me oklene... no, upam, da je to samo faza,ker prav pogresam tiste case,ko je bil skoz nasmejan in dobre volje. Verjetn ga tut zobki matrajo,ker ne pusti, da se ga dotaknem. In seveda je zdej katastrofa zarad noska,tok se boji zanjga,da se cel trese,kakor zagleda pumpico ali baby vac...Se dobro,da zna ornk kihnit, da res odpihne vso nesnago ven, je bil prej s svecami dobesedno do tal ! Pa ima se malo vrocine in ni tapravi...
Ampak necesa ne razumem....Pri OBEH!!! Itak da so zadnje tri noci za umret,ampak - sploh ta vecja - ne spi ne ponoci ne podnevi!!! Sem ze zaskrbljena zaradi tega nespanja, resno!!! Ob 3h se prvic spomi, da ne bo vec spala,da ima dost,pa se vsako uro kregamo,da nej se spi, ob 6h pa vstane cist zares... KAJ NAJ NAREDIM???
Jaka je v zadnjem tednu zacel lepo jesti, najraje ima polento na goveji juhici...SEM kuhala tako kot pise, ampak ni nic jedel...Potem pa enkrat poskusim zakuhat z govejo juho, je pojedel ko bi reku keks! AMpak ponoci se se vedno zbuja....Ok, zdej mu oprostim,ker je bolan,revcek...Drugace pa sme upala,da bo zacelspat...Ampak se dere ko zverina,dokler ne dobi svoje zize...user posted image user posted image user posted image
ERIN za seznam - Jaka od srede,18.3.lepo sam sedi na tleh - seveda se se ne posede sam,ampak se ne zvraca vec tako pogosto...Tudi ce tuli od jeze,se ne prevrne user posted image user posted image user posted image Ko se navelica,pa se elegantno skotali na tlauser posted image user posted image user posted image

Zobkov se nimamo...
Ostalo je po starem...
Saj bi kaj komentirala,pa priznam da mi je vse uslo iz glve...

GAJKA, kako je bilo na fizio??? Pri kateri sta??? Upam da si nasla, sem se zmotila v barvi, user posted image user posted image user posted image

Vsem bolanckom posiljamo goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se cimprej pozdravite...
Aha, se to povem, da iscem sluzbo,sem bila pridna, lepo napisala prosnjo,zivljenjepis, oddala, sedaj cakam na odgovore...Pa se en izpit imam placan,ki bo julija...Se morem zacet ucit,da se malo izpopolnim user posted image

Lepo se imejte,pa mirno noc!!!

Lp, Nejka

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
20.3.2009 21:19:05   
K_a_t_j_a
andrejaboris na ZS mi napiši mail naslov, pa ti jih kr pošljem. Sem se tak nasmejala, da sta kot Steni pa OLi! user posted image user posted image user posted image user posted image Do solz!!
nell user posted image user posted image za 1. zobek!
nejka23, sayuri, sandra123 in naty13 za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite. šccccccccccccccccccccccccccccccc bolezni!!
nejka23 user posted image user posted image user posted image ne znam ti nič svetovat.  In tudi Držim pesti, da čimprej mine to pri vas. In tudi držim pesti, da dobiš službo in uspešno opraviš ta  izpit!user posted image user posted image user posted image

Ostalo pokomentiram pozneje, grem cote obesit.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 20.3.2009 21:20:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 3162
20.3.2009 21:34:00   
andrejaboris
Oj še enkrat jaz!

Barbarinha titititititi, kar plačala pa ušla. user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za kofe! Maja T. ti pa se z Matejchi zmeni.user posted image

Katja bom ti poslala jutri mail. Vaš Jan je tak kot je bil naš Lan. Taki cukerček je.

Nejka upam, da vam hitro mine to nespanje. Verjamem da si že čist hin. Probajte se ne kregat ponoči in jo malo ignorirat. Mogoče hoče pozornost. Sicer pa tote malčke včasih nekaj pikne in jih ne morš obrnit. user posted image user posted image user posted image

Nič meme še vedno zizi bolijo in vse me posledično boli. Ah saj bo.

lepo in mirno noč vsem. papapa

Lahko noč in tri bolhe na pomoč!!user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
20.3.2009 22:25:20   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

vsi: Rok, Kaja Lina, Gaja, Maruša, Jaša, Teja, Gašper in na vrhu Zoja
user posted image  

Res so dobri user posted image
Roka  skrbi za Zojo. Da ne bi kam padla. Ampak ona ima plezanje v genih.
KAjaLIna na vsak način skuša Gaji dopovedat, da lasje še prehitro zrastejo.
Gaja si vse po vrsti ogleduje, ker je prvič na srečanju.
Maruša : "Ej Gaja, ne skrbi, ni tko hudo. Eno slikco, pa bo konec. Vedno fotkajo. Kaj čmo!"
Jaša: "Je treba prav zdaj slikat? Ne da se mi prav glih tok sedet, no!"
Teja bo v nulo preučila Gašperejvo dudo
Gašper: "Tud bejbe niso več, kar so ble.!"
Zoja "Jes, pa sem osvojila vrh!"

Skupaj: CUUUKRIIIII
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole si res svetovno napisala!!user posted image
ozziebo čimprej se pozdravte user posted image user posted image user posted image Pa super, da ste uživali na snegu!user posted image

Maruši,Lani, Žanu in Gašperju čestitke za 7 mesecev!user posted image user posted image user posted image
bella02 tudi tvoji kometarji so super!!user posted image user posted image

Erin user posted image user posted image za Tilnov napredek! Pa, da si si privoščla nekaj za sebe. Tudi jaz sem sebe dala malo na stranski tir odkar je Jan na svetu. No nekaj cotk sem si kupila, ampak ni cajta za revijo prebrat v miru, pa nohte nalakitar in podobne drobnarije.user posted image
Začimbe dam jaz zaenkrat samo malo soli in peteršilj.
košuta ja naš Jan tudi zna pokazat trmo. Sploh, če mu kaj takega
kar ni za igrat vzamem. Se prav trmasto zadere. Pa luštne so slikice tvojega Teodorja.
Krysia upam, da se ti to ne ponovi več.user posted image
Zoja Miša user posted image za spomladansko čiščenje! Pridna.user posted image

Barbarinha Hvala za pijačo.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 20.3.2009 22:26:48 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
20.3.2009 23:38:37   
Maja T.
joj, sem zdajle spet šla na RR in vidim svetovno napako, Barbarinha se globoko opravičujem user posted image user posted image user posted image , da sem tvojega fanta preimenovala, ma dala bi roko v ogenj, da je tvoj Rok. Sem še na Matejchinem seznamu iskala, pa te ni gor.

Prosim, še enkrat mi oprosti user posted image , ni bilo zlonamerno in upam, da sem na naslednjem srečanju spet vidimo. Hvala za pijačo, jaz sem "evrote" tam pustila in me potem kličejo, da je že plačano, ti, ti, ti, ti user posted image user posted image

Andrejaborsi,
mi je Matejchi že pripeljala denar.

Popravljam napako user posted image , jao to ti je pa EMŠO

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Barbarinha in Luka
user posted image

Andrejaboris in Enej
user posted image

Bambi in Elanina
user posted image

Elanina, Luka, Zara in Enej. Že tu se šlatajo, kaj še le bo
Jana in Maruše žal še ni bilo
user posted image

Enej in Zara: "kaj je bejba"
user posted image

Maja T. in Zara
user posted image

Familija Katja in Jan
user posted image

Matejchi
user posted image

Maruša, ki se je pravkar zbudila

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
21.3.2009 0:01:29   
Maja T.
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

III katja fulll lepe fotke. A mi jih pošlješ???  Enej pa Jan sta full faci. Sta pa ko Steni pa Oli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

, sem se tudi jaz nasmejala

Katja, kaj mi tudi ti prosim pošlješ slikice, pa kar na mail  v naravni velikosti, če je možno.
Ti naši so taki cukri, Elanina je prava čagatorka user posted image , cuker mali, Jan je tako nežen, drugače pa nenehno v gibanju user posted image user posted image user posted image - srček, Luka je pravi fant - akcija, pa kako papamo, na koncu je zaninal s plišekom user posted image , Enej je ded pa pol, pravi smehec user posted image , Maruša je pupica, mala zlata  user posted image , Zara je pa naš mali user posted image .

Če bo katera hotela slikice naj reče, ji pošljem

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3166
21.3.2009 0:13:09   
Maja T.
še to, nisem nič komentirala za nazaj, sem šele zdaj uspela vse prebrati, se mi pa zdaj že pošteno spi user posted image  user posted image .

Sicer se sama tudi ne javljam preveč redno, samo Gajko malo pogrešam, kako ste, je Roku fiz. terapija všeč?

Uh še zdaj imam slabo vest, Barbarinha še enkrat oprosti user posted image , sem resnično narobe slišala user posted image

Zdaj pa res grem user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
21.3.2009 0:14:41   
Maja T.
user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
21.3.2009 7:16:18   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Danes me je budilka z imenom Nejc vrgla iz postelje malo kasneje ob 6.25. Sem par minutk dlje spala kot zadnje dni. user posted image  Jošt pa ni dosti zaostajal. user posted image  Smo bolje, Nejc je že par dni dober, pa sem ga ta teden vseeno imela doma, joštu pa tudi pomagajo inhalacije. Zdaj res lepo mokro zakašlja. user posted image  Doma imamo že kar mali zdravstveni dom. user posted image  Hvala vsem za skrb in pikapoke. user posted image

Včeraj zvečer sem končno prišla do trgovine, je bil hladilnik totalno izropan in še kaj drugega tudi. user posted image  Pa še za Nejca sem jaknico dobila. Ne razumem pa, jaken nobenih, kratke hlače pa na vseh stojalihuser posted image  A so že vse jakne prodaliuser posted image  A jih bodo poleti prodajaliuser posted image  user posted image  Letos je zgleda oranžna moderna, jaz pa za Nejca rabim kakšno olivno zeleno majčko. Imam od lani dvoje kratke hlače, ki bodo letos še prav, majice so pa premajhne. če katera kje vidi, plissssssssssss mi povejte.

Ne vem katera je spraševala, mislim da Erin.... tudi jaz sem se popolnoma odpovedala nakupu oblačil zase. Kupila sem se v teh 8ih mesecih ene balerinke, dvoje žametke in ene kavbojke, ker sem bila popolnoma brez . Je bilo pod nujno. user posted image

srečanje CE - super ste otroci in mamice,... in edini ati. user posted image

Zoja Miša - jaz sem okna pucala kakšen teden ali 10 dni nazaj, pa imam že vsa svinjska, od prahu in še kaj drugega,.. user posted image

Bella in Sayuri - zgodbici o srečanju sta pa 1A user posted image  Sem se kar fajn nasmejala user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
21.3.2009 7:27:55   
Barbarinha
Zgleda, da danes jaz kuham user posted image ... Najboljša pa je bila zadnje dni tista v Gingerju včeraj na srečanju...

MajaT ne sekiraj se zaradi imen, se zgodi, še posebej, ker me ni na seznamu. Nisem občutljiva glede tega. Sicer je pa bilo tako mišljeno, da bo njegovo ime Rok, pa se je atiju nekaj zamerilo (spomini na mladost)user posted image user posted image user posted image .

Srečanje je bilo super, mi je žal, da sem tako hitro šla, pač je njegov polbratec čakal, da pridemo po njega, da preživi vikend pri atiju.

andrejaboris, sem celo noč (ko se je Luka zbujal) tuhtala, od kje se poznava; si morda hodila v materinsko šolo v Bistrico, oz. si imela dr. Bandeljevo? Nekak boma že pogruntali, kje sva se videli.

Jao, je rekel mo user posted image , da se bo danes on vstal z Lukejem, pa se je nardil lepo francozauser posted image . Sem pa že prinesla drva, gori, pospravljeno je, perilo v sušilcu, oba otroka pokonci, oblečena, se igrata. Kaj še čem drugega??? Malo spanja mogoče. Šibam malemu banano pasirat..

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
21.3.2009 7:29:38   
Barbarinha
Hehe... tak dolgo sem pisala post, da me je Naty prehitela s kavo - nič zato - ena ni nobena. Dobro jutro!!!!!

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
21.3.2009 8:51:42   
Krysia
Jutro in hvala za kavo.

sem mislila, da bom napisala roman, pa se naš Rok že oglaša iz spalnice ... mi je  ratalo glih perilo obesit pa še ens troj dat prat pa posodo pomit, pa se je že zbudil ... da se razumemo, prvo bujenje je blo ob 5:15 in nismo zaspal do osmih user posted image Tko da ... res hvala za obe kavi user posted image

Sam to še - ful lepe slikce z Mb srečanja user posted image user posted image

Pa sayuri in bella, full dobri komentarji!

In bella, hvala za fotke!

Nč, očitno mi ne pusti več pisat .. grem, pa pridem pol nazaj - upam ...

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
21.3.2009 12:43:59   
anaya
Joj evo mene Erin.... user posted image  Sej velikokrat preletim, pol pa mi zmanjka za komentirat. Pa slikice priletim pogledat.

Moji podatki (no Nelini) prvi poskusi goste hrane 24.12., nič ostalega še ni, ne sedenja ne zobkov, ne obračanja, kje šele kakšno palzenje al pa kotaljenje.

Matejchi : v petek nisma mogli prit na srečanje, ker sma obe zboleli... drugače pa za seznam Neli 6.mesecev: 66cm, 7950g

Bamby: mi bomo kupli to marelo: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.01/1824224 ... je že na poti z Nemčije user posted image user posted image user posted image .

ŠE ena malo novejša slikica moje pupice...

user posted image

Lp

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
21.3.2009 12:46:17   
anaya
Matejchi: podatke za 7. mesecev pa sporočim 1. aprila ko mama kontrolo krvi, bom rekla naj jo še stehtajo pa zmerijo... :)

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
21.3.2009 13:31:26   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

sem se tudi jaz nasmejala

Katja, kaj mi tudi ti prosim pošlješ slikice, pa kar na mail  v naravni velikosti, če je možno.
Ti naši so taki cukri, Elanina je prava čagatorka user posted image , cuker mali, Jan je tako nežen, drugače pa nenehno v gibanju user posted image user posted image user posted image - srček, Luka je pravi fant - akcija, pa kako papamo, na koncu je zaninal s plišekom user posted image , Enej je ded pa pol, pravi smehec user posted image , Maruša je pupica, mala zlata  user posted image , Zara je pa naš mali user posted image .

Če bo katera hotela slikice naj reče, ji pošljem

Maja T. pošlji miprosim e-mail naslov na ZS pa ti jih pošljem.
Kak se lepo opisala naše avgustovčke s srečanja.user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.