naty13
|
Jutro. iiiiiiiiiiiiiiiiii vesela, da vam lahko jaz po dolgem času postrežem s . Postrezite si jo. Noč super. Jošt pridno pančkal, zbudila sva ga ob 21.30 in ob 3.30 za inhalacijo. Kašljal je sam mal po inhalacijah in to pomoje prvič v življenju res mokro. Ja, res nimamo sreče, ampak tudi nam se bo še nasmehnila. Je pa vedno lažje, ker je otrok vedno večji, starejši in tudi otrok lažje prenaša. Zdaj je bilo tri tedne res sanjsko, brez kašlja, sem izkoristila vse trenutke uživanja, pa sem se vprašala, kako dolgo bo še tako lepo. Mora pridt nekaj vmes, da ni vse tako lepo. Tako je, lahko bi bilo še slabše. Buhtlčk, pri nas je tudi na hitro treba jest. ko je dobre volje, se igra, za jest mu moram pa dat preden je res orng zaspan, ker drugač ne je, ker je zaspan, spiat pa noče, ker je lačen. Sva pa uspešno zmanšala en obrok podnevi. Je že takoj boljš. Ja, upam, da nama bo pomagal prit do naslednjega srečanja. Zoja Miša saj prva bolezen pri otroku je zmeraj katastrofa, ker se ti smili,.... Potem se pa navadiš. Ah saj vi ste pa res super zdravi. Naj tako tudi ostane. Sandra super za 3T. Kaja sem se kar nasmejala Leji. Pri nas pa namesto, da bi se plazil, ko ga dam na tla, raje spušča slino iz ust in potem z usti dela mehurčke. Uf je fajn. Cebrca vi tudi nimate sreče. Čimprej naj se pozdravi. Meni se Ivan tudi ne zdi debel, le lička ima malo bolj okrogla. je pa napravil res podvig odpiranje predalov. To bo še veselica, ko bo ven metal. Meni v kuhinji manjka omar zgoraj, spodaj sta pa dve skoraj prazni. Bella u je dobrovoljček Teja v bolnici. bi rekla kopija Joštu. pa Eva že tako velika. OMG kam gre čas. Maja T. super, da ni alergije. ma nič se ne afnate, res je super Zara s klobučkom. Gajka ne vem, če je kakšna obmesečnica danes. čimprej se javi. srečanje - super fotke Sploh tista z vsemi otročki na kupu Celjanke pa danes uživajte na srečanju in fajn slikajte. Upam, da katere nisem izpustila, če ne pride kasneje na vrsto, ker me Jošt že čaka. Ga bo treba s postle in iz vreče ven dat. Če se ne tipkamo dopoldne nič, držite pesti ob 8.45, ko imava uro pri P.