Zoja Miša
|
Mi bili celo soboto doma. Ja, če je pe pihalo ko pri norcih . Ah, pa smo se veliko cartali in je bilo tudi fino. Bella, svaka čast za kometarje pod slikico! masa@proneon.si pa je moj mail za slikice Krysia, ja halo, kaj pa je bilo to? Če te kaj mori, se le spihaj tukaj, da ne bo še kakšne take noči. Začimbe - timijan, majeron, peteršilj in malo soli Stanovanje je malo (kar je pri pospravljanju +, res pa da samo pri pospravljanju ) in tako kar nekako gre. Jaz sem obsedena z prahom, pa s pospravljenimi revijami, knjigami... Erin, mislim, da sva zmenjeni, samo pot mi moraš sporočiti Bravo za Tilnovo pitje! In nam plazenje tudi ne gre, na noge pa se lepo postavljamo. Zase tudi jaz ne kupim skoraj nič, ene čevlje in ene hlače (pa še te so mi sedaj prevelike ) sem si privoščila od poroda, za poletje bo lažje in vsekakor nekaj bo! Čeprav sedaj bom lahko cote, ki jih lani nisem mogla nosit gor navlekla, in jupiii, je skor isto, kot če bi bile nove Balon, kaj vem, do njega je bila vsaj nazadnje brezbrižna. Košuta, tudi meni se zdi, da je nekam trmasta. In če ima to po obeh, jao nama! Lepe slike! Štajerke je za slikice!!! Nejka, upam, da bo pri vas čim prej bolje! In da boste spali! Naty, olivno zelene majčke sem videla v S. Oliverju, ampak cene pa ne vem, verjetno so tam malo dražje Veveričica, le pridruži se nam!!! Sayuri, upam, da boš danes uživala. Malo na off! Driska, pa po mojem ni zaradi mleka. Je več tako bolanih, kot tvoja dva čmrlja In wau cela noč! Sedaj ko boste pa vse začele spati, se pa mi zbujamo Bella, bravo za Tejino petje! O decih pa je...ne bi No, danes si bom sladoled privoščila! Sem 2 banci kupila, pa sta obe v nevarnosti