|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
21.3.2009 14:07:06   
veveričica
o punce.nevem ,če se vam smem pridružit.jaz sem svojo punčko rodila 26 avgusta ime ji je lara.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
21.3.2009 15:04:09   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

o punce.nevem ,če se vam smem pridružit.jaz sem svojo punčko rodila 26 avgusta ime ji je lara.

veveričica, dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image Seveda se nam lahko pridružiš. SMo vsake vesele. user posted image user posted image user posted image  

DA pozdravim še vse ostale. SLikice iz štajerskega srečanja so tudi prekrasne. Joj, kako so prisrčni ti avgustovčki. user posted image

Se pozna, d aje sobota. Pri nas je dopoldne snežilo user posted image . MAlce sem se v pospravljanje vrgla, pa pranje, sušenje, zlaganje perila.... Še dobro, da imamo sušilca. Pri dveh driskajočih ritkah komaj folgam s cunjami...skoz perem in sušim. L&Z še vedno driskata. Mogoče je malenkostno bolje. ZDaj se je vsaj barva kakca sprmenila v temno rjavo. Pijeta borovničev čaj, pa Rehidrol jima po žličkah dajem, pa jabolčni kompot kuham... APetit je malenkostno manjši, sta pa drugače dobre volje, nasmejana.... Mi je pa šele danes potegnilouser posted image ....driskat sta začela tisti dan, ko sem Aptamil 2 iz Kolinske zamnejla z Aptamilom 2 iz Mullerja. Hm, da bi blo zarad tegauser posted image  Sam vročina prve tri dni že ne bi bla od tega.... No ja...če v ponedeljek ne bo še dobro, moramo nazaj k zdravniku.

Zvečer grem s taščo in tastom (madonca kombinacija) gledat 5 moških in žensk.com. Lucija ima premiero. user posted image  KAr komaj čakam, da grem malce od doma. user posted image  
Zdajle pa nujno rabim en kafe...mi oči čist skup vleče.

Aja, danes smo zopet prespali noč user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
21.3.2009 15:48:18   
bella02
Hej!
No fajn, da ste se tudi v MB imele luštno. Počasi pa bomo osvojili vsa glavna mesta. Le Primorska je nekam švoh. A nimamo nič obmorskih deklic med nami? Če ne, je škoda, tako bi imele izgovor za kavo ob morjuuser posted image user posted image user posted image .

Tudi pri nas je delovna sobota. No, je bila. Smo imeli napovedane obiske za dopoldne, pa jih je ustavil sneg (pri njih, mi ga niti videli nismo to rundo). Včeraj okoli 11h zvečer sem skupaj zmetala še tiramisu, čeprav sem še komaj gledala. Sem bla ful utrujena, pa ne vem, od česa. Sicer smo imeli dopoldne obiske pri tašči, popoldne sva šli v Leclerc, nato pa sem šla na predstavitev Justa. No, in zjutraj odpovejo prihod. Nič hudega. Po 14-ih dneh imam stanovanje pospravljeno, veter je posušil vse odeje, kopalnica je spucana. Zdaj se bom poskusla mal učit, potem skopam punci, zvečer pa verjetno gremo mi trije (brez Teje) v kitajsko. Se mi že kar sanja o njej, že tako dolgo nismo bili.

Teja se je začela ful oglašat. Trenutno sedi v stolčku, kakor jo je dal oči. To pa zato, da ji je dal flašo v roko, da njemu ni bilo treba dajat mleka. Mislim, decje! Pa sem rekla, da ji naj da po starem, pa je rekel: "A se kaj pritožuje?" In s tem je bilo debate konecuser posted image . In zdaj poslušam njen dej dej dejuser posted image user posted image user posted image . Ja, pa ker je bilo nekaj na sredi mize, kar jo je zanimalo, si je to pridobila s tem, da si je do sebe potegnila prtuser posted image . Sraka mala!

Sayuri, lepo, da greš malo od doma. Imam pa tudi jaz filing, da sam perem, pospravljam, perem, pospravljam, likam, pa spet perem ... narejeno ni pa nič. Sem user posted image rekla, da bom kmalu diplomirala ... iz cunj!

veveričica, dobrodošla med nami čvekami

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
21.3.2009 16:05:47   
Krysia
veveričica, seveda smo te vesele! Dobrodošla pa velik čvekanja z nami ti želim. A je Lara tvoj prvi otrok ali imaš že kaj prakse z dojenčki od prej? user posted image

Kje pa ste vse danes? pri nas tako piha, da mi ne pade na pamet it ven ... bomo šli jutri ...

sayuri, verjamem, da ti komaj znese s cunjami - pa še dobr, da tko piha, se hitr sušijo ... Upam, da se L&z kmalu pozdravita.

ooo, anaya se je tudi javila. Fajn! Pa nič se sekirat zarad ne sedenja pa ne plazenja .. pri nas je isto pa še pri enih parih ... bomo že ...

Mi se drugač od včeraj navdušeno kotalimo - smo se znal že prej, ampak zdej je to postalo užitek ... danes sem kuhala pa sem šla sam pogledat, če vre, in je že bil pod mizo ... user posted image je presenetljivo hiter s tem kotaljenjem ...

Nič, grem se ukvarjat z Rokom ... moj user posted image spi popoldansko spanje user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
21.3.2009 16:14:49   
Barbarinha
Dobrodošla veveričicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tvoja Lara je pa rojena na dan, ko je imel naš mulo rok, bil pa je 4 dni pozneje pripravljen na svet pogledat. Veliko dobrega čveka ti želim...

Jaz tudi bite bite bi mela slikice od vseh, ki so jih slikale v MB.

Evo, to je pa naš mulo, ki papca (trančira) žemljo.

user posted image

Tudi črna ovčka volno daje!

Neposredna povezava do sporočila: 3180
21.3.2009 16:38:21   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

user posted image

Čestitke za malo Laro user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3181
21.3.2009 16:39:52   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Barbarinha

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Fino

Danes je imela Neža žemljo iz tržnice. Svežo iz krušne peči user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
21.3.2009 16:46:59   
suzana73
dan!!!!

Sam na hitr se mal javm-mamo okol bajte delavce pa je skz treba kr neki.jst pa čist crknena.

Punce slike dobite takoj ko mam mal cajta-sev veste,če ne znaš ti vzame mal več cajta kokr če znaš user posted image user posted image .

Štajerke lepo da ste uživale na kavi user posted image -smo me tud tko da ne bo kake fušijeuser posted image !!

Vreme pa čist u p....!!Piha že dva dni za odnest.Anjo je kr premikal učer zuni,tko da smo hitr not pobegnle!!

Zdej pa šibam kafe kuhat!!!

Mejte se...............

ČAW

L.P. Suzana

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
21.3.2009 17:08:34   
pingo80
Se še na hitro malo jaz oglasim na to vetrovno soboto.

Lana malo dremucka, pol ko je sitka dobila svojo zizo. Mi smo bli zdajle tud en teden bolni - viroza - zdej se še izkašljuje in iz nosa še vedno teče; vročine pa k sreči ni več. V tem času smo kar nehal jest GH - pa tako sem se hvalila - me je hitro teplo. Zdaj noče jest skor nič - kakšno polento+jabolko še sprav po grlu, drugač pa hmmm. Se mi zdi, da smo na začetku z uvajanjem GH s to razliko, da je prej z veselje jedla. Eh, upam, da bomo kmal na starih tirnicah.

Drugač nič novega - zobkov ni, obračamo se ne, plazimo še manj, sedimo tud ne ... o nočnem spanju pa tud raje ne bi. Ne vem kaj naj, enkrat bomo menda že.
Jutri pa upam, da bo lepo vreme in da greva končno spet mal ven. Že tako pogrešam vozičkanje.
Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 3184
21.3.2009 18:04:53   
Ryssa
anaya mi imamo istega, v temno zeleni barvi, včeraj kupljenega v BC. Cena je sicer 160 evrov, ampak imajo akcijo in smo dobili še za 30 evrov bonov, ki jih lahko še potem kadarkoli izkoristimo v BC, tak da je bil dejansko 130 evrov. Ful je fajni.

Aja za vse, ki imate karkoli namen kupovati od opreme v babycentru, danes in jutri je še akcija, za vsak nakup opreme v vrednosti 50 evrov dobite bon za 10 evrov. Se splača pri nakupih kakih vozičkov ali avtosedežev.

Zdajle sem se spomnila na to, ko je anaya napisala za voziček.
Pa welcome back anaya, večkrat se javljaj.

veveričica dobrodošla user posted image

Slike so vse ful fajne, fajn ste se mele na srečanju user posted image Favš ko nikol ne morem prit user posted image

barbarinha je luštn, pa kok je fajn nadrobljeno user posted image

Mi bomo pa zgleda da zobek dobili, zato je taka tečka. Ima bela, pa že kr fajn izbočeno. Gre se pa za levo zgornjo dvojko user posted image

Šibam.

Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 3185
21.3.2009 18:49:13   
gajka
Ful fotke s srečanja v MB!

Mi 3je smo danes malo šopingirali - itak sta samo dedca domov vrečke prinesla, jaz pa spet z dolgim nosom... Ja, Erin, že dolgo si nisem nič novega kupila za oblečt. Ne vem, če niso bili zadnji nakupi zame še v času user posted image ! user posted image

veveričica - user posted image

Maja T.
- Rok je na fiziot. lepo užival, meni je bilo pa tudi fino. A Zara zdaj lepo jé? Pri nas se je tudi stanje za kak odstotek popravilo, pa upam, da se nisem prehitro pohvalila. user posted image

Nejka23 - NFTH imava pri Metodi, se mi je zdela prav fajna na naši prvi seansi. Najt pa ni bilo problema, si itak dovolj dobro opisala, potem sem pa samo gledala, kaj na vratih piše. user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
21.3.2009 19:47:43   
Zoja Miša
Mi bili celo soboto doma. Ja, če je pe pihalo ko pri norcihuser posted image . Ah, pa smo se veliko cartali in je bilo tudi fino.
Bella, svaka čast za kometarje pod slikico!user posted image masa@proneon.si pa je moj mail za slikiceuser posted image

Krysia, ja halo, kaj pa je bilo to? user posted image  Če te kaj mori, se le spihaj tukaj, da ne bo še kakšne take noči.

Začimbe - timijan, majeron, peteršilj in malo soli

Stanovanje je malo (kar je pri pospravljanju +, res pa da samo pri pospravljanjuuser posted image ) in tako kar nekako gre. Jaz sem obsedena z prahom, user posted image pa s pospravljenimi revijami, knjigami...

Erin, mislim, da sva zmenjeni, samo pot mi moraš sporočitiuser posted image   Bravo za Tilnovo pitje! In nam plazenje tudi ne gre, na noge pa se lepo postavljamo.user posted image  Zase tudi jaz ne kupim skoraj nič, ene čevlje in ene hlače (pa še te so mi sedaj prevelikeuser posted image ) sem si privoščila od poroda, za poletje bo lažjeuser posted image  in vsekakor nekaj bo! Čeprav sedaj bom lahko cote, ki jih lani nisem mogla nosit gor navlekla, in jupiii, je skor isto, kot če bi bile noveuser posted image
Balon, kaj vem, do njega je bila vsaj nazadnje brezbrižna.

Košuta, tudi meni se zdi, da je nekam trmasta. In če ima to po obeh, jao nama!user posted image  Lepe slike!
Štajerkeuser posted image user posted image user posted image  je za slikice!!!

Nejka, upam, da bo pri vas čim prej bolje! In da boste spali!

Naty, olivno zelene majčke sem videla v S. Oliverju, ampak cene pa ne vem, verjetno so tam malo dražjeuser posted image

Veveričica, le pridruži se nam!!!

Sayuri, upam, da boš danes uživala. Malo na off! Driska, pa po mojem ni zaradi mleka. Je več tako bolanih, kot tvoja dva čmrljauser posted image  In wau cela noč! Sedaj ko boste pa vse začele spati, se pa mi zbujamouser posted image user posted image user posted image

Bella, bravo za Tejino petje! O decih pa je...ne bi

No, danes si bom sladoled privoščila! Sem 2 banci kupila, pa sta obe v nevarnostiuser posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
21.3.2009 20:04:02   
veveričica
krysia  lara je moj prvi otročiček in nimam kakšnih izkušenj. .sicer  bi se morala roditi oktobra ampak je malce pohitela ker sem imela visok pritisk

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
21.3.2009 20:04:50   
veveričica
hvala vam  za lep sprejemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3189
21.3.2009 20:18:59   
karmar
mao sem pozna, ma vseeno čestitke za obmesečnice!
 Maruši,Lani, Žanu in Gašperju čestitke za 7 mesecev!user posted image user posted image user posted image

Slike so zopet super, vse ste tako fotogenične in otročki seveda tudi..

Anita mi je žal, ma ne bom se mogla dobit naslednji teden...sem ob zob in to ravno odspredaj- 3 ka. Me je začel bolet in sem šla k svoji zobozdravnici. Po pregledu ugotovi da sem imela grozen gronolom odspodaj in mi ga je zrila ven, s tem da mi je mogla dlesen prerezat 6mm globoko, ker mi je gronolom odebelil korenino in ni hotela ven.... Boli za znoret. Dobila sem antibiotike, po 1 tednu pa moram it nazaj, da mi da provizorični zob dokler ne dobim novega...user posted image  aua. Naši otročki dobivajo zobe, mi pa....matejchi beleži- karmar -1 zob. za seznam o avgustovkah.

veveričica dobrodošla!

Neposredna povezava do sporočila: 3190
21.3.2009 20:22:41   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sedaj ko boste pa vse začele spati, se pa mi zbujamouser posted image user posted image user posted image

Pa mi tudi. Da niso slučajno nama poslale nespanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
21.3.2009 20:58:26   
kaja02
user posted image user posted image  za uspešne randi ( štajerski) pa ful lepe slikce so nastale, pa sej drugače ne more bit, a ne?, če pa so našiuser posted image

anaya- Nelli , a je dober keks?lepa slikca, se odloča med ropotuljo in keksom

sayuri- pridnauser posted image , user posted image  jaz bi tud kam šla, dej uživej še namesto meneuser posted image

bella- dej pošli mi malo delovnega elana, tud jaz bi mogla mal bajto spocat, pa se mi ne dauser posted image , joj pa še učila si se, tud to mi lahk pošlješ, kar po ZS, da bo čimprej prišlouser posted image

barbarinha- user posted image

ryssa- 10 eurov? jaz sem danes kupila nahrbtnik, pa nisem nič dobilauser posted image a lahk grem z računom nazaj?, sam sej pol mi pa ne bodo verjel, da ga nisem dobila, a je kje zavedeno na računu?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
21.3.2009 21:44:21   
suzana73
user posted image

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
21.3.2009 21:48:35   
suzana73
Čer!

No mogoče mi bo pa uspelo.Sam velikosti nisem uspela spremeniti,tko da upam da vseen funkcionira!!

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

L.P. Suzana

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
21.3.2009 22:10:15   
suzana73
user posted image
user posted image

USPELO!!!user posted image user posted image user posted image joj kok sm jst odprte glave.........user posted image
komentarje pa napište ve!

No to je to.So še skupinske,sam ste jih itak že vidle.Komentarje prosim dodajte ve če želite.Sta jih prej sayuri in bella prov fajn napisaleuser posted image !!

Pr nam že vsi spijoGaja od 20,Anja kmal za njo in moj user posted image  takoj za Anjo,sam jst osvajam ta pc in raziskujem še nepridobljeno znanje-Krysia hvala za pomoč!!

Veverička dobrodošla!

Pa z malo zamudo vse obmesečnikom in obmesečnicam čestitke user posted image user posted image user posted image  še od nas!

Zdej pa počas mojmu user posted image  družbo delat!!

Lahko noč

L.P. Suzana

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
21.3.2009 22:10:34   
kaja02
suzana- super slikce

tinka- kje se skrivaš?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
21.3.2009 22:31:55   
bella02
suzana73user posted image user posted image user posted image , pa ti je uspelo. Pa dobro si nas polovilauser posted image

kaja02, mah, to je tko. Ko je treba, je treba. Sem bla skoraj prisiljena v pospravljanje, v učenje pa tudi, da mi drugo leto ne zagusti vse skup.

Maruši,Lani, Žanu in Gašperju čestitke za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image (sploh ne vem, ali sem že čestitalauser posted image )

Zoja miša, saj tudi crkljanje paše, a neuser posted image ? Slike pa dobiš ... kmaluuser posted image

Erin, kje si? Kako ste? Zdravila pomagajo?

Mene je moj peljal na večerjo, sam sva hitro prišla domov, ker se je slabo počutil. Torej z 
user posted image ne bo nič, ker že user posted image . No ja, glih user posted image ne bom, se bom pa malo učila. Vedno si rečem tako: Nobena stvar ni tako slaba, da ne bi bila za nekej dobrauser posted image !

Nočka

< Sporočilo je popravil bella02 -- 21.3.2009 22:40:12 >

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
21.3.2009 22:52:25   
Erin
bu

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
21.3.2009 22:59:57   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Erin, kje si? Kako ste? Zdravila pomagajo?

Evo me..berem..ne da se mi nič.. sem pozabila včeraj..user posted image user posted image user posted image user posted image za tike pri Teji da so izginili!!

Ma mi smo fajn..spet zapravljali, spet nič zameuser posted image user posted image user posted image user posted image Zdravila..jah no ne vem...en teden je mimo, oni so rekli da naj bi minilo od 7-10 dni, jaz bom počakala kakih 14...tike ma že vedno..upam da bodo kmalu izzveneli, mi grejo že na k****user posted image ..on pa revež zraven tako lepo vse skupaj prenaša... Mah saj bo..

sayuri  - mislim da sem ti jaz sporočilo  poslala na prejšnjo št... a aktualna je una s sedmicami?user posted image
PA super za današnji večer.. sem včeraj pomislila na to če bo sploh premiera oz če bo CAvazza igral glede na družinsko tragedijo..mater teli pa tud nimajo sreče...najprej mati, pa starejši brat pa zej še ta... jooooooj...groza...user posted image

veveričica - dobrodošla user posted image Sem malo povohunila za tebojuser posted image ...ti si iz Gorenjskega konca ane? Jaz tudi.. se nam boš kdaj pridružila na srečanju Gorenjk (če bo še kdajuser posted image user posted image )

Ja ja...jaz vse najdem..ane Zoja Miša..user posted image user posted image user posted image za v torek se pa zmeniva v pon..velja...bog ve kakšno bo vreme?user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
22.3.2009 8:25:20   
sayuri
Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro jutro drage dame. Pomlad je potrkala na vrata.user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj se leto šele začne (vsaj zame) user posted image

Dvojčka spita, FIlip pri Živ žavu, možek spi, jaz pa pri kafetu in jutranjih opravilih user posted image

Včeraj sem se v GAllusovi dvorani prijetno nasmejala moškim in ženskam.user posted image MAlo sem bila nervozna, ko sem gledala Lucijo. KAj pa vem...en tak čuden občutek je to....ko nekoga, ki ti je zlo blizu, takole slišiš in vidiš igrati na velikem odru.user posted image No ja, Lucija je odlično odigrala in nasmejala publiko, prav tako tudi vsi ostali igralci. V predstavi pa igrajo večinoma čist drugi igralci, kot v prejšnjih dveh predstavah.
http://www.spasteater.si/si/predstave/ 

DAnes sem mislila iti še na snemanje AS ti tud not padu (Lucija gost), pa je prepozno - snemajo zvečer in se zavleče kar pozno v noč. Bom raje doma med svojimi user posted image

Mi še vedno driskamo. Čedalje bolj imam na sumu Aptamil 2 iz Mullerja. user posted image  ŽAl nimam nikjer možnosti danes kupit naš Aptamil. Jutri se bom zapeljala v Kočevje po našo škatlo od Kolinske. Bomo videli, kako bo.

In spimo. Zares spimo. user posted image  DAnes sta se oba zbudila malo pred šesto uro zjutraj. user posted image user posted image user posted image  Seveda smo zdaj to osemmesečno nespanje malce okrog razposlali. user posted image user posted image user posted image  Smo imeli tega veliko na zalogi. Tko da... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram pohavlit prelepe sličice user posted image

Erin aktualna je telefonska s sedmicami, ja user posted image
bella ej, taki obiski včasih prav pašejho. Pospravljaš, pečeš, pucaš, potem pa vse to tebi ostane user posted image  Zihr je bil tiramisu dober. user posted image
veveričica je pa Lara res pohitela. Hitro moraš sporočit mere, da te matejchi in Erin dasta na seznam.user posted image Je bila zlo micena ob rojstvu?

Eno vprašanje v zvezi s farmo na FBju. KAj se počne z živalmi? A mi prinašajo kaj dnarja al nč? Una drevesa vsaj obiram in mam kako korist. Kaj pa živali?user posted image  

< Sporočilo je popravil sayuri -- 22.3.2009 8:26:53 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.