|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
22.3.2009 8:50:32   
anita goitan
jutro
spet en lep vikend..včer mal nakupovali, sm si ene balerinke rdeče barve kupila, pa Zoja je listek potegnila in zadela -50%..user posted image ja v Bati majo do konc meseca akcije..potegneš kupon in mogoče zadaneš celo -90%

Pa mal sva gledala za les za na teraso,..

Zoja ni več v lupinci, sva jo dala v avtosedež vendar še vedno v obratni smeri vožnje..dokler bo šlo ker je najbolj varno.
K maši n vem če greva dns..mogoče samo na en dolg sprehod da zaspi..potem pa gremo nekam z nahrbtnikom.

Mogoče v torek pa via Vipavskauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
22.3.2009 8:56:30   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

spet en lep vikend..včer mal nakupovali, sm si ene balerinke rdeče barve kupila, pa Zoja je listek potegnila in zadela -50%..user posted image ja v Bati majo do konc meseca akcije..potegneš kupon in mogoče zadaneš celo -90%

Hvala za info. Ponavadi v Bati nakupujemo čevlje....

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
22.3.2009 9:20:13   
sandra123
Jutrouser posted image hvala za user posted image , Sayuri,jo ravnokar pijem, pa bom zgleda morala duplo dozouser posted image ...Sem vesela, da sta se Z&L končno umirila in ti namenila malo spancauser posted image , jaz še čakam ta trenutekuser posted image ...ja, pri nas ga pa še vedno sračkamo ponoči, včeraj sta imeli noro fešto - že ob 22.30 sta ga začeli sračkat, pa se lepo nahranimo, sem mislila, da bosta zaspali, pa seveda nič od tega - sta čebljali, se z nogami pogovarjali, se smejaliuser posted image user posted image user posted image user posted image in potem seveda user posted image user posted image user posted image 100/uro, ko sta šli v posteljico, vse skupaj je trajalo do 0.30, jaz že čisto aut, pa sta potem končno zaspali, jaz padla v posteljo in upala, da vsaj do 4-ih imam mir - jok brate, odpade, ponovna fešta že ob 3-eh....tako, da sem čist preč....sploh ne vem kolikokrat sta se hranili do 8-ih zjutrajuser posted image ...
Anitauser posted image user posted image user posted image za nakup, pa pridno učita Zojo, da že zdaj malo "špara"user posted image

Danes bomo pa končno lahko spet šli malo na svež zrak malo vozičkatuser posted image , samo upam, da res ne bo pihalouser posted image ...

Lep nedeljski dan vsemuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
22.3.2009 9:24:08   
Ryssa
kaja sem pozabla napisat da za akcijske cene ne velja user posted image se pravi da če je slučajno stvar v akciji ne dobiš nič. A je bil v akciji?

Dobro jutro!

Več kasneje, se mi mudi....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
22.3.2009 11:25:19   
karmar
No, Anita če bereš moje poste ti pa sam sporočim da se ti splača it na Fructal v maloprodajo po frutke, če jih kupiš za kdaj ko greš ven, za s seboj. Jabolko in žita (se mi zdi) je po 33 centov, sliva po 40 centov, banana po 49 centov. Tudi ostali frutki, ki niso v akciji so cenejši kot drugje- tavelik je nekaj čez 90 centov, tamali so tam okrog 70 centov. No, glih tolk za info, za mal prišparat. Aja, uni najcenejši so pred iztekon roka- april, maj, junij. Ma so še pol leta po roku uporabni, ker so tako strogi predpisi za otroško hrano (mama delala frutke).

midva pa razmišljava o nakupu vodne postelje. A jo katera ima in kako se obnese? Kje se jih najbolj splača kupit?

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
22.3.2009 11:35:30   
veveričica
čao punce ,da se vam na hitro javim  danes gremo malo v ljubljano  ker je tako lepo vreme. moja pikica je imela ob rojstvu 1600 in  42cm.sedaj pa pridno raste in ima 8 kg.user posted image lep sončen dam vam želim vsem skupaj

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
22.3.2009 18:09:05   
betty
bella02 - KAKO SO LUSTNI TI MALI OTROCICKI!!!  Res si naredila dobro fotko!!!user posted image

ROK je moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
22.3.2009 18:16:56   
betty
MajaT - ful lustne fotke! bravo!!!

nekaj za seznam:
vceraj smo imeli 7 mesecev:

9500g in 75 cm (doma merjeno)
zobkov se nic . le kej so???user posted image

vceraj smo se pa potepali in smo bili pri mojih starsih ter mozevi porocni prici. cel dan je bil nenormalno priden. brez enga samga jokca. spali smo pa tko na tri ure in jedli tudi. danes smo bili doma, razen mene :) ker sem bila dve uri v supernovi rudnik. sej veste miler, pa c&a, pa kanz.....

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
22.3.2009 20:46:22   
Krysia
En lep dober večer vsem skupaj ...

Včeraj sta praznovala JAKA (nejka23) in ROK (betty) - čestitke za 7ko! user posted image user posted image

Danes pa: IVAN (cebrca) - čestitke za 8ko! user posted image user posted image in pa VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 7ko! user posted image user posted image

Mi smo se danes potepali - smo šli v Velenje pa tam okrog unih jezer smo nekaj pohajali. Je bla ful gužva, pa za nazaj grede je fejst pihalo, ampak je blo zlo fajn. Rok je bil priden, na obisku pri moji priči je vse očaral, na sprehodu je spal, v avtu na poti do doma je imel pa smejalne in govorne vaje ... user posted image Zdej pa on in user posted image spita, jst sm pa na netu ...

Sayuri, od živali na farmi na FB ni nobenih koristi - če jih velik dobivaš, jih kar prodaj, sam če maš un "barn". Kao bodo enkrat kokoši nesle jajca ... če verjameš user posted image Ne vem, jst sm že vse pokupila pa mi že mal najeda tale farma ... ko ni nč novga ... ja sej vem, da sm zahtevna ... Upam, da se hitro pozdravite! Pa fajn za Lucijo in predstavo! user posted image user posted image

Veveričica, tvoja Lara je bla pa res ena pikica mala ob rojstvu. ampak fino napreduje, ker ma več kil kot naš Rok!

buhtlčk, midva z Rokom bi priletela do tebe v torek al pa sredo - kadar ti bolj paše ... ti sam reč - lahk po mailu, po sms-u po ZS-ju al pa tkole javno ... user posted image Mislim, priletela bova z avtom, ne po mailu user posted image user posted image

Suzana73, dobr si ti to pofotkala user posted image user posted image . Pa tud slikce si v redu prilimala. Obvladaš! Jst sm pa prfoksa, tko da načeloma moram znat razlagat, kako se kaj naredi user posted image user posted image pa mi ne rata vedno, veš ...

Erin, ti sam povej, kdaj bo srečanje gorenjk - že dolg nisem bla v Kranju (odkar sm avto kupla tam - to je pa 10 dni nazaj user posted image user posted image )

Evo, to bi blo zaenkrat vse ... sm tud jst fajn zmatrana, grem mal pred TV pol pa v veloiko postlo user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
22.3.2009 21:00:00   
cebrca
Živijo!

Sory zamujam dva dni!user posted image user posted image

Od petka naprej so bili vsi dnevi tako polni, pa še moj user posted image se je nalimal za računalnik, da sploh nisem prišla zraven!

Skratka v SB NM sva z Ivanom preživela dve uri. Mali je bil pravi cuker, vsem se je režal na vsa usta. Še eno punčko staro 4 leta je prav prisrčno potolažil ko je jokala ko dež ker je dobila 10 pikic na roko! user posted image Zdravnici v ambulanti je skoraj odnesel stetoskop ker je imela gor obešeno mini figurico ki mu je bila neverjetno zanimiva user posted image . Mali korenjak pri pikicah ni čisto nič jokal, le radoveno je gledal. Malo je bilo hudo le takrat ko mu je iz žile vzela kri, ampak takoj ko je bila igla zunaj je že pozabil kaj je bilo.
V glavnem kožni testi so bili negativni (jupi), čeprav je P previdevala 99% možnost alergije na mleko, glede na to kako je odreagiral na adaptirano mleko.user posted image Zdaj čakamo še teste krvi.

matejchi če lahko daš na seznam, ker smo po dolgem času spet premerjeni: 8920g in 72,5cm. (8 mesecev)

Zdaj grem pa nazaj firbcat, kaj ste napisale!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 22.3.2009 21:01:49 >

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
22.3.2009 21:17:58   
Erin

IVAN (cebrca) - čestitke za 8ko! user posted image user posted image
VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 7ko! user posted image user posted image

Erin, ti sam povej, kdaj bo srečanje gorenjk - že dolg nisem bla v Kranju (odkar sm avto kupla tam - to je pa 10 dni nazaj user posted image user posted image )

Čestitke še od mene in Tilna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi bil že čas da se gorenjke spet malo dobimo ane..samo jaz trenutno nimam avta...ne vem kdaj ga dobim, ga moj uporablja ker je njegov pokvarjen.. edin če se dobimo popoldne pa lahko mojega nažicam da me pelje, drugače ne..
KAJ PA OSTALE GORENJKE PRAVITE? KDAJ, KJE, DOPOLDAN/ POPOLDAN?

Jaz se bom prilagajala kakor se bom le lahko... Mi pa ustrezata in Tuš center in Qlandija..in popoldan seveda...user posted image

Evo ravno slikce našega lumpa nalagam na rač..jih bom kasneje pripopala...no ne vse..user posted image Eno, dve da ga malo na ogled postavimuser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
22.3.2009 21:21:26   
Erin
cebrca - super za teste in Ivanov pogum ter tolažbo mali deklici... očitno bo pravi šarmer user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
22.3.2009 21:23:21   
cebrca
Vglavnem slike iz LJ in MB so super uspešnica!!!!! Lepo ste slikale!!!!!

sayuri, bella
nori komentarji!
sayuri ne k okulistu, ali ni tako branje bolj zabavno!user posted image
MajaT super da ste pokljukali gluten, in bravo za prvo žemljico!
andrejaboris saj sploh ne vem če sem napisala da je predebel, meni je ravno pravi. Bolj me skrbi to ker je tak volk na hrano, bi kar jedel dokler je kaj v skodelici, če pa prehitro zmanjka je pa jok user posted image user posted image . Pri moji kilaži pač rada zganjam paniko, toda Ivan očitno pokuri ker tudi sekunde ni pri miru!
naty
ja s tem predalom me je pa čisto šokiral. Pri omaric bomo pa kar probal vrata nekako skup zvezatuser posted image Vi pa samo da gre zdravje na boljše, ko boste pa vsi zdravi boš lahko pa kar privat lekarno odprla!user posted image
kaja02 malo se tolažim da nimamo ravno veliko predalov. Glede na to kako je radoveden pa noben kotiček ne bo varen pred njim!user posted image user posted image
sandra samo da ste bolje, prišla pomlad pa ne boste več bolni in boste samo še zunaj!
buhtlčk ja naslednjič se definitivno vidimo!!!!user posted image
Krysia super si držala pesti user posted image . Super za Roka da je kremica pomagala. Pri nas pa je zgleda glede na letni čas bolj občutljiva koža. Me je pa P v NM čisto presenetila ker pozna just in ga priporoča user posted image
veveričica dobrodošla!!!!
barbarinha user posted image kako domač prizoruser posted image
karmar user posted image user posted image nisi sama v problemih z zobmi če ti je kaj v tolažbo!
Pa šcccc take grozne noči, kot si jo imela!user posted image
gajka ko sem na brzino pogledala pisker se mi je zdelo da imete žele bonbone za kosilo user posted image user posted image user posted image
Erin naš se ne boji balona, tako veselo z rokami škriplje po njem da gre meni čez ušesa. Se ga bo pa njabrž bal ko bo počiluser posted image user posted image za samostojno pitje!
košuta user posted image samo da se oglasiš. Kar se tiče trme se pa tudi meni zdi, da jo Ivan že dobro pozna user posted image
Žoja Miša a prideš še k meni na spomladansko čisčenje? Pri nas je vedno huje ne glede koliko pospravljam!user posted image
nell user posted image user posted image user posted image user posted image zobek!!!!
nejka user posted image user posted image user posted image
pozdravite se!!!!!!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 22.3.2009 21:48:45 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
22.3.2009 21:31:06   
Zoja Miša
Smo se danes malo potepali, pol dneva, pol dneva smo bili pa doma, no zunaj, ampak v Trzinu. Smo zunaj jedli. Danes sva prvič že za 4-ti obrok jedli kašico. Punca pridno papa!user posted image

Sayuri, ti si rekla, da jima daješ skuto iz Lj. mlekarn, pa me zanima, kaj pa tile E-ji? Mislim, kolk je to o.k.? Sem jo sicer kupila in meni je jami, ampak me tile E-ji skrbijouser posted image  In seveda katere okuse - sem našla samo marelico z marakujo in borovnico?user posted image user posted image user posted image

Ryssa, mi se sedaj zbujamo že 2 x na nočuser posted image user posted image user posted image

Krysia v Velenjuuser posted image , kdo pa je tvoja priča? Mogoče pa poznamuser posted image

Cebrca, jupiiii!!!

Vsem mini rojstnodnevnikom, čestitke!

Erin, jutri dobim sestro na obisk, pa bom verejtno bolj malo ali sploh nič tukaj gor, tako da mi na ZS napiši pot.user posted image Kolk pa jaz sploh rabim do tebe, mislim, časovno? Kakšno urco ali pa 45 minut, ne? No, okoli 9.30 h bi šli mi2 od doma, upam, da ti je tako o.k. Vreme izgleda da bo.
Čeprav sem brez senčnika in upam, da ne bo princeska sitna v vozičku, če ji bo sonce v učke sijaluser posted image  Tako je ponavadi. Pol pa jaz rikverc hodim.user posted image  Sem sicer naročila dežnik pri sončku pa je za en kuser posted image  . Tako da Tejkaz, nikar ga ne kupuj, ker ne gre na vozek, vsaj ne tako dobro, da v roku 30 minut ne bi dol padeluser posted image . Moram urediti, da mi ga za Pepenyja zamenjajo, če bodo hoteliuser posted image . A ja, pa še strgana je, marela, mislim.user posted image

No grem spat, ker boh ve kalikokrat bomo vstaliuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
22.3.2009 21:53:29   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
cebrca - super za teste in Ivanov pogum ter tolažbo mali deklici... očitno bo pravi šarmer user posted image user posted image

Ja zgleda da bo res. Se mi ko fino zdi in se kar malo muzam zraven, ker je user posted image tako ponosen na sina da se med ljudmi tako lepo obnaša user posted image . Ga je zdaj parkrat že kar popokal sabo in sta šla malo vandrat samo v moški družbi!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
22.3.2009 21:58:10   
Erin
dežnik pri sončku pa je za en kuser posted image . Tako da Tejkaz, nikar ga ne kupuj, ker ne gre na vozek, vsaj ne tako dobro, da v roku 30 minut ne bi dol padel . Moram urediti, da mi ga za Pepenyja zamenjajo, če bodo hoteli . A ja, pa še strgana je, marela, mislim.user posted image

Moj pravi da ga kar zapakiraj in pošlji na njihove stroške nazaj in da kamot zamenjaš za pepenija, na list vračila pa napiši da želiš zamenjat... user posted image

Do Rad potrebuješ kakih 40 min več ne, mislim da..koliko imaš do KR? Od Kr do sem je še 15-20 min, odvisno od tega kako hitra si na cesti.. ti bom poslala na ZS načrt če bo pa karkoli me pa kar pokliči velja?user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
22.3.2009 21:59:43   
Erin
ZojaMiša - sem se sedaj spomnila..kdaj ima pa Kaja Lina operacijo?user posted image ČE se prav spomnim so ti rekli da jo bo imela okoli 6 meseca..ali jo sploh ne potrebuje?

Neposredna povezava do sporočila: 3217
22.3.2009 22:06:59   
žanneža
Lep pozdrav od izgubljene!

Toliko se dogaja, da ni časa za RR.
Preživeli smo lep smučarski dopust. Mala je ful uživala na snegu. Samo smejala se je in govorila v svojem jeziku!
Nekaj slikic!
http://www.shrani.si/?3p/xi/1X9fAUoZ/februar-2009-051.jpg]user posted image [/url
http://www.shrani.si/?1F/wF/4IW0rzOS/februar-2009-058.jpg]user posted image [/url
http://www.shrani.si/?3C/V8/3sS7cuGP/februar-2009-095.jpg]user posted image [/url
http://www.shrani.si/?1F/10t/47EvKBwK/februar-2009-097.jpg]user posted image [/url

Drugače smo fajn. Pridno je ( se ji vidi), je dobrovoljček, lepo sedi ( iz ležečega položaja se vsede že sama), prijema že s prstki,... Noče pa plazit, sploh ni rada na trebuhu. Ko kaj ne doseže, se začne jokat in sestrica, bratec ali pa ati hitro uresničijo njene želje! Vem, da delajo narobe, ves čas jih opominjam in se hudujem! Bo kar kriza pri nas! Bojim se, da jo bodo razvadili!

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

Neposredna povezava do sporočila: 3218
22.3.2009 22:14:52   
Erin
Žanneža - lepo da si se spet malo oglasila!user posted image In prelepe slikce z dopusta...tista z Nežo je še posebej lepa, kot z reklame...prave lepotičke imaš!
Glede tega da bo razvajena...jah no..saj je "tamala",..miniaturčke vsi radi crklajo temu se ne moremo upreti... in tudi žan in neža sta tako lepo sprejela sestrico in jo tako pričakovala...ni nujno da bo zaradi tega razvajena..bo pa vsekakor obdana z ljubečima sorojencema in veliko pozornosti...user posted image

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
22.3.2009 22:18:47   
Erin
Evo še naše slikce...

Takole že sam pije...user posted image
user posted image

Knjigice so zaenkrat bolj za okušat kot za gledat..user posted image

user posted image

In ko poziramo vemo da moramo biti čiiiiisto pri miru in počakat lučkouser posted image

user posted image

Končno je prišel dan ko tudi on za malico prigrizne kak nohtekuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Takole pa pozirava atijuuser posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
22.3.2009 22:44:09   
kaja02
erin- user posted image , sploh una ko si grize nogico, ej od kdaj ma pa tako čupouser posted image , je še nisem zasledila na ostalih slikcah, al pa ne gledam dost pozornouser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
22.3.2009 22:45:45   
kaja02
aja pa že v kupu otrok in mamic, bi vaju takoj skup povezal, ti je ZELO podobenuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
22.3.2009 22:54:00   
žanneža
Lana se zahvaljuje vsem za čestitke za dopoljnenih 7 mesecev!

Erin- Hvala za odgovor! Tvoj Tilen je pa pravi fant! Kako lepo pije! Moja pa sploh noče stekleničke (sem že probala vse različne nastavke), zanjo obstaja samo ziza!

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
22.3.2009 23:21:30   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: žanneža

Lana se zahvaljuje vsem za čestitke za dopoljnenih 7 mesecev!

Erin- Hvala za odgovor! Tvoj Tilen je pa pravi fant! Kako lepo pije! Moja pa sploh noče stekleničke (sem že probala vse različne nastavke), zanjo obstaja samo ziza!

Tudi od tommi tippy? Poskusi za začetek ji dati stekleničko samo za igro, brez tekočine notri, pa naj ima na flaški ročaja da jo bo držala... potem pa čez čas, nekaj dni daš noter kakih 20 ml tekočine... flaško bo sprejela  pa še občutek bo imela da ji pijača ni vsiljena..mogoče tako hranjenja ne bo povezovala s zizo...ampak z igro, s časoma ji bo pa postalo pitje po njej nekaj samoumevnega...poskusi... pa sporoči če delujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
22.3.2009 23:23:29   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

erin- user posted image , sploh una ko si grize nogico, ej od kdaj ma pa tako čupouser posted image , je še nisem zasledila na ostalih slikcah, al pa ne gledam dost pozornouser posted image

ej, od rojstvauser posted image user posted image user posted image sicer mu je večina odpadla in zrasla na novo, le irokeza na sredini se je obdržala in je merila cc 7 cm..Samo prejšnji teden sem mu še to postrigla in je sedaj tako fleten ježek... une laske sem pa spela v čopek in dala v albumuser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.