Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 8:29:53
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jaz sem naši danes naredila po paparici : korenček sem popražila na olivnem olju pa krompirček in žlico graha ( koruzo sem spustila ) je tako jedla da nisem folgala nosit v usta ampak naša ima itak full rada zelenjavo, rajši od sadja. Samo banane sploh noče jesti pa tako je sladka IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Naš je pa nor na sadje..zelenjava je tko..tko razen če je korenček noter. Včeraj sem mu pa po paparici naredila bučke s banano pa je tako pomlatil, da sem še premalo naredila, pa je pojedel pol bučke pa pol banane joj Gaja sploh noče zelenjave...sadje full, zelenjava pa ne in ne . Kje sta našli te recepte za zelenjavo? Ker bi jaz tudi rada poskusila, da saj malo zelenjave poje. Lp
< Sporočilo je popravil coccinella -- 22.3.2009 8:32:15 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 8:41:18
|
|
|
|
afnica mala
|
Dobro jutro danes bo res lep dan moram najti še eno gostilno, ki vozi hrano v naš konec, Bom res poskusila s Simfonijo, kot je zadnjič rekla Lovely. Če bi bila čebelca kaj bolj pridna za voziček bi šli ven jest. sem ji včeraj naredila krompir in korenje, pa je zbruhala , pa še mleko, ki ga je prej pojedla prej- mislim, da je bilo pregosto, vizualno tudi nič ne zgleda da se kaj redi , joj spet bo sranje
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 8:41:28
|
|
|
|
jolly123
|
Kaj pa če ji korenček not vmešaš?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 8:48:36
|
|
|
|
Pšemek
|
Jutro! Spet je lep sonček zunaj! A še vedno piha? Videti ni, da bi kaj dosti! Bomo lahko šli za malo daljši čas ven. Ste bile pa ponoči spet pridne, vas grem mal prebrati...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 8:49:33
|
|
|
|
Lovely
|
Dobro jutro, najprej vse najboljše Hanna in Špela ! Jolly, kok si me nasmejala s tem, da bi ga z vozičkom vred komu pustila he he.... Pa pridna sta s tvojim, že pripravila kosilček... Mi2 sva sila kavo, peljala psa ven in se zabavala z Inyo. Kake dela ej. Zdajle je pila čajčka iz šalčke, kok smeha. Afnica, ti kar poskusi, meni so pizze zelo dobre, moj rad naroči chilli con carne, pa kalamari niso slabi. Kosila so pa tudi ok. Pa solate tudi. Burgerji so ogromni. No way za pojest vse... Inya je pa včerja dosegla rekord in pojedla 800ml . Če bo šlo tako naprej bom govorila s P, ker je to počasi znak, da rabi več - torej GH... No, po moje je bila bolj posebnost, ji bom pa danes daa 2x kašico. Zdaj je imela 2 dni žitno. Danes na vrsti riževa. No, grem jaz kar hitro pod tuš sokler mala srčica spančka. Ko popapa gremo v center na kofi, pol pa h gezi... Lepo nedeljo vam želim bejbe, Gogabojan, a je bil ekšn?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 8:50:36
|
|
|
|
Lovely
|
Joj kok tipkarskih škratov... sori...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 8:52:54
|
|
|
|
jolly123
|
Jaz sem svoje z diplomsko danes že opravila, spisala 3 podpoglavja
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 8:58:21
|
|
|
|
Pšemek
|
corti en šopek , za vsako leto ena. Za Hanno pa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 8:59:53
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jaz sem svoje z diplomsko danes že opravila, spisala 3 podpoglavja . Jaz mam zdele malo za likat, potem pa napadem diplomsko. Danes kuha ati!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 9:00:57
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Moj se tudi že pritožuje, da sem vsak večer na netu, pa se mu ne dam. On se pa z drugimi stvarmi zabava. Jutri gremo pa na morje, pa upam, da ne bo tam še večja burja, kot je bila danes tukaj v LJ. A mogoče ve katera za kakšno luštno gostilnico (po možnosti ne preveč drago) z morsko hrano kje v Portorožu ali pa v Piranu? V Piranu grem jaz vedno v gostišče Pirat. Je ob glavni cesti na desni strani, še preden prideš do Tarttinija. Zeloooo dobra hrana in ugodna cena!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 9:01:42
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. sam da probam...... Ö Ä Ü uaaaaa, znam thnx, Timnala zdaj grem pa tudi jaz počasi spat. Nekatere hodite tolk zgodaj spat, kar ne morem verjeti. Pšemek, ti si ena zaspanka No, nekatere ste pa nočne ptice za moje pojme. Irma in Corti npr. Sej sem bila včasih tudi nočna ptica, potem sem pa mojega spoznala, pa me je spreobrnu. Sem začela zelo zgodaj hodit spat. Ob 20h v posteljo, pa še kak film pogledat, pa ajat. Zdej grem pa še mal prej, probam kar z Nejko it spat. Zato pa tudi zgodej vstajam, danes npr, smo bili že vsi ob 5.45 budni. Mal smo se še pocartali v postelji, potem pa veselo na delo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 9:04:07
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: iraira Mi smo bili v Lj. pri enih prijatlih na Ižanski (mislim da se Irma tam njekje šeta) in sem šla še v Botanični vrt na sprehod s tamalo...je fulll lepo res. Si mi dala pa super idejo! Bomo šli mi tudi kdaj tja pogledat! Lahko gremo skupaj, če želiš. Ja, se bomo zmenili
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 9:05:41
|
|
|
|
Pšemek
|
Zdej grem pa malo plenice z likalnikom napasti. Pridem vas še kasneje pogledat. Pa to vas opozorim, danes napadam 500 objav, za novo zvezdico.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 9:17:56
|
|
|
|
freha
|
Hojla punce, spet imam vprašanje za vas. Ali se vaši bejbiji tudi zdaj manj redijo kot prej? Ker moja se mi je v zadnjem mesecu in 20 dni zredila komaj 800g. Prej se mi je vedno redila več kot kilo na mesec? Jo pa še polno dojim, nisva še začeli dodajat, ker je alergik in naj bi bilo dobro počakat do dopolnjenih 6 mesecov.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 9:25:00
|
|
|
|
janja 27
|
jutro evo mi smo tud vstali ob 7h posledica vriskanje metke v postelji a vaši tud kaj vriskajo, naša je zadnje dni nemogoča k na kaki operi ....gre včasih kr čez uh, kr manca mi tega ni delala ..... jaz pa sem danes bla spet mal v akciji, sem zložila robo iz sušilca posprala še posodo iz stroja, pospravla postelje ( a jih poslpravte vsak dan? ) jaz jih moram če ne ne mrerm it spat v razmetano naredila zajtrk, skuhala kavo (zame in tasta) moje je ne pije, k smo jedli nas je prišel tast pogledat pa je še on jedel z nami evo spet dogaja za kosilo pa gremo k moji mami mega kam pa popoldan.hmmm......bomo vidlei pri nas ne piha več tko da itak mal na zrak da te bacile spravimo ven oko - sem si namalala gor torbex pa je stanje boljš ni še 100% ampak je bolje
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 9:25:11
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha Hojla punce, spet imam vprašanje za vas. Ali se vaši bejbiji tudi zdaj manj redijo kot prej? Ker moja se mi je v zadnjem mesecu in 20 dni zredila komaj 800g. Prej se mi je vedno redila več kot kilo na mesec? Jo pa še polno dojim, nisva še začeli dodajat, ker je alergik in naj bi bilo dobro počakat do dopolnjenih 6 mesecov. Jaz sem ga tudi samo dojila. Pa pazimo, kaj jemo, ker je na nekaj alergičen. Teste mamo šele 30,3. Sem pa začela že uvajati GH. Če kao teža začne počasneje rasti, je premalo mu samo mleko. Meni je naprimer žal, da mu nisem že prej dajala, ker takkkkk fajnnnnnnnnnn jeeeeeeeeeeeeee.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 9:26:27
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 jutro evo mi smo tud vstali ob 7h posledica vriskanje metke v postelji a vaši tud kaj vriskajo, naša je zadnje dni nemogoča k na kaki operi ....gre včasih kr čez uh, kr manca mi tega ni delala ..... jaz pa sem danes bla spet mal v akciji, sem zložila robo iz sušilca posprala še posodo iz stroja, pospravla postelje ( a jih poslpravte vsak dan? ) jaz jih moram če ne ne mrerm it spat v razmetano naredila zajtrk, skuhala kavo (zame in tasta) moje je ne pije, k smo jedli nas je prišel tast pogledat pa je še on jedel z nami evo spet dogaja za kosilo pa gremo k moji mami mega kam pa popoldan.hmmm......bomo vidlei pri nas ne piha več tko da itak mal na zrak da te bacile spravimo ven oko - sem si namalala gor torbex pa je stanje boljš ni še 100% ampak je bolje
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 9:26:51
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha Hojla punce, spet imam vprašanje za vas. Ali se vaši bejbiji tudi zdaj manj redijo kot prej? Ker moja se mi je v zadnjem mesecu in 20 dni zredila komaj 800g. Prej se mi je vedno redila več kot kilo na mesec? Jo pa še polno dojim, nisva še začeli dodajat, ker je alergik in naj bi bilo dobro počakat do dopolnjenih 6 mesecov. ni panike sedaj bodo šli kg bolj počasi gor sej se ti je zredila 800 če ti ne bi šla nič gor potem bi bilo kaj narobe....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 9:30:59
|
|
|
|
janja 27
|
corti vse najboljše
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 9:37:50
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha Hojla punce, spet imam vprašanje za vas. Ali se vaši bejbiji tudi zdaj manj redijo kot prej? Ker moja se mi je v zadnjem mesecu in 20 dni zredila komaj 800g. Prej se mi je vedno redila več kot kilo na mesec? Jo pa še polno dojim, nisva še začeli dodajat, ker je alergik in naj bi bilo dobro počakat do dopolnjenih 6 mesecov. To je popolnoma normalno! Naša je šla od 3. mesecev, pa do 4,5 mesecev šla gor 700g, je P. rekla, da je to povsem po "reglcih"
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 9:40:31
|
|
|
|
Pšemek
|
Janja - Nejka ima cele arije, tok vriska . Posteljo jaz pospravim vsak dan pa za oko
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 10:01:03
|
|
|
|
jolly123
|
Tale farma na FB pa men nič jasna
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 10:17:52
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Tale farma na FB pa men nič jasna še ena virtualna kmetica evo sem ti glih konjička poslala tm k maš motiko klikneš, klikneš na travo, in imaš skopano. greš v store, kupi al krompir al jagode (najhitreje raste, in največ zaslužiš) in poseješ
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 10:24:58
|
|
|
|
iraira
|
Corti in Hanna vse naj. naj. pa da bosta zdravi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 10:37:43
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Tale farma na FB pa men nič jasna še ena virtualna kmetica evo sem ti glih konjička poslala tm k maš motiko klikneš, klikneš na travo, in imaš skopano. greš v store, kupi al krompir al jagode (najhitreje raste, in največ zaslužiš) in poseješ Ma to se men ne da
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?