Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:26:56
|
|
|
|
iraira
|
Pa kje za boga ste vse?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:28:09
|
|
|
|
gogabojan
|
jaz se pofočkam tukaj sem. Zdaj pa grem stran, moram iti kakat. Ich muss gehe pupu machen.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:29:48
|
|
|
|
Pšemek
|
Nejka je pa danes spet eno novo foro pogruntala. Pred nekaj dnevi sem vam pisala, da, ko leži na hrbtu, dviguje rito, pa smo prišle do zaključka, da to ni dobro, zaradi kolkov, sam da ji ne morem tega preprečit. No, danes je pogruntala, da se na ta način lahko premika. Se je v parih minutah premaknila za dva metra sigurno. Pa še zelo zabavno ji je bilo! Zdaj je pa živ bog ne bo prepričal, da to ni dobro zanjo in da naj tega ne počne
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:30:38
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan jaz se pofočkam tukaj sem. Zdaj pa grem stran, moram iti kakat. Ich muss gehe pupu machen. ti me pa zmeraj tolk nasmeješ
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:32:16
|
|
|
|
Pšemek
|
Jaz pa pravim, SVAKA ČAST TEJLE NAŠI GOGABOJAN! Tako odprtih ljudi je na svetu zelooooooo malo. No, vsaj jaz jih ne poznam veliko.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:34:25
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Nejka je pa danes spet eno novo foro pogruntala. Pred nekaj dnevi sem vam pisala, da, ko leži na hrbtu, dviguje rito, pa smo prišle do zaključka, da to ni dobro, zaradi kolkov, sam da ji ne morem tega preprečit. No, danes je pogruntala, da se na ta način lahko premika. Se je v parih minutah premaknila za dva metra sigurno. Pa še zelo zabavno ji je bilo! Zdaj je pa živ bog ne bo prepričal, da to ni dobro zanjo in da naj tega ne počne Jaz mislim ( po mojih izkušnjah s starejšim ) da se nimaš česa bati....saj jo ne siliš da to počne, če pa sama to dela je pa zgleda že dosti močna za to telovadbo....ne ji tega preprečavati in jo omejevati ter ji pusti veselje Včasih malo preveč poslušamo kakšne negativne zgodbe, ki se zgodijo enkrat na 10000000000000 in smo potem vse prestrašene, da ne bo kaj narobe z našimi pikci ( jaz sem ista ) za Nejko ko je taka mala raziskovalka
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:35:20
|
|
|
|
iraira
|
Gogabojan je res carica se strinjam s tabo Pšemek
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:38:51
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Jaz pa pravim, SVAKA ČAST TEJLE NAŠI GOGABOJAN! Tako odprtih ljudi je na svetu zelooooooo malo. No, vsaj jaz jih ne poznam veliko. tu pa sem crknila od smeha. Ja res je, sem preveč odprta oseba. Ah jbg je treba mal za hec vzeti. Ne pa biti samo resen.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:39:21
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Gogabojan je res carica se strinjam s tabo Pšemek ty ty ty ty ty ty ty ty
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:40:08
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Nejka je pa danes spet eno novo foro pogruntala. Pred nekaj dnevi sem vam pisala, da, ko leži na hrbtu, dviguje rito, pa smo prišle do zaključka, da to ni dobro, zaradi kolkov, sam da ji ne morem tega preprečit. No, danes je pogruntala, da se na ta način lahko premika. Se je v parih minutah premaknila za dva metra sigurno. Pa še zelo zabavno ji je bilo! Zdaj je pa živ bog ne bo prepričal, da to ni dobro zanjo in da naj tega ne počne Jaz mislim ( po mojih izkušnjah s starejšim ) da se nimaš česa bati....saj jo ne siliš da to počne, če pa sama to dela je pa zgleda že dosti močna za to telovadbo....ne ji tega preprečavati in jo omejevati ter ji pusti veselje Včasih malo preveč poslušamo kakšne negativne zgodbe, ki se zgodijo enkrat na 10000000000000 in smo potem vse prestrašene, da ne bo kaj narobe z našimi pikci ( jaz sem ista ) za Nejko ko je taka mala raziskovalka Joj, sej res včasih tako kompliciram... Sem, ko sem bila še srečka sama pri sebi sklenila, da ne bom komplicirala. Sam zdej mi pa dostikrat to ne uspeva in sem kar jezna nase. Sam kaj ko ne morem iz svoje kože. Pa seveda hočem le najboljše moji .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:41:49
|
|
|
|
laknerš
|
Dober večer punce! Me ni bilo cel dan, ker sem imela na počitnicah dva nečaka in je bil računalnik večino časa zaseden. Glede vetra imam jaz dobro rešitev za tiste ki imate že športni del. DEŽNA PREVLEKA. Otrok je na zraku, ven vidi in ni strahu da bi otroka prepihalo. Arena-jest tudi pridem ampak sem pozabila kdaj!!! Avtosedež- kdaj ga boste pa zamenjale, ker moj nečak je star že eno leto pa je še vedno v lupinci, pa se mi še ni nič mudilo, zdaj pa ko vas berem pa sem začela razmišljat da ga bo res treba kupit.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:42:50
|
|
|
|
Pšemek
|
Gogabojan, meni se pa ne zdi, da si preveč odprta! Meni se to zdi super!!!! Sploh v tem svetu, k so vsi tooooook zategnjeni in vedno bolj mrki, se ne znajo več zabavat, kaj šele pošalit na svoj račun! Zato tebi, kot bi rekel naš bivši selektor, kapo dol
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:43:44
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Nejka je pa danes spet eno novo foro pogruntala. Pred nekaj dnevi sem vam pisala, da, ko leži na hrbtu, dviguje rito, pa smo prišle do zaključka, da to ni dobro, zaradi kolkov, sam da ji ne morem tega preprečit. No, danes je pogruntala, da se na ta način lahko premika. Se je v parih minutah premaknila za dva metra sigurno. Pa še zelo zabavno ji je bilo! Zdaj je pa živ bog ne bo prepričal, da to ni dobro zanjo in da naj tega ne počne Jaz mislim ( po mojih izkušnjah s starejšim ) da se nimaš česa bati....saj jo ne siliš da to počne, če pa sama to dela je pa zgleda že dosti močna za to telovadbo....ne ji tega preprečavati in jo omejevati ter ji pusti veselje Včasih malo preveč poslušamo kakšne negativne zgodbe, ki se zgodijo enkrat na 10000000000000 in smo potem vse prestrašene, da ne bo kaj narobe z našimi pikci ( jaz sem ista ) za Nejko ko je taka mala raziskovalka Joj, sej res včasih tako kompliciram... Sem, ko sem bila še srečka sama pri sebi sklenila, da ne bom komplicirala. Sam zdej mi pa dostikrat to ne uspeva in sem kar jezna nase. Sam kaj ko ne morem iz svoje kože. Pa seveda hočem le najboljše moji . Pri majhnih otrocih so mejniki postavljeni na povprečje. ENI PREJ, ENI KASNEJE. Bojan npr. je brez plenice bil že od 1,5 let. Pa ga nisem nič silila. Če otrok hoče več jesti, mu daj. Če otrok hoče že na nogicah stati, ga daj. Če otrok hoče sedeti, ga daj. On ve, če si to želi, da ima že zadosti razvit ta del telesa. Če pa otrok nekaj noče, pa ga nevš mogla prepričati da nekaj naredi in pika. Kot je patronažna meni rekla, poslušaj svojega otroka, ne pa literature.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:44:17
|
|
|
|
iraira
|
Pa saj smo pomoje vse iste....jaz že če kaj čudno pogleda, ali se nakremži ali kar koli že paničarim da ni kaj narobe....itak pa da je lažje nekomu svetovati ali ga potolažiti kot samega sebe prepričadi da je vse ok. Ampak moj sine se je pri šestih mesecih že na nogice postavljal z 10meseci je shodil pa ni nič narobe z njim....je čisto normalen zdrav fant z ravnimi nogami in kolki na svojem mestu
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:45:11
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Gogabojan, meni se pa ne zdi, da si preveč odprta! Meni se to zdi super!!!! Sploh v tem svetu, k so vsi tooooook zategnjeni in vedno bolj mrki, se ne znajo več zabavat, kaj šele pošalit na svoj račun! Zato tebi, kot bi rekel naš bivši selektor, kapo dol zame
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:46:13
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Avtosedež- kdaj ga boste pa zamenjale, ker moj nečak je star že eno leto pa je še vedno v lupinci, pa se mi še ni nič mudilo, zdaj pa ko vas berem pa sem začela razmišljat da ga bo res treba kupit. jaz je še ne mislim dajati v avtosedež, sej so šele od 9kg naprej in sem danes gledala, ima v lupinci še kar nekaj prostora, da zraste. Kupili smo ga pa že zdaj zato, ker so imeli akcijo. Se mi je zdela kar ugodna varianta.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 20:49:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 20:51:41
|
|
|
|
Pšemek
|
Aja, še to sem dolžna za danes - Jolly, Dream, kako kaj diplomska, kej napreduje? Jaz sem uspela danes napisati 2 odstavka ampak nekaj pa vseeno je .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 21:05:10
|
|
|
|
evelin
|
Mi smo se dans potepali. Smo šli k moji kolegici na obisk ko ma 7 tednov staro punčko. Kok je to malo se mi je zdela Maša še večja koker je, sem tamalo komaj znala varvat . Me je zamikalo še kr eno tako malo bebo met . Zdej sem pa spravla spat in vete kaj se mi je zgodilo. Najprej ni hotla zizat pol ji nardim pa flašo pa je vse pojedla, nakar si krem js črpat mleko in opazim kri mam pa bradavice tako napokane da celo krvavim in zgleda da ji zato mogoč ni pasalo skratka SRANJE
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 21:14:44
|
|
|
|
Pšemek
|
Evelin, ane, kako te potrgne, ko spet vidiš malo štručko. Jaz sem to 14 dni nazaj doživela, ko je kolegica rodila . Za bradavice si pa predstavljam, kako hudo je ! Samo ne se ustrašit, če bo v blatu kaj krvavo, če je slučajno kaj krvi popila . Ti pa priporočam, da čim bolj zračiš dojke, da se čim prej zacelijo ranice. Modrček kar dol flikni .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 21:18:03
|
|
|
|
iraira
|
Evelin jaz sem imela od Aventa eno fajn kremico za bradavice, ker sem imela tudi čisto krvave pa v krastah....kupila sem jo v BC in mi je res pomagala pa kot je rekla že Pšemek čimveč na zraku imeti
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 21:25:38
|
|
|
|
Pšemek
|
Punce, jaz ne morem več... Grem ajat, pa upam da kej sladkega sanjat... Tudi vam želim lepo, lepo nočko in same lepe sanje... Malo se mi že meša, k sem tooook zaspana, ne mi zamerit... LAHKO NOČ
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 21:31:47
|
|
|
|
iraira
|
Nočko Pšemek pa kaj lepega sanjaj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 21:33:31
|
|
|
|
Dream
|
Čer! Malo smo se potepali, pa nisem uspela nič pisat, itak. Matic si sedaj sam govori praljico za lahko noč, jaz pa kaj drugega kot tle visim, namesto da bi šla likat. Dragi je šel v službo in sva spet sama. Pšemek danes res nisem utegnila, za jutri še ne vem, kaj bomo delali tako da mi bo bolj prišla prav varianta opominjanja čez teden Moram pa te vseeno pohvalit, ker si se spomnila in ker si vsaj ti nekaj delala na tem, če že midve z Jolly nisva IZVIRNO SPOROČILO: iraira Evelin jaz sem imela od Aventa eno fajn kremico za bradavice, ker sem imela tudi čisto krvave pa v krastah....kupila sem jo v BC in mi je res pomagala pa kot je rekla že Pšemek čimveč na zraku imeti Se podpišem pod tole. Kremo sem že med nosečnostjo uporabljala, ker je res super!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 21:50:07
|
|
|
|
timnala
|
Cer! Valla. - pikico na o ali katerokoli drugo crko naredis takole - stisnes Shift in tipko, ki ima za zgornji znak dve pikici (levo od stevilke 1 oz. prva v vrsti s stevilkami je ponavadi) in potem se tisto crko, na kateri hoces pikice.. Npr.: ö ä ë (gre samo na tistih, ki so uradno uporabljene) - ¨r, ¨f.. na teh ne gre
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?