botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lorch Je pa taščica zopet nardila sranje Ji je šlo v nos, ker je moja mama čuvala Tjašo in sva se na koncu z mojim skregala, zato jo bo jutri in pojutrišnjem tašča čuvala. Ne bote verjele, ampak tolk mi ga napumpa, da je čist slep kaj dela z njim in na koncu se midva skregava, namesto da bi ji povedal , da sva starša temu otroku midva. Ne razumem zakaj jaz svojim vedno povem če se mi zdi da prestopajo mejo, on ji pa veselo nasede, in na koncu se počutim kot najeta pomoč, ki bi morala pri vzgoji tega otroka njo upoštevat. Jaz trenutno nisem mogla v bolniško, ker sodelavke ni, zato mi je mama počuvala Tjašo, ker ji odkrito povedano tudi bolj zaupam, pa še tašča je vsak dan hodla k tastu v bolnico ki je ležal na infekcijskem oddelku, ker so mislili, da je okužen z borelijo. včeraj je prišel domov in snoč je moj dragi lepo izjavil (ob 20.30h) da danes je pa ne bom peljala moji mami, ker jo bo njegova mama čuvala, sej jo je moja mama mela dva dni zdaj bo pa njegova. HALOOOO! a je to način? In seveda nisem dovolila, da mi nekdo takole ukazuje in da taščica spet doseže vse kar ji pade na pamet, zato sem vztrajala, da to ni način, ker sem z mamo že dogovorjena in je celo doma ostala, ko je moj ati šel na primiorsko na vikend, zdaj ji naj pa takole zvečer rečem da ona ne velja več za varstvo. sem znorela in se mi je še danes v službi poznalo, da nikakor ne morem normalno funkcionirat. S svojim vmešavanjem nama je zeeeloooo škodila in ne vem če bojo moji živci še veliko zdržali. Moj cele dneve dela, za vse ampak res čisto vse sem sama, tašča ga za mojim hrbtom ščuva proti meni, ampak malo bolj prefinjeno, on ji pa veselo naseda. Po moje mi bo kmalu počil film in potem ne bo več poti nazaj. Je pa žalostno, da razpade družina zaradi drugih, ane Se opravičujem, ker spet jamram in šimfam, ampak samo tako se spraznim, in ohranjam kolikor toliko trezno in mirno glavo Ti se kar potoži...sem pozorno prebrala tvoj problem in moje mišljenje je tako: Obvezno se pogovori s svojim , povej mu kako je na stvari in da misliš resno, ker tako res ne bo šlo naprej. Jaz bi svoji tašči povedala svoje pa četudi se nikoli ne bi pogovarjala in videla. Saj imaš mamo in ona je zlata vredna, če ti pa popazi še Tjašo je pa logično da ji bolj zaupaš saj je tvoja mama haloooooooo...kaj tvoj se tega ne zaveda? Kako se pa on razume s tvojo mamo? Jaz bi naredila kot sem ti svetovala in če ne bi šlo drugače pa saj veš...pač gresta narazen ker otrok tudi trpi in boljši da ima zadovoljno in zdravo mamo kot pa obratno...vso srečo.