aprilčica07
|
Živjo, uf, še en dan je za mano, zdaj pa mislim, da med vikendom nimam kaj trepetat, po moje ne kličejo v soboto ali pa nedeljo.. ali pač?? in pol še drugi teden, joj, je tečno to.... Moja dva sta šla na teren, jst sem si pa glavo umila, pa malo sem se uredila, ker se pozna, da sem na bolovanju in guzam samo trenerke in si nisem lih podobna:):) Ayo: a hišico boste kupili? lepo, upam, da vam uspe... mi bi/bomo mogli tudi neki narest, ker tle je malo placa, možnosti sta dve: ali prizidek ali pa da pr njemu doma poštimamo tisto stanovanje, ki ga ima on, je le večje kot je to kjer smo zdaj.. ampak meni ni za bit v mestu, sem vaška deklina in se pol tle zatakne... da ne omenjam, da je itak denar problem.. ma neki bomo zmozgali, trenutno je bistveno, da zvemo kaj se dogaja z bejbijem:) Lorian: po amniocentezi so nam rekli, da vsaj 1 teden odsvetujejo odnose, zaradi infekcije, ne zaradi splava.. mi smo se tega držali, sicer pa je pr nas itak revščina glede teh zadevic Drnula: kako se je obnesla današnja dama za šihtu? a ta bo prava? kaj bo rekla šefica? poopsie: tudi pr nas piha ko matasto, burja itak.. pa ti da občutek, da je ful mraz, dejansko pa ni nekega mraza, imamo skoraj 11 stopinj, ampak ta veter naredi tak grozen filing.... Tud jst sem opazla, da Sisy že dolgo časa ni bla tle gor.. a se kaj dogaja? Grem dokončat lepotičenje, da bo moj presenečen ko me bo videl Pazite nase.