|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
22.3.2009 9:47:13   
sams
Ayo, lep buši, sigurno boš ful dobro izgledala poleti, ker si taka bolj suha in te bo sam trebuh. user posted image  Pa čestitke za poroko (sem pozna, ampak vseeno) in za lušnega moža user posted image .

Podatek za seznam: 3D ultrazvok imam 20.5. (uf, kje je še to)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
22.3.2009 9:57:52   
sams
Zdej pa vam moram povedat še današnjo dogodivščino.... kaj vi ste kaj zaprte??? Jaz sem in to FUL.
In včeraj sem si rekla (ker nisem šla že nevemkolikodni), da bom spila Donat IN pojedla eno žličko lanenih semenk, ki me vedno odprejo. No, če nočete, lahko ni treba naprej brat, če ste občutljive.
No in danes zjutraj!!!! Me je glih primilo in sem rekla super, grem in rešeno. Ah japajade! Jaz ne vem, sem bila notri, mi je postajalo vroče, pritiskala, teklo iz vseh lukenj (celo iz nosa in solzice), mi je postajalo slabo, mislila sem, da bom padla v nezavest (res!!!!). In potem sem se začela seliti iz banje v WC in nazaj. Nič!!!! Sem se slekla, napenjala, mislila sem, da bom kar rodila... user posted image  In potem se mi je zavrtelo v glavi in je šlo ven!!! Ampak koliko tega!!! Zdej pa ritka boli, hemoroidi mi ne uidejo (so že tu), ampak je prazna!!!! user posted image

Evo, tako je pri nas. Še vedno se mi vrti v glavi, ampak je super. Spucala sem kopalnico, sebe in zdej pa grem res lahko uživat!!!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
22.3.2009 10:00:51   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Poopsie: glede jošk nočem se grdo izražat, ampak če zrastejo še malo po moje bom padla naprej na nos!user posted image  Ni večjih številk v trgovini, za dojenje, če bom dojila pa ne vem, od kod naj vzamem, sem vidla do številke D povsod...Kje je že D nazaj!

user posted image user posted image user posted image  pri meni je podobno. Upam, da se bo zgodilo to, kar ene pravijo, in sicer da se po dojenju ful zmanjšajo...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
22.3.2009 10:50:51   
go_ta
hej, punce! dobro jutro, dober danuser posted image  jst počasi kosilo kuham, bo blitva pa krompir pa zrezki, mjami!madonca, te kile kar letijo gor!
no, po kosilu pa obvezno ven, upam, da n bo preveč pihalo, ker res lepo sonček sijeuser posted image
sams, jaz niti nimam takih težav z zaprtjem, sem pa zadnje tri dni zaprta, k sm spremenila okolje na dopustu. ampak počas bo.
uuu, joški ... jst ne morem vrjet, kako to raste!! prej sem bila na 75 b, zdaj so pa vsak dan večje, se bojim, da bojo do konca eksplodirale. moj dragi je pa itak navdušen, kr ne more vrjetuser posted image  ja, potem pa še rit raste, trebuh ...
aja, zadnjič je blo prov zabavno, ko sva bla z dragim pri babici, sva rekla, da greva junija na morje in je mama bla vsa prestrašena: Joj, a veš, da lahko tud prej rodiš?!? Sva pa rekla, da sj Zadar ni dalečuser posted image  Zvečer je bla pa na TV ravno prispevek o tem, kje vse so ženske rojevale: v helikopterju, avtu, na vlaku ... Pa je babica pol razlagala mojemu, kaj more naredit, če bom slučajno kje začela rojevat. Uglavnem, vedno mora imet ob seb nekj za prerezat popkovino pa zavezat popek. pa razložila mu je, kako mora privezat popekuser posted image  No, zdj se smejem, pol me bo pa res zagrabila tam nekje v Novalji na plaži he he.
Aja, za seznam, redni pregled mam 25. 3. Spet bo treba zgodj vstat.
Lepo se imejte danes!!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
22.3.2009 11:11:57   
Sulfinija
Sams,mene je ob branju tvoje zgodbe kar zmrazilo pa,da ne bo kaj narobe nisme preveč občutljiva oseba.
Glej tako pritiskanje in zaprtost po mojem mennju ni dobro.Glej jaz nsime šla le tri dni in me je skoraj razmetalo in se se prav bala kaj bo iz tega.Od tega dne pijem vskao jutro 2dcl donata po možnosti 2dcl tudi zvečer in grem skoraj vsak dan po tej kuri na blato,brez krčev,pritiskanja,solz,...Če ti da kaj vedeti je ena moja soseda isto šit imela jo je takole zaprlo,da ji je začelo polno čreveseje pritiskati na rano od prvič ko je imela carski rez je takole daleč pripeljala tole prebavo,zaprtost da je mogla v bolnico in so ja tam zadržali ji dlai klestir in jo po muhak božjih spucali upam da te nsime kaj prestrašila prosim te spij vskao jutro in zvečer ta ogaben donat in pojdi lepo na blato nikoli ne vemo kako je lahko tole vse skupaj nevarno.Boš me kaj ubogala???

Ha glede jošk tudi jaz sem imela vendo 75 ali 80b sedaj sem šla na večji obseg in košđaro vse mi je bilo malo,me tiščalo ko pri norcih,moj pa zelo,zelo uživa.Rit kaj pa vem ali je večja ali ne,glavno je meni da mam lep trebuh hi,hi.

Toliko od mene sedaj ko mam malo pauze od likalnika.

LP Mojcauser posted image 19t3dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
22.3.2009 11:57:59   
eee35
sams: jaz tudi se borim z zaprtjem, zato vsak dan zjutraj in zvečer spijem donat (fuuuuuj, še zlasti malo postan), pa zjutraj za prvi zajtrkuser posted image pojem malo muslija, pa noter dam zličko lanenih semen. Dober rezultat je tudi, če najprej zjutraj spiješ malo donata, pol pa še malo kefirja. Ma kaj čemo, nažalost se moramo boriti s to zoprno zadevo, da ne bi bilo kot s sosedo od Sulfinje...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
22.3.2009 12:16:15   
eee35
Pa še glede jošk: sem si rekla, da nikoli več v življenju ne bom se pritoževala, če se mi pol zmanjšajo na 75D številko, vedno so se mi zdele prevelike, pa sem jih čist skrivala, da se Bog ne daj ne vidijo preveč...Zdaj je ta D moj cilj za prihodnostuser posted image ! Prav lepi mičkani se mi zdijo stari modrčki!!!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
22.3.2009 13:34:56   
sams
Oh, Sulfinija in eee35, hvala user posted image . Pijem Donat, sicer bolj neredno, ampak po današnjih kolobocijah ga bom žiher bolj pogosto. Sulfy, te bom poslušala, obljubim user posted image . Meni so vse te "kisle vode" ful nagravžne, edino kar od mehurčkov prebavim so Shweppes in Fanta. Ampak kaj čmo, se je treba potrudit. Zdej me vse boli, z user posted image  sva šla kar spat, rit imam kot da bi se na njej dogajala vojna (vsaj počutim se tako). Niti sedeti ne morem dobro. eee35, tudi moj je rekel podobno, Donat in en jogurt!

Še ena glede jošk, moj user posted image  je rekel, da zdej, ko trebuh raste, da niti ne izgledajo tako velike. Potem, ko bo buško ful velik bom pa imela kot eno poličko, da se ne povesijo do popka user posted image .

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
22.3.2009 17:37:46   
poopsie
Ojla nosečke.

Da se še jaz javim danes.
Smo se celi dan potepali, je bil tak lep sonček da bi blo škoda če bi ga preživeli not. In smo prvo šli na eno kosilce pol pa se je Iraya 2uri igrala in gugala,se vozila po toboganu.. Vglavnem je na polno uživalauser posted image user posted image  Jaz pa sem sedela na sončku in mam kar malo obarvan obrazuser posted image

user posted image  je bil vbistvu celi dan kar miren, zgleda da je imel nedeljski počitek, zdaj pa prave akrobacije dela :) Kar vrti se, se mi zdiuser posted image  Hja, dokler je še tak mala je še super.. Ko pa bo v 38.tednu delala takšne akrobacije pa pomoje ne bom tako veselauser posted image

Jaz sem prej imela modrček 80b zdaj ga raje ne probavam dajat goruser posted image  Sem si v Lisci kupila enega 85C in ga za nič več ne menjamuser posted image  Imam pa občutek,da bom še za kakšno številko več mogla gledat v trgovinahuser posted image

ayo & sulfinija lepa sta vajina trebuščkauser posted image

sams ojojoj..user posted image  Lepo pij donat, čeprav ti je nagravžn. Potrpiš te 3 požirke in se potem več ne mučiš.

Jaz sem imela z zaprtostjo težave bolj na začetku nosečnosti, zdaj pa se je hvala bogu uredilo to.

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
22.3.2009 18:54:12   
*anč*
oj!

aprilčica 
glede pregleda srca še nevem, ker mi bojo tut morfologijo delali v porodnišnici, kjer vidijo marsikaj in bi pomoje znali prepoznat, če bi blo kej narobe. mogoče pa ... bomo vidli.

lepi bušiji, punce!!

sams  boga ...  res pij mal več donata, pa Magnesol šumeče tabletke tut odpirajo, če ti pa še to ne bo pomagal pejt pa po Portolak sirup (mislm, da se mu tko reče) v lekarno, je varen za user posted image .

majčke na preklop  so ble men zakon user posted image , sej sm mela vse sorte majčk, sam smo najbolj benkice uporabljal na začetku.

lep ostanek vikenda!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
22.3.2009 19:13:49   
aprilčica07
Dober večer:)

anč: aha, no, meni bo morfologijo delala moja g, in me bo zaradi sebe in mene poslala še v lj v porodnišnico po drugo  mnenje.. saj če bo kaj fejst narobe bo tudi ona že vidia.. ampak več oči več vidi:)  itak je predpogoj da bo amnio ok:):)
sams: jao, to z prebavo mi je znano.. ampak trenutno nimam težav, ker me do nervoze fejst puca in sem dnevno na školji brez problemovuser posted image user posted image
ayo, flora2: ha, moj je bil res presenečen ko je prišel nazaj, jst pa tam vsa naštimana in poštimana.. samo je bil tamali z nami, pa nismo mogli lih izkoristit, smo zvečer nadoknadliuser posted image user posted image

Smo pa danes pohajali, smo šli en dolg sprehod z tamalim in je pridno hodil, ne da bi karkoli težačil za ga nosit. Danes ima pa moj ljubi rojstni dan, smo imeli kosilo malo bolj konkretno, praznovali pa ne bomo še, bomo počakali, da zvemo kaj je z otročkom pol pa bomo nadoknadli za nazajuser posted image user posted image user posted image v vsakem primeruuser posted image

Lepo se imejte, držite pesti, da ne dobim nobenega telefonskega klica:):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
22.3.2009 22:38:21   
Muca83
Midva sva bila pa včeraj v Celovcu. Sem si malo ogledala nosečniški oddelek v C&A. So imeli samo ene 3 stojala ampak sem kljub temu našla eno lepo tuniko s 3/4 rokavi in eno majčko s kratkimi rokavi za poleti. Tunika mi bo pa sploh še prav prišla konec maja, ko sva vabljena na poroko.
Potem sva šla pa malo v Toys'r'us pogledat pa v Kiko in zdaj je tudi moj dragi padel noter v gledanje vozičkov in previjalnih user posted image

Jaz imam spet en problem. Zdaj se mi je apetit malo popravil in vsaj lahko jem, sem celo lačna ob normalnih časovnih razmakih. Ampak zdaj sem pa v zadnjih nekaj dneh že 2x zvečer spet bruhala. Pa mi ni nič slabo, tudi pred bruhanjem ne. Samo enkrat se mi začne dvigovati user posted image Kateri poznano?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
23.3.2009 9:54:01   
go_ta
Hej! kako ste? ste dobro spale? mene tok kolk/noga/križ user posted image  boli, da je prov grozn! sedet ne morem dolgo, ležat na boku tud ne, sklanjam se bolj težko ... me je pa dragi potolažil, da je to šele začetek. fajn tolažbauser posted image
zdaj sem mal pospravljala, pol pa delat - sam dons morm hvalabogu v pisarno, drugač bom pa ves teden domauser posted image  ampak dons bo tako lep dan pomoje, jutri pa že dežuser posted image  Tako da izkoristite dan!
aprilčica, sj zdj pa bojo kmal 3 tedni minil od pregleda ane? držim pesti, itak!!!
aja, moja bebica je ful aktivna, men se zdi, da se nonstop premika, da spi kakšne 3,4 ure dopoldne, mogoče tud mal popoldne, zvečer pa sam brca user posted image  Če bo tko tud pol, ko se bo rodila, bo adijo spanjeuser posted image
Ta teden je pa na sporedu dosti morfologij! Vsem želim samo to, da je z user posted image  vse v najlepšem redu! Pa da vam ne bo preveč nagajaluser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
23.3.2009 10:09:19   
Sulfinija
Ojla!

No jaz sme ga pa včeraj ušpičila ko sme likala,potem me je pa takoj spodaj pri jajčnikih začelo boleti da sme prelažala ostanek dneva.Ne pritaknem se več takole hitro tega likalnika,danes pa mi je ok.

Ha,če jaz tole čutim na tak način svojo user posted image  je bila tudi moja včeraj zelo aktivna se je non sotp nekaj premikalo,mene pikalo,...pa tudi danes sem jo že ene parkrat lepo začutila vedno vsak dan isto in to je po mojem najina user posted image .

Tudi jaz komaj čakam prvi april in našo morfologijo.

Tkaole punce grem malo ven na sončka.

LP Mojcauser posted image 19t4dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
23.3.2009 10:17:28   
tejči77
Živijo,
Jaz pa malo bolje spim. Sem si kupila v Hoferju anatomski vzglavnik in lažje spim na boku, me ne boli več toliko rama, pa še obliko ohrani do zjutraj, ga ni treba ponoči popravljat.user posted image  Tudi Larisa je prespala vso noč do pol šeste. Jeeeeeee.

Drugače pa mene tudi boli v spodnjem delu trebuha, včasih me tako zelo zaboli, da se kar zvijem. Ampak sem se navadila in ne skrbim več, kar je treba naredit, je pač treba in tamala je tudi zahtevna.
Sulfinija, ti pa si kar privošči počitek, potem bo bolj težko.user posted image  Sploh, če si imela že prej probleme se pazi in ne pretiravaj. Lika naj tvoj dragi. Če ti bo pa kaj bolje, nasvet, jaz likam sede je veliko lažje.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2965
23.3.2009 10:19:46   
tejči77
aprilčica, anč, user posted image user posted image  skupaj z vama čakam na rezultate, itak bo pa vse ok!

Jaz sem pa tako vesela. Včeraj smo na popoldanskem sprehodu rečali našo sosedo (je nisem videla že pol leta), s katero sva se spoznale na skupnem vozičkanju po ulici. Ima dva meseca mlajšo hčerkico. No, včeraj sem pa zvedela, da je noseča ima ima rok en dan pred mano. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeee. Spet bova skupaj vozičkale.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
23.3.2009 13:11:34   
Flora2
Hej user posted image  dober dan,

evo pred eno uro sva prišla iz MF in je vse okuser posted image , že tako dolgo nisem imela UZ, da je sprememba res ogromna in je tak poseben občutek, ko vidiš svoje detece kako se veselo premika, da te res stisne, super je bilo, pa držal-a se je z eno rokico za nogouser posted image , res neverjetno kako se to razvija.Oba sva bila čist iz sebeuser posted image .

Naslednji pregled imam 24.4., še prej greva pa na 3D k dr. Strahovi.

Vsem, ki še čakate na rezultate ali pa na MF želim in verjamem da bo vse ok. 

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
23.3.2009 13:31:10   
šivilja
sams bom še jaz malo piskerček pristavla. Hvalabogu sama težav z zaprtjem nimam, poznam pa nekaj receptov s katerimi prebavo pospešiš (celo do driske, če pretiravaš):
- zjutraj na tešče dva deci multivitaminskega soka
- večje količine suhega sadja (suhe hruške preverjeno delujejo)
- fructalova čokoladica, ki se je prej imenovala Bifit, zdaj pa je med frutabelami. je oblita s čokolado, notri pa temne barve in malo povasta (iz suhega sadja), mislim da v dveh okusih
- vsekakor pa ob vsem tem veliko gibanja in pa vzemi si čas. telo se počasi navadi in greš vsak dan ob istem času (ne da bi šla v posrobnosti, jaz grem še več kot petnajst let vsak dan po zajtrku, če si ne vzamem teh nekaj minut, pa lahko pride do težav).

Upam, da ti bo kakšen od mojih nasvetov kaj pomagal, ker donat je pa res nekaj najbolj nagravžnega kar obstaja.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
23.3.2009 14:02:19   
Sulfinija
Punce jaz sem si pa premislila ne boma vzela vozeka baby boom.Iščemo že drugega?SEm se danes z eno menila in,.......mi ga je totalno odsvetovala.Tkaole da se sedaj vrtimo pri per pergojih.

Posteljico pa dobim od brata od nečakinje v barvi natur,takole da bom zraven kupila le previjalno natur barve in ne belo kot sma nameravala in smo spet prihranila kakih 300E ker ne bomo rabili kupovati posteljice.Bomo teh 300E raje šparali za redno sobico ko jo bomo naredili iz najine splanice do takrat pa bomo imeli vse v enem kosu.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
23.3.2009 14:19:47   
simonalokar
muca 83 tudi meni se dogaja da kar brez razloga začnem bruhati kot npr danes zjutraj samo dvigne se mi in moram kar hitro stopiti da ne bo šlo potleh. groza ampak kaj čmo. user posted image

pa tudi boli me tako da sem kar v ležečem položaju ker se ne upam preveč reskirati.

danes je pa res lep dan sam pr nas je začelo pihati tako da smo spet tam.

lp simona 20t in 2dni

ps. v sredo pa Morfologijo kumj čakamuser posted image . evo ga ga spet čutm.

Neposredna povezava do sporočila: 2970
23.3.2009 14:24:44   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

sams bom še jaz malo piskerček pristavla.

Hvala, tisto od Frutabele itak že jem, ker mi je fuuul dobro, multivitaminski sok pa bom sprobala. Če pa še to ne deluje, pristanem pa na zadnjo možnost, t.j. suho sadje, ki ga reeees ne maram.

Hvala tudi ostale (aprilčica, anč in poopsie) za skrb. Evo, danes sem že zjutraj pila Donat (1,2,3, zaprla oči in na eks). In celo kakat sem šla, sicer je bilo bolj mizeriozno, ampak nekaj je bilo!!!! 
Aprilčica, jaz sem ful optimist, vsak dan razmišljam, koliko dni je še do petka, ko bo 3 tedne, kot da bi se šlo zame user posted image . Anč, tudi nate ne pozabim nikoli.

Sulfinija, jaz imam peg perego, kupljen lani po porodu, ker se mi prej ni dalo ubadat s tem. In sem ga imela od prvega dne (brez košare, kar tako) in še sedaj in je super. Pri nas ga ima fuuuul mamic, največ teh vozičkov vidim. Res priporočam, pravzaprav ostalih vozičkov niti ne poznam, samo ti pa povem, da je to skoraj edini voziček za katerega mamice pravijo, da ga ne bi zamenjale. Za ostale sem slišala, da včasih niso zadovoljne. Ampak je pa res tudi odvisno od terena, kjer se boš sprehajala. Mi obalne mačke (ajde recimo user posted image ) smo itak bolj kot ne na asfaltu in ni treba imeti nekih hudih "terencev", za katere moraš imeti kombi, da jih zložiš v vozilo. Uffff, dovolj o vozičku z moje strani, sej na koncu se vsaka odloči po svoje.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
23.3.2009 16:11:07   
poopsie
Dan :)

Nobene tukaj? Zadnje dni se vse skrivate..

Jaz sem ravno prišla iz mesta. Sem ška k dragemu v službo po papirje, pa po Irayo v vrtec.
Sem kar dosti prehodla in me gležnji bolijo. Si bom malo tople vode nalila pa morsko sol dala not, upam da bo kaj pomagalo.

Mene pa naša bejba že ceeeli dan brca v želodecuser posted image  Že kar močno brcne in mam grozn občutek.

flora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za MF

aprilčica & anč držim pesti,da čimprej dobita super rezultate!!user posted image user posted image

Evo Iraya spet rabi pozornost.user posted image
Se javim kasneje

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
23.3.2009 18:42:52   
Sulfinija
Sams,jaz bom vozek rabila večino časa za asfalt vožnje po mestu.Za makedam poljsko csto,ki bom rabila za na vikendu bom dobila lahko od nečakinje,takole da ne bo problem.
Je pa tukaj košara za novorojenčka,lupinica,torba in športni del in cena je 450Eurov kar se mi ne zdi grozna cifra.Če vzamem baby booma bi mogla dokupiti zraven lupinico cena 100E,in pa torbo za potrebščine za otroka in bi me vse skupaj še dodatih 150Eurov in glede na ceno beby booma smo na istem pa še ta je lažji in tudi kolesa so mi še sedaj všeč po novem.

LP mojcauser posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
23.3.2009 19:03:19   
Flora2
Poopsie hvala lepa user posted image
Luškan avtar imaš, pravo presenečenje jauser posted image .

Jaz sem tud ravnokar domov prišla in že se mi po glavi mota hrana, grozna sem če bo šlo tkole bodo šle kile v višave user posted image .
Tejči77 jaz sem tudi danes vedela za kolegico tukaj blizu mene, da ima rok par dni pred mano kar pomeni da bova skupaj vozičkale, se že veselim, družba na sprehodih je vedno dobrodošla, a ne?

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
23.3.2009 19:05:05   
modrasmotka
oj
no dase vam še jst mal oglasim.sj vem v bolniški sem pa se nimam časa javlal.sramota!!se vid da mam pravo ime svojega nisca."smotka"user posted image
brcike čutimo že od 14.se vsak dan pridno javlja,da je še med nami user posted image ,kar se tiče zaprtja.imam jst tut z tem probleme po 3 dni ne spravim nič ven,potem pa kak vagonček se odpeljeuser posted image pa spet nič.
trebuški vidim da vam že pridno rastejo.user posted image meni se še ne vidi tako zelo,rada bolj ohlapna oblačila nosim in se ne vidi toliko,potem mi pa ne verjamejo da bom v sredo že 21 teden imela.user posted image
gledede antivirusa proti strijam so mi v lekarni dali eucerin-olje.mogoč pozna katera,se dobro obnese?
upam da v prihodnje se bom bolj pogosto oglasla.glede na to da sem doma in počasi pripravljam sobico za našega sončka
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.