Ayo
|
Ola! Pri nas imamo pa danes praznik, smo doma! zdaj kuham kosilo (ribica, strocji fizol, krompir - njami njami), Gabriel spancka, ati je sel na sluzbeno kosilo, jaz pa lahko malo na RR naklofam. Za je tudi pri nas prava susa! Meni sploh ni do tega in moj se vsekakor ne sprijazni in kar naprej dreza Tudi jaz ne vem, kam je sla vsa ta strast; no verjetno je malo poplacana z vlogo mame, ampak moj se s tem ne strinja in bo jo treba slej ko prej dobiti nazaj. Zakaj se je ne da kupiti? Poopsi za morfologijo in . Je pa ornk baba ze, ja saj se vidi po trebuscku Jaz sem imela tak trebuh pri Gabrielu v zadnjem mesecu Flora2, ja se strinjam z ostalimi, ne kupuj premalih oblacilc, jaz st.56 za Gabriela prakticno nisem uporabljala. Kupi samo eno majckeno stvari (ker prakticno res ne ves koliko bo velik in ce mogoce prehiti), ker itak ce bos rabila, lahko kasneje dokupis. Skratka pri nas smo bolj ali manj startali kar s st. 62. Je pa tudi res, da zavisi od znamke. Opatija, o Tajski ti pa lahko kaj napisem tudi jaz! Midva sva ze kar nekaj prepotovala in Tajska ostane najina najljubsa destinacija! Res enkratno, bila sva pa, poleg Bankgoga, po juznih otokih, vse dol do Malezije. Ce te kaj zanima kar prasaj. Sva tudi poroko nacrtovala tam, pa nama je potem prihod novega prekrizal nacrte. Smrk smrk! Nic, grem premesat kosilo premesat. Potem popoldne pa na soncka, imamo 20°C danes tukaj!!