kerala
|
Pozdravljene so ! Poopsy, čestitam za dobre rezultate in pa za pupiko, ki jo nosiš pod srčkom... Pa kolk lepega bušija maš, nima nobene odvečne obloge, res je krasen! Imeti dve punčki blizu skupaj je res čudovito! Tudi jaz imam dve, sta 17 mesecev narazen, zdaj sta že najstnici. Kljub temu, da sta karakterno zelo različni, se imata tako neizmerno radi, še vedno se skupaj učita, igrata, pojeta, celo večinokrat še kar spita v eni postelji. OK, res se tudi skregata, brez tega bi bilo pa že prav nenormalno vseskup... Če sem čisto iskrena, bi si tudi zdaj, če bi lahko izbirala spol, spet izbrača punčko. Kakorkoli, seveda ni pomembno kaj je, samo da je zdravo! In seveda sem presrečna, moj pa še toliko bolj, on si je pa res želel fantička. Opatija, me veseli da so se stvari uredile, da si pomirjena in boljše volje! Sicer pa nikoli ni repozno, poznam 3 pare, katerim se je v zadnjem času po dveh fantičih rodila pupika... Če nisi prebolela noric, ti pa toplo svetujem da se pazi, moja sodelavka, ki je pravkar rodila (ena od tehle s pupiko v tretje), se je okužila na začetku in so se celo nosečnost full bali. Vse se je dobro izteklo. Sem pa slišala, da jih lahko dobiš tudi 2x, zelo redko sicer, ampak možno. Saj te nikakor nočem prestrašit, samo vseeno se raje malo čuvaj. Glede Tajske in potovanj pa takooooo rada razlagam, samo se bojim, da se drugi že dolgočasijo... Ti kar vprašaj... več kot z veseljem ti razložim vse kar te zanima! Super za apartma za prvomajske, se strinjam, da je bolje nekam bolj blizu. Kdaj pa nameravate na Kubo drugo leto? Mogoče gremo pa istočasno Aprilčica, velikokrat se spomnim nate - upam, da si zdaj že vsak dan bolje, glede na to, da do sedaj telefon ni pozvonil, v kuverti se pa zihr skrivajo same lepe novice! Anč in Lorian, vama pa tudi vso srečo! Jutri bomo pa skupaj v Lj po dolgem času. Živa ima državno tekmovanje iz harfe v Velenju, nazaj grede se pa ustavimo v BTC in gremo do BC malo štofnarit, mogoče pa res končno kaj kupimo, vsaj kako malenkost! Pa še vozičke si bomo malo ogledali, komaj čakam, upam, da bomo imeli dovolj časa! In neverjetno - še moj, ki sovraži trgovine in nakupe, se je razveselil, po moje samo zato, ker bomo iskali stvari v modri barvi... Flora, tale Montedoro je pa tudi dobra ideja, se bomo enkrat malo zapeljali pogledat, sploh glede na to, da nam je res blizu! Ne vem zakaj, ampak nikoli se ne spomnim, da bi šla "čez mejo", še za Torri d`Europa so mi moje ljubljanske sodelavke povedale... Jaz sem kar bolj na LJ navezana, čeprav tekoče govorim It. Točno tak ležalnik sem tudi jaz gledala, se mi zdi res fajn da ima strešico, sploh poleti na sončki okrog hiše bo prav prišla. Mony, moja joga je pa žal v Kopru, tako da pride v poštev le za primorke... Sigurno se pa tudi v Lj kaj najde, ponavadi še velik veeč kot tle pri nas. Glede ure bi pa jaz tudi raje kasneje, samo izbire pač ni in je treba z delom pač zaključit, kar pa tudi ni slabo... Simonalokar, če ti prvič niso nič rekli pomeni, da še nisi bila okužena. Če pa najdejo okužbo, te takoj pokličejo. Če bi imela res tako nesrečo, da bi se zdaj okužila, bi te takoj začeli zdraviti, tako da se verjetnost prenosa na full zmanjša. Sicer ti bo pa anč najbolje povedala... Aja, pregledala sem še svoje posnetke iz nuhalne in naslednjega UZ pri 17 tednih. Moji filmčki so pa kar precej daljši, 2D so res kratki, tam do 4s, 4D pa tudi do 20s. Imam pa vsakič okrog 10 slikic 2D in 3D in 10 filmčkov 2D in 4D. Taki daljši posnetki se pa precej dlje shranjujejo na CD, tako da se mogoče nekaterim G ne da čakat, da se tole shrani. Sproti pa mislim, da se to ne da. Res bi se lahko G bolj potrudili, sploh če tako mastno računajo. Oz. punce, kar postavit se je treba, se v naprej zmenit in zahtevat, kar mislimo, da nam pripada! Zdaj pa že vedno bolj pogosto čutim, večkrat na dan, in vedno močneje. Kako blaženo Punce, uživajte!