|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
16.3.2009 13:48:06   
Anonimen
Ojla čveke avgustovske user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vas nič za nazaj brala, ker se mi iskreno ne da in ste ble preveč pridne, da bi user posted image user posted image   A mi kera poda obnovo?

Midva sulfinija ne bova imela baldahina - se mi ne zdi potrebno user posted image

Kako ste sicer kaj? Jaz otročka še nisem začutila, oz. vsaj ne vem zato, da bi ga user posted image user posted image Imamo pa doma že vse razen previjalne user posted image user posted image   Se mi zdi prov smešno, ampak kaj pa naj, če pa sva vse dobila... Naj bi zavrnila, ker je kao prehitro? Kupila sva samo voziček, imava pa že prenosno postelco, postelco, jogi, lupinico in voziček. Ležalnik si bomo pa sposodili user posted image

No grem nekaj popapat, ker se otrok neki pritožuje pa se tipkamo spet kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
16.3.2009 13:49:40   
opatija
Ojlauser posted image !

Upam, da uživate v tem sončnem dnevu. Vidim, da ste bile za vikend kar pridne. Mi smo v soboto otvorili piknik sezono, ker smo praznovali RD mojega dragega in tastovo 60 letnico. Včeraj pa smo bili žal doma, ker je imel tamauček mal vročine.

Da sporočim super novico: v petek zvečer sem imela morfologijo in je vse OKuser posted image user posted image user posted image
Šla sem kar na samoplačniško, ker enostavno nisem več zdržala. Pri svoji G sem naročena šele 3.4. (takrat bom v 22T in bo prav luštno imeti še enkrat morfologijo) zadnji UZ pa sem imela na NS to pa je bilo začetek 12T. FUL sem srečna, da sem končno videla mojega user posted image , da je vse OK in da sem dobila potrditev, da bomo imeli še enega user posted image user posted image sm=bravo.gif]
Žal pa sem se s to novico znašla v situaciji, ki me zadnje dni zelo žalosti. Vsi okrog mene namreč navijajo za punčko. Tako je bilo že v prvi nosečnosti, sedaj ko pa že imamo enega fantka, je navijanje še močnejše. Moj user posted image pravi, da želi počakati na presenečenje (tudi on navija za punčko), zato novice ne morem razglašati naokrog. Rekel je, da je bil on proti da vprašam, sedaj pa sem sama v tem, da vsi bezajo vame: a je punčka, a je punčka? V prvi nosečnosti nisem imela nobenega občutka, zato se mi je zdelo presenečenje smiselno, sedaj pa sem pričakovala fantka (pa zaradi Nika sem itak čisto mahnjena na fantke, logično a ne?) zato sem se želela prepričati. Ne razumem pričakovanje presenečenja, če pričakuješ in si želiš le en spol. Kot bi upal do konca, potem pa, je, kar je. Meni se zdi to obupno krivičnouser posted image user posted image . Ne vem ali sem trapasta od hormonov, ampak ta vikend sem se že večkrat zjokala in tudi sedaj kar lije iz mene, ker se mi zdijo vsi okrog mene tako "kruti" do mojega fantička, saj ves čas govorijo in navijajo le za punčko. Edina, ki sem jima na skrivaj povedala sta moja mama in oče, ker sta oba vprašala: a je punčka, nato pa kar nista mogla skriti razočaranja (vsaj meni se je tako zdelo)user posted image Tako sem jezna sama nase, da sem tako občutljiva glede mnenja drugih in pustim, da mi kratijo srečo. Sploh se ne morem pomiriti in skos nekje na skrivaj cmeram, namesto da bi se prepustila veselju, da bomo imeli še enega fantička, predvsem pa, da je vse OK.

Upam, da niste hude name ker sem tkole zatežila, ampak sem mogla dat ven iz sebe. Nobenemu tega ne morem povedat, ker bi cmerala kot nora, poleg tega imam pa itak občutek, da nihče ne bi razumel. Upam, da so to res hormoni in da bom kmalu spet pri sebi.

Lepo se imejte, pa božajte zakladke!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
16.3.2009 13:58:44   
Joob
Olaaa...

Kok ste nekatere ažurne...jaz se pa tako težko spravim na forum...predno vse preberem, že pozabim kaj sem hotel napisatiuser posted image user posted image user posted image ...Skratka, zanima me, ali, že prau vse čutite brcike...v katerem tednu ste in v katerem tednu ste prvič začutile. Jaz sem danes stopila v 19t in sem že zelo nestrpna kdaj bo...in pa tako ko druge berem, da ze 2t čutite brcike, postanem zaskrbljena. je res, da nisem ravno med suhimi...saj naj bi te prej začutile...je še katera taka kot jaz...ki tako nestrpno čaka na prvo brciko?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
16.3.2009 14:01:48   
Flora2
Opatija jaz mislim da te res najbrž mal hormončki dajejo, verjamem da se ti zdi to pričakovanje drugih totalno krivično do otročka ki raste v tebi, ampak moraš vedeti da sigurno bodo veseli tudi tega zdravega fantiča, ki je na poti, zato je bv da se sekiraš važno je da je user posted image zdrav.
Bi pa na tvojem mestu dala vsem vedeti, da karkoli boš vesela in da naj se veselijo s tabo.
Ti se kar pomiri in bodi vesela da je zdrav in da imaš že enega sončka že doma. Pa čestitke za MF, jaz jo že komaj čakam, čeprav me je kar strah.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
16.3.2009 14:06:53   
Flora2
Ne Joob jaz jih ne čutim oz. lahko da jih pa da ne vem. Prijateljica, ki ima fantka rojenega avgusta mi je rekla, da je ona kar nekaj časa rabila da je dojela da je to to, pa da je res dobro čutila šele okrog 21-22tedna, zato jaz mislim da ni še nobene panike, da nas vse to še čakauser posted image .

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
16.3.2009 15:05:06   
vim
Joob jaz sem jih začutila točno na 20 teden in naj povem, da premikanje čutiš kot mehurčke, to niso brcike kot so potem tiste prave kasneje v nosečnosti. Nič bati, boš čutila kot tudi vse ostale, ki še niste.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
16.3.2009 15:05:38   
Anonimen
joob jaz jih tudi ne čutim, pa bom tudi glih kar v 19 teden zakorakala user posted image Ampak me ne skrbi. Moja kolegica je suhica pa je pri prejšnji nosečnosti z DVOJČKI šele v 20 ali 21t začutila brcike...

Mah bo že user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
16.3.2009 16:47:21   
go_ta
MORFOLOGIJA: BP!!!!user posted image  Uglavnem, vse je super!!! danes sem bila tako živčna, da mi je srce res divjalo, ampak je vse v redu!user posted image  Glavica, trebušček, rokice, nogice, ledviček, srček, možgani - vse super! Pa otroček je velik za 21 teden. Ampak ... ni in ni hotel pokazati, kaj ima med nogami.user posted image V bistvu sploh ni bil razpoložen za poziranjeuser posted image se je čisto skrčil: rokici je imel pri glavi, nogici tud. G je sicer rekel, da sumi nekaj, ampak je popkovnica preblizu, tko da ni hotel nič rečt. Tudi prav, meni je itak važno, da je user posted image  v redu! Je rekel, da bomo počakal do naslednjega UZ-ja, da se bo videl spol. Sam kdaj bo to?user posted image  čez 1 mesec, dva?user posted image   Važno, da je vse okej!
Potem sva šla pa na pico pa v šoping, sem si kupila dvojne balerinkeuser posted image , pol sva šla pa na kavico s kolegico ... pol pa na sprehod, zdaj pa do mojih. Jutri greva pa mal ven iz Slovenije, možgani na off.
Uglavnem, danes sem res res res vesela!!!user posted image
lep dan tud vsem ostalim!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
16.3.2009 16:50:39   
tulpek
Opatija, vsem ki tako zelo navijajo za punčko reči, da ti pa upaš, da bo fantek, da se bosta lahko z bratcem fajn skupaj igrala. Ali jih pa vprašaj, če fantka pa ne bodo imeli radi...

Brc še ne čutim, sem pa šele v 17 tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
16.3.2009 17:01:15   
kerala
Ojla srečke user posted image !

Nisem se že nekaj dni oglsila, enkrat sem celo nekaj napisala, pa me je spet ven vrglo in sem bila tolk jezna, da se mi ni dalo še enkrat natipkat.

Drugač sem pa prav vredu, malo preveč imam apetita, energije pa full se dobro počutim. Telovadim tudi pridno. Pa še sončka imamo zunaj in že pogled nanj je blagodejen.

Ayo, čestitke!user posted image user posted image user posted image Kok ste lušna družinica, avgusta se bo pa še oplemenitila!

Muca, ti kar porbaj kaj pojest, je le fajn, da tudi po "naravni poti" dobiš čimvač vitaminov. Če nimaš apetita ihn če ne ješ veliko sadja in zelenjave, ti priporočam, da si narediš vsako jutro zelenjavno-sadni sok, s katerim po moje dobiš zadostno kolipino vsega kar potrebuješ. Če nimaš sokovnika, ga boš tako potrebovala za dojenčka ko bo začel kake sadne sokce piti, zato ni slabo, če si ga že zdaj omisliš. Potem pa si zjutraj narediš sok iz rdeče pese, kolerabe, zelene, korenčka in druge zelenjave, ki jo imaš pri roki, zraven pa dodaš pe kak jabuček, hruškico, da izboljšaš okus. ne pa ga mešat z agrumi, te si raje pripravi posebaj. Jaz ga pijem vsak drugi ali pa tretji dan, je res fullllll zdrav! Kadar ga pa ne, pa vzamem Elevit.

Barbk, kako lepo da je z vami vse OK. Dvojčki... to je res nekaj posebnega! Bušija maš pa tut lepega, nič kaj xl ni, glede na to, da sta dva not.

Lorian
, če si prenehala z antibiotiki, raje obišči svojo zdravnico, kot da jih kar sama jemlješ naprej. A si jih vzela takoj ali si imela vmes pavzo? Če si vmes prenehala, ti tokratna 3-dnevna kura ne bo nič koristila.

Paprika, dobrodošla, to bo bebijev avgusta!

Go_ta, superuser posted image user posted image user posted image za morfologijo! Edino pomembno je, da je z user posted image vse OK!

Opatija, mi je prav hudo, da se ne moreš iz vsega srca veseliti tega, da nosiš zdravo detece, pa prav vseeno je kakšnega spola! In kako si vsi drugi sploh drznejo tako očitno navijati, jaz bi bila čisto besna. In vsekakor ne bi prenašala tega, da vsi namigujejo, bi jim kar jasno povedala, da je edino pomembno, da je zdrav! Sploh po tem, kar se mi je prejšnjič zgodilo! Če si mož tako močno želi pupico, bi pa močno razmislila, če bi se z njim pomenila in tudi njemu povedala kako in kaj. Se spomnim reakcije mojega svaka, ki si je v drugo neizmerno želel punčko in je po tem, ko je zvedel, da bo spet fant, izjavil, da se je počutil kot bi mu rekli, da je brez roke! Mislim, kot da je on sam brez možganov, drugega nism mogla rečt! Ne obremenjuj se z mnenji drugih, jaz bi jim dejasko povedala, da bo fant in da se ga ti zelo veseliš, saj boš drugače to prenašala še krepko dolgo. Odločitev pa je seveda tvoja.
Ma gremo raje k prijetnejši temi... potovanja. Veš, mi smo bili na Tajskem leta 2002, dobrih 5 tednov. Prav imaš, res je prijazna popotniku. Sem se pa jaz na severu prav fajn zastrupila, sem par dni bruhala pa driskala, še na treking sem šla taka... Tajsko smo združili še z Laosom, ki pa je res pravi biser! Res smo na vlakih spali kot angelčki. Glede prvega maja na Pucketu pa mislim, da ni najbolj primeren, ker je na zahodnem delu Malajskega polotoka takrat že monsun. V tistem obdobju je primernejši vzhodni del malajskega polotoka, vreme je tam obratno kot na Z, še celo poleti je OK. Tako da bi bil Ko Samui verjetno boljši izbor. Pa še direktne lete iz Bangkoka imaš, sicer je pa vlak tut čist OK, kot vsi ostali na Tajskem. Mi smo na tej relaciji celo preživeli najbolj romantično noč na vlaku, ko smo se ob polni luni vračali v Bangkok, je bila z mesečino obsijana črno-bela pokrajina tako pravljična, da je bilo škoda ta prizor prespati. Sva z možem celo noč prebedela, zato pa tolk boljše spala naslednjo na letalu nazaj domov.
Jaz pa vedno bolj razmišljam o Kubi. Trenutno so še letalske karte tako poceni, da se res splača izkoristiti priložnost. Treba je pa vsekakor iti preden se režim spremeni in jo preplavijo ameriški turisti. Sem puncam omenila in so totalno navdušene...
V času prvomajskih praznikov je pa sredozemlje še kar hladno, še posebaj morje, tako da kopanje res nikjer ne pride v poštev. Najbližje je verjetno res Sharm, sam mene tja nič preveč ne vleče, je preveč turistično. Jaz sem razmišljala, da bi si nabavili prikolico, pa bi mal po Evropi vandrali. Ne vem pa, če se mi bo z velikim trebuhom ljubilo prav veliko okrog skakat, pa veliko hodit in si mesta ogledovat. Kaj vem, mogoče bi bile kake toplice še najprimernejše, čeprav me miseln na počitniško gužvo kar odbija. Mogoče bomo pa kar doma pa hiško rihtali pa dinarčke za konkreten dopust našparali...

Brcike pa jaz že kar fino čutim, no, ne glih brcike ampak bolj metuljčke pa mehurčke... sem kar blažena ob njih. Tiste, ki pa jih še ne čutite, nič skrbet, vse še pride!

Uživajte ta krasen dan! Zdaj grem pod tuš, pol pa na telovadbo, juhu!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
16.3.2009 17:58:53   
Lorian
Hojla sonosečke, hvala za vzpodbudne besede, jaz res upam, da bo vse ok., kajti user posted image  že veselo brca. Danes je prav posebej dobre volje, me kar naprej nekaj špika. Saj dokler ne čutiš brcik, se v bistvu ne zavedaš da je nekaj pod srčkom, potem pa te brcike vse spremenijo in res si ne predstavljam kako je, če je treba delati splav v nekje 20t.
Kerala veš v bistvu sem en dan pavzirala, ampak mi je antibiotik takoj spet pomagal, no zdajle zvečer vzamem še zadnjo tabletko, pa bomo vidli kaj bo sedaj. Upam da bo sedaj bolje.
Sulfinija, tudi jaz baldehina nisem imela, če je pa tebi všeč, pa zakaj ne!
Paprika dobrodošla!
Opatija glede tvojih problemov, bi jaz rekla takole, malo te dajejo hormoni, sicer te ne poznam, kako drugače odreagiraš na probleme, ti pa lahko povem, da je najboljše da druga mnenja nekako preslišiš. A veš vsakdo v sebi točno ve, kaj mu odgovarja in če je tebi prav, da bo še en fant, ne glej na to, kaj rečejo drugi. Sicer pa se ne da nič spremeniti, kar ti je dano to dobiš in verjamem, da bo večina pač to razumela.

Lepo se imejte in čim več brcik!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
16.3.2009 18:13:24   
mayathebee
nič punce...jaz se moram od avgustovk poslovit, saj je ginekolog rekel,da sodeč po uz bomo septembra zibali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
16.3.2009 19:58:04   
lora16
ohoj!

hmm... vidim, da ste noro pridne pri pisanju. danes me je zima07 kar malo kregala, ker se še nisem prijavila.
rok imam namreč 19. avgusta in bo moj drugi otroček. za spol nisem vprašala, doma imava pa 2letno Zalo.

skratka upam, da se spoznamo in malo počvekamo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
16.3.2009 21:34:32   
eee35
Ok, naredila sem pečen krompir, pa piščanca, ampak pismo, čeprav je bilo fuuulllll dobro imam slabo vest. Imam občutek, da se preveč redim, pa sem tako požrešna, da se sploh ne znam brzat, pa še skoz sem lačna in vse mi paše, najslabše pa, da tudi to, česa sploh ne bi smela jestuser posted image  Pujsek.

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
16.3.2009 21:53:57   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: lora16

ohoj!

hmm... vidim, da ste noro pridne pri pisanju. danes me je zima07 kar malo kregala, ker se še nisem prijavila.
rok imam namreč 19. avgusta in bo moj drugi otroček. za spol nisem vprašala, doma imava pa 2letno Zalo.

skratka upam, da se spoznamo in malo počvekamo.user posted image

Dobrodošla, Lora16 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !!! Pridna....

Vsem ostalim pa lep pozdravček-saj vas kar redno preberem, pisat se pa kar ne spravim...Pri nas nič novega, trebušček raste, metuljčke sem konkretno začutila v petek zvečer, po tistem pa sam nekajkrat čisto narahlo, tako da na prave brcike še čakam... Čakam in veselim se morfoligije, ki jo imam čez dobra dva tedna, vmes pa nas čaka malo prenove Brinine sobe in -končno-navajanje na samostojno spanje user posted image -nekaj dni bomo najbrž vsi malo slabše spali user posted image ...

Na telovadbo sem mislila v sredo, pa mi je HeGa dala še malo misliti (btw: hvala, HeGa user posted image ), se bom še odločila, kje začeti...

Nič, imejte se lepo, imam še noro dela za opravit....

Se beremo!!!!!!!

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
17.3.2009 7:14:56   
Sulfinija
Jutro!

Sem že pokonci,zgleda sem danes spet prva na tej temi.Včeraj sem spet več ali amnj preleža v vodoravnem položaju,danes nadaljujem zaradi tega kar s emi dogaja pri jajčnikih.Upam,da bo tole kmalu izvenelo in da bom kočno začela uživati.Kkao ste pa kaj ve z temi stvarmi pri jajčlnikih in v spodnjem delu trebuha?
Hvala za nasvete glede baldahina.Itak bom postelni no in velike stravi komaj kupovala junija ven dar sem včeraj šla malo gledat cene in očitno sem naletela v najuhujšo trgovino ki je najbolj draga in zraven k temu kompletu ne ponuja niti kovtra niti pojštera.Boma vzela komplet kar v Pikapolonici.

Tudi jaz komaj čakam 1.4 in našo morfologijo sicer se več tega ne bojim,kajti kar bo pa bo itak vem,da bo vse ok.Komaj čakam da zvem spol našega otročka pol pa se veselo vržem v uživanje in naše nadaljne nakupovanje.

Vsem ki ste imele preglede in so vsi bp iskreno čestitam.

Evo kavico sme spila sedaj pa si grem narest en velik sendvič sem lačna ratala pa sem se komaj vstala.Potem se uredim in nazaj na kavč.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
17.3.2009 9:43:29   
tejči77
go_ta, super za morfologijo, zdaj pa uživajta čez mejo!

opatija, ti kar povej vsem kaj si želiš, pa ti bodo potem dali mir. Pri meni vsi navijajo za fantka, ker imamo že punčko, pa sem ravno zaradi tega vsem povedala, da si želim še eno punčko (v resnici mi je vseeno), samo da imam zdaj mir. Mislim, da ne bo nihče tako nesramen, da bodo vpričo tebe drugače govorili kot si želiš ti.user posted image  Pa tudi Lorian je zelo lepo napisala.

paprika, dobrodošla!

sulfinija, baldahina jaz nisem imela, mi je pa lep. Nisem ga pa imela zato, ker pač v njem nobene funkcije nisem videla.
Mene tudi kar naprej nekaj špika in boli v spodnjem delu trebuha in v predelu jajčnikov. Sem se že navadila. Itak pa moram delat in tamalo rihtat. Ni časa za počivat.

Sem pa bila včeraj v Laškem na plavanju. Uuuu je bilo super, samo tako fino spančkala.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
17.3.2009 10:13:09   
malaMravljica
Punce, sem oktobrka, in  k vam udiram z enim vprasanjem, ker me oktobrke sele zacenjamo z nuhalno in se se ne spoznamo toliko, ve ste to dale ze cez.

Vceraj sem bila na  nuhalni v Dravljah in sem zelela imet film. Na nuhalno sem pravzaprav sla samo zaradi dobrih slik, tako mi je bilo receno in da dobim filmcek, ki ga bo videl otrok ko bo vecji. Posebej je snemala film za CD, par minut je zagotovo snemala in prickovala sem, da to dobim na CD. Ko sem prisla domov sem seveda takoj pogledala CD, gor je 5 mojih slikc in 5 slikc uz ene druge punce, 4 "kao" filmi mojega pregleda in 5 "kao" filmov pregleda druge punce. Ze tukaj je napaka, ker sem dobila se zadeve od ene druge punce, ampak to me niti ne moti. Hocem pogledat film in se slika enkrat premakne in film konca, taki so vsi filmi, parkrat to ponavljam in vidim, da so filmcki vsi dolgi po 3 sekunde. Danes sem jih klicala, in tam pravijo, da njihove naprave lahko naredijo samo take filme. To v bistvu niti ni film, pa vseeno. Je to res, je bila katera na ns v Dravljah in vzela film? Kako dolge filmcke je dobila? Bi mi zares pomagale s kaksnim odgovorom, ker se nisem obupala in upam, da se moj pravi filmcek vendarle najde. Ja, te 3 sekundne slike sem seveda tudi placala kot filme

Bila bi vesela, ce dobim kaksen odgovor, da sploh vidim, ce imam kaj sans, da dobim kar sem placala.

Vam pa zelim lep sonckast dan in uzivajte z zagotovo ze pravimi trebuhi.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
17.3.2009 10:45:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, NASLEDNJI PREGLED

XX.08.   
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image )??  

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), ??

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-27.03.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-17.03.
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-24.03.
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), MF-19.03., 09.04.

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), MF-27.03.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), MF-23.03.

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
5ra83
   -  25, P, MB, (1 user posted image ), MF-23.03.

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), user posted image , MF-25.03.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), 26.03.
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, user posted image , ??

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-03.04.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), MF-06.04.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-25.03.

09.08.
Ayo   -  33, P, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), MF-30.03.

10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), +1, ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +5, MF-08.04.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 26.03.

M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image )user posted image , 01.04.
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.04., MF-03.04.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +3, MF-01.04.
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +5, user posted image , 26.03.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +0, user posted image , MF-15.04.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), +5, MF-30.03.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, MF-02.04.

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), MF-06.04.

romana24   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, 06.04.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??
sasa84   -  ??, ?, Grosuplje, (1 user posted image ), +0, user posted image , ??

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), -1, user posted image , MF-07.04.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), 31.03.
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), 03.04.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), ??  
kargo   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), -5, user posted image , MF-26.03. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), 27.03.
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , 31.03., MF-21.04. 
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), 17.03. 
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),-2, MF-20.04. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), ?? 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, ?? 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), AC-18.03.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image )user posted image , ??
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +3,5, user posted image , MF-09.04.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +2, MF-20.04.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), ??  

23.08.
gabi05  -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), -0,5, 23.03. 

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), MF-14.04.  
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), 18.03.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2,5, ??
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +4, 30.03., AC-24.03. 
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ), -2, MF-14.04.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 91 

LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
17.3.2009 11:01:34   
HeGa
Ojla user posted image !

Ne boste verjele ampak včeraj sem celo šla na telovadbo. Moram rečt, da sem bila prijetno presenečena. Mi je bilo všeč. Je bil pa včeraj kar naval nas ˝ta novih˝, pa je bila kar gužva. Bom pa kar hodila.

Drugače se pa svaljkam v službi. Zdejle smo se zmenile, pa gremo kar na malico, pa še v kakšno štacuno pogledat. Mi prav paše, ko je zunaj tako sonce. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
17.3.2009 11:05:25   
Anonimen
malaMravljica jst sem bila tudi tam, pa sem enako dobila 3s dolg filmček. Nimaš kej... user posted image user posted image

Verjetno so se pri tebi zmotili in uporabili že uporabljen CD. To bi pa lahko prosila za novega verjetno....

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
17.3.2009 11:07:29   
malaMravljica
Punce, hvala vam. Samo to je kraja denarja kar delajo, 3 sekunde pac niso film. Da se ne da naredit daljsega filma pa ne drzi, sem namrec ze videla nuhalno komplet posneto na CD.

Uzivajte na soncku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
17.3.2009 11:15:05   
cowgirl
Midva sva pa včeraj malo šopingirala. user posted image  Sva bila v Merkator centru na Šmartinki v LJ... notri je ena fensi trgovina za malčke: Mimo. Res so cort cunjice, da ne govorim o čeveljčkih. user posted image  ...čeveljčki za novorojenčke... nisem ravno pristaš takih zadev ampak priznam, da mi je bilo ful všeč. Tule je še en link: http://www.mimo.si/
Sva kupila enega pajacka pa zaponko za dudo. Počas moram sprazniti kak predal, da bom začela spravljati stvari za bejbija. Sedaj imam še vse v previjalni potovalki, ki sem jo že dobila od kolegice, ki pa je sedaj tudi nosečka. user posted image  
V soboto sva praznila podstrešje, kjer si bova povečala gnezdece... koliko krame se nabere v 30h letih... uf. En cel kamijonček je šel na smetišče. Komaj čakam, da bom šla lahko kupovat ploščice, banjo, omare in kavč, pa še posteljico za malega... za kopalnico in dnevno...user posted image  Ikea, here we come! user posted image

Carpe diem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
17.3.2009 11:22:11   
Anonimen
cowgirl kakšne so pa cene za tele lušne cotike?

(odgovor članu cowgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
17.3.2009 11:35:41   
mayuri
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Punce, sem oktobrka, in  k vam udiram z enim vprasanjem, ker me oktobrke sele zacenjamo z nuhalno in se se ne spoznamo toliko, ve ste to dale ze cez.

Vceraj sem bila na  nuhalni v Dravljah in sem zelela imet film. Na nuhalno sem pravzaprav sla samo zaradi dobrih slik, tako mi je bilo receno in da dobim filmcek, ki ga bo videl otrok ko bo vecji. Posebej je snemala film za CD, par minut je zagotovo snemala in prickovala sem, da to dobim na CD. Ko sem prisla domov sem seveda takoj pogledala CD, gor je 5 mojih slikc in 5 slikc uz ene druge punce, 4 "kao" filmi mojega pregleda in 5 "kao" filmov pregleda druge punce. Ze tukaj je napaka, ker sem dobila se zadeve od ene druge punce, ampak to me niti ne moti. Hocem pogledat film in se slika enkrat premakne in film konca, taki so vsi filmi, parkrat to ponavljam in vidim, da so filmcki vsi dolgi po 3 sekunde. Danes sem jih klicala, in tam pravijo, da njihove naprave lahko naredijo samo take filme. To v bistvu niti ni film, pa vseeno. Je to res, je bila katera na ns v Dravljah in vzela film? Kako dolge filmcke je dobila? Bi mi zares pomagale s kaksnim odgovorom, ker se nisem obupala in upam, da se moj pravi filmcek vendarle najde. Ja, te 3 sekundne slike sem seveda tudi placala kot filme

Bila bi vesela, ce dobim kaksen odgovor, da sploh vidim, ce imam kaj sans, da dobim kar sem placala.

Vam pa zelim lep sonckast dan in uzivajte z zagotovo ze pravimi trebuhi.

tudi jaz sem bila v dravljah na nuhalni in nisem bila zadovoljna s posnetim cd-jem....sicer so mi posneli veliko slikic in filmčkov, vključno z bitjem srca, izvidom itd. tako da sem bila s količino "materiala" zadovoljna, me je pa zmotilo to, da se filmčki nekaj časa predvajajo normalno, potem se slika zelo hitro začne obračat gor in dol in se več ne umiri...če bi bilo še to dobro posneto bi bila z vsem zelo zadovoljna, saj sem lahko tudi sama izbrala slikice, ki mi jih je potem sprintala user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.