Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 9:07:55
|
|
|
|
3jeMi
|
ba-ba, lejdis! samo, da se pofočkam, potem pa letiva z Lovrom na Gorensk - v Tržič, eno žogico nogico pogledat preden nam uide v Rim, a n'... vidim, da ste spet pri merjenju hrane... ... jaz sem nehala... kukr poje poje, dost je bilo sekiranja... mali je naspidiran v vsakem primeru, poje veliko ali malo, očitno dovolj... glede mleka vam pa lahko povem, da v 8 mesecih še nikoli nisem pripravila 210 ml mleka v flašo... ponoči mu po 9 urah spanja naštimam 180 ml, pa ga popije maximalno 150 ml... čez dan pa po 90-120 ml mleka... pač je tak mali "požerušček", pa konc... aja, samo sladoled pa bi, o ja to pa... to ga moramo pa že bremzat malo metuljcek... kako je Anja?... je nos popustil? piknik... ja nekje in z nečem je treba začet... pa bi kar enga lososka, a ne punce?... saj jaz bi recimo kakšno tortico spekla... recimo nekaj v stilu Nutelline torte... mmm njami, pa kakšna višnja vmes... mmmm... zdaj pa šibam... Lovro mi je prinesel DVD z Grimmovimi risankami, zaenkrat ga še gloda, samo se mi zdi, da se približuje čas, ko ga po prinesel, da mu ga naštimam za gledat... aja, mi je pa danes šefinja poslala mail, da že komaj čaka, da pridem nazaj v službo... ... o, jaz pa ne... kako sva si različni... pridne bodite...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 9:08:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 9:12:50
|
|
|
|
3jeMi
|
za diete sem pa jaz že enkrat napisala, da je vse v glavi... ko se spraviš hujšat, pač hujšaj po dieti, samo vmes razmisli o spremembi načina prehranjevanja po končani dieti, ker moraš to vzdrževat, ne pa po dieti zopet zalutat na stara pota...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 9:14:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 9:24:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 9:29:16
|
|
|
|
nanka
|
Hruška tudi meni teorija gre in ja tudi jaz ne maram sadja, nikakor pa ne preživim vodni dan. Mogoče bi ga ja, samo z ležanjem v postelji in nobene obveznosti, niti služba niti otroci, kar pa pri meni nikakor ni izvedljivo in tudi zajtrkujem ne, ne morem, nikoli nisem, sem probala spremenit, pa ne gre. Ti niti nimaš toliko odvečnih kg, kot jaz , ki se jih moram minimalno znebiti 10, če bi šla pa še kakšna pa nebi bila žalostna. Sploh pa ne moriš, saj se samo pogovarjamo in vse iščemo tisto pravo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 9:32:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 9:32:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 9:35:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 9:38:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 9:43:46
|
|
|
|
Netta
|
dan, pri nas bo vse odpihnilo...burja tak zavija okrog vogalov, da je joj...sicer pa popolnoma jasno bili sva že pri zdravniku, ker je spet začela kašljat na polno in hropst...no in imamo vneta uha sitna je pa kot....jo posodim..katera hoče??? maja - božica ela, upam da se čimprej pozdravite! mojcek - pokaži čevlje, da vidimo kaj je dopolnilo tvojo zbirko aha sem že naprej...lepi lepi...pa super fotke iz hribov...kje ste bili... pa kakšen sladoled si ji dala? umpa - ojej, nikar se ne boj, da bo debel...saj niti nima tako zelo veliko kil...glede na velikost mislim...moja prijateljica ma fantka, ki vaga skoraj dvanajst pri tej starosti in se mi ne zdi debel...prej nabit...in pomoje bo vse pokuril slej ko prej AAA - 8 zobov...OMG...pravi zobatec! slikce iz dopusta bomo videli??? sončika - jaz zmerim na oko koliko poje...ker če pri enem obroku bolj malo, ptoem vem, da bo kmalu spet lačna premik ure - a to nedeljo je že?? ko smo ravno pri tej temi...ali jih boste potem navajale na star ritem ali pustile novega...ker po novem bi potem naša hodila ob 21h spat, pa mi je kar ok, ker poleti bo itak daljši dan in bomo verjetno zvečer hodili na sprehode...kaj pa ve? aha, konec meseca torej! rebeca - tale tvoja razlaga diete je pa res poznavalska...moram priznat, da se mi zdi vse ful logično... jaz bi se ful rada prehranjevala drugače, a kaj ko tega naša kultura ne podpira...kamorkoli greš( gostilna, obiski, ...) dobiš na krožnik krompir, meso in obvezno še sladico čez...če pa rečeš da ne boš, si pa smotan in prsran... kje praviš, da si ti to svetovala?? danes ste pa pridne s pisanjem...se pozna slabo vreme... grem kruhka pečt...pa pa
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 9:44:16
|
|
|
|
Netta
|
ah pozabila---- je almera že doma???
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 9:44:29
|
|
|
|
glugluglu
|
Ko je ravno debata o dietah, bi še jaz nekaj dodala: Jaz sem pa medtem ko sem vas brala ko se menite o teh dietah ravnokar zmazala 2 sendviča: bela žemlja s poli salamo, sirom in majonezo. Sicer je žemlja od včeraj, pa lahka poli, lahek sir in lahka majoneza, ampak to najbrž nič ne pomaga. Se pa strinjam z Rebeco. Pri nas v službi imamo vsak dan za kosila na jedilniku Montignacov meni in bi lahko bolj zdravo jedla, ampak, če je zraven v drugem meniju pohan piščanček in tenstan krompir, je pa kriza.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 9:45:39
|
|
|
|
netki
|
joj na vsezgodi ve pa o dietah ma jst mam ta teden manj žri, vsaj 4 obroke, pijem ful vode in po 18. uri nič, aja pa zjutri sok grenivke....in sem danes stopla na vago...tko tko no, počas gre, glavno da gre dol in ne gor aja pa danes spet telovadba
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 9:45:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 9:47:39
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Sicer je žemlja od včeraj, pa lahka poli, lahek sir in lahka majoneza, ampak to najbrž nič ne pomaga. je pa vseen mal lažje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 9:48:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 9:54:32
|
|
|
|
Majuska
|
'morning ladies, kako ste na tole petkovo jutro? Evo malce zajtrka mene je ob 8.00 Aleksander vrgel pokonci z neobičajnim načinom zbujanja ... v ustih je imel uho svojega cunjastega zajčka in je vzkliknil "baaa!" da me je kar vrglo iz postelje no, po hrani je bil še zaspan in zdajle pančka, je bil pa neverjetno crkljiv. A so vaši malčki tudi tako crkljivi v tem obdobju?? Prav vesela sem, da je petek ... ta vikend bo zelo leteč, ampak sem tega prav vesela. Jutri družinsko kosilo (RD od mami in mojega dragega), gremo menda na pohano piško, v nedeljo obisk na Dolenjsko, kjer imam nosečo prijateljico. Pestro bo!
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 9:55:26
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuska, ta stajica je resnicno dober nakup. In prav velika izgleda. ... ZS glede Elektro faksa ... , Majuska & populis, a vesta, da sem res zapazila metuljcka na eni od "sten" - je prav fajn ... ti sment, skoda, da imamo ze eno stajico ... nic ne bo s sopingom. jo boste pa lahko pri nas sprobali
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 9:57:01
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Najnovejsa verzija: srecanje julijk - praznovanje materinskega dneva: sr., 25. 3., od 10.30 dalje, Galerija Grad 1. metuljcek & Anja 2. Nanka & Natka 3. Tims & Nina 4. AAA & Anej 5. 6. 24julij & Lara 7. 3jemi & Lovro 8. majuska & aleksander 9. nosečka maja & lara 10. populis & Lara 11. glux3 & Tian Hm, nekaj ne stima ... kdo bi moral biti pod st. 5? Ker zdaj sta Majuska & Aleksander 2x ... hm, naj ena popravi, please & se napise pod petko ... je katera izpadla? Moram it - mi kruli v zelodcu. Pa, pa ... aha, Anja se je zbudila, gleda se v ogledalce & vriska zraven 1. metuljcek & Anja 2. Nanka & Natka 3. Tims & Nina 4. AAA & Anej 5. Neboglasnica in Staš ? 6. 24julij & Lara 7. 3jemi & Lovro 8. majuska & aleksander 9. nosečka maja & lara 10. populis & Lara 11. glux3 & Tian
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 10:00:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 10:01:11
|
|
|
|
Tinky
|
Meni te diete ne sedejo iz istega razloga kot HD. Preveč rada dobro jem, da bi se morala določeni hrani upret. Vse kile, ki sem pridobila so bile samo zato, ker sem se zvečer nažirala, pa kakšno pivce preveč spila, kar se mi je poznalo na napihnjenosti. Sedaj se bom pa držala diete manj žri, ki mi je vedno pomagala do boljše forme. Enostavno po 18. uri ne bom dala več nič v usta, pa dosti vode z ananasom bom pila. Mi vedno full pomaga, če si ob zadnjem obroku umijem zobe in si podzavestno mislim, evo je že ura za spat Se pa zavedam, da pri 31. nimam več prožne kože kot kakšna 20. letnica in, da s kakšno kilco več, se mi tudi na obrazu bo kakšna gubica manj poznala.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 10:03:15
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa tle ja pa pravi đek
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 10:29:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 10:32:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?