metuljcek321
|
Hvala za vprasanja, punce, Anja seems to be perfectly fine today. Nasara, se tule vse naj, naj za tvoj b'day! Uzivaj & pusti se razvajati. Pa dobrodosla v klubu 30-something ... flower, Majuska, odlicna stajica - naj Aleksander uziva v njej sto na uro. Aja, pa enkrat si sprasevala, na katerem faksu predava moj - odgovarjam s silno zamudo - je na Elektro faksu v Lj. Koga poznas tam morda? 3jemi, Drazigost Pokorn je pa ful znan strokovnjak za prehrano - tudi v Oni pise, a ne? 3jemi, plenicka je bila polna, ja. Ze veckrat. Kolicina je bila povsem obvladljiva, smrad pa komajda Se spomnim, ko sta rebeca & lex enkrat napisali, da naj pocakamo, da zacnejo jest meso, potem bomo pavidele (beri: vonjale), kaj se to pravi drek(ec) pekec In se res je .... sracka nasa mala In danes ima spet ta lacno - dopoldne je zmazala banano + hrusko + 2 zlici skute (vceraj sem prvic zastartala s skuto, btw), cez pa se 140 ml mleka, mind you. Za kosilo prej pa polento + korenje + blitvo (blitvo sem ji dala danes prvic) & je polizala celo skodelo. Ja, trebuscek ji pa kar cez visi. In tudi, ce je nagica, se ji kar prepogne (ko je v sedecem polozaju) rebeca. thanx za Ilaticin SMS - le tako naprej, mali Tarik! neboglasnica, wie geht's? In ksenci? populis, kako sta opravili? lex, hitro naj se pocajtata 2/3 tvojih malckov! Sobota baje niti ne bo tako zelo slaba, kot so rekli se pred dvema dnevoma. Ah, dzanika, drek, no, glede sluzbe! In ze kar danes si dobila odgovor? Sounds fishy ... Si gledala se kaksne druge razpise? je kaj primernega? Kaksen profil pa si? soncika, mi imamo v mojem avtu lupinico, ki je se glihzaglih prav - ji ze rahlo noge cez bingljajo - v mozevem avtu pa avtosedez, kjer je prava princeska, ko kam gremo Lupina gleda kontra na voznjo, avtosedez pa je v smeri voznje. Kaj ni vedno tako??? Tinky, za mozevo uspesno tehniko uspavanja. Vprasaj ga, v cem je kec. Mogoce se to moski med sabo nekak drgac zmenijo al kaj? olje po kopanju - ze od zacetka sem Buebchen fenica, a olje uporabljam samo za pregibe (vrat, pazduhe, za koleni zadaj - hm, ne vem, kako naj to napisem, a saj veste, kaj mislim, a ne?), drugje ne. Ravnam se po principu: "Manj je vec." mama z otrokom, oce v sluzbi - jaz mojemu vsake toliko kar malo zatezim, da pride prej s sluzbe (ponavadi je doma med 18-o in 19-o & vcasih se mi zdi to takooooo pozno). On je v laboratoriju na faksu & pise clanke, se pripravlja na kaksne konference, predavanja & vaje, potem se malo poklepetajo s sodelavci, vrzejo kaksen pikado, ipd. Ven na drink ne hodi - ni za take reci sploh (parkrat na leto grejo z decki na pijacko) ... skoz pa nekaj raziskuje, studira in pravi, da mu je se najboljse, ko se lab sprazni & ima mir in tisino za razmisljanje. Dela torej vsak dan krepko nad 8 ur, ampak nadur ne dobi izplacanih - tko da zaradi kesa res ni tam (pa bi blo vcasih prav fajn, ce bi se kaksen evro dodali k placki - he, he). Sobote in nedelje so nase - to pa od nekdaj. Je lustno, ko jo kam mahnemo, se igramo, imamo fino. Strinjam se z glugluglu, da ima vsak svoje prioritete, stil zivljenja, zahteve, potrebe & pricakovanja - sto ljudi, sto cudi & prav je tako. Midva sva zelo skromna, gledava, kaj kupiva & se ne zaletavava kar tako, nama veliko pomeni, ce kaj prihraniva ... ja, ko bova velika, si bova kupila hisko na morju z nekaj parcele okrog ... ha, ha, ha ... zna trajati ... fuuuul ...