|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 14:54:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4026
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
19.3.2009 15:00:03   
sončika84
ja,ja, od 9kg gor se ne obrnejo. vem to.
a nič, morem počas hruh še enkrat mal pomesit pa dat še mal vzhajat,juha pa tut ne vem kaj se dogaja. lepo bodite. čao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 15:18:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
19.3.2009 15:29:54   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

glede dela in denarja bi tako rekla:
vse je odvisno od želja in pa meril ter kaj je komu v zadovoljstvo. Na primer, če si zadovoljen s starim cliotom in manjšim stanovanjem pač lahko manj delaš, zadovljen si s svojo malo plačo ali pa si več ostalih stvari privoščiš. Nekdo gre raje na potovanje, drugi imajo raje večje stanovanje, tretji se radi vozijo v super avtomobilih, nekomu je bolj pomembno, da gre na badminton, tenis, itd, nekomu je pa dovolj že, da ima streho nad glavo in da nekam pride.

Stroški in želje so vsekakor odvisni od prihodkov, kdor več ima, tudi več zapravi, si boljše stvari privošči, itd, če mu je tega treba, je pa že druga stvar.

točno tako tud jz mislim. nekomu je neka stvar najpomembnejše v življenju, spet drugemu pa ta ista stvar nč ne pomeni, ampak zato mu ne morš rečt, da on nima prav
jz mislim, da je prav da vsaka pove svoje mnenje, kar je prav. saj zato smo tu na čveku a ne punceuser posted image

lili- jz že skoz uporabljam Johnsons baby oil, mi je fajn, ko se hitr vpije v kožo
dzanika- škoda za službo. ne sekiraj se, mogoč bo še kakšna boljša prišla
sončika- uporabljamo avtosedež že skor mesec dni, pa je super, zelo uživa, ko gleda naprej, mami pa spet sedi odsprediuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
19.3.2009 15:43:37   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Pri nas sneži! OMG! 

You gotta be kidding me, flower!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4030
19.3.2009 15:45:48   
metuljcek321
Evo, mami se je nacvekala v Supernovi - prisle so se 4 mamice z otrocicki & je bilo res prisrcno. Potem pa gasa domov, hitro trikolesnika v akcijo in na dooolg sprehod. Srecala frendico z njeno malcico & spet bla, bla, bla ... hm, ni cudno, da je pri flower sneg?! potem je padlo kosilo (apetit je danes back to normal), zdaj jo je pokosilo v stajici - spi na terbuhu, z glavo direkt navzdol ... pikica moja mala ... 

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
19.3.2009 15:46:20   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

Aha, in zdaj, v 21. stoletju, k so otroci ultra napredni, bi bilo fino, k bi vsaj prvo crko svojega imena znali napisat, ne?

ne...natipkat bi morali znatiuser posted image user posted image user posted image

Jep!

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
19.3.2009 16:04:26   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

glede dela in denarja bi tako rekla:
vse je odvisno od želja in pa meril ter kaj je komu v zadovoljstvo. Na primer, če si zadovoljen s starim cliotom in manjšim stanovanjem pač lahko manj delaš, zadovljen si s svojo malo plačo ali pa si več ostalih stvari privoščiš. Nekdo gre raje na potovanje, drugi imajo raje večje stanovanje, tretji se radi vozijo v super avtomobilih, nekomu je bolj pomembno, da gre na badminton, tenis, itd, nekomu je pa dovolj že, da ima streho nad glavo in da nekam pride.

Stroški in želje so vsekakor odvisni od prihodkov, kdor več ima, tudi več zapravi, si boljše stvari privošči, itd, če mu je tega treba, je pa že druga stvar.

user posted image user posted image user posted image točno tako kot si napisala! Se popolnoma strinjam!

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

dzanika, zal mi je za sluzbo.

jah sej nekako sem po malem pričakovala da ne bom dobila kar na prvem razgovoru sploh pa zato ker sem šla v Ljubljano na razgovor in so sigurno rajši vzeli eno iz Ljubljane ker ji ne bo treba plačevati potnih stroškov...

blacky če on toliko dela in se ti strinjaš in je vse prav, pol je super. Drugo bi bilo, če bi tebe motilo. Meni je pač zelo pomembno, da čas preživimo skupaj in da nisem cel dan sama. In tudi za otroka mi je pomembno, da preživi določen čas z očetom. Mene na primer bi motilo in nisem razvajena dečva. Sem pa bolj ziheraš kaj se denarnih zadev tiče in se nikoli ne bi pripeljala do takih finančnih izdatkov, ki jih ne bi zmogla.  Si pa zato delama stanovanje že 4 leto, pa še vedno ni konec, vozima dva 10 let stara avta, pa me nič ne moti. Raje tak kot, da se zapufam do konca..

Recimo jaz niti ne bi šla v tako službo, da bi bila cel dan zdoma, ker ta čas raje preživim z družino. Pa če bi nevem koliko zaslužila, mi denar ni toliko pomemben, mi je čas z družino bolj.

pod to se pa še bolj podpišem! Jaz sem ista. Se mi ne gre tolk za to koliko dela in kaj dela ampak za to da je kakšen čas z njim. Čeprov tut ko smo skupaj ga jaz rihtam (hranim, kopam, previjam...). Se pa vsaj mal zabavata al pa karkoli. Če pa je treba pa tut sam postori karkoli...

sončika naš je že kakšne tri mesece v avtosedežu. Smo pa vzeli tistega od 0-18 kg in smo imeli nekaj časa še nazaj obrnjenega.

flower tudi avtosedež je lahko obrnjen v nasprotni smeri vožnje. Odvisno kakšnega kupiš. Naš je od 0-18 kg in je do 9 kg obrnjen v nasprotni smeri vožnje od 9 kg naprej pa v smeri vožnje...
aha, vidim da so že druge razložile zadevo. user posted image

služba - hvala vsem za skrb in tolažbo. Ma sej pravim da preveč nisem pričakovala kr takoj... Bomo vidli če se bo še kaj pametnega našlo.

Neposredna povezava do sporočila: 4033
19.3.2009 16:19:10   
metuljcek321
Hvala za vprasanja, punce, Anja seems to be perfectly fine today.

Nasara, se tule vse naj, naj za tvoj b'day! Uzivaj & pusti se razvajati. Pa dobrodosla v klubu 30-something ...

flower, user posted image

Majuska, odlicna stajica - naj Aleksander uziva v njej sto na uro. Aja, pa enkrat si sprasevala, na katerem faksu predava moj - odgovarjam s silno zamudo - je na Elektro faksu v Lj. Koga poznas tam morda?

3jemi, Drazigost Pokorn je pa ful znan strokovnjak za prehrano - tudi v Oni pise, a ne?

3jemi, plenicka je bila polna, ja. Ze veckrat. Kolicina je bila povsem obvladljiva, smrad pa komajdauser posted image  Se spomnim, ko sta rebeca & lex enkrat napisali, da naj pocakamo, da zacnejo jest meso, potem bomo pavidele (beri: vonjale), kaj se to pravi drek(ec) pekecuser posted image  In se res je .... sracka nasa malauser posted image  In danes ima spet ta lacno - dopoldne je zmazala banano + hrusko + 2 zlici skute (vceraj sem prvic zastartala s skuto, btw), cez pa se 140 ml mleka, mind you. Za kosilo prej pa polento + korenje + blitvo (blitvo sem ji dala danes prvic) & je polizala celo skodelo. Ja, trebuscek ji pa kar cez visi. In tudi, ce je nagica, se ji kar prepogne (ko je v sedecem polozaju)user posted image  user posted image  user posted image

rebeca. thanx za Ilaticin SMS - le tako naprej, mali Tarik!

neboglasnica, wie geht's? In ksenci?

populis, kako sta opravili?

lex, hitro naj se pocajtata 2/3 tvojih malckov! Sobota baje niti ne bo tako zelo slaba, kot so rekli se pred dvema dnevoma.

Ah, dzanika, drek, no, glede sluzbe! In ze kar danes si dobila odgovor? Sounds fishy ... Si gledala se kaksne druge razpise? je kaj primernega? Kaksen profil pa si?

soncika, mi imamo v mojem avtu lupinico, ki je se glihzaglih prav - ji ze rahlo noge cez bingljajo - v mozevem avtu pa avtosedez, kjer je prava princeska, ko kam gremouser posted image  Lupina gleda kontra na voznjo, avtosedez pa je v smeri voznje. Kaj ni vedno tako???

Tinky, user posted image  za mozevo uspesno tehniko uspavanja. Vprasaj ga, v cem je kec. Mogoce se to moski med sabo nekak drgac zmenijo al kaj?

olje po kopanju - ze od zacetka sem Buebchen fenica, a olje uporabljam samo za pregibe (vrat, pazduhe, za koleni zadaj - hm, ne vem, kako naj to napisem, a saj veste, kaj mislim, a ne?), drugje ne. Ravnam se po principu: "Manj je vec."

mama z otrokom, oce v sluzbi - jaz mojemu vsake toliko kar malo zatezim, da pride prej s sluzbe (ponavadi je doma med 18-o in 19-o & vcasih se mi zdi to takooooo pozno). On je v laboratoriju na faksu & pise clanke, se pripravlja na kaksne konference, predavanja & vaje, potem se malo poklepetajo s sodelavci, vrzejo kaksen pikado, ipd. Ven na drink ne hodi - ni za take reci sploh (parkrat na leto grejo z decki na pijacko) ... skoz pa nekaj raziskuje, studira in pravi, da mu je se najboljse, ko se lab sprazni & ima mir in tisino za razmisljanje. Dela torej vsak dan krepko nad 8 ur, ampak nadur ne dobi izplacanih - tko da zaradi kesa res ni tam (pa bi blo vcasih prav fajn, ce bi se kaksen evro dodali k placki - he, he). Sobote in nedelje so nase - to pa od nekdaj. Je lustno, ko jo kam mahnemo, se igramo, imamo fino. Strinjam se z glugluglu, da ima vsak svoje prioritete, stil zivljenja, zahteve, potrebe & pricakovanja - sto ljudi, sto cudi & prav je tako. Midva sva zelo skromna, gledava, kaj kupiva & se ne zaletavava kar tako, nama veliko pomeni, ce kaj prihraniva ... ja, ko bova velika, si bova kupila hisko na morju z nekaj parcele okrog ... ha, ha, ha ... zna trajati ... fuuuul ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4034
19.3.2009 16:22:24   
metuljcek321
srecanje julijk - praznovanje materinskega dneva:
sr., 25. 3., od 10.30 dalje, Galerija Grad

1. metuljcek & Anja
2. Nanka & Natka
3. Tims & Nina
4. AAA & Anej
5. Majuška & Aleksander user posted image
6. 24julij & Lara
7. 3jemi & Lovro

PS: Majuska, a ne bi pocakala na stevilko 8?
PPS: 24julij, 3jemi, sem vaju z malckoma dodala ...

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
19.3.2009 16:23:12   
metuljcek321
A ni nobene tu? Ja, prav, potem pa grem mal posesat & pobrisat prah .... pa, pa ....

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
19.3.2009 18:11:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

1. metuljcek & Anja
2. Nanka & Natka
3. Tims & Nina
4. AAA & Anej
5. Majuška & Aleksander user posted image
6. 24julij & Lara
7. 3jemi & Lovro

PS: Majuska, a ne bi pocakala na stevilko 8?
PPS: 24julij, 3jemi, sem vaju z malckoma dodala ...

sem za user posted image

1. metuljcek & Anja
2. Nanka & Natka
3. Tims & Nina
4. AAA & Anej
5. 24julij & Lara
6. 3jemi & Lovro
7.
8. Majuška & Aleksander

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4037
19.3.2009 18:13:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, odlicna stajica - naj Aleksander uziva v njej sto na uro. Aja, pa enkrat si sprasevala, na katerem faksu predava moj - odgovarjam s silno zamudo - je na Elektro faksu v Lj. Koga poznas tam morda?

Stajica je bila še ena odlična investicija ... Mercator, za 38 € user posted image

Moj je študiral na elektrofaksu ... ampak ne za dolgo, tako da ni diplomiral tam user posted image   je pa sicer štromar z dušo in telesom. Pa moj bivši sodelavec menda zdaj dela tam.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4038
19.3.2009 18:23:06   
nosečka maja
Čao
Se ponovno malo javljam , po dolgem času. Lara je pridna , zelo ješča , razposajena , spi cele noči , zobkov še nimamo. Se je pa pričela veselo postavljat na nogice, seveda ob pomoči.

Sva imeli dane super obisk julijsko čvjako... papir in njeno Manco, potem pa se je pridružil še njun očka , ki jih je prišel iskat. Ta mali sta se zelo , zelo faj igrali , midve pa se zraven načvekali.  Upam, da kmalu ponovijo obisk.

Nasara- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam
user posted image 321- vidim da se vama tudi veliko dogaja in da sta skozi v pogonu. Tudi midve sva kaj naprej zunaj na sprehodih in na raznoraznih mitingih s prijateljicami. Dan je včasih kar prekratek , zvečer se pa tako radi pocrkljamo z očkom.Tudi pri vas še ni zobkov....MMMM hvala za namig kako pripraviti lososa ...bo kmalu za kosilo.

Majuska- super stajica, kje ste jo kupili? Mislim da bi tudi pri nas prišla v poštev.

Olje za telo- nisem nilkoli uporabljala . Za laro uporabljam samo naravno kozmetiko od welede(ognič)-  negovalno ogničevo kremo za telo in ritko,ogničev šampon za telo in lasišče in ogničevo kopel...zelo zelo priporočam ima lara po uporabi res zelo voljno kožo.

1. metuljcek & Anja
2. Nanka & Natka
3. Tims & Nina
4. AAA & Anej
5. Majuška & Aleksander
6. 24julij & Lara
7. 3jemi & Lovro
8. majuska & aleksander
9. nosečka maja & lara

< Sporočilo je popravil nosečka maja -- 19.3.2009 18:24:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 4039
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 18:31:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4040
19.3.2009 18:31:47   
maja24
No da se vam javim po dolgem času.

Pravkar sva prispele iz bolnice,Ela ma rotavirus,dva dni je bla na infuziji,jest mi noče nič edino kar ji paše je frutek sok tok da je ful boga.Drisko ma še,vročine nima,sva pa doma zato ker mi pije,je pa vidno shujšana pa švohcana,čeprov je dobre volje.
Nalezla se je pa od ene kokošuser posted image i,nimam besed za to žensko,ki gre v čakalnico za zdrave otroke,s sinčkom,ki ma rotavirus in posledično ga je še Ela fasala,tok da sm čist preč,upam sam da mi bo dosti pila,če že jest noče.

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 4041
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 18:32:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nosečka maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4042
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 18:36:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4043
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 18:44:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4044
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 18:45:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4045
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 18:50:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4046
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 19:05:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4047
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 19:07:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4048
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 19:10:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4049
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 19:26:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?